Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag stuurt sterkst mogelijke basis het veld in bij Manchester United

Laatste update:

Erik ten Hag heeft de opstelling van Manchester United bekendgemaakt voor de oefenwedstrijd tegen RC Lens. De Nederlander kiest onder meer voor Alejandro Garnacho en Diogo Dalot, wat betekent dat Jadon Sancho en Aaron Wan-Bissaka op de bank beginnen. Ook is er geen basisplaats voor Donny van de Beek. Tyrell Malacia ontbreekt in de wedstrijdselectie. Het duel vangt om 13.45 uur aan.

United kent qua resultaten tot dusver een wisselvallige voorbereiding. Waar de eerste drie wedstrijden tegen Leeds United, Olympique Lyon en Arsenal werden gewonnen zonder een treffer te incasseren, gingen de oefenduels met Wrexham, Real Madrid en Borussia Dortmund verloren. Het duel met Lens vormt de voorlaatste krachtmeting voor de start van de Premier League. Zondag neemt de ploeg van Ten Hag het nog op tegen Athletic Club.

De in Haaksbergen geboren oefenmeester kiest er tegen Lens voor om te starten met een defensie bestaande uit Dalot, Raphaël Varane, Lisandro Martínez en Luke Shaw. Zij zien dat het doel wordt verdedigd door André Onana. Casemiro, Mason Mount en Bruno Fernandes vormen het middenveld, terwijl Garnacho en Antony Marcus Rashford van aanvoer moeten voorzien. Laatstgenoemde krijgt concurrentie van Rasmus Højlund.

Opstelling Manchester United: Onana; Dalot, Varane, Martínez, Shaw; Casemiro, Mount, Bruno Fernandes; Antony, Garnacho, Rashford.

Ter info: er is momenteel een technisch probleem met de Live meepraten-artikelen, waardoor je helaas niet kunt meechatten. Onze excuses voor het ongemak. We werken aan een oplossing. Dit topic kan worden gebruikt om mee te praten over Manchester United - RC Lens.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben heel erg benieuwd naar ManU voor komend seizoen. Zou me niks verbazen als ze City naar de kroon kunnen steken komend jaar al. Go go go Ten Hag!!

5 augustus 2023 om 13:04

Op basis van? City is op elke positie sterker, en dan heb je nog Liverpool die ik nog meer kans geef met hun nieuwe middenveld, al vind ik ze achterin nog relatief matig. en Chelsea dat zoveel spelers heeft gekocht, daar moet wel paar van ontbranden en Nkuku die uitstekend is begonnen. En buiten AL DAT; heb je nog Arsenal en Newcastle wat ook zeer sterk is. Nee Ten Hag mag blij zijn met de 3e plaats en dat heeft hij het al boven verwachting gedaan

5 augustus 2023 om 13:45

@Maurotje
Onana is veruit de beste keeper van de PL. Luke Shaw, Rashford,Casemiro zijn ook de beste op hun positie. Dan heb je nog hele goeie spelers zoals Bruno en Martinez. Je kan niet zeggen dat City op elke positie betere voetballers heeft want kies Shaw altijd boven Ake. Wat Rodri 1 of 2 seizoenen laat zien bij City, doet Casemiro 10 seizoenen al. Na zijn komst bij United is het eindelijk een topclub weer. Casemiro is wel de beste CVM allertijden. Ik heb Makelele en Gerrard meegemaakt maar Casemiro is een verhaal apart. Rashford kan ook zomaar een goudenbal winnen. Het is niet zo dat hij heel veel minder is dan Mbappe of Haaland.

5 augustus 2023 om 13:48

Allison is beter dan Onana en Ederson is minimaal gelijkwaardig. Casemiro beste cvm aller tijden? Beetje overdreven. Gerrard was helemaal geen cvm. Rashford is niet de beste linksbuiten van de PL en Shaw is ook niet de beste linksback van de PL.

5 augustus 2023 om 13:51

Wauw misschien iets minder dromen? Beetje objectief proberen te zijn mag ook wel.



5 augustus 2023 om 14:32

Onana is helemaal niet beste vd PL. hij moet überhaupt nog beginnen, lachwekkend. Ake in huidige vorm is gelijkwaardig aan Shaw dat ook z’n ups en downs heeft.Je kan het sugarcoaten zoveel je wilt maar Manu komt niet eens in de buurt van City qua kwaliteit. Ze zijn geen titel kandidaat. Althans geen grote kanshebber. Nummer 4 in mijn rijtje

5 augustus 2023 om 14:36

Casemiro de beste cvm aller tijden. Okee. Er staan wel meer aparte dingen in jouw stuk maar denk jij dit echt? Bizar.

5 augustus 2023 om 15:32

@Maurotje
Dus Messi die 2 wedstrijden voor Inter Miami heeft gespeeld, is ook niet de beste van de MLS! Als we het volgens jou logica bekijken moet hij ook nog beginnen? Volgens mij heb je geen enkel besef dat United de allergrootste club en recordkampioen van de Premier League is. Mensen kunnen niet omgaan met controversiële uitspraken. Ik vind het helemaal niet erg als de meerderheid mij tegenspreekt, Intelligente mensen zijn sowieso in de minderheid ,om mij te kunnen volgen moet je toch op een bepaald denkniveau zitten.

5 augustus 2023 om 16:05

@Rambo Messi met Onana vergelijken, Koekkoek. welk denkniveau precies? Niveautje aarde is plat?

5 augustus 2023 om 16:32

@Mauro
Wat een niveau vertonen ze weer, als ik mensen op hun plek zet. Je probeert dingen wel te verdraaien en woorden in me mond te leggen of niet gozertje?
Jij vond het lachwekkend dat je een voetballer niet de beste van een competitie kon noemen terwijl hij nog niet eens was begonnen. Ik gaf je een voorbeeld dat het degelijk wel kan. Niemand vergelijkt de 1 met de ander.

5 augustus 2023 om 16:45

Jou vergelijking gaat niet op. Moet ik dan echt alles uitleggen. Het verschil tussen Messi en iedereen in de MLS is zo gigantisch groot dat je Bijvoorbaat al kan zeggen dat Messi de beste is, de man die al heeft bewezen de beste te zijn in de grootste competities. Onana niet. Was niet eens de beste keeper in de Serie A in mijn ogen, over alle seizoenen. Laat staan straks de BPL. Het verschil tussen Onana en de andere keepers kan je niet bij voorbaat al zeggen dat hij de beste is., want een Alisson en Ederson etc zitten op niveau Onana(of daar voorbij), en daarbij rekening houdende dat zij zich wel al hebben bewezen. dus je hele betoog klopt van geen kant. Nogmaals;Koekkoek.Enfin, Onana ook nog gigantisch de fout in net, waar hij ook schuldig aan was en dat tegen Lens. Mooie afsluiting; fijne zaterdag!

5 augustus 2023 om 17:42

Het was gewoon een werelddoelpunt over 40 meter. Je doet de doelpuntenmaker te kort. Laten we het een dag noemen want je bent koppiger dan een ezel. Wanneer United boven City eindigd praten we wel weer verder. Je bent niks meer dan een successupporter. Totaal geen oog voor voetbal.

5 augustus 2023 om 13:06

Denk het niet. City is echt bizar sterk. Amper zwakke plekken, terwijl erbij Man U meer zwakke plekken zijn.
De vraag is of top 4 zelfs haalbaar is voor Man U.

5 augustus 2023 om 13:25

City is Gundogan, Mahrez en mogelijk Bernardo al kwijt. Zoveel ervaring en kwaliteit ga je onmogelijk vervangen. Ik zie ze nog steeds als favoriet maar ze hebben echt wel een flink jasje uitgedaan.

Zoals Ten Hag nu voetbal speelt, daar ga je geen kampioen mee worden, daarvoor moet je wedstrijden domineren. Andere teams zoals Arsenal en Liverpool zijn veel verder dan United.

5 augustus 2023 om 13:06

Als Ten Hag kampioen wordt met United dan mogen ze hem wel een dikke bonus geven, want dan verwacht ik dat elke Europese topclub naar zijn diensten gaat hengelen. Ik verwacht meer dat hij om plek 2 tm 4 moet knokken, zeker als Liverpool ook weer gewoon goed van start gaat dit seizoen. Maar laat me graag verrassen, gun het hem van harte!

5 augustus 2023 om 13:25

Op basis van wat precies? City heeft op elke positie een betere speler. Top 4 zou een knappe prestatie zijn.

5 augustus 2023 om 13:34

Ik denk dat we ons verkijken op het aspect van de team building waar Ten Hag afgelopen seizoen al bovenmatig mee heeft gepresteerd. Het was weliswaar niet altijd dominant, maar het was voor menig PL team uitermate lastig om van ManU te winnen. Ze kwamen regelmatig terug van achterstand en wisten ook vaak de wedstrijden alsnog te winnen. Daarbij was voor mij tekenend hoe ManU City wist te overwinnen in de laatste competitiewedstrijd afgelopen seizoen. Heb uiteraard ook gezien hoe de finale is verlopen, waarbij City wél de overhand had (mede door de vroege goal), maar als Ten Hag het team nu meer naar zijn hand weet te zetten, en de zwakkere plekken van afgelopen seizoen beter weet te versterken (waar ze nu al mee bezig zijn), dan geef ik het team een goede kans op City naar de kroon te steken. En ja, dat Arsenal, Liverpool, Newcastle en Chelsea ook nog meedoen is evident. De verschillen tussen al deze clubs zijn minimaal... Wat Ten Hag dan wel voor heeft, is zijn rechtlijnigheid en overall performance met het team. Als de organisatie staat en het fysieke op orde is, is ManU gewoon heel heel lastig te verslaan.

5 augustus 2023 om 13:36

Ik ben het er echt totaal mee oneens maar goed. Heeft weinig zin om daar verder op in te gaan. Zelfs 9/10 man United fans zullen het met je oneens zijn. Die zien een titel ook als onhaalbaar.

als dit de sterkste 11 is, dan is het niet heel bijzonder vind ik.
het verdedigende blok ziet er goed uit (misschien op dalot na).
maar voorin vind ik het heel erg waan van de dag, wie heeft er zin in, voetballers.
rashford heeft een geweldig seizoen achter de rug, maar ik heb bij hem ook zo maar het idee dat het komend seizoen weer de "oude" rashford is die geen bal tussen de palen krijgt.

maar goed, we gaan het zien he.

Als Hojlund binnen is, staat er op papier een prima elftal. Rashford zal dan naar links schuiven, en het is hopen dat Antony het ook eindelijk laat zien. Al is de bank dan weer niet heel sterk voor mijn gevoel.

5 augustus 2023 om 13:27

Valt wel mee hoor, Hojlund heeft zeker potentie maar denk niet dat die er gelijk staat in de beste league ter wereld. Ik hoop van wel natuurlijk maar is gewoon nog afwachten op hoe hij het gaat doen.

5 augustus 2023 om 13:50

Als United Oshimen had gehaald dan had ik gezegd dat ze kunnen mee doen om de titel. Maar van Hojland wordt je helemaal niet bang. Die gaat er echt geen 20 in schieten, denk niet eens 15.

Is deze wedstrijd ergens te zien ?

5 augustus 2023 om 13:10

Manchester United app of website, gratis buiten de UK

Waarom werkt dat hele live meepraten op de mob nou nog steeds niet?

5 augustus 2023 om 13:31

Ze zijn ermee bezig.

5 augustus 2023 om 13:52

Als het net zo snel wordt opgelost als de speciale tekens, witregels, hoofdlettergevoeligheid en (sinds kort ook) zichtbaarheid van smileys in de app dan kunnen we bij aanvang van het seizoen 2047/2048 weer live meepraten. Nice!

Even met betrekking tot het live meepraten: als je in de app naar wedstrijden gaat, en dan op de desbetreffende wedstrijd klikt, kom je wel gewoon bij het live meepraten.

5 augustus 2023 om 13:23

Klopt maar bij de tab reacties krijg ik elke keer een internal server error

5 augustus 2023 om 13:53

Bij mij werkt het via die route ook niet, krijg ik ook server error (op mobiel niet althans, desktop versie niet geprobeerd). Bij sommigen lijkt dat wel te werken inderdaad.

Voor de gene die het nog niet gezien hadden: onderin de app kun je via wedstrijden alsnog live meepraten . Onhandig maar het werkt.

In de sterkst mogelijke opstelling speel Mount niet. Ik zie niet wat hij bij dit united kan toevoegen.

hoort Garnacho bij de beste 11, wat een armoe

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren