Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag: ‘Het gooit de wedstrijd om? Het gooit de hele poule om!’

Laatste update:

Erik ten Hag is gefrustreerd na het 4-4 gelijkspel van Ajax tegen Chelsea in de groepsfase van de Champions League, zo laat hij blijken in onderstaande video van Ajax TV. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Amsterdammers, die na rust uitliepen naar een 1-4 voorsprong. Twee rode kaarten van Daley Blind en Joël Veltman gooien roet in het eten voor Ajax, dat uiteindelijk een punt mee naar huis neemt vanuit Londen. “Als je zo speelt en dit wordt van je afgepakt, dan sta je hier een heel vervelend gevoel. Een gevoel van onrecht”, aldus de trainer, die zeer tevreden is over de manier waarop Ajax als team heeft gespeeld.

Verwacht jij dat Ajax de groepsfase van de Champions League overleeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eens, echt een bizarre avond gisteren. Valencia komt van 0-1 terug naar 4-1 en Ajax gaat van 1-4 naar 4-4.Ik telde hem al: 1. Ajax 4-9 2. Chelsea 4-6 3. Valencia 4-4 4. Lille 4-4 En dan waren we gewoon door naar de volgende ronde.. te bizar voor woorden nu ineens 1. Ajax 4-7 2. Chelsea 4-7 3. Valencia 4-7 4. Lille 4-1 Ach, Ajax sloopt Valencia thuis wel en dan zijn we sowieso door in de CL.

6 november 2019 om 08:22

Ik weet t niet hoor. Ik vind Ajax in thuiswedstrijden toch wat minder dan uitwedstrijden. Uit zijn ze wat efficiënter en dan gaan ze wat makkelijker spelen, zeker wanneer de tegenstander dan wat meer ruimte laat weet Ajax daar goed mee om te gaan. Thuis stapelen ze in het begin kans na kans maar verzuimen ze te scoren waardoor het steeds moeilijker wordt. Ik heb er een hard hoofd in.Lille staat weliswaar laatste maar ze hebben vooral veel pech gehad. Ik zie ze met wat meer geluk gewoon punten afsnoepen van ajax en ook Chelsea

6 november 2019 om 08:39

Die tweede pingel sloeg echt alles. Wat kan Veltman daar anders doen? Niet op die plek staan? Geen arm hebben? Je kan als voetballer niet meer doen dan je arm langs je lichaam houden. De regel hands is ooit bedacht om iemand tegen te houden die zijn handen met opzet gebruikt.. nu krijg je er een strafschop tegen voor.. en geel.. hoezo geel? Wat was de intentie daarvoor? Waarom die straf verhoging? Stel het schot gaat door dan is het een kleine kans dat die in richting gaat van de hoek, da's krijg je een ruimtelijke penalty voor. Lijkt me voldoende. Eerste helft gaf hij ook geen geel. Dat is toch de juiste benadering? Veltman trekt overduidelijk zijn been in maar toucheert hem. Uiteindelijk was het geen goal geweest maar dat krijgt hij met een pingel ruimschoots terug. Beetje Chelsea Barca met drogba toen maar nu Ajax in rol van Chelsea.

6 november 2019 om 08:53

Veltman kreeg verdiend een penalty tegen (eerste moment). Als je dat geen penalty vind moet je echt een bril kopen. Veltman doet duidelijk zijn been omhoog. Daarnaast is het van die afstand gewoon hands dat zijn nieuwe regels dacht ik. De 2de geel kreeg die voor protesteren.

6 november 2019 om 08:58

Is helemaal geen regel over afstand. Hoeveel meter gaat het over en wanneer geef je geel? Dommige reactie

6 november 2019 om 09:05

Het is de interpretatie van de scheids dat zei de commentator ook, geel heeft daar niks mee te maken erg onnodig om dat mee te nemen. Geen regel maar wel van welke afstand er tegen de arm word geschoten, dat word gewoon meegenomen in de beslissing. Geel was waarschijnlijk voor protesteren.

6 november 2019 om 09:14

Tel jij de snelheid kmh ook mee?

6 november 2019 om 09:58

Je kan hier wel zo bot op Arsenal890 reageren, maar dat is nogal onterecht. Hij heeft gelijk, het is de interpretatie van de scheids of de bal van te dichtbij kwam, te hard was en zijn arm genoeg langs het lichaam hing. Ik vond de penalty terecht. Het moment van schieten hing zijn arm tegen het lichaam, het moment van impact niet. Dan is het een penalty. Tweede gele kaart vond ik wel overdreven.

6 november 2019 om 08:34

Met die stand die je noemt was Ajax nog niet zeker door hoor. (ajax verliest 2x, Valencia wint van Chelsea & Ajax, Chelsea wint van Lille) Maar dan stonden we eruiteraard wel heel goed voor.ondanks dat de poule heel spannend is nu, denk ik wel dat Ajax het al zo goed als zeker af kan maken door te winnen van Lille volgende keer. Ik zie dit Chelsea namelijk gewoon winnen bij Valencia. En dan staat Ajax 3 punten voor op Valencia met de laatste groepswedstrijd, en zou Valencia met 4 goals verschil moeten winnen in Amsterdam (onderling resultaat) om nog door te gaan.

6 november 2019 om 08:43

Dan was je op onderling resultaat tegen Chelsea door

6 november 2019 om 08:47

Niet zeker maar ik denk als je een kansberekening doet dat je dan vrij vlot naar 97+% gaat. Ik had het sommetje dat jij maakte ook gemaakt, maar goed de wereld is anders.. we gaan gewoon van Lille winnen

6 november 2019 om 09:55

@sanmarcoslaat ik het met Lille doen dan; Lille nog 2x winnen is 10 punten. Valencia 2x winnen is 10 punten. Ajax 2x verliezen is 9 punten.

6 november 2019 om 13:39

Tja dan hadden dus zowel Ajax als Chelsea twee keer moeten verliezen, dat lijkt me een erg kleine kans.

6 november 2019 om 08:43

Winnen van Valencia is niet altijd genoeg. Als ze allemaal op 10 punten komen gaat het weer om doelsaldo

6 november 2019 om 08:49

Als we winnen van Valencia is ons doelsaldo met 1 wedstrijd +5, dat is inderdaad in te lopen. Ajax verliest 3-0 van Lille en Valencia wint 3-0 van Chelsea. Ik schat die kans erg klein

6 november 2019 om 08:53

Gaat het niet om onderling resultaat?

6 november 2019 om 09:06

Wanneer er 2 ploegen evenveel punten hebben telt onderling resultaat. Als er 3 ploegen gelijk staan gaat het om doelsaldo.

6 november 2019 om 10:18

@magikhetwetewe spelen eerst tegen Lille uit, daarna Valencia thuis.

Arbitrale dwalingen zijn niet alleen van nu die zijn er al jaren en zullen er altijd wel blijven. Het is nu vervelend voor Ajax maar Ajax heeft dit soort dwalingen in de loop van de jaren natuurlijk ook genoeg in het voordeel gehad. Soms zit het mee soms zit het tegen...

6 november 2019 om 08:14

Ik heb echt nog nooit gezien dat je twee rode kaarten en een penalty tegen krijgt in 1 actie, en ik kijk al 30 jaar voetbal. Of het nou terecht was of niet, dit is toch heel erg zeldzaam? Maar ik kijk al uit naar de keer dat zo'n actie in het voordeel van Ajax uit valt.

6 november 2019 om 08:18

Kijk het een aantal jaartjes langer en ook ik heb dit nog nooit gezien. Ben zelfs als Feyenoorder 'verbaasd'. Daarnaast geel /rood + pingel. Dacht dat ze die regel om hadden gegooid...

6 november 2019 om 08:26

Inderdaad, dat heb ik nog nooit meegemaakt maar arbitrale blunders/ fouten onterechte kaarten en strafschoppen zijn van alle tijden. Die zijn ook in het voordeel van Ajax geweest en zullen dat in de toekomst ook nog wel zijn...

6 november 2019 om 08:33

Ik snap de tweede gele van Veltman ook niet helemaal. Maar misschien was het voor protesteren? Anders zou ik het wel bizar zwaar gestraft vinden ja.

6 november 2019 om 08:37

Het was voor protesteren, hij kreeg hem pas toen hij tegen de scheids inging na de penalty en de rode kaart van blind.

6 november 2019 om 08:39

Ik dacht dat Veltman zei voor hands. Maargoed, het is gebeurd. Punt uit bij Chelsea is opzich prima. Het is jammer dat de arbitrage zo zijn stempel drukt, want nu hebben we het er te weinig over dat Ajax goed voetbalde en Chelsea zeker ook. Leuk team met een hele sympathieke manager. Hoop dat Ajax en Chelsea uiteindelijk door gaan in de poule

6 november 2019 om 08:56

We zullen moeten afwachten of we eventueel wat wijzer worden als we de verklaring van de scheids hebben gehoord.ik heb dit ook nog nooit gezien dat er in een aktie uiteindelijk 2 rode kaarten worden gegeven en een pingel. Die nieuwe regel van hands in het strafschopgebied , maakt dat er weer veel ruimte is voor discussie, met of zonder VAR

6 november 2019 om 08:18

Weet je het zeker? Mazraoui tegen Real was in het voordeel, maar ik herinner me voornamelijk knipoog-Kroaten, Balotelli-vd Hoorn, en twee afgekeurde doelpunten tegen Real in de CL-periode onder De Boer.

6 november 2019 om 08:20

2 partijen achter elkaar genaaid.

6 november 2019 om 08:23

Volgensmij heb je dit gewoon aan je zelf te danken. Blind had nooit die overtreding mogen maken. Terecht rood. Penalty is een penalty dus ook logisch en ja geel voor Veltman. Zijn geen onterechte beslissingen. Dit moet je echt bij jezelf gaan zoeken, en dan voornamelijk blind.

6 november 2019 om 08:33

Penalty 2 was zeker onterecht. De 1e volgens de meeste commentaren. Bij bbc ook. Al leek mij die wel te verdedigen

6 november 2019 om 08:38

Hands is hands, dat zijn de (nieuwe) regels. Daarnaast deed Veltman expres zijn been omhoog dus was zeker een penalty bij het eerste doelpunt.

6 november 2019 om 08:40

Die eerste vond ik ook een penalty. Tweede kun je over twisten, maar wordt vaker gegeven. Dat van die nieuwe regels geldt overigens alleen voor aanvallers, dus dat is hier niet relevant

6 november 2019 om 08:58

Abraham maakte ook hands bij die afgekeurde goal en kreeg geen kaart...🙄

6 november 2019 om 09:09

Net als Reece James op randje zestien. Natuurlijk onzin om voor daar geel voor te geven maar ja, als je 'm aan Veltman geeft moet je ook geel aan die twee jongens geven.

6 november 2019 om 08:23

Dit soort dwalingen genoeg in het voordeel gehad? Ik kijk graag uit naar je voorbeelden.wanneer heeft een tegenstander van Ajax in 1 moment 2 rode kaarten en een penalty tegen gehad?wanneer heeft een tegenstander van Ajax 2 loepzuivere goals afgekeurd gekregen terwijl in een andere wedstrijd een 1-7 score behaald werd?de enige die ik mij kan bedenken is de afgekeurde goal van Promes in de thuiswedstrijd tegen Chelsea. Die kunnen we wellicht wegstrepen tegen de goal tegen Madrid nadat Mazraoui de bal binnen houdt.

6 november 2019 om 08:24

Ajax kreeg 3 penalty’s tegen paok, en die waren niet allemaal terecht. Zonder die penalty’s waren ze niet doorgeweest.

6 november 2019 om 08:28

Ik heb het over dwalingen in het algemeen. Ajax heeft ook voordeel gehad aan buitenspelgoals onterechte strafschoppen en belachelijke rode kaarten. Het is echt niet zo dat heel de wereld tegen Ajax is en alleen maar bewust bezig is om Ajax te naaien...

6 november 2019 om 08:29

Te makkelijk, waar heeft ajax ooit voordeel gehad de laatste drie jaar in de CL? (Miss de 0-3 in Madrid maae dat noem ik geen blunder) Deze arbitrale dwalingen kost ajax minstens drie punten (buitenspelgoal Promes). Ik kan mij echt niet herinneren dat een club zo erg genaaid is. Om de een of andere rede overkomt dit altijd Ajax. De 1-7 in Zagreb komt ook weer naar boven man man.

6 november 2019 om 08:32

Och tuurlijk wat is Ajax toch weer zielig. Kijk de eredivisie dan even hoe vaak Ajax geholpen word. Of kijk de wedstrijd tegen paok even terug. De penalty’s waren terecht en de rode kaard van blind ook. Veltman 2de gele kaart kun je iets van zeggen maar ja hands is hands.

6 november 2019 om 08:37

De 1-7 in Zagreb lag volgens mij niet aan de arbitrage maar was op z'n zachts gezegd wel dubieus.misschien zit het Ajax wat arbitrale beslissingen in de CL op dit moment tegen maar in de eredivisie heeft Ajax de scheidsrechter vaker mee dan tegen (net als Psv en Feyenoord)grote clubs hebben vaker het voordeel van de twijfel bij arbiters Real Madrid en Barcelona hebben ook veel vaker voordeel van dwalingen van de scheidsrechter dan nadeel....

6 november 2019 om 08:39

@arsenal890goh al 4 reacties met alleen maar bashen op Ajax. Hands is hands? Wat is dat voor conclusie. Dat is het helemaal niet, arm is langs het lichaam (moet hij hem eraf hakken?) en bal wordt nog van richting veranderd. Daarnaast is geel bij hands niet eens meer een vaste regel, was onnodig. Rood voor Blind en een penalty voor chelsea was al een hele zware straf geweest.

6 november 2019 om 08:47

@tornado, dat is idd waar! Wat ajax nu meemaakt overkomt veel clubs in de eredivisie.

6 november 2019 om 08:56

Silverfront: mag ik ook mijn mening geven? Iedereen doet alsof Ajax zwaar benadeeld is (Ajax forum). Terwijl je prima de regels kan vormen. De bal word juist aangeschoten en dat is hands. Lees aub de regels nog een keer door. Daarnaast kreeg die geel voor protesteren.

6 november 2019 om 09:11

Tornado72 tijdens die slotronde werden bij ajax tegen real 2 geldige doelpunten van ajax afgekeurd, dus ik snap bon sai.
Eredivisie zie je dat de VAR juist meer gelijkheid geeft, zie Utrecht tegen psv.
Het erbij slepen van vermeend voordeel in de competitie is puur onderbuik geklets en staat los van de arbitrale blunders van gisteren die een complete wedstrijd laten kantelen. Ik snap dat ajax supporters zich genaaid voelen, want dat is wat er is gebeurd.

6 november 2019 om 11:30

Onderbuik geklets😀😀.
Wen er maar aan de wereld is oneerlijk en er worden overal fouten gemaakt.
Ik snap ook dat de Ajax supporters zich genaaid voelen en volgende week voelen andere supporters zich weer genaaid.
Ajax Groningen werd min of meer beslist door een tweede gele kaart voor tijdrekken, die kaart vond jij waarschijnlijk wel terecht maar reken maar dat de Groningen supporters zich genaaid voelde...

6 november 2019 om 09:38

Tornado, er zit een weeffout in jouw denkwijze. Namelijk er is een Var.juist die zou moeten voorkomen dat scheidsrechterlijke dwalingen ontstaan. Maar nee, het wordt er alleen maar gekker door. Een VAR kan geen enkel, maar dan ook geen enkel excuus hebben om fouten te maken. Die doen dat met meerderen achter vele schermen, hebben alle tijd en vele camera’s tot hun beschikking.het is Ajax in deze twee wedstrijden nu 5 keer overkomen dat er fouten worden gemaakt die niet zijn gecorrigeerd. Dan kan je gewoon niet meer spreken van fouten, maar van een structureel probleem.

6 november 2019 om 10:23

Een Var zou de echte blunders van scheidsrechters eruit moeten filteren maar wanneer vind de Var iets een echte blunder van de scheidsrechter? Dat blijft interpretatie van de var. Discussie blijf je altijd houden met of zonder Var. Je kan niet zeggen dat Blind geen overtreding maakte of dat Veltman geen hands maakte beide waarnemingen klopte maar ook zijn beide beslissingen die daar op volgde waren erg discutabel en ook in mijn ogen te zwaar gestraft, hoewel ik begreep dat Veltman zijn tweede gele kaart kreeg voor protesteren wat natuurlijk dom is als dat waar is....

Ten Hag kruipt ook gretig in de slachtoffer-rol. Hij zou een ander beeld moeten neerzetten, namelijk dat het heel slecht is dat een 1-4 voorsprong wordt weggegeven i.p.v. alles bij de scheids in zn schoenen te schuiven. De 2e geel van Blind was terecht, de botsing met Pulisic daarvoor natuurlijk never nooit een overtreding, wellicht dat er in NL voor gefloten was maar dat is het dan ook wel. De penalty wegens hands van Veltman is wat zuur maar kan ook gegeven worden. Het zou ten Hag sieren om ook wat realisme te betrachten. Daarvoor is het een coach en geen supporter.

6 november 2019 om 08:20

Ik vind het in dit geval te makkelijk om te zeggen dat je een 4-1 voorsprong nooit weg kan geven. Je speelt met 9 man! Bayern ging er met 5-1 af tegen Frankfurt met 10 man. Het is eigenlijk een prestatie van jewelste dat je met 9 man maar 1 velddoelpunt tegen hebt gekregen met nog 25 minuten op de klok.

6 november 2019 om 08:35

2-4 weggegeven ? ze stonden met negen man en zeker had de scheids daar een groot aandeel in Ajax is niet een keer genaaid maar twee ook thuis , je mag het niet zeggen of denken maar wel heel opvallend .

6 november 2019 om 08:36

Penalty mag zoals ik het heb gelezen niet gegeven worden. Wanneer je een rode kaart of 2de gele kaart geeft vervalt het voordeel. Dit betekend dat de situatie van Veltman nooit had door mogen gaan.

6 november 2019 om 08:46

@roogfc, klopt. Je kunt ook zegen dat Ten Hag de poule op z'n kop zet. Bij de 4-1 gelijk 1 van de gele kaarten achterin wisselen en al helemaal na de 4-2. Gewoon geen risico, nergens voor nodig.

6 november 2019 om 09:08

Hahaha, het lukt altijd om de coach de schuld te geven. Schei toch is uit man.

6 november 2019 om 09:45

coach bepaald de wissels en kan dus ingrijpen door minder risico te nemen als beide(!) CV een gele kaart hebben. Begin 2e helft liep die Zouma er al dewars doorheen, dus dat 1 van beide een keer zou moeten ingrijpen was niet geheel ondenkbaar.eind eerste helft liet Veltman ook iemand lopen, omdat anders 2e geel. Dus ja, coach had moeten ingrijpen! maar ik zie dat wel vaker beij coaches..."ze moeten maar kunnen spelen met geel op zak" In het miljoenenbal dat de CL is, is dit gewoon onverantwoord risico nemen.

6 november 2019 om 09:13

Jij kijkt iets anders dan ik gedaan heb gisteren want als je met 9 man tegen Chelsea komt te staan met nog 25 minuten op de klok dan ben je slachtoffer.... Hoeven we het niet lang over te hebben. Zeker als je 2 onterechte kaarten en 1 onterecht doelpunt krijgt tel daar de onterecht afgekeurde goal van promes in Amsterdam bij op dan kan je gewoon zeggen dat je slachtoffer van een gebroken systeem bent

6 november 2019 om 09:19

Roogsfc,eens, van Ten Hag zou je beter verwachten. Heb je het interview met hem op Ziggo gezien? Het leek wel of die verslaggever in zijn Ajax-tricot dat interview af stond te nemen. Die legde Ten Hag bijna in de mond dat ze allemaal wel erg benadeeld waren. En Ten Hag ging daar vrolijk in mee. Waardeloze journalistiek, op die zender hoef je als neutrale kijker ook niet meer af te stemmen.

Als je zo speelt als de eerste helft gisteravond ga je de volgende ronde wel bereiken. Dan maakt dit niet uit.

Ik begin steeds meer te geloven dat de grote clubs altijd geholpen worden door de scheidsrechter. Over Ajax hoor ik dit vaak in de competitie en dan zie ik het niet met mijn Ajax bril. Maar Europees heeft Ajax vaker de scheidsrechter tegen als mee. Ajax is dan gewoon de kleine club.

Er wordt hier zoveel meer afgenomen dan alleen deze wedstrijd: om te beginnen komt de volgende ronde wel heel erg in gevaar, maar belangrijker; alle Europese kranten zouden vol staan over Ajax als je dit Chelsea (wordt op dit moment gezien als 1 van de leukst en best voetballende ploegen in Engeland) van de mat speelt en 2-4 wint. Dat zou voor iedereen de Europese terugkeer van Ajax bevestigen na vorig seizoen.

6 november 2019 om 08:49

De buitenlandse kranten zijn nog steeds erg positief over Ajax. En voor de volgende ronde moet je thuis van Valencia winnen, dan ben je er sowieso. Laten we nu niet in paniek raken, gisteren was zuur; maar het voetbal uit de eerste helft biedt heel veel hoop. Donny lijkt steeds meer in zijn rol als 6 te groeien.

Wat ik het raarst vind is dat bij bijvoorbeeld een rode kaart het spel direct stil moet worden gelegd, of er word doorgespeeld maar dan mag de scheidsrechter de kaart niet meer geven.
In dat geval had Blind dus beter door zijn tegenstander heen kunnen schoppen want dan zou het of rood voor blind een vrije trap voor Chelsea en geen kaart voor Veltman zijn.
Of een tweede gele kaart een penalty voor Chelsea en geen kaart voor blind.

Dus eigenlijk had Blind een doodschop kunnen uitdelen en dan had het voordelig geweest voor Ajax.

6 november 2019 om 08:58

Hij kreeg niet direct rood , maar eerst geel , dan moet toch niet gelijk het spel worden stilgelegd ?

6 november 2019 om 10:16

Nee dat klopt maar ik bedoel maar dat de situatie beter uitgepakt had voor Ajax als blind wel direct rood gekregen had

6 november 2019 om 10:18

Ja dat is waar , maar dat kreeg hij dus niet

Het wordt een interessante poule , ik denk dat veel liefhebbers zullen uitkijken naar de volgende rondes in deze poule. Ajax zorgt weer eens voor vuurwerk, onbedoeld dit maal , maar ik denk dat vele liefhebbers Ajax zullen volgen. Ajax heeft het nog steeds in eigen hand , wat dat betreft is er niks veranderd. Dit is ook weer een mooi leermoment voor deze gasten. Ik denk wel dat deze wedstrijd het breekpunt is voor Ajax. He middenveld staat, de spelers gaan weer voor elkaar door het vuur en men heeft gezien dat ook met 9 man de kansen komen . Ik denk dat deze wedstrijd de spelers van Ajax meer mentale krachten geven. Hopelijk nemen ze dat mee naar de volgende CL wedstrijd

Die laatste afgekeurde goal van Chelsea was onterecht afgekeurd.die speler van Chelsea wist geeneens dat die bal op zijn arm kwam, hier lees ik overigens nergens iets over dat ze de VAR nu mee hebben...

6 november 2019 om 09:10

Hands is hands. Alle soorten hands in aanvallend opzicht word afgekeurd.

6 november 2019 om 09:43

Ja, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Herinner je laatst die bal van Matthijs de Ligt in Oranje? Hij zocht naar de bal terwijl die onderhand op zijn hand was 'geland' en werd plots afgefloten voor een handsbal. Hands is hands. Anders had de aangeschoten handsbal van Joel gisteren ook niet geteld.

6 november 2019 om 18:16

En de bal van Breukers tegen de hand tegen Twente wordt dan niet bestraft. Er moet duidelijkheid komen waneer t hands is en wanneer een pingel (t zijn beide verdedigende handballen)

6 november 2019 om 09:43

Gelul van een dronken aardbei vd molen. Veltman wist ook niet eens dat er een bal op zijn arm zou landen tot het gebeurde door een aanraking van een andere speler. Een VAR mee of tegen is per definitie verkeerd. Die mag geen fouten maken, nooit onder geen enkel excuus.

6 november 2019 om 10:19

Als Veltman een gele kaart kreeg vanwege hands, dan dat die speler van Chelsea dat ook moeten hebben

Laat ik voorop stellen dat het erg zuur is hoe Ajax gister de 1-4 voorsprong uit handen heeft gegeven. Toch lees ik dat 90 van de Ajacieden van mening is dat ze 'bestolen' zijn door de scheidsrechter. Mede door het feit dat er een situatie is geweest die (bijna) nog nooit vertoond is (2x rood in dezelfde actie). Zoals jullie al aan mijn naam kunnen zien ben ik Groningen fan en support ik alle Nederlandse clubs in de internationale competities. Toch vind ik dat de Ajax spelers wel wat meer in de spiegel mogen kijken. Toen enkele weken geleden Warmerdam een 2e gele kaart kreeg voor tijdrekken, wat toen ook nog bijna nooit was vertoond, vonden de meeste Ajacieden op dit forum Kuipers een held omdat hij iets deed want toen nog nooit was vertoond. Na die rode kaart scoorde Ajax meteen en wonnen ze de wedstrijd. Nu gebeurt het andersom (Al is tijdrekken natuurlijk wel wat anders dan een handsbal) en nu hoor ik niemand positief over de scheidsrechter. Feit is gewoon dat grote clubs vaker de scheids mee hebben, Ajax heeft daar voordeel van in de ED en nadeel van in de CL. Ik ben van mening dat in beide gevallen (warmerdam - Veltman) de scheidsrechter het bij het onjuiste eind had, daarom verwacht ik na de rode kaart toen van Warmerdam nu ook wel wat mildere reacties op dit forum van Ajacieden. De scheidsrechter heeft namelijk iets gedaan, waar een andere scheidsrechter waarschijnlijk voor de veilige optie zou hebben gekozen. Ik hoop dat Ajax het redt en dat deze wedstrijd daardoor niet bepalend is.

6 november 2019 om 19:23

Mooi gezegd kerel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren