Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag duidelijk: ‘Dat mag je niet verwachten, absoluut niet realistisch’

Laatste update:

Erik ten Hag pakte dit seizoen de dubbel met Ajax en hij mocht vrijdag met de Rinus Michels Award voor beste trainer van het seizoen ook een individuele prijs in de trofeeënkast bijzetten. De oefenmeester maakte bovendien indruk in heel Europa met een campagne die uiteindelijk tot de halve finales van de Champions League voerde en Ten Hag is trots op de manier waarop zijn ploeg zich dit seizoen heeft laten zien.

“Ajax heeft weer van zich doen spreken, de talentenfabriek. Die naam hebben ze door de historie in heel Europa en die is nu weer bevestigd. Ajax zal door haar filosofie die talenten altijd weer voortbrengen. Als wij als leiding daar goed op weten te sturen, zal er volgend jaar ook weer een sterk team staan. Daar ben ik van overtuigd”, vertelt hij bij Inside Ajax.

De trainer neemt na dit seizoen hoe dan ook afscheid van Frenkie de Jong, terwijl spelers als Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech ook op weg lijken naar de uitgang. Ten Hag weet dan ook dat het ‘veel werk zal kosten’ om volgend seizoen opnieuw een goed elftal op de been te kunnen brengen: “Het zal weer vanuit een heel goede filosofie moeten gaan. We zullen weer slim en creatief moeten zijn.”

“Of dat weer zo goed is als afgelopen seizoen? Dat mag je niet verwachten. Dat is absoluut niet realistisch en hadden we van deze ploeg ook niet verwacht. Natuurlijk kan er weer wat gaan groeien, maar het is zeker geen vanzelfsprekendheid dat het ieder jaar gebeurt. We hebben er twintig jaar op moeten wachten, maar ik hoop niet dat het weer twintig jaar duur”, sluit hij af.

Denk jij dat Ajax volgend seizoen opnieuw zo ver zal komen in Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk weet je Ziyech te behouden. Dan zie ik mogelijkheden. Zonder Ziyech zal je je echt moeten versterken met een creatief brein zoals Odegaard of misschien die Vargas. Maar die heb ik alleen op YouTube gezien en dat zegt niets. De Ligt en de Jong zijn onvervangbaar, maar wel op te vangen. Als er maar weer een team staat wat durft te voetballen. Maar dat vertrouwen heb ik inmiddels wel in ten Hag.

De doelstellingen voor volgend seizoen zullen waarschijnlijk niet afwijken van de doelstellingen dit seizoen. Enige verschil is dat je aankomend seizoen in eigen huis tegen PSV de JC Schaal kan pakken, de laatste prijs die we nog niet in handen hebben. Dat zou een leuke bonus zijn om het seizoen mee te beginnen in aanloop naar de eerste doelstelling : kwalificatie voor de CL.

Daarna is het Europees overwinteren, de titelstrijd en voor de Knvb beker gaan. Europees succes hangt niet alleen van jezelf af, ook van de tegenstanders die treft. Maar goed, nu eerst tijd voor de zomerstop. Na zo'n prachtig seizoen hebben de spelers en de technisch staf hun vakantie meer dan verdiend!

17 mei 2019 om 20:09

Precies. Loting is heel belangrijk. Europees overwinteren is al prima. Laten we hopen dat t lukt. Als er weinig spelers weggaan mag je wel meer verwachten. Zo is t altijd gegaan. Maar hopelijk breken er snel weer nieuwe toptalenten door.

De Argentijnse aankoop ken ik niet goed genoeg, maar Ajax moet zeker de knip trekken voor Odegaard, en evt. Bergwijn. Zijn goede spelers met redelijk wat ervaring, en leveren het geld heus wel weer op.

17 mei 2019 om 20:13

Bergwijn moet het echt niet worden. PSV zal hem alleen voor een absurd hoog bedrag naar Ajax laten gaan (dat recht hebben ze) en dat is hij niet waard.

17 mei 2019 om 20:24

Als Ajax ECHT boven de 30 wilt gaan betalen.. Koop dan gwn Isak van Dortmund ofzo..

Denk als je Dortmund 20 geeft, terugkoopclausule voor 30(binnen 2 jaar) opneemt, dat je gwn een deal hebt. Mocht Dortmund hem dan idd terug halen, heb je alsnog je investering terug. (Salaris + aankoopbedrag)

Zo moeten we dat ook met Odegaard doen.

Huren is sowieso niet slim, zo'n constructie wel..

Het zijn immers dan alleen Dortmund en Real die ze voor een 'prikkie' terug kan kopen.

17 mei 2019 om 22:32

Mag ik vragen wat je in Odegaard ziet dat je denkt dat hij goed genoeg is voor Ajax? (serieuze vraag) Ik zie namelijk niet dat hij goed genoeg is voor de basis 11. Bij Ziyech zag je dat wel, die stak er duidelijk bovenuit bij Twente.

Ook vind ik 40 miljoen (of meer) voor bergwijn erg veel geld. Ik zou 40 miljoen liever besteed zien worden aan een links en rechtsbuiten in plaats van 1 speler. Vooral aangezien Tadic vaak in de spits staat en we dus eigenlijk met Ziyech en Neres 2 buitenspelers gaan verliezen de komende 2 seizoenen met geen vervanging.

18 mei 2019 om 00:23

8 goals, 10 assists. Na Ziyech de meeste key-passes per wedstrijd. Na Ziyech meeste kansen gecreëerd van de ED, goede dribbel. Creatief is zijn passing, wat belangrijk zal zijn als de meest creatieve (Ziyech) bij Akax wegvalt. Ik zou Ødegaard echt graag zien komen. Nog erg jong ook dus met zijn mate van talent kan hij in vrijwel alle facetten van het spel nog doorgroeien ook. Ik denk dat hij en Ajax een goede match zijn.

Volgens mij is de doelstelling duidelijk voor volgend jaar. Je wilt bij de top 20 clubs van europe horen dat is 15000 punten per jaar. Dat betekend of overwinteren in de championsleague of halve final europa league. Dan moet je dus kampioen worden of in elk geval tweede.
1 prijs per jaar minimaal en overwinteren in Europa.
Daar moet je het materiaal op aanpassen, maar wel met eigen opleiding erbij.

Doelstelling moet inderdaad gewoon hetzelfde zijn als dit jaar. Europese overwintering en de dubbel. (JC schaal rekening even niet mee) . Europees ben je nu nog te afhankelijk van je loting, transfers die je kan doen en een beetje mazzel. Prachtige stukken wel van VI deze week en überhaupt dit jaar. Komt ook duidelijk naar voren hoe de visie is van dit Ajax.

Het aantrekken van Tagliafico, Tadic en Blind is natuurlijk een gouden greep geweest. Dat gecombineerd met het blijven van Ziyech en de enorme ontwikkeling van van de Beek, De Ligt en De Jong heeft gezorgd voor een uniek jaar. Dat wordt inderdaad moeilijk te evenaren

17 mei 2019 om 20:52

Iedereen weet dat de landstitel MET GOED SPEL het belangrijkst is..

De Beker, altijd een leuk feestje dus vooral als je eenmaal overwintert heb er zo goed als vol voor gaan..

Europees overwinteren en zien waar het schip strand..

Niemand die gaat klagen als de 1/8e finale volgend jaar het hoogst haalbare was, maar je wel de titel pakt.

Heel veel zal er vanaf hangen of ze een goede vervanger voor De Ligt kunnen kopen. 2 jaar geleden had je daar nog Sanchez en nu De Ligt. Ze moeten echt zo'n beest achterin hebben, anders zullen ze het Europees niet gaan redden ben ik bang.

Ajax heeft dit jaar het onmogelijke gepresteerd in de CL maar als je als Nederlandse club de poule overleeft is het in principe al een wereldprestatie en dat zal al moeilijk genoeg zijn. alles meer is mooi meegenomen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren