Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag legt uit waarom Berghuis de voorkeur krijgt boven Klaassen

Laatste update:

Erik ten Hag heeft een toelichting gegeven op de opstelling van Ajax tegen Besiktas. De trainer kiest voor dezelfde elf namen als zaterdag tegen FC Groningen (3-0 winst), wat inhoudt dat Steven Berghuis als aanvallende middenvelder de voorkeur krijgt boven Davy Klaassen. Jan Boskamp zei bij RTL7 niet te begrijpen dat de trainer van Ajax voor Berghuis heeft gekozen in de basiself.

Volgens Ten Hag is er geen enkele reden om Berghuis op de bank te posteren naar aanleiding van zijn prestaties te laatste weken. "Het feit dat Davy er drie weken uit heeft gelegen en Steven er momenteel heel goed inzit, heeft mij opnieuw voor Steven doen kiezen", aldus Ten Hag. "Berghuis is belangrijk geweest met doelpunten en assists, lekker laten staan dus. Hij doet het uitstekend, maakt goede progressie. Hij laat bovendien de ploeg beter voetballen en heeft een hoog rendement. Maar Davy gaat ook heel belangrijk voor ons zijn, op de korte en de lange termijn."

Ten Hag heeft zijn spelers niet hoeven motiveren voor het duel met Besiktas, zo gaf hij aan. "De spelers weten waar het om gaat. Ze weten dat we zes hele goede avonden nodig hebben om te overwinteren in de Champions League. De meeste dingen hebben we gisteren besproken. We hebben een plan getrokken, dan kunnen de spelers zich inleven. Ik denk dat het zometeen gaat kolken en dat er een geweldige wisselwerking gaat ontstaan met het publiek. Ik hoop dat wij een mooie impuls kunnen geven", aldus Ten Hag.

De basisplek van Berghuis kwam voor Jan Boskamp als een verrassing. "Ik had Berghuis niet verwacht, eerlijk gezegd", aldus Boskamp bij RTL7. "Besiktas geeft achterin veel ruimte weg, daar kan Berghuis de ballen neerleggen. Maar als je Klaassen hebt, die denkt aanvallend en verdedigend. Maar ik denk dat hij voor Berghuis gekozen heeft omdat het krap wordt qua ruimtes." Rafael van der Vaart zou niet graag in de schoenen staan van Ten Hag. "Als je Antony zó goed ziet spelen... De keuze is eigenlijk onmogelijk. Vandaag is de keuze nog relatief makkelijk door de blessure van Klaassen", aldus de oud-middenvelder bij Ziggo Sport.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zegt het goed, 3 weken eruit gelegen dus niets forceren en krijgt zijn kans wel weer

Leuk dat hij het uitlegt en hier een artikel aan gewijd wordt, maar dit was toch ook niet meer dan logisch? Je speelt tegen een op papier zwakkere tegenstanders die ook nog eens veel blessures heeft en zich hoogstwaarschijnlijk terug gaat trekken. Enige creativiteit is dan wel gewenst, Berghuis is redelijk in vorm en daarnaast komt Klaassen net terug van een blessure.

Eerste 35 minuten valt vooral Anthony tegen. Veel balverlies, laat het vanavond vooralsnog vooral niet zien. Berghuis laat nu ook weer zien, waarom hij gewoon beter is dan Klaasen.

Ik snap niet dat al die analisten zo verbaasd zijn dat Berghuis start. In mijn ogen compleet logisch om de man in vorm te laten starten.

28 september 2021 om 19:54

Ik heb eerste helft niet gezien maar hij scoort dus heeft ten Hag gelijk.
Als je zo’n sterke selectie heb dan ga je toch niet iemand die terug komt zonder ritme in deze wedstrijd zetten.
Breng hem dan lekker als je na 60 min voorstaat

Ik had liever klaassen met Berghuis dan Gravenberch op de bank gezet

28 september 2021 om 19:41

Gravenberch speelt echter juist geweldig deze wedstrijd?

Gelukkig is ten Hag trainer en niet Boskamp....Berghuis laat zien waarom hij nu eerste keus is...topper

Nou, een helft is genoeg om Ten Hag ronduit gelijk te geven. Berghuis hartstikke goed en beslissend.

Hoezo gaat deze goal niet door? Absoluut niets aan de hand. Editeps, dacht dat ik in live meepraten zat.

28 september 2021 om 20:12

HAhah je heb wel gelijk kwamen ze goed weg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren