Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Tegen Argentinië spelen is geen droom, het interesseert me niks'

Laatste update:

Robin van Persie heeft zijn gevoel uitgezet voor de aankomende ontmoeting met Argentinië. De wedstrijd in de halve finale van het WK kan gezien worden als een droomaffiche, maar daar denkt de aanvoerder van het Nederlands elftal anders over: "Het interesseert me niks", claimt hij.

/

Nederland speelde in het verleden een aantal legendarische wedstrijden tegen Argentinië, zoals de verloren WK-finale van 1978 of de gewonnen kwartfinale op het WK van 1998. Veel internationals kijken ook uit naar de ontmoeting met Lionel Messi, maar Van Persie wordt er niet warm of koud van. "Een droom? Tegen Argentinië spelen, is geen droom", aldus de aanvaller in De Telegraaf. "Het interesseert me niks. We moeten gewoon winnen."

Dirk Kuyt zegt dat hij het gevoel heeft dat Nederland tegen elk land een kans maakt, dus ook tegen Argentinië. "Als wij vanuit onze kwaliteit spelen, kunnen we heel sterk zijn", zegt Kuyt. "We hebben veel kwaliteiten voorin. Ik ben niet bang, we willen Argentinië gewoon verslaan. En daarna de wereldbeker meenemen."

Het Nederlands elftal wordt woensdag wederom gesteund door ongeveer drieduizend landgenoten: dat is net zoveel als in de achtste finale tegen Mexico (in Fortaleza) en de kwartfinale tegen Costa Rica (Salvador). Dat meldt het ANP. De verwachting is dat veel Brazilianen woensdag in São Paulo de kant van Nederland zullen kiezen.

Denk je dat Nederland de finale bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 juli 2014 om 09:58

ach, ze zullen alle 3 best wat trekjes hebben maar met elke ruzie die daar is is Derksen er bij betrokken, dat zegt mij al genoeg. volgens mij heeft hij al eens ruzie gehad met Genee, Kraay Jr. en volgens mij ook achter de schermen al een flink lopen tieren.

maar hoe je het ook went of keert, Derksen is erbij betrokken.

Speel liever tegen Brazilië, denk dat Duitsland niet te kloppen is. staan erg ster, met Neymar out the picture kun je Brazilië best aan.

Goedzo, niet opkijken tegen de tegenstander!

Precies! Van eigen kracht uitgaan en de tegenstander nooit onderschatten. Zo zijn we al een heel eind gekomen tijdens dit toernooi!

8 juli 2014 om 11:39

En voor de Argentijnen heeft het nog geen moment tegengezeten. Ze hebben nog niet achter gestaan. Die gaan blind aanvallen als ze achterstaan. Nederland is niet zo snel onder de indruk denk ik. En zullen bij achterstand genoeg ijzers in het vuur hebben om te winnen. Argentinie heeft 1 troef en dat is Messi. Nederland heeft zich getoond als een kameleon en in alle situaties een antwoord gehad. Dat zal nu niet anders zijn verwacht ik.

That's the spirit Robin. Laat Argentinië maar tegen ons opkijken, dat doen ze ws ook wel.....

8 juli 2014 om 09:08

Hopelijk niet. Ik hoop juist dat ze ons onderschatten, des te groter wordt onze kans. Ik denk dat wij als outsider het beste zijn, maar we worden voor mijn gevoel juist tot favoriet gebombardeerd door de media. Ik heb een zeer goed gevoel over deze wedstrijd, maar dan moet onze eigen Hensbroeker, Vlaar, wel mee doen!

8 juli 2014 om 11:42

Nederland is ook favoriet vind ik. Argentinie heeft nog geen achterstand gekend of een stressvolle situatie. Daarom vind ik het ook zonde dat die Belgen ze niet wat harder hebben aangepakt. Die Argentijnen zijn volgens mij instabiel dynamiet als het tegenzit. Net zoals de Brazilianen.

8 juli 2014 om 18:11

Gewoon van je eigen spel en kracht uitgaan dan komt het goed morgen.ik zeg 3. 1

Oranje moet nou niet te arrogant gaan worden, al denk ik dat RvP gewoon bedoelt dat hij toch al zoveel topwedstrijden heeft gespeeld.

8 juli 2014 om 09:59

Nee, hij bedoelt dat het niets uitmaakt of je de halve finale tegen Argentinië of tegen Luxemburg speelt, je moet hem gewoon winnen. Het romantiseren van de tegenstander leidt af van het doel.

8 juli 2014 om 11:09

Het is m ook wel te zien dat t hem niks interresseert man wat een zaadpot speelde hij zaterdag! Hoop dat ie nu wel een x weer weet te presteren alleen tegen spanje heeft hij t goed gedaan

goede reactie van rvp! een droom? het is een droom om de wereldbeker mee naar huis te nemen. Deze wedstrijd moeten ze gewoon ingaan met vertrouwen en met de instelling om die argentijnen op te vreten! Als je met ontzag aan deze wedstrijd begint sta je eigenlijk al met 1-0 achter.

De droom moet zijn dat Oranje dit het WK maakt van de revanche, maar het maakt mij niet veel uit of dat lukt. Als Brazilië in de finale komt, mag oranje ook gen Brazilië verslaan. Dan is het geen revanche wk, maar zijn wel wel wereldkampioen.

8 juli 2014 om 10:35

Brazilie zou ook gewoon revanche zijn natuurlijk, maar tegen de Duitsers wereldkampioen worden zou perfect zijn, laten we hopen dat de spelers en Louis er niet zo makkelijk over denken als ons!

8 juli 2014 om 11:21

Revanche voor wat? Hebben ze de laatste keer toch verslagen?

8 juli 2014 om 11:34

In een kwartfinale, zeker, maar die verloren halve finale, die we verloren op penalties, die zijn we zeker nog niet vergeten

Zou toch zo mooi zijn als we in de finale Duitsland ontmoeten. Ik ben er namelijk vol van overtuigd dat oranje van Argentinië gaat winnen, en dan zouden we het ultieme revanche wk hebben. Spanje, Argentinië en Duitsland, verloren wk finales van '74, '78 en 2010. Zou toch echt heerlijk zijn om ze terug te pakken en zo wereldkampioen te worden.

8 juli 2014 om 10:11

Ik heb zo'n idee dat mocht vanavond Duitsland doorgaan het niet anders kan dat wij wereldkampioen worden. Het kan niet zo zijn dat je, Spanje, Argetinie en Duitsland kan treft in die volgorde. Teveel toeval.

Inderdaad. Boeie tegen wie je moet spelen. Het enige wat hij wil is nog 2 wedstrijden spelen en die beker meenemen, maakt niet uit hoe of tegen wie. Je moet niet tegen je tegenstander opkijken of in de eerste helft al bezig zijn me shirtjes ruilen.

Begin maar eerst beter t spelen rvp afgelopen wedstrijden was hij slecht en snel
Uitgeput.. Nooit echte top moet van Robben komen en die arrogantie gaat ze nog duur komen
Te staan.. Net of ze prachtig spelen het is gewoon vechten en saai voetbal
Kijk liever naar Argentinië daar gebeurt meer

8 juli 2014 om 09:07

Ja die spelen de sterren van de hemel zeg die moeten het hebben van een bevlieging van Messie , hou toch op man , de enige ploeg die goed speelt is Duitsland die hebben gewoon een paar toppers er in staan maar de rest is gewoon aan elkaar gewaagd hoor.

8 juli 2014 om 09:13

Er is maar 1 ploeg die goed speelde en dat is Colombia. die vond ik alle wedstrijden overtuigen.
Duitsland begon sterk maar zakte daarna ook wat terug.
Iedereen kan van elkaar winnen, durf me geld nog niet in te zetten op de eventuele wereldkampioen.

8 juli 2014 om 09:27

ik vond Colombia inderdaad wel goed maar te veel speeltuin spelers die zouden meer tactisch vernuft moeten hebben voetballen hoef je ze weinig te leren maar in vond ze tactisch zwak en Duitsland kan een wedstrijd op slot gooien en Colombia heeft daar de spelers niet voor en willen ook niet zo spelen lijkt mij .

8 juli 2014 om 09:30

Colombia heeft ook wel wat mindere tegenstanders gehad he... Tegen Brazilie begonnen ze pas te voetballen na 75 minuten met een 2-0 achterstand. Brazilie dacht er al te zijn en schoot blind alles naar voren. Nee Colombia was wel goed, maar het wordt best overdreven..

8 juli 2014 om 10:47

@shorty1991

dat kwam ook door de scheids want het hoorde op dat moment gewoon 1-1 te staan. Met een onterechte afgekeurde goal en hij had rood moeten geven aan Cesar.

en mindere tegenstanders?? Uruguay, Japan, Ivoorkust. vind ik niet echt zwakke tegenstanders hoor.

8 juli 2014 om 11:52

Die afgekeurde goal en de rode kaart voor Cesar waren na de 2-0 hoor, voor de 2-0 heeft Colombia amper iets laten zien behalve zelf ook hard en af en toe vuil slelen. Heb je dit WK wel gekeken jongen? Ivoorkust en Japan waren zelfs zo droevig slecht dat Griekenland nog door ging.. Uruguay was in de poulefase al heel erg zwak, met name de eerste wedstrijd tegen Costa Rica zonder Suarez. Dan vind ik Mexico heel wat beter dit wk. En ach ja ivoorkust en Japan zullen volgens jou wel beter zijn dan pak 'm beet Spanje, Chili, Portugal etc.

8 juli 2014 om 14:32

die afgekeurde goal niet! dat was net voor de vrije trap van Luiz! dus niet zo bijdehand doen met je opmerking: heb je dit WK wel gekeken.

En portugal en spanje bakten er nog minder van dan Uruguay en Ivoorkust. met je mooie statistieken

Het zijn dit soort uitspraken die NL altijd de das om doen..

Het intereseert m niks, zogenaamd..

Nederland is verder gekomen dan iedereen dacht, is tegen Mexico en Costa Rica ternauwernood ontsnapt en vliegt er tegen Argentinie gewoon uit..

Argentijnen zijn gegroeid in het tournooi en tegen Belgie hebben ze laten zien dat het team echt staat.. Ze zullen op ervaring en op individuele klasse, en hiernaast hun grote aanhang in het stadion deze kans op een finale in het land van de aartsrivaal niet laten glippen..

Ik vind het wel grappig dat iedereen Argentinie zo onderschat terwijl ze vooraf als eem van de titelfavorieten werden bestempeld.. Belgie deed het en werd kansloos naar huis gestuurd en ik denk dat NL hetzelfde lot gaat ondergaan..

Desalniettemin mag NL trots zijn op dr prestatie al vind ik de manier waarop (catenaccio) echt bedroevend..

8 juli 2014 om 09:28

Gast wat is dit nu? Van Persie speelt tijdens het hele seizoen vaak genoeg tegen topteams, waarom zou ie dan ineens onder de indruk moeten zijn om tegen Argentinië te spelen? Nee laten we met hetzelfde gevoel als de Belgen het veld opstappen, dan liggen we er morgenavond geheid uit. Van Persie bedoelt gewoon te zeggen dat het hem niet uitmaakt tegen wie Nederland speelt, halve finale WK is hoe dan ook een mooie en belangrijke wedstrijd. Er moet gewonnen worden, of dat nou van Argentinië of Ghana is boeit niet. Na de wedstrijd kunnen ze alsnog zeggen dat het fantastisch was om van Argentinië te winnen, nu gewoon vanuit eigen kracht gaan en je niet bang laten maken. Nederlanders hebben vaak zat met ontzag naar tegenstanders gekeken. Frank de Boe vertelde gisteren bijvoorbeeld dat het juist verkeerd is om te denken: wow het is al fantastisch dat we hier zijn tegen dit team. Je moet naar het hoogste streven en niet bang zijn voor je tegenstander. Vreemd dat jij dat als Turk niet inziet, want wanneer Turkije ver komt is dat vaak op inzet en je niet laten imponeren, niet omdat se voetballend geweldig zijn. Of vind je dat Turkije ook geïmponeerd moet doen wanneer ze Argentinië ofzo treffen? Het zijn wel sportprofessionals die al wat gewend zijn...

8 juli 2014 om 09:29

@ Bjkkartal1903

// Het zijn dit soort uitspraken die NL altijd de das om doen.. Het intereseert m niks, zogenaamd \\

Klaarblijkelijk niet, want alle voorgaande wedstrijden hebben we ook gewonnen. Of zouden die wedstrijden hem wél hebben geïnteresseerd?

// Ik vind het wel grappig dat iedereen Argentinie zo onderschat \\

Argentinië wordt niet door iedereen onderschat, zeker niet door de spelers. Dat België ze wel zou hebben onderschat is ook al grote onzin. Die Belgen waren gewoon niet goed genoeg.

8 juli 2014 om 09:33

Ternauwernood ontsnapt tegen Costa Rica ? ze hebben 1 kans gehad zou een schande geweest zijn als CR door was gegaan gezien het aantal kansen , en Argentinie heeft allen maar lopen verdedigen tegen Belgie zo goed waren ze helemaal niet en kansloos was Belgie al helemaal niet , ik weet niet door wat voor Bril je hebt gekeken maar , ik wil Argentinie helemaal niet onderschatten maar zo goed zijn ze echt niet hoor,

8 juli 2014 om 11:33

1: wat heeft Turkije hiermee te maken?

2. Het is toch hilarisch dat iedereen een ploeg als Argentinie zo onderschat? Ik hoop dat van Persie het niet zo bedoelde als het klinkt, want die Argentijnen zullen de messen geslepen hebben..

Jullie zeggen dat niet iedereen ze onderschat maar moet je die reacties hier maar eens lezen..

Waarom kunnen jullie niet gewoon zeggen, ze zijn goed maar we kunnen van ze winnen.. Dat heet respect.

8 juli 2014 om 11:56

Lees eens wat ik zeg en dan zul je zien waarom Turkije er iets mee te maken heeft. Turken vinden vaak de passie en overschattng van hun eigen team geweldig, ik hou er persoonlijk ook wel van dat ze voor niemand bang zijn ook al ismhet op papier een matig team. Nu Nederland zich zo opstelt kom je zeiken. Als het jouw land was geweest had je 100% anders gereageerd. Je bent gewone een laffe misgunner die uit zwakheid nu maar doet alsof dit nderschatting is. Lees wat van Persie zegt: het is geen droom om tegen Argentinië te spelen en gelijk heeft hij. Die vent speelt wel vaker een topaffiche hoor. Get over it crybaby.

8 juli 2014 om 15:25

Als Turkije tegen Argentinie speelt ga ik ze echt niet onderschatten, hoe we ook spelen.

Je kan mooie praatjes ophangen met laf en Turkije erbij betrekken maar dat heeft 0,0 met dit onderwerp te maken. En passie al helemaal niet..

Voor het tournooi gaf niemand een cent om de kansen van oranje, toen zei ik dat ze heus wel kunnen verrassen.. Maar nu is de sfeer weer helemaal omgeslagen en is Argentinie niks en gaan ze het wel es ff doen..

Typisch

Het maakt ook geen fluit uit tegen wie we spelen , Brazilie - Argentina in de troost finale !

Inderdaad, plus het feit dat Brazilië of Duitsland ook niet bepaald ideaal zijn om tegen te spelen.

Zolang Argentinië - Brazilië de troostfinale is hoor je mij niet klagen!

Ik schatte zelfs spanje en italië sterker dan argentinië

8 juli 2014 om 11:25

En niet sterker dan Nederland?

N. De Jong vs. Lionel Messi (waarschijnlijk). Dat gaan mooie duels worden. Ik ben heel benieuwd naar de wedstrijd. Ik geloof er in dat we Argentinie kunnen pakken.

8 juli 2014 om 10:56

Dubbelpost, kan weg. Bvd.

Nooit boven je hoofd uitsteken, je valangst is dan groter. Je was slecht tegen Costa Rica. Wat interesseert je dan wel? Robin?

8 juli 2014 om 11:29

waarom zou van Persie zich druk maken om die nietszeggende spelers bij Argentinië achterin en op het middenveld?
Overigens bedoelt hij er niets arrogants mee, voor hem is iedere wedstrijd in deze fase hetzelfde, het draait maar om 1 ding: de winst.

8 juli 2014 om 11:43

Hoop dat woensdag niets zeggende spelers van Argentinië daar antwoord op hebben.

8 juli 2014 om 15:27

En die spelers van nederland zijn veelzeggend?

Waarom zo uit de hoogte doen?

Dat wordt janken straks

En daarna de wereldbeker meenemen. Ze weten nu wat verliezen is. Om er zo dichtbij te zijn. Dat willen ze niet nog een keer meemaken. Maar ja, een beetje geluk aan je zijde heb je ook nodig. Tegen costa rica was je veel beter maar kon het vlak voor tijd nog heel laf misgaan... koppie erbij zoals robben zegt

Goedzo, geen genade geen respect... Die 3 punten dat is belangrijk!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren