Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez: ‘Op een dag wil ik terugkeren naar Ajax’

Laatste update:
/

Zou Luis Suárez wel bij Barcelona (en dus bij Lionel Messi en Neymar) passen? Het antwoord is na een jaar wel gegeven: ja. De Uruguayaan kende een prima seizoen na zijn komst van Liverpool met 25 doelpunten in alle competities. In gesprek met ESPN kijkt Suárez naar het verleden en naar de toekomst.

“De Premier League is de beste competitie ter wereld, maar Barcelona is de beste ploeg ter wereld”, begint Suárez. “Ik zie mijzelf niet als een van de beste spitsen ter wereld, maar het is een eer om in een van de beste ploegen ter wereld te mogen spelen. We hebben nog genoeg doelen: zo willen wij de eerste ploeg zijn die de Champions League prolongeert.”

Suárez laat zich ook uit over zijn toekomst en in Amsterdam mag men hopen. Tussen 2007 en 2011 maakte Suárez aan de lopende band doelpunten voor Ajax en dat gaat in de toekomst mogelijk opnieuw gebeuren. “Ik wil mijn carrière afsluiten bij mijn grote liefde Nacional, maar ik wil op een dag ook terugkeren naar Ajax”, aldus de aanvaller. “De Major League Soccer? Geen slechte keuze, misschien.”

Denk je dat Luis Suárez terugkeert bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Haha pas op met beloftes maken meneer suarez. Dit kan je nog wel blijven achtervolgen.

31 juli 2015 om 08:47

Toch heb ik het gevoel dat Suarez het echt meent. Die man is nog altijd zeer geliefd in Amsterdam. Ook al kotst alles daarbuiten hem uit. Ik zie hem graag terugkomen! Echte winnaar die laat zien dat je met inzet en wilskracht het maximale uit je carrière kunt halen. Wie hem bij Groningen zag had nooit gezegd dat hij vorig jaar in het beste team van de wereld alle prijzen zou pakken.

31 juli 2015 om 08:57

ben helemaal met je eens, maar of hij terug komt zal in de toekomst uitwijzen. Vindt het altijd gevaarlijk om zoiets te zeggen. Maar ik zie hem graag komen, zo iemand missen we toch wel, hij brengt vuur in het spel en stopt niet gauw.
Dat hij ajax in zijn hart heeft zitten geloof ik direct, want die club heeft hem uiteindelijk toch zo ver gebracht en groningen dan niet vergeten natuurlijk, maar doordat ajax het spel min of meer een beetje beheerst van barca, heeft dit hem nu eenmaal geholpen, denk ik.

31 juli 2015 om 09:00

Ik zie hem ook graag terugkeren. Dat spreekt voor zich. Maar hoe oud is hij eigenlijk? Eerst nog zn contract bij barca uitdienen en dan langs Ajax en de MLS om vervolgens zn carriere af te sluiten bij Nacional? Iets zegt me dat niet alle 3 gaan gebeuren...

31 juli 2015 om 09:14

Uit mijn hoofd een maar of 28. Zal nog wel een paar jaar bij Barca blijven. Voordat hij dan bij Ajax zit ben je wel minimaal 6 jaar verder.

31 juli 2015 om 10:21

Het is net zo'n belofte na de beet bij Bakal, ik zal het nooit meer doen en alsnog hapte die 2x toe.

OT: Hoe graag ik hem ook terug zie, dit zal niet gebeuren. Die gaat naar Barcelona terug naar Nacional.

31 juli 2015 om 10:55

In de tijd dat Suarez bij Ajax speelde hadden we het beste team in de laatste 10 jaar.
Vooral in het eerste seizoen van Jol speelde we erg goed voetbal. De wedstrijd was vaak al na 20 minuten gespeeld. Alleen heel vreemd werden we met de beste spelers en spel nooit kampioen.

31 juli 2015 om 11:01

Tuurlijk , afsluiten bij national maar Ajax ook nog tussendoor en Major League klinkt ook nog leuk.
Gelukkig is hij pas 19...

31 juli 2015 om 11:03

Daarom is het een teamsport ?

31 juli 2015 om 11:15

@finalvoetbal We hebben toen wel het hoogste aantal punten in ik weet niet hoe veel jaar behaald, ontiechelijk veel doelpunten gehaald, en thuis waren we ongenaakbaar. Jol verdient daar eigenlijk meer krediet voor, want de Boer heeft het - op de titels na - in heel veel opzichten veel zwakker gedaan.

Ten aanzien van Suarez geloof ik best dat hij terug komt, van alle spelers die steeds beloven terug te keren naar Ajax, gebeurt dat vrijwel nooit in zo'n laat stadium van diens carrière, als ze nog niet zijn verblind door al de grootsheid van de grotere clubs.

31 juli 2015 om 11:23

randje16, zouden we eens dat achterwegen kunnen laten, zo zullen ze het nooit vergeten wat hij heeft gedaan, is natuurlijk niet goed te spreken want het heeft niets met voetbal te maken, alleen zijn er nog ergere dingen dan dat bijten. Iemand zijn carriere overstampen of vanuit het publiek een steen gooien bv. Dit stond vandaag weer in de kranten

31 juli 2015 om 11:46

Het beste team? Beter dan zlatan, mido, sneijder, rafael, johnny, andy, maxwell, trabelsi galasek etc?

31 juli 2015 om 11:54

Mrpuma, volgens mij was dat in 2004 en daarmee meer dan 10 jaar geleden

Dat jaar met Jol waarop gedoeld wordt was Ajax natuurlijk heel sterk, maar wel ook pas weer vooral na de winterstop. Ik kan me herinneren dat Ajax dat jaar geen goed start van de competitie kende, dit heeft ze dan uiteindelijk ook wel het kampioenschap gekost, want laten we niet vergeten dat Twente ook gewoon een goed elftal had staan met onder andere Janssen Perez en Ruiz. Zij speelden minder spectaculair maar haalden wel telkens de punten binnen.

31 juli 2015 om 12:04

Ik denk niet dat hij een terugkeer als speler bedoeld. Suarez is slim, kijkt vooruit. Ik denk dat hij nu al aan het bedenken is dat hij ergens als trainer aan de slag wil in de toekomst. En dan is Ajax een prima plek om het te leren...

31 juli 2015 om 12:26

Vrees toch dat in de titel de wens de vader van de gedachte is want hij noemt niet enkel Ajax. Hij wil afsluiten bij Nacional en misschien is Amerika ook nog een optie. Realistisch gezien is er helemaal geen tijd om af te bouwen bij Ajax, Nacional en ook nog in Amerika te ballen. Dus ja, zo serieus zou ik dit soort uitspattingen niet nemen.

31 juli 2015 om 12:51

Stopt niet gauw? Na 1 tikje rolt hij 4 minuten op de grond

31 juli 2015 om 12:53

Dat ligt eraan hoe lang hij van plan is door te blijven spelen. Wil (en kan) hij nog tot z'n 36e door heeft ie tijd zat om nog 3 clubs te verslijten na Barca. Hij zegt niet dat hij overal nog 3 jaar wilt blijven ofzo..

31 juli 2015 om 13:29

@ Oscarr,

Ja dat vind ik ook. Dat was voor mij de leukste periode om naar Ajax te kijken.
In de jaren van de Boer ging het allemaal wat moeizamer. Al had Jol en zijn voorgangers natuurlijk wel veel meer kwaliteit op het veld staan dan De Boer.
In potentie hebben we nu ook weer een aardige selectie, maar die gasten zijn wel erg jong. Als je dit elftal 2/3 jaar kan behouden dan heb je ook een bazenteam. Maar helaas is dat een utopie tegenwoordig.

31 juli 2015 om 18:27

kom op zeg, laten we het in het midden houden, ik bedoel ook dat hij het niet opgeeft, maar soms is dat lastig te zien.

31 juli 2015 om 08:53

"Ik WIL op een dag ook terugkeren bij Ajax"
Zie hier weinig van een belofte in, meer een wens.

31 juli 2015 om 08:59

Lastig natuurlijk om zoiets te beloven wanneer je niet eens wie t.z.t de trainer is. Maar wanneer Suarez kenbaar maakt dat hij terug richting Amsterdam wil komen gok ik dat hij met open armen word verwelkomt.

31 juli 2015 om 15:31

Suarez heeft al in de Britse en nu ook Engelse media aangegeven ooit terug te willen keren naar Ajax. Hij is helemaal verzot op Ajax.

Hij volgt Ajax nog op de voet. Belde zelfs naar iemand waarom Ajax niet speelde tijdens de wereldtop in NL.

Tevens is Suarez een speler die niet (alleen) om het geld voetbalt.

31 juli 2015 om 16:38

Engelse media is zelfde als Britse media, denk dat je de Amerikaanse media bedoelde in plaats van Engelse, aangezien Espn een van origine Amerikaanse media bedrijf is.

31 juli 2015 om 09:03

Suarez is anders wel 1 van de weinigen die zijn beloftes naar Ajax na is gekomen.

31 juli 2015 om 10:30

Ik zie Suarez nog niet terugkomen....... dit zijn gewoon mooie woorden voor een club waar hij vast en zeker met een goed gevoel op (terug) kijkt

31 juli 2015 om 11:27

Jajaaaaaa hahahah als van der vaart niet eens terug komt. Komt deze vriendelijke top spits helemaal niet. Hahahahaha

31 juli 2015 om 13:55

Vd vaart vertrok met een zeer slecht gevoel uit Amsterdam. Liet daarna ook amper zien wat te hebben met Ajax. Suarez daarentegen volgde Ajax @ zijn Liverpool tijden nog (nu weet ik niet of hij Ajax nog volgt, maar het feit dat hij Ajax benoemd valt me positief op). Suarez, Huntelaar, heitinga waren altijd 3 spelers waarvan ik het gevoel had dat die ooit zouden terugkeren. 1 vd 3 is er al. Nu de andere 2 nog.

31 juli 2015 om 13:22

Hij wilt het, maar belooft hier niets. Je weet nooit wat de toekomst brengt.

31 juli 2015 om 13:51

Zal er wellicht niet van komen, maar wat een fantastische vent. Heeft mij heel veel plezier bezorgd toen hij bij Ajax speelde en daar geniet je gewoon van als voetballiefhebber

31 juli 2015 om 18:41

Zeker! Een van de leukste spelers om naar te kijken als ajacied die ik heb meegemaakt. Zijn natuurlijk vele anderen die in dat rijtje passen, maar Suarez was wel echt een topper.

31 juli 2015 om 18:27

Hij zegt dat hij ooit wil terugkomen, daarbij zegt hij nergens in wat voor rol dat zal zijn. Misschien als speler voordat hij zijn carriere als speler afsluit bij Nacional, misschien pas daarna als (jeugd)trainer, coach of ander lid van de technische staf.

Lief van hem. Maar dit soort voetballers zijn nog schaars.. Iedereen vertrekt voor de laatste jaartjes naar Amerika of Qatar. Laatste beetje bij elkaar cashen. Er zijn enkele uitzonderingen die of terug komen naar het oude nest ( Zie Heitinga / Tevez ) of de clubiconen die blijven.. (Totti /Lahm )

31 juli 2015 om 10:24

Tja, je neemt Heitinga en Lahm etc als voorbeeld. Je vergeet er alleen bij te vermelden dat Heitinga op geen enkel ander serieus niveau meer mee kan. Als je bij Hertha al op de bank beland, mag je blij zijn dat Ajax nog interesse heeft, ongeacht het salaris (ben dit seizoen 2x bij Hertha BSC geweest tegen Bayern en Eintracht en het niveau is dramatisch).

Voor een Lahm is het natuurlijk ook wel even makkelijk dat hij bij 1 van de 5 grootste clubs ter wereld is opgegroeid en daar aanvoerder is en een monstersalaris verdiend (ben groot fan van Lahm en Bayern, maar het is iets anders dan een clubicoon zijn bij Ajax waar je op je 20e al de beste speler van de Eredivisie kunt zijn). Ook Totti is een held, maar woont in een wereldstad genaamd Rome en verdiend een monstersalaris op/tot zijn 37e.

In mijn ogen is dat appels met peren vergelijken. Het zijn stuk voor stuk helden, maar de Nederlandse competitie en salarissen zijn simpelweg niet meer geschikt voor clubliefde in woord én daad.

1 augustus 2015 om 01:51

Oke. Dan Kuyt als voorbeeld? Had makkelijk jaar doorgekunt en cl voetbal kunnen spelen

1 augustus 2015 om 09:13

Maar die is 35, zijn gezin wil opgroeien in NL en Feyenoord was is de enige club die hem een contract voor langere tijd aan wil bieden (als speler of trainer).

Volgens mij heb je je carrière te danken aan Groningen hoor.. Dus kom daar maar weer terug

31 juli 2015 om 08:46

Onzin. Goede speler bij groningen maar vanaf daar was hij nooit naar een club als liverpool gegaan.

31 juli 2015 om 08:49

Dat denk ik ook niet. Maar wat hij bedoelt is dat wanneer Groningen hem niet gescout had dan was hij waarschijnlijk nooit bij Ajax terecht gekomen.

31 juli 2015 om 08:58

En als Liverpool hem niet gehaald had dan was hij nooit naar een club als Barcelona gegaan, dus je punt?

31 juli 2015 om 10:25

Groningen en Liverpool zijn geweldige clubs en Ajax niet .

Alle gekheid op een stokje, mooie woorden van Suarez, maar dit gaat hij nooit nakomen natuurlijk. Vroeg of laat gaat het salaris hem toch tegenhouden.

31 juli 2015 om 19:33

Waarom niet? En zo niet, zegt dat dan niet gelijk genoeg over de zogenaamde topscouts van dat soort clubs?
Groningen heeft hem toch ook gescout aan de andere kant van de wereld in een nietszeggende competitie?? Groningen zag toch ook het talent in hem en heeft het risico genomen om hem hierheen te halen.

En spelers buiten de EU kosten veel en veel meer dan spelers uit Europa, dus voor een clubje als Groningen was het een heel groot risico, maar blijkbaar zagen ze het toch in hem.
En Nijland zei al gelijk in het begin dat Suarez een hele grote ging worden.

Dus hoezo zou Liverpool het talent van Suarez niet kunnen zijn terwijl hij speelt in een land direct naast Engeland? Niet aan de andere kant van de wereld.
Kortom..hoe goed zijn de scouts van Liverpool dan?

31 juli 2015 om 19:42

En buiten dat..vanaf ajax was hij ook nooit naar Barcelona gegaan..bij Liverpool is hij nl. pas echt beter geworden en een grote speler.

31 juli 2015 om 08:47

Zijn hele carrière te danken aan dat ene jaartje Groningen? Zonder Groningen was hij nu schoorsteenveger zeker. Heeft het voornamelijk aan zijn eigen harde werken en talent te danken denk ik.

31 juli 2015 om 09:01

Er lopen misschien wel talenten rond die 10x beter zijn dan talenten die rondlopen in jeugdelftallen maar geen kans krijgen of nog niet gescout zijn. Je kan niet verwachten dat elke club ter wereld elke speler op het oog heeft, of jongens die niet voetballen bij een club maar op de straat. Dus ja, als Groningen hem geen kans had gegeven had Ajax nooit van Suarez gehoord, elke club is belangrijk geweest voor de ontwikkeling van Suarez. Maar laten we eerlijk zijn bij Groningen is zijn professionele carriere begonnen. Als Ajax altijd oog heeft voor 16 jarige talentjes hadden ze Suarez al op 16 jarige leeftijd moeten ophalen.

31 juli 2015 om 09:10

Jeugd spelers die geen kans krijgen of niet gescout worden ja, maar Suarez was al gescout en kreeg al een kans, namelijk door en bij een topclub uit Uruguay waar hij gewoon in het eerste elftal een zeer belangrijke speler was.
Dat betekend dat hij in zuid Amerika echt wel zou opvallen. Als Groningen niet kwam was hij waarschijnlijk nooit bij Ajax beland, maar dan heus wel bij een andere club en vanuit daar doorgestroomd. Laten we niet doen alsof hij bij Nacional op het niveau FC Vollewijkers speelde of zo.

31 juli 2015 om 09:25

Zonder Groningen was ie misschien niet in Nederland gekomen, en had ie tactisch minder bagage meegekregen als dat ie bv naar Portugal was gegaan. Nederland is best belangrijk

31 juli 2015 om 11:01

Want? De spelers uit portugal zijn tactisch onbenullen?
Daarnaast speelt Suarez nog steeds meer opgevoel dan op tactiek.

31 juli 2015 om 08:47

Waarom terugkeren naar de club waar je bent uitgejoeld en uitgefloten door de supporters omdat je een stap hogerop ging spelen?

31 juli 2015 om 09:25

Niet helemaal mee eens. Bij Groningen speelde hij leuk maar niet meer dan dat. In Amsterdam heeft hij zich ontwikkeld en gevormd tot de speler die hij nu is. Omdat hij hier pas een echt grote speler is geworden kun je zeggen dat het hier eigenlijk pas echt begon voor Suarez.

31 juli 2015 om 09:36

In alle eerlijkheid, is hij net zoveel gegroeid bij ajax na zijn tijd bij groningen als bij liverpool na zijn tijd bij ajax...

31 juli 2015 om 09:52

Is dat zo? Hij kwam bij Ajax binnen als een jochie dat net kwam kijken en ging weg als een vedette die aantoonde de Eredivisie meer dan ontgroeid te zijn en ook Ajax naar de CL schoot. Het verschil van jochie naar vedette is toch een groter verschil dan bij Liverpool van topspeler naar wereldtopper uitgroeien naar mijn mening.

31 juli 2015 om 10:39

@arjan

Bij Fc Groningen was hij al erg goed en kwamen zijn kwaliteiten al naar buiten.
Kan wel merken dat jij Suarez toen niet echt volgde ... behalve af en toe met Studio Sport!

Kijk maar wat You Tube filmpjes terug.

Bij Fc Groningen was hij al wie hij was .. daar heeft Ajax later gewoon van geprofiteerd... niet neer niets minder. Die kwaliteiten heeft hij vanaf het begin al gehad..

31 juli 2015 om 11:05

Sorry hoor maar Suarez die bij Ajax vetrok hetzelfde noemen als de Suarez van Groningen is hetzelfde als de Suarez van Barcelona het zelfde noemen als die van Ajax.
Als ik jou moet geloven heeft hij in die jaren niets bijgeleerd en is hij als voetballer gevormd door 1 seizoen Groningen. Hoe veel credits wil je aan 1 club toeschrijven..?

31 juli 2015 om 11:29

Tubes verwoord het hierboven al. Natuurlijk had hij kwaliteiten, maar het was niet de speler die er elk seizoen 30+ inschoot, 1 op 1 liep en in elke belangrijke wedstrijd wel beslissend was. Als aanvoerder was hij fenomenaal, werkelijk de beste die in jaren bij Ajax heeft rondgelopen. Dat jij op een uitspraak al kunt aangeven hoe iemand iets volgt vind ik al knap, daarmee toon je enkel je eigen kokervisie aan. Suarez heeft bij Ajax verreweg de grootste ontwikkeling in zijn loopbaan doorgemaakt, als je dat niet ziet dan kun je beter stoppen met voetbal volgen.

31 juli 2015 om 12:15

Tubes, jij doet nu alsof hij bij Nacional al net zo ver was als toen hij bij Ajax binnenkwam, hij heeft zich gewoon bij elke club in dezelfde mate ontwikkeld. Tussen binnenkomst bij Groningen en vertrek bij Groningen heeft hij zich ook gewoon ontwikkeld. Ik denk dat dat niet aan de clubs lag, maar puur aan hemzelf. Ook bij Liverpool bleef die stijgende lijn zichtbaar, ook daar werd hij weer elk jaar beter en beter. Ik denk dat hij dat bij elke club had gedaan (zelfs bij de Volewijckers ).

31 juli 2015 om 12:39

trodat4030
Dit zeg ik toch ook in al mijn bovenstaande reactie?
Ben je met je post een tegenstelling aan het innemen of het met me eens?
Kan er niet helemaal uitkomen, de toon lijkt tegenstelling maar de tekst leest als een aantal van mijn eigen standpunten.

Ik wil het juist niet aan 1 club toeschrijven maar voornamelijk aan de speler zelf.
In tegenstelling tot een aantal die zijn volledige ontwikkeling en loopbaan aan 1 seizoen Groningen willen hangen.

Eerdere quote van mij:
"heeft het voornamelijk aan zijn eigen harde werken en talent te danken denk ik."

31 juli 2015 om 12:47

OK, excuus, verkeerd geïnterpreteerd denk ik. Mea culpa

31 juli 2015 om 19:36

Gelul man.
Dat zeg jij omdat jij een ajacied bent en 9 van de 10 wedstrijden van Groningen destijds niet hebt gezien.
Hij was bij Groningen al een grote man en niet een nietszeggende speler.
Het was bij Groningen al 1 van de beste spelers in de Eredivisie.
Niet de historie verdraaien en doen alsof het allemaal aan ajax te danken was.
Grote onzin.

31 juli 2015 om 09:44

Groningen is maar een club die meedoet in de eredivisie. Verder niets meer niets minder. Suarez heeft daar niks te zoeken.

31 juli 2015 om 13:01

Uhm ja Ajax ook. Wat is je punt?

31 juli 2015 om 16:32

Ajax doet mee om prijzen, en spelen elk jaar europees (voor alsnog). Dat is het verschil met groningen, die spelen nergens om. Mvg, profanalist

31 juli 2015 om 19:38

Dat Groningen minder is dan ajax lijkt me duidelijk.
Maar dat je juist nu zegt dat Groningen nergens om speelt (het jaar dat ze de beker hebben gewonnen en om de Johan Cruyff schaal spelen) is wel een beetje lachwekkend.

1 augustus 2015 om 15:37

Toevallig een jaartje. waar waren ze verder?

Haha oke ... Maar wat zegt hij nou eigenlijk?

Hij praat maar eigenlijk zegt helemaal niks.

Ik wil jaar nacional maar ook wil ik naar Ajax en de Major soccer? Ja misschien wel ?

Duidelijk!

31 juli 2015 om 08:50

Suarez heeft in interviews zich altijd erg bescheiden opgesteld, nooit echt een duidelijke "nee" laten horen of het achterste van zijn tong laten zien.
Persoonlijk vind ik dat ook wel mooi; zijn maniakale speelstijl tegenover die knullige interviews.

Als we nu toch eens Suarez zouden hebben zeg... Aan de andere kant is hij juist zo goed geworden door in Engeland en Spanje op een hoger niveau te spelen te spelen, net zoals hij een betere speler werd toen hij van Groningen naar Ajax ging.
Hopelijk keert hij nog een keer terug om de dan (waarschijnlijk) jonge ploeg sturing te geven.

Vaal zeggen spelers dit als ze bijvoorbeeld door een Ajax blad geïnterviewd worden. Maar ik heb nu al twee interviews met 'm gelezen in Spaanse gelezen waarin hij dat zelfde aangaf. Hij lijkt erg serieus te zijn wat dat betreft. Ondanks spelers als Sneijder, van der Vaart, Eriksen, Zlatan etc. blijf Suarez toch mijn favoriet van de afgelopen jaren. Een terug keer ooit zou fantastisch zijn. Wat heb ik genoten van deze speler. Niet eens alleen omdat hij een sublieme aanvaller is, maar vooral zijn enorme drive die aanstekelijk werkt op ploeggenoten. Ooit hoop ik dat hij bij Ajax de schaal omhoog mag houden, want dat is 'm in z'n eerste Ajax periode helaas niet gelukt.

Ajax, Nacional en de Major League Soccer misschien. Drukke bedoeling om af te bouwen, mag hij eens beginnen op te schieten dan, hij is immers al 27

Maar er word niet gezegd terugkeren als speler, trainer of ballenjongen. Misschien wel gewoon eens een wedstrijdje bijwonen. Maar dit word zovaak gezegd door spelers, en tot nu toe, zelfs bij Ajax keren 9 van de 10 mensen die zeggen terug te keren niet terug, en dat is bij elke club, de spelers die dat doen zijn schaars. Van Bommel zou ooit terugkeren bij Fortuna en kiest ook voor Psv, waar Hesp en Ricksen wel voor Fortuna kozen. Het zijn altijd mooie woorden, maar tegen die tijd maar eens zien als Suarez terugkomt, voor Ajax en de Nederlandse competitie natuurlijk mooi, mits hij tegen die tijd nog van toegevoegde waarde kan zijn.

31 juli 2015 om 18:29

Over Ajax zegt hij niet dat hij per definitie als speler wil terugkomen. De MLS is maar een optie. Het enige dat vaststaat voor hem is als speler afsluiten bij Nacional. Ajax zou dus ook daarna pas aan bod kunnen komen (dan zou hij dus in een technische functie bij Ajax werken), hoewel het natuurlijk fantastisch zou zijn als een speler van zijn kwaliteit nog een keer in de eredivisie te zien zou zijn.

Als je straks 34 bent en Malaga, Zenith of Marseille bieden jou het driedubbele salaris van Ajax, dan denk ik dat je daar toch anders over denkt.
Zo'n uitspraken blijven je achtervolgen en als het zover is dan sta je daar vaak toch iets anders in.

31 juli 2015 om 09:00

ach hij belooft niks...
en hij wil wel naar ajax, naar nacional en ook wel naar amerika.

hij wil dus sowieso meer dan kan, maar ja...dat wil ik ook :-)

31 juli 2015 om 09:57

Ik ging het net zeggen. Engeland beste competitie, Barcelona beste ploeg, ik wil naar nacional, naar de Usa, naar Ajax, ... En ik zou vooral graag iedereen te vriend houden. Met die uitspraak kan je echt niets.

Haha, kans dat hij zijn woorden waarmaakt is nagenoeg nihil. Voetballers van tegenwoordig hebben geen persoonlijkheid meer, staan te veel in de belangstelling en kunnen de media nooit normaal handlen.

31 juli 2015 om 09:23

Ken je het levensverhaal van Suarez? Zo'n duidelijke doelstelling om persoonlijke redenen heb ik in het voetbal nog nooit gehoord. Dat hij uiteindelijk echt bij Barcelona terecht is gekomen is ongelooflijk knap.

Op z'n 65e komt ie met z'n kleinkinderen een wedstrijd pakken. Ik denk dat ie dat onder terugkeren verstaat.

misschien wil hij na zijn carriere wel terugkeren als trainer, lijnentrekker, barman of wat dan ook.
Er staat nergens dat hij nog wil voetballen bij Ajax.
Dit soort woorden heb je echt niks aan.

Ik denk wel dat hij dit meent want hij heeft wel eens eerder gezegt.

Contract bij barca uitzitten? Weet iemand tot wanneer die loopt en hoe oud hij dan is? Dan terug naar ajax en daarna nacional, lijkt mij wel wat

Dat zeggen ze allemaal... Dat zeiden van der Vaart, Sneijder, Maduro, Emanuelson, Nigel De Jong, Davids, Babel, Siem De Jong, Maxwell, Ibrahimovic en Heitinga en nog een paar ook maar tot nu toe is het alleen 'Sjonnie', Ryan en Edgar die zich aan hun belofte houd. Rafael, Wesley, Maxwell, Nigel, Zlatan en de rest zien we niet meer terug. Ja misschien Siem, Hedwiges en Urby. En ook 'Los Canibal' of 'El Pistolero' Luis Suarez dus zien we niet meer terug.

31 juli 2015 om 10:11

Dit is niet de eerste keer dat Suarez dit zegt en ook niet de eerste keer dat hij dit in buitenlandse media zegt. Zit toch wel duidelijk een verschil tov veel anderen.

Bij je vertrek zoiets zeggen is makkelijk. Hij hoeft het nu niet te zeggen. Blijft de kans nog steeds niet groot dat het daadwerkelijk gaat gebeuren, maar groter dan bij veel andere spelers...

zou geweldig zijn als hij ooit terug keert, maar niks is zeker in het voetbal. leuke woorden maar je weet nooit hoe de wereld er over pak hem beet 5 jaar eruit ziet, heb al zo vaak spelers dit horen roepen maar uiteindelijk komt er niks van. neemt niet weg dat het bij suarez wel kan gebeuren, laten we het hopen!

Goede voetballer, maar ik hoef hem niet terug op de Nederlandse velden. Één keer een ernstige fout maken en je verdient een tweede kans. Doe het 2 of 3 keer en je hoort wat mij betreft niet op een podium te worden gezet.

31 juli 2015 om 09:47

Hij wil ook terug naar de Arena om te voetballen. Niet om een concert te geven.

Misschien koopt die een seizoenkaart

Deze Held (die z'n shirt ik vandaag binnen krijg 😍) komt zeker nog terug naar ajax hij blijft het herhalen

31 juli 2015 om 10:09

hahahha whahahah denk je dat echt ja. geweldig dat je jezelf zo voor de gek houd hahahhah

hahahhaha mooi om te zien dat de ajax fans het nog geloven ook nog. hij heeft een mooie carriere maar hij gaat die gewoon afsluiten op de plek met de meeste flappen. leuk dat hij zichzelf nog even populair wil maken met zulke uitspraken maar hij gaan nooit meer terugkeren bij ajax als speler.
en iedereen die denkt van wel houdt zichzelf voor de gek.

31 juli 2015 om 10:13

Wat hij heeft hij op dit moment te winnen met deze uitspraken? Misschien wil die het wel echt. Sta er eens voor open zou ik zeggen... sowieso is dit een van de best betaalde voetballers aller tijden, weet niet in hoeverre het voorbhem over 5 jaar nog om geld draait...

31 juli 2015 om 14:54

dit is een uitspraak om zich populair te maken. als je dat niet inziet dan heb je een plaat voor je kop

Hij gaat het nog druk krijgen bij Ajax, Nacional en de Mls. Komt hij ook nog terug bij Groningen en Liverpool? Met arbitragezaken is alles mogelijk jonge!

Luis moet er wel netjes bij vermelden dat hij dat niet als speler doet. Maar denk wel dat hij terug komt. Luis is vaker in amsterdam dan wij denken, heeft een app waar een vriend in zit en soms zn vrouw of haar familie. Dus een band met de stad heeft hij sowieso dat weten velen niet denk ik.

Als hij als speler wil terugkomen, dan moet Frank de Boer geen trainer zijn. Die kan namelijk niet met vedettes omgaan. Suazrez zal niet zomaar ja en amen zeggen.

31 juli 2015 om 12:51

Ik wilde net precies hetzelfde zeggen. De Boer heeft kort met Suarez gewerkt en ook in die paar weken ging het al niet heel soepel. Krijg steeds meer het idee dat De Boer een tweede Van Gaal gaat worden: goed met jonge honden, maar geen ruimte voor excentriekelingen, avonturiers en vedettes. Jammer, want een topcoach zou met beide om moeten kunnen gaan vind ik.

1 augustus 2015 om 08:07

De Boer is nog wel vele malen minder dan Van Gaal. Louis weet van een groep spelers nog een goed team te maken. Dat heeft ook te maken met zijn achtergrond als gymleraar. Voor veel spelers is zijn aanpak uitstekend, voor een minderheid niet. Bij De Boer heb ik het idee dat het uiteindelijk een net niet trainer is. Hij kan niet met vedettes omgaan en kan geen hecht team smeden. Hij heeft ook een technische staf die elke keer weer kijkt alsof de eerste de beste rouwstoet langskomt. Daar worden spelers ook nie vrolijk van. Wel een belangrijke overeenkomst met Van Gaal is dat De Boer nu te lang bij Ajax blijft. Van Gaal na het seizoen 1995-1996 moeten vertrekken, De Boer had na de 4e landstitel moeten mertrekken. De houdbaarheid van een trainer is nu eenmaal 3 a 4 jaar.

Suarez beste spits op dit moment. Zonder twijfel.

en dan weer iemand gaan bijten zeker blijf maar weg.

Ajax moet hem gewoon élke transferperiode ff polsen, ook al weet je dat het een onmogelijke zaak is. Gewoon het gevoel blíjven geven dat Ajax hem héél graag ziet terugkeren. Houd de band warm, kietel hem, paai hem, doe er alles aan om hem over een jaar of 3 een jaartje leermeester te spelen voor zijn natuurlijke opvolger Adham El Idrissi.. Geef hem de kans om daarna gratis over te stappen om naar Nacional op het moment dat hij daarvoor kiest en maak ruimte in je opleiding om hem na z'n actieve carriere daar onder te kunnen brengen. Mental coach in de jeugd zou een gewéldige functie voor hem zijn als opstapje.. Kost je weinig moeite, ff een belletje zo eens in het half jaar, kan je echter veel opbrengen, mocht ie daardoor écht terugkomen. Lukt het niet, jammer dan, 20 euro belkosten verspeeld, soit..

Dit zie ik niet gebeuren. Op zijn 32e is hij nog te prijzig en later heeft Ajax hem niet nodig.

Blijft fijn om te horen. Zelfs met de wetenschap dat het waarschijnlijk niet zal gebeuren. Goed om te weten dat hij nog steeds warme gevoelens heeft voor ons aller Ajax!! We zullen zien wat de toekomst brengt.

Dat zijn mooie verkoop praatjes ik zie hem niet terug kere dat hij dat zou doen in zijn vaderland.

Denk dat suarez uiteindelijk wel weer bij ajax komt dit is niet de eerste of tweede keer dat hij openlijk uitspreekt graag nog eennkeer bij ajax te voetballen, zal nog wel een aantal jaar duren maar komen zal i

Allemaal show wat Suarez zegt. En als ie terug komt dan moet ie over 2 jaar terugkomen want anders heb je echt helemaal niets meer aan die gast. En dan moet Ajax een flink salaris aan hem betalen anders komt ie echt niet. Als Ajax slim is kopen ze hem nu direct van Barcelona dan Ajax tenminste dit seizoen nog de CL winnen. Met Suarez erbij moet dat zeker lukken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren