Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag neemt 21 spelers mee naar Spanje en moet nog afvallers aanwijzen

Laatste update:

Ajax neemt het woensdagavond in het Mestalla op tegen Valencia en trainer Erik ten Hag heeft dinsdagmiddag zijn selectie bekendgemaakt voor die wedstrijd. De oefenmeester neemt 21 spelers mee naar Spanje, waarvan er nog 3 op de tribune plaats zullen moeten nemen. Tijdens wedstrijden van de Champions League mogen er namelijk maar achttien spelers op het wedstrijdformulier staan.

De selectie van de Amsterdammers herbergt verder weinig verrassingen. Donny van de Beek ontbrak nog tijdens de openingswedstrijd van het miljardenbal tegen Lille OSC, maar de Oranje-international heeft inmiddels zijn rentree gemaakt. De zieke Zakaria Labyad is niet van de partij in Valencia.

Ajax en Valencia beginnen hun onderlinge duel als de nummers een en twee van Groep H, nadat beide ploegen hun eerste wedstrijd als winnaar af wisten te sluiten. Ajax was in eigen huis met 3-0 te sterk voor Lille OSC, terwijl los Che in Londen van Chelsea wonnen. Het duel tussen de Amsterdammers en de werkgever van Jasper Cillessen begint woensdagavond om 21.00 uur.

De volledige selectie van Ajax

Doel: André Onana, Bruno Varela, Dominik Kotarski

Verdediging: Perr Schuurs, Joël Veltman, Edson Álvarez, Kik Pierie, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Lisandro Martínez, Sergiño Dest, Nicolás Tagliafico

Middenveld: Donny van de Beek, Siem de Jong, Razvan Marin

Aanval: David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes, Hakim Ziyech, Noa Lang.

Wat verwacht jij van Valencia - Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Drie "officiele" middenvelders maar? Ziet er wel apart uit zo haha

1 oktober 2019 om 15:00

Waarvan er 2 niet eens in de basis staan, en er eentje net terug is van een blessure. Het kan verkeren.

1 oktober 2019 om 17:48

Nouja officieel.
Promes is altijd al een middenvelder geweest, dat sommige trainers hem op de flank neerzette is niet aan hem te wijten. Zelfde geldt voor Alvarez.

Al snap ik wel wat je bedoeld

Met deze indeling verwachten ze bij Valencia vast dat we daar de bus gaan parkeren. "ajax neemt 9 verdedigers mee"

1 oktober 2019 om 15:17

Haha, Valencia heeft ook best wat kwaliteit voorin lopen, dus dat is natuurlijk de reden om zoveel verdedigers mee te nemen!

Je had beter gewoon een lijst met de naam en nummers er op kunnen zetten, in plaats van hoe het er nu is neergezet met de positie waar ze volgens deze site zouden moeten spelen.

Kotarski, Pierie en Lang de tribune op!

1 oktober 2019 om 15:57

Nou, ik mag toch hopen dat Siem i.p.v. Lang de tribune op mag. Heb je toch geen reet aan man. Laat dan Lang gewoon lekker op het bankie zitten en hopen op speelminuten.

1 oktober 2019 om 16:36

inderdaad Balenciaga puur op combinatie kwaliteit / fitheid / benodigd gok ik dat Kotarski, Pierie en Siem tribuneklanten worden.en dan maar hopen op een kleine winst, en Chelsea Lille gelijkspelletje.puntenaantal van 6 - 3 - 1 - 1 lijkt me ideaal om naar de tweeslag tegen Chelsea toe te werken. Het zal niet eenvoudig worden maar als het toch eens mocht lukken heb je wel echt al een pikstart te pakken.

Kotarski lang en Pierie op de tribune denk ik.
Maar wat weinig middenvelders als je het zo bekijkt volgens deze lijst

1 oktober 2019 om 19:58

Denk eerder Kotarski, Pierie en S. de Jong op de tribune. Bovendien gewoon een prima aantal middenvelders (6), Promes, Martinez en Alvarez zijn ook middenvelders, daar spelen ze vandaag de dag bij Ajax althans. Beetje rare manier van formuleren van VZ wat mij betreft haha!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren