Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag blikt nog één keer terug op breuk met Ronaldo: ‘Ik had mijn redenen’

Laatste update:

Erik ten Hag staat nog steeds achter de beslissing van Manchester United om met Cristiano Ronaldo te breken. De Portugese sterspeler haalde in november in een explosief interview met de Britse presentator Piers Morgan hard uit naar Man United. Vooral Ten Hag en de clubleiding moesten het ontgelden. De Nederlandse manager maakte zich naar eigen zeggen niet druk over de beslissing om Ronaldo te laten vertrekken.

United en Ronaldo besloten eind vorig jaar naar aanleiding van het veelbesproken interview per direct uit elkaar te gaan. Een maand eerder verwijderde Ten Hag de 38-jarige aanvaller uit de selectie van the Red Devils. De maatregel volgde op een voorval tijdens de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-0 winst). De Portugese vedette verliet voortijdig het stadion, na te hebben warmgelopen.

“Ik had mijn redenen om Ronaldo uit de selectie te verwijderen”, zegt Ten Hag in aanloop naar het Premier League-duel met Liverpool. “Die waren duidelijk. Ik kende ook de gevolgen en wist dat het ook een negatieve uitkomst had kunnen hebben. Dat kan altijd in het voetbal. Maar ik maak me geen zorgen. Ik slaap ook goed, zelfs tijdens die nachten. Ik moet beslissingen nemen om de club en de ploeg vooruit te helpen."

"Dat is mijn werk en dat is de verantwoordelijkheid die ik heb”, vervolgt Ten Hag. “Ik moet achter die beslissingen staan. Natuurlijk heb je niet altijd veel tijd. Ik herinner me dat we in die periode tien dagen hadden om te overwegen welke keuze de beste zou zijn. Je moet altijd strategisch denken.” Het vertrek van Ronaldo heeft United uiteindelijk goed gedaan. The Mancunians verloren slechts een van hun laatste elf Premier League-duels. Daarnaast leidde Ten Hag United eind vorige maand naar de eerste prijs in zes jaar tijd. In de finale van de EFL Cup werd Newcastle United met 2-0 aan de kant gezet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon een hele goede beslissing geweest. Als Ronaldo een beetje normaal deed kon hij nog prima renderen in dit team. Maar als Ronaldo was gebleven zag ik Rashford ook nooit zo excelleren.

5 maart 2023 om 12:54




Laten we afwachten of hij Solsjar kan overtreffen diue werd ook tweede alles wat ten hag doet vind men geweldig en doet men zo euforisch .laten we wel wezen United profiteert van een slecht jaar van Liverpool en Chelsea weet niet of je er nu al waarde aan kan hechten. dat overdreven gedoe komt mij de keel uit.

men doet net of ten hag een soort van god is.



5 maart 2023 om 12:58

Hij is hem nu al voorbij. Heeft een prijs gepakt en is nog in race voor drie prijzen. Overigens spelen ze samen met Arsenal en City het mooiste voetbal. Je hebt gewoon een haat op hem omdat hij gewoon voor het team heeft gekozen en niet voor je idool

5 maart 2023 om 13:03

Een EFL cup gewonnen na een half jaar en hij is Solskjaer al voorbij. Wat ik trouwens niet wil downplayen, maar het is altijd zo overdreven positief of negatief.

5 maart 2023 om 13:22

Aqua, het gaat niet alleen om de korte termijn he, oftewel de ranglijst van nu. Bij Solksjaer zat er totaal geen lange termijn idee achter. Bij Ten Hag overduidelijk wel. Er word een uitstekende basis gelegd om straks weer mee te kunnen doen om de titel en de CL. Er is na jaren wanbeleid een duidelijke lijn te zien bij United, onder leiding van Erik.

5 maart 2023 om 13:31

Onder Solskjaer was die lijn er in het begin ook nog wel. Zeker na het eerste anderhalf jaar.

5 maart 2023 om 13:37

Amper hoor, tuurlijk heeft Solksjaer het redelijk gedaan maar dat was pas teren op individuele kwaliteit en verder alles managen met een glimlach.

5 maart 2023 om 13:48

Toen hij overpakte van Mourinho hing er na het eerste half jaar gewoon een positieve sfeer, wat terecht was. En ook het tweede seizoen was gewoon een stijgende lijn met een derde plek, een halve finale in de EFL cup, een halve finale in de FA Cup en een halve finale in de EL.

Qua prestaties zat er gewoon een duidelijke stijgende lijn in, en dat met een team dat je toch moeilijk als werelds kan omschrijven aangezien de defensie bestond uit Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw (en toen die geblesseerd uitviel Young), spelers als Daniel James, Lingard, Andreas Pereira, Fred, Matic en Mctominay allemaal meer dan 20 PL-wedstrijden gespeeld hebben en vooral dat door de blessure van Pogba het middenveld voor bepaalde perioden bestond uit Mata, Mctominay, Fred en Matic. Dan laat ik het feit dat Odion Ighalo op een bepaald moment de back-up spits was zelfs nog onbesproken. De enige topper in dat team was Fernandes (en in mindere mate Rashford) en die kwam pas tijdens de winterstop.

5 maart 2023 om 13:54

Solskjaer werd tweede en derde omdat hij alleen een beetje glimlachte? Het wordt steeds gekker hier

5 maart 2023 om 14:39

Mensen die serieus niet het verschil zien in de cultuuromslag, het verschil in mentaliteit, de verbinding met het publiek, de verbetering van spelers, de aankopen, eigenlijk op elk vlak die EtH teweeg heeft gebracht. En dan zeggen dat Solskjaer eigenlijk vergelijkbaar bezig was. Proest, echt niet serieus te nemen

5 maart 2023 om 15:03

Basisspeler, je hebt gelijk maar iedereen hier denkt het beter te weten.
@Lierse @Japie OGS heeft een goede prestatie neergezet door 2e te worden en zal altijd een populaire clublegend blijven.
EtH echter heeft het gevoel van topclub zijn weer fundament gegeven. Precies zoals Basisspeler hierboven aanhaalt. Daarom wordt hij door de supporters op handen gedragen! Het gevoel dat de supporters nu weer hebben bij de club kon zelfs OGS met zijn goede seizoen niet losmaken.

5 maart 2023 om 15:05

EFL cup daar hecht geen PL ploeg waarde aan.

5 maart 2023 om 15:07

Dat ontken ik ook nergens. Het is alleen nogal prematuur te gaan doen alsof Ten Hag op een half seizoen Solskjaer al overtroffen heeft. Het ziet er momenteel naar uit dat hij dat zeker kan gaan bereiken, alleen is dat nog niet bereikt.

5 maart 2023 om 15:25

Mee eens, zowel Liverpool als Chelsea en zelfs Spurs hebben zich op papier ondertussen alweer beter versterkt dan United. Ten Hag doet t goed maar beetje realisme zou passen. Ole was men ook lyrisch over eerste periode, zijn 2e plek was ook omdat de concurrentie verzaakte. Denk wel dat ten Hag structurelere verbetering doorvoert maar met huidige beleid gaat hij ook gewoon tegen de muur aanlopen hoe goed ie t ook doet. Daar is vooralsnog niets veranderd.

5 maart 2023 om 15:30

Die werd tweede zonder Ronaldo en werd ontslagen toen Ronaldo er net was. Duidelijke conclusie.

Jij komt met met een kul verhaal dat Liverpool en Chelsea een slecht jaar hebben zodat United nu er van profiteert??
Als je even verder verdiept in dat jaar dat United tweede werd, werd Lampard ontslagen omdat Chelsea totaal niet liep en had Liverpool ook een slecht seizoen vanwege slechte blessures. Dus was het niet zo heel knap wat OGS presteerde. Zoveel waarde kun je daar dus ook niet aan hechten. Maar ja.. het is om negatief over ten Hag te praten. Je maakt je dus erg belachelijk Aqua.

Dat negatieve gezeur van jou over ten Hag komt iedereen hier de strot uit.

5 maart 2023 om 17:44

@AFCBusbyBabe En Chelsea en Liverpool lopen dit seizoen wel lekker dan? Als we dan zo denigrerend over de prestaties van Solskjaer gaan doen, dan kan je nu hetzelfde zeggen

5 maart 2023 om 13:16

Ronaldo was het seizoen daarvoor topscoorder, heeft geklaagd over de mentaliteit van de groep, schrok van de staat van trainingsfaciliteiten, heeft zelfs een aantal spelers geholpen met een beter dieet. DIT is hetgene wat United heeft geholpen en dit was de eerste en belangrijkste stap in de cultuurchange die we zien nu. Niet een nobody in Manchester als Ten Hag maar Ronaldo heeft het balletje doen rollen. Nu de resultaten er eindelijk zijn is het ineens Ten Hag. Elke cultuurchange heeft tijd nodig en dat was echt niet dit seizoen pas begonnen.

5 maart 2023 om 13:20

Gelul, Ronaldo is als vergif in je selectie als hij niet als koning wordt behandeld. Dan kan hij links en rechts wel je vriendjes een beetje helpen maar Ronaldo is niet meer de speler die je als club beter maakt.
Ten Hag heeft de enige juiste beslissing genomen. Het feit dat hij nu in de zandbak speelt en geen enkele andere topclub heeft gedacht om hem een contract aan te bieden zegt genoeg.

5 maart 2023 om 13:27

Hahaha wat eem onzin kraam je uit. Hij mocht wel topscoorder zijn dat seizoen ervoor, maar dat ging ten koste van de prestaties van andere spelers (rashford, bruno, noem maar op), want het seizoen daarvoor weer werden ze gwn 2e. Cristiano komt met zijn mentaliteit en ze worden 6e.

Merk wel dat haat richting EtH diep zit. Zou mij niks verbazen als jij een van die fans bent die ik hieronder heb beschreven.

5 maart 2023 om 13:29

Themagistrate. Nee de kantine juffrouw die als eerste zei dat het eten wat ze serveerde niet het juiste eten was heeft het laten beginnen en het balletje doen rollen, niet een nobody als c. Ronaldo! Flippo. Ronaldo was een enorme stoorzender en zette zichzelf boven de ploeg en boven de club United als geheel. Als iemand juist het proces van United heeft vertraagd dan is het eenling en egoist Ronaldo wel. United was het seizoen voordat Ronaldo kwam namelijk veel beter dan toen Ronaldo erbij was. Bij Real kwamen ze er snel genoeg achter dat zijn tijd was gekomen en om Real verder te laten groeien het tijd was om hem weg te snijden. Ten Hag was daar bij United ook al snel achter. Zelfs Weghorst voegt aan het huidige United meer toe dan Ronaldo deed.

5 maart 2023 om 13:59

Ik weet niet waar jij dit allemaal vandaan haalt, maar de feiten zijn dat ten hag bij zijn eerste dagen al een compleet nieuw dieet had ingesteld met nieuwe chefs etc. Het is ten hag die kwam met de cultuur change. Ronaldo is er voor ronaldo. Kon het niet opbrengen om een voorbeeld figuur te zijn voor een garnacho die hem als een idool zag. Ook zie je dat rashford en fernandez tot bloei komen zonder ronaldo. Verder is ronaldo wel gewoon een wereldspeler hoor maar hij kan niet accepteren dat leeftijd zn tol begint te eisen.

5 maart 2023 om 13:21

Prima gehandeld door EtH. Meneertje Cristiano vond dat hij ten alle tijden moest spelen. EtH heeft hem genoeg kansen gegeven met de armband nog aan toe. Hij is het op hoog niveau verleerd en dat is niet erg, want zit een aardig leeftijd aan.

Ik vond het al niet echt een sportieve gast door de verschillende trekjes die hij vertoonde en het feit dat hij maar van de daken blijft roepen dat hij de beste is.. tjah dan weet je gewoon dat je dat niet bent. Met zijn interview heeft hij zichzelf helemaal de afgrond in gewerkt met het gedeelte over coaches en spelers. Tja dan kan je wel zeggen dat je nog heel erg gewild bent, maar niemand wilde zijn vingers er aan branden, en meneertje die aangeeft dat hij nooit voor het geld naar SA zou gaan, staat daar opeens als een clown tegen een balletje aan te trappen. Enigzins begrijpelijk, als je 200mil/seizoen kan vangen, maar ga dan niet roepen dat je de beste bent, alle clubs je willen en dat je nooit in SA zou spelen.

Het leukste is dat in het begin al zijn fans al zijn woorden overnamen en dat in alle social media kanalen van United begonnen te roepen, maar nu zijn ze zoo stil en zitten ze in luwte te wachten todat EtH paar wedstrijden verliest, en dan zijn ze er als de kippen bij. Gelukkig is een groot deel van zijn fans ook gaan inzien dat hij verkeerd heeft gehandeld, maar de overgrote deel is voor nu stil en als het goed is, zitten ze te kijken hoe Cristiano tegen weetikveel club doelpunten maakt. Social media (433, etc) houdt hem in ieder geval relevant, ondanks dat het geen reet voorstelt waar hij op dit moment speelt. Maar goed, dat is gewoon voor likes/ follows voor hun eigen pagina.

5 maart 2023 om 13:54

Ronaldo had nooit kunnen renderen in dit team. Omdat Ronaldo niet aan het teambelang denkt maar aan het Ronaldo belang. Hij wil niet pressen, hij wilde vanaf dag 1 niet mee in het spel van ten hag omdat hij dan niet meer het middelpunt was. Niet meer de man waar alles om draaide. Elke keer als hij mee deed dan stokte het spel wat ten hag wilde spelen. Als je nu een weghorst ziet, die werkt keihard voor het team en niet voor zichzelf. Anderen mogen scoren. Dat zou Ronaldo nooit willen. Daarom staat hij nu ook voor ons onzichtbaar de grote ster uit te hangen in een competitie waar geen hond naar kijkt behalve die mensen daar. Daar alleen kan ie nog de ster uithangen.

5 maart 2023 om 14:44

Dat zeker weten en terecht ook. Ronaldo denk vaak alleen aan hem zelf en als hij dan de laatse 10 min er in moet beent die boos weg prima maar ook op de blaren zitten dan en niet zo een zielig intervieuw gaan geven omdat het niet gaat zoals meneer cr7 dat wil. Prima beslissing en misschien hadden ze hem in de zomer er gewoon al uit moeten gooien

blijf het schandalig vinden hoe hij met Ronaldo is omgegaan dat kan je nooit goedpraten. spelers als Ronaldo moet je speciaal behandelen.

5 maart 2023 om 12:56

Hey Aqua1 hoe gaat ie??

5 maart 2023 om 12:58

Hij heeft toch ook een speciale behandeling gehad? Hij is uit de selectie gezet terwijl de rest mocht blijven

5 maart 2023 om 12:58

Wat laat jij je weer gaan zeg hahaha. Iedere keer hetzelfde als het over je lieveling Ronaldo gaat.

5 maart 2023 om 12:58

Haha ik zat al te denken wat Aqua zou vinden, maar je bent er al. Het gaat hartstikke goed met United. Stoorzender Ronaldo is ergens anders de koning gaan spelen en het team heeft een geweldige spirit met elkaar.

Over dat "omgaan met Ronaldo" zullen we het nooit eens worden. Jij vind hem een godheid die een speciale behandeling verdient. Ik vind het een stoorzender in een groepsproces, en daar mag hij voor aangepakt worden.

5 maart 2023 om 13:02

Verrassende wending, juist met jouw afkeer tegen Ronaldo had ik nooit verwacht dat je hem zou beschermen in deze discussie! Verder natuurlijk de enige juiste beslissing geweest en dat blijkt ook wel uit hoe United nu verder is gegroeid. Ronaldo plaatste zichzelf boven de ploeg en bracht daarmee de hele club schade toe. Zegt genoeg dat Woutje Weghorst meer toevoegt dan Ronaldo bij United.

5 maart 2023 om 13:03

Ten Hag: 'ik had mijn redenen, Aqua1 was daar een van.'

5 maart 2023 om 13:05

Kan me voorstellen. Het lastige was nu vooral dat wat Ronaldo zo sterk maakte, zijn maniakale drive om te scoren, z’n zwakte dreigde te worden, ten koste van het team. En het is (te) lastig (geweest) voor hem om dat om te draaien. In het geval van Ten Hag is het dan ‘if you’re not part of the solution, you’re part of the problem’. Helaas met dus als uitkomst dat het voor beide partijen beter was om uit elkaar te gaan.

5 maart 2023 om 15:16

@Petrus nee Ronaldo z'n zwakte is dat hij zijn eigen zwaktes niet ziet en hij zichzelf nog steeds als de Messias ziet. Als hij op de bank zit kan hij daar niet mee omgaan. De enige optie bij Ronaldo is het hele team op hem afstemmen en dat werkt in een Mickey mouse competitie zoals in Saudi Arabië, maar niet in de Premier League en Europees voetbal. Dus de enige optie was Ronaldo laten gaan. En je ziet, het gaat echt een stuk beter.

5 maart 2023 om 13:09

Totaal idiote visie, hoe blind zijn fanboys als jij verbijsterend om te zien

5 maart 2023 om 13:09

Laat het los, Ronaldo heeft zich zwaar misdragen en leverde niks. Achteraf als je kijkt waar United nu staat was het de enige juiste beslissing die ten Hag heeft genomen

5 maart 2023 om 13:10

Wat moet ik mij voorstellen met speciaal behandelen? Accepteren dat Ronaldo geen seizoensvoorbereiding hoeft mee te draaien, hij de opstelling mag bepalen, een gouden standbeeld krijgt bij Old Trafford en iedereen alleen nog "ja meneer Ronaldo" tegen hem mag zeggen? Misschien doen ze dat in het Midden Oosten voor hem, maar blijkbaar is Man Utd beter af zonder Ronaldo dan met Ronaldo. Het draait een stuk beter nu sinds hij weg is.

5 maart 2023 om 13:10

Helemaal niet speciaal behandelen. Hij moet zich schikken of wieberen, net als ieder ander onder Ten Hag. Niet dat ik van jou iets anders had verwacht, zelden zo'n gefrustreerd ventje gezien die alles doet om zijn idool te beschermen.

5 maart 2023 om 13:47

Niemand is groter dan de club en ook zkh Ronaldo niet , dit was het beste wat MU is overkomen weg wezen met deze man was een wereldspeler maar was die al tijden niet meer en je ziet het ook nu aan de resultaten .

5 maart 2023 om 13:55

Whahaha wie is er begonnen met respectloos gedrag. En speciaal behandelen, dan had Utd nog steeds terug bij af geweest.

5 maart 2023 om 16:36

Waarom zou je iemand die inmiddels zwaar over zijn top is een speciale behandeling geven?

Hij wist zelf natuurlijk wat ie deed. Achteraf is het gewoon een uitstekende keuze geweest voor de fans en de club. Rashford die helemaal is opgeleefd, Bruno die weer de oude is en natuurlijk het hele team dat zich voor elkaar opoffert. Ronaldo is gewoon over datum, iedereen heeft geaccepteerd behalve zijn fans

Goed gehandeld en uiteindelijk ook goed opgepakt. Niemand is groter dan de club. En ze presteren nu geweldig.

Ten Hag heeft het perfect gedaan. Heeft bij Man Utd voor een ommekeer gezorgd. Dat werkt niet als vervolgens één diva alles loopt te verstieren.

Dan heb je als Ronaldo zijnde twee opties: je aanpassen aan een andere rol. Of vertrekken. Dat eerste kon hij niet. Dus liet hij Ten Hag ook geen keuze. Hij moest vertrekken, zo simpel is het dan.

De één staat nu derde in Engeland, heeft Barcelona verslagen in Europa, de eerste prijs in zes jaar gewonnen met de club en is nog ver in de FA cup ook. En de ander staat penalties binnen te schieten in Saudi-Arabie. Nee, het is wel duidelijk wie het bij het rechte eind had..

5 maart 2023 om 13:56

Alleen hij geniet natuurlijk ontzettend van het verafgoden wat daar in SA nog steeds gebeurt. Daar is het hem allemaal om te doen.

5 maart 2023 om 14:20

Ronaldo is 38 ofzo. Ik snap wat je bedoelt maar al die dingen die je opnoemt zijn echt niet speciaal voor Ronaldo. 3de in Engeland, een League cup en winnen in de EL. Neemt niks weg van prestaties van Ten Hag maar je doet nou net of dit een dikke middelvinger is naar Ronaldo, een van de beste spelers ooit..

over the hill vedette/veteraan eruit geknikkerd, vervelende vent is dat geworden.
heel sterk van ten hag.

daardoor is het ook allemaal beter gaan draaien. met ronaldo speel je toch vaak met maar 10 man.
ja de beste man schiet nog een berg pingels erin en een kopballetje/intikkertje hier en daar... maar het is gewoon klaar met ronaldo op het hoogste niveau, dat is geen schande, prachtige carierre gehad

Arrogante lui die Messi en Ronaldo. Messi is wk geworden door de VAR en Ronaldo is niet speciaal meer. Kom op man

Knap dat je zo snel kan handelen na een slecht interview. Als je een andere selectie speler hebt die z'n vriendin in elkaar beukt en dreigt te verkrachten hoef je niet eerst 5 maanden te wachten op een reactie. Pak dan ook maar door en trap dat enge ventje eens heel gauw uit je club. Of weegt fysiek geweld minder als een interviewtje?

5 maart 2023 om 15:14

Het een is voetbalgerelateerd, het ander niet. Dat maakt het lastig als werkgever. Maar laten we eerst eens afwachten wat ze met Greenwood gaan doen.

Uiteindelijk een goede beslissing geweest natuurlijk. Echter vind ik wel dat Ronaldo onnodig veel commentaar kreeg ook na zijn eerste seizoen. Presteerde gewoon top en toch kreeg hij veel commentaar. “Het team was alleen afgesteld op hem en daarom scoorde hij zoveel, de rest scoort minder” etc. Terwijl rashford gewoon zijn rol overgenomen heeft als topscorer en toch gelijkwaardige statistieken heeft in een beter team.

Ten Hag doet het goed maar hij heeft ook geluk dat Liverpool en Chelsea dit jaar niks van bakken

5 maart 2023 om 13:23

Oke. Misschien moet Chelsea dan nog maar wat meer uitgeven.

5 maart 2023 om 13:31

Wat je nu zegt geldt toch een beetje voor elke ploeg? De seizoenen hiervoor hadden EPL ploegen geluk dat Man U minder was. Feyenoord heeft mazzel dat Ajax Schreuder aan het roer had. Man U heeft nu we wel weer te maken met een sterker Newcastle United en Brighton en Arsenal bijvoorbeeld.

Beetje makkelijk om het gelijk op geluk te gooien. Als Man U 7e had gestaan had iederen weer gezegd dat Ten Hag de EPL had onderschat en een stuk moeilijker is dan een Ajax in de eredivisie.

5 maart 2023 om 13:46

Geluk is wanneer dingen jouw kant opvallen waar je geen invloed op hebt. EtH doet alles toch echt zelf met zijn team. Puur gekeken naar individuele kwaliteit is Man Utd zelfs iets minder dan de ploegen die je noemt.

5 maart 2023 om 13:58

Of hebben die clubs geluk gehad dat man Utd al jaren staat te schutteren

Met Cr7 op de tribune zouden ze het ook goed doen joh (ik heb het over het sportieve plaatje, niet financieel). Rashford zou sws gaan scoren en Casemiro had ook zonder Ronaldo (lol) Mctom naar de bank verwezen. In mijn ogen zijn deze twee echt de reden waarom Utd het zo goed doet.
En horen ook in het team van het jaar (tot nu toe iig).

Maar goed, het is natuurlijk altijd beter als je een speler laat gaan, een die daar niet meer wilt zijn. En Ronaldo wilde daar ook niet meer zijn.

Juist dit maakt hem nu zo geliefd bij Unitedfans. De grootste kwaliteit van Ferguson was dat hij gewoon echt de baas was. Niemand is groter dan de club kf de rest van het team. Zo werden Stam, Pogba en Van Nistelrooy ook gewoon de deur gewezen in belang van het team.

5 maart 2023 om 13:30

Beckham

Aangezien Martial nooit fit is, had Ronaldo gewoon vrijwel alles kunnen spelen dit seizoen. Had hij meer geschikt om in het team te spelen, a la Wout, had hij echt wel zijn goaltjes mee kunnen pikken. Want hij was misschien niet in vorm, maar Ronaldo blijft een echte afmaker pur sang. Als hij al die kansen die Weghorst had gehad, had hij makkelijk al op 10-15 goals gestaan. Maar Ronaldo wilde de sterspeler zijn en dat het team om hem heen werd gebouwd..

Jammer dat hij zijn ego niet aan de kant kon zetten, want Rashford is by far onze beste speler. Ronaldo had best daarom heen kunnen spelen en zoals Wout nu een aanspeelpunt kunnen zijn en druk kunnen zetten. Want laten we eerlijk zijn, Ronaldo is wel echt beter in alles dan Wout, op zijn ego na. Ik ben echt heel blij hoe Ten Hag dit heeft aangepakt!

Uiteindelijk blijkt het toch een goede keuze!

Dit is het mooie aan ten hag, altijd aan zen visie blijven vast houden , je moet daar in mee, ook al ben je de grote Ronaldo

Gewoon een goede beslissing geweest van Ten Hag al ben ik het niet eens met de mensen die Ronaldo de schuld gaven van de situatie bij United van vorig seizoen. Rashford wordt nu volop geprezen (zelfs als beste speler van de wereld wat ik echt lachwekkend vind) met 14 goals in de PL maar mensen vergeten dat Ronaldo er gewoon 17 inschoot in een team dat niet eens 30% zo goed was als het huidige team. Ronaldo past ook niet in het voetbal van Ten Hag en is niet bruikbaar als je moet bouwen voor de toekomst. Voor beide partijen was dit beter maar vond Ronaldo z’n seizoen vorig jaar eigenlijk best wel underrated. 0 wedstrijden gewonnen in de PL vorig jaar zonder Ronaldo.. het lag dus echt niet aan hem. Na de situatie met dat interview was het sowieso onhoudbaar geworden. Vind het wel vergelijkbaar met Arteta en Auba. Auba die stoer zat te doen dat Arteta alleen maar kan werken met kinderen die luisteren. Ja dat zien we nu, Arsenal staat 1ste en Auba krijgt geen minuten bij een huidige middenmoter. Net zoals Ten Hag ook sportief z’n gelijk heeft gekregen.

5 maart 2023 om 14:26

De enige 2 spelers die echt het team beter hebben gemaakt zijn Martinez en Casemiro. Je gaat mij niet vertellen dat dat de 70% is. EtH heeft gewoon spelers beter laten renderen. Dat is een feit.

Als jij niet wilt inzien, hoe Cristiano al jaren alle aandacht eist ten koste van het team, dan so be it. Real heeft hem op tijd verkocht. Vanaf toen ging het bergafwaarts. Hij kwam dan wel aan zijn doelpunten, maar de teams presteerden minder in z'n geheel.

5 maart 2023 om 15:18

Casemiro is de beste cvm ter wereld. Daarvoor speelden ze met McTominay.. dat maakt geen verschil? Of het verschil tussen Maguire en Martinez? Is echt een verschil van dag en nacht namelijk. Al jaren dan bedoel je ook bij andere teams? Hij heeft namelijk maar 1 seizoen bij United gespeeld. Ja want Juventus deed het zoveel beter zonder Ronaldo en ook Real presteerde in eerste instantie drama na het vertrek van Ronaldo. Ronaldo droeg Juve in z’n eentje nog..

5 maart 2023 om 15:37

Ik zeg toch dat die twee heren het team beter hebben gemaakt. Jij komt opeens met dat het team van vorige jaar niet eens 30 van het huidige team is. Dat is natuurlijk zo even met de natte vinger in de pap en slaan kant noch wal.

Ja ook bij Juventus, ze werden daar al elke jaar kampioen met twee vingers in de neus. Ik heb even de stats opgezocht en met Cristiano in de team werd er niet meer doelpunten gemaakt. Aantal doelpunten bleef zo een beetje hetzelfde, alleen meneer Cristiano eistte meer en dus scoorde hij meer dan de rest. Cristiano was 3 jaar bij juventus met laatste seizoen als dieptepunt, toen werden ze 4e en nam Cristiano de benen. Achteraf gaf Bonucci in een interview toe dat Cristiano algehele teamspirit verkloot had.

En dat het niet goed draaide bij Real na het vertrek van Cristiano is niet zo gek. Hele team was zo een beetje op hem afgestemd en dan kan het wel even duren als je je hele tactiek moet aanpassen.

5 maart 2023 om 15:59

Reken je dan ook mee dat Juventus in de jaren ervoor speelde met middenvelders als Vidal, Pirlo, Marchisio etc. En dat het team met Ronaldo speelde met McKennie, Rabiot etc. Juventus was sowieso al het aan aftakelen door het beleid, niet alleen door Ronaldo..

5 maart 2023 om 16:17

Pirlo & Vidal speelden na 2014-2015 al niet meer bij Juventus en dus ging het 3 jaar zonder hun nog steeds heel makkelijk. Enige middenvelder die weg was gegaan toen Cristiano kwam, was Marchisio. Had dat het team zo erg afgezwakt dat Cristiano "juve droeg in z'n eentje" in die 2 seizoenen? Want zijn 3e seizoen was een ramp.

Ik heb nergens alleen Cristiano beschuldigd van slechte prestatie van Juventus in zijn laatste seizoen. Er spelen altijd meerdere factoren; jij zegt het beleid werd minder en dat geloof ik best met alle huidige taferelen die nu spelen.

Maar je moet niet dingen roepen als "cristiano heeft juve in z'n eentje gedragen" of dat het team van United vorige jaar "niet eens 30% zo goed was als nu". Dat is klinkklare onzin.

En terecht natuurlijk. Zo’n speler kon je er absoluut niet bij hebben. En kansen heeft die zeker wel gehad hoor. Alleen hij scoorde niet en zonder bal voegt die niet veel toe. Daarnaast kon hij het niet opbrengen om op de bank te zitten.

Tja, je ziet het. Het was gewoon een grote fout van Ten Hag om Ronaldo te laten gaan. Ze missen Ronaldo duidelijk en zonder Ronaldo zijn ze niet meer de eenheid en grootmacht die ze vorig jaar waren. En ten Hag is duidelijk geen goeie coach, omdat hij dat gewoon niet zag...... 😉

Ronaldo heeft het er zelf naar gemaakt. Ja hij had privé problemen, maar eigenlijk hoor je dan helemaal niet te spelen omdat je er helemaal niet bij bent met je hoofd. Vooral wat er bij hem gaande was. Hij is ook gewend dat elke trainer zn voeten kust.
Hij mag wel miljoenen geven aan goede doelen, maar het is voor een trainer heel vervelend om iemand met zulk diva gedrag in je team te hebben.
Ohja....en hij presteerde niet.

Hoe hij Ronaldo heeft behandeld kan niet en natuurlijk veel nederlanders zeggen goed gedaan van Erik etc puur en alleen omdat hij een Portugees is en Nederland altijd dwars zat op een WK of EK en zelf in de finale van de nations league tegen Nederland. Je kan hem niet zo behandelen een van de beste voetballers aller tijden liet hem een keer n wedstrijd warm lopen en mocht niet eens erin komen niveau kon ie niet meer aan dat zag iedereen maar kon als invaller worden gebruikt of als motivation voor de opkomende sterren in Manu, maar denk dat Ronaldo hier niks in ziet zitten en dat Eth verkeerd Ronaldo heeft aangepakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren