Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Suárez is een heer en heeft beloofd dat hij nooit meer iemand zal bijten'

Laatste update:

De competitie is ook in Spanje van start gegaan, maar Luis Suárez moet nog even geduld hebben. De aanvaller van Barcelona zit momenteel een schorsing uit, nadat hij op het WK Giorgio Chiellini in de schouder had gebeten, en mag pas in het laatste weekend van oktober zijn officiële debuut voor zijn nieuwe werkgever maken. Barcelona speelt in dit weekend de topper tegen Real Madrid.

/

Suárez werd voor vier maanden geschorst, omdat het niet de eerste keer was dat hij een tegenstander beet. Eerder waren Otman Bakkal en Branislav Ivanovic al het slachtoffer, maar Ivan Rakitic is ervan overtuigd dat het hierbij zal blijven. "Suárez is heel rustig en gedraagt zich in de selectie als een echte heer", zegt de Kroaat tegen Sport.

"Toen hij zich voor kwam stellen aan de groep heeft hij verteld wat er precies gebeurd is, hoe hij zich voelde en zijn excuses ervoor aangeboden", vervolgt Rakitic. "Hij heeft ons ook beloofd om nooit meer iemand te bijten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

volgens mij heeft hij dat al twee keer eerder beloofd ik zie het iig niet gebeuren dat hij zich als een heer in het veld gaat veranderen .
wat niet wegneemt dat het een geweldige speler is

8 september 2014 om 11:18

Dit hoort natuurlijk bij de alom bekende rubriek: "waar hebben we dat eerder gehoord?"

8 september 2014 om 18:46

@ramonfcu

Dit dacht ik precies ook, misschien gaat Luis Suarez wat anders doen inplaats van bijten sabbelen of kluiven ?.

Zolang de dog whisper niet langs is geweest is Suarez onbetrouwbaar in de hitte van de strijd.

Dit heeft hij al zo vaak beloofd! Als ik de verhalen mag geloven heeft hij in de jeugd ook al mensen gebeten en zit zijn totaal op 7/8. Het is wachten op het volgende incident. Jammer van zo'n goede voetballer.

8 september 2014 om 11:58

Dus als dat een feit is, is het ook een feit dat ie weer topscorer wordt?

8 september 2014 om 18:36

Bijten in de jeugd is gebaseerd op wilde verhalen en geruchten en totaal niet op feiten...

8 september 2014 om 21:56

bijten toen hij "volwassen" was is wel bewezen en 3 keer is al erg genoeg.
verhalen over zijn jeugd staan niet op film maar zo ongeloofwaardig zijn ze niet door wat hij later heeft gedaan.

Dat zal hij bij Ajax ongetwijfeld niet hebben gedaan toen hij Bakkal beet en bij Liverpool niet toen hij Ivanovic beet. Misschien doet hij het wel alleen als hij van club wil veranderen, ik weet het niet.. Maar het blijft een geniale aanvaller waar ik met alle plezier naar kijk..

Suarez belooft dat hij niemand meer gaat bijten, dat heeft hij beslist nooit eerder gedaan...

Ja hoor natuurlijk geloven we je Suarez, verschrikkelijke vent. Van mij mag het hele seizoen thuis toekijken. Lekker met Munir, Neymar en Messi spelen.

8 september 2014 om 10:54

Met el haddadi ga je het geen seizoen redden en daarbij is suarez wereldklasse, dat ziet iedereen

8 september 2014 om 11:02

Mensen vergeten gewoon Pedro, ongelofelijk, wat hoop ik dat die jonge daar snel weggaat. Hij is meer dan welkom bij Madrid en delofeu ofzo ook van harte welkom!

8 september 2014 om 17:22

die man speelt al jaren bagger al sinds het seizoen 11/12 meneertje ik hoopte ook dat hij wegging

Jaja..en iemand met gil de la tourette heeft beloofd om nooit meer te vloeken.

T probleem van het bijten van suarez is dat hij t doet zonder dat hij t zelf weet/ als hij geen controle heeft over zichzelf.

Dus hij kan van alles beloven, maar als hij geen echte hulp zoekt kan het zo weer gebeuren.

8 september 2014 om 10:49

Weet je dat zeker? Hij doet het doorgaans als hij naar een andere club wil..

Ach hij heeft het al 2x eerder beloofd, misselijke speler die gewoon niet goed bij zijn hoofd is en al bij de 2e uitgesloten had moeten worden van het voetbal, een mensenbeet is levensgevaarlijk met al die bacteriën. Vanaf dit seizoen ben ik geen fan meer van Barcelona, punt 1 dat ze sowieso deze griezel hebben gekocht, en punt 2 dat ze het nog goed zitten te praten ook dat meneer zijn tandjes overal in wilt zetten bah bah bah.

8 september 2014 om 10:45

Knap dat je geen supporter bent door deze man want dan ben je er ook nooit 1 geweest want supporter ben je in hart en nieren.

Ik had liever ook gezien dat hij naar een andere club was gegaan maar helaas hebben de supporters niets te zeggen en ga hem wel op zijn voetbalkwaliteiten beoordelen maar dan.

8 september 2014 om 11:10

Knap dat je mij beoordeelt en er zelf geen zak van snapt, een supporter ben je in hart en nieren zoals ik voor Feyenoord ben, een club van de stad waar ik ben opgegroeid, ik liep al als kind in Barcelona outfits en volg ze al vele jaren, waarom? Omdat hun stijl en uitstraling me aanspraken, dat ze nu bepaalde types halen als Neymar en Suarez breekt gewoon mijn beeld van Barcelona af, dus waarom zou ik er niets meer van mogen hebben? Griezels van spelers en als je dan als club het nog gaat opnemen voor een super foute actie dan ben ik er gewoon klaar mee. Ik voel niets meer bij die club. Je hebt supporters in alle soorten en maten, de één fanatieker dan de ander. Misschien was ik dan niet zo'n fanatieke supporter inderdaad maar van zulke spelers zakt je broek gewoon af, Barca stond al bekend om huilbaby's na elk tikje en met deze 2 acteurs wordt het er niet beter op helemaal als er één op los bijt, nee als club moet je niks met zulke figuren te maken willen hebben.

8 september 2014 om 11:48

Dus met andere woorden was je een successupporter dus!

Dat van Suarez snap ik dan maar van Neymar niet maar dat zal wel zijn dat hij veel gaat liggen maar dat doet Jean-Paul Boëtius en nog in grotere mate ook en wat dacht je vorig seizoen van die smerige Pelle met zijn ellebogen en schorsingen dan kun je daar ook wel vanaf stappen.

Het is me duidelijk wat voor supporter je bent en die kunnen de clubs heel goed missen.

8 september 2014 om 12:20

Is elke supporter in feite niet en successupporter? Ik bedoel, hoe kan het anders dat een club in de eredivisie meer fans heeft dan een club in de 5e klasse?

8 september 2014 om 12:30

@wijze kip

Hij geeft aan dat het niets met succes, maar met uitstraling te maken heeft. De kans op succes is groter met Neymar en Suarez. Als je vanwege de komst van die twee geen supporter meer wilt zijn dan was je tegenovergestelde van een successupporter. En die onzin dat je je hele leven een club moet steunen slaat nergens op. Diegene die dat doen respecteer ik, maar veroordeel de mensen niet die geen supporter meer willen zijn omdat de uitstraling waar ze op vielen os veranderd.

8 september 2014 om 12:39

De een noemt het successupporter, de ander voetbalsupporter. Ik ben fan van clubs die mij vermaken door mooi en aanvallend voetbal. Wie er spelen en wat voor club het is, is primitief gedrag en niet zo relevant.

8 september 2014 om 12:59

Haha alles behalve, of een 6 jarig ventje zie jij al als een successupporter?!
En begrijpend lezen is ook een vak blijkbaar, JPB en Pellé waren inderdaad irritant maar dat kan ik accepteren aangezien ik een echte supporter voor Feyenoord ben, maar goed als je dat al niet uit mijn stukje kan halen dan houdt het al snel op.

8 september 2014 om 21:21

Lol je eigen schwalbemakers accepteren en anderen niet dan heb je weinig met voetbal maar wil je gewoon bij een groepje horen.

Ik haal genoeg uit je stukje hoor en dat bevestigd gewoon dat je een meeloper bent punt uit.

wat gaat ie nu doen dan iemand opeten?

Applaus voor deze man, nooit meer iemand bijten. Goed hoor.

Je bent een heer als je excuus aanbied en beloofd het nooit meer te doen? Wat een slap verhaal, hij had het niet moeten doen en alleen met zijn voeten moeten spreken. Hij was voor mij een heer, als hij op alle tv stations in de wereld zijn excuus had aangeboden en een ton voor HIV onderzoek had gestort.

Een echte heer hoeft niet te beloven dat hij niet bijt.
Dat moeten alleen volwassen figuren die het in het verleden niet na konden laten.

als hij zich wel schuldig blijft maken aan de rest van zijn wangedrag zal hij toch nog heel wat schorsingen krijgen. Met deze jongen een heer te noemen zet rakitic zich voor schut.

ik begin echt moe te worden van Rakitic. Alleen maar intervieuws te geven over van alles en nog wat.

8 september 2014 om 10:51

Huh? Jij wordt moe van zulk soort interviews? Welkom in de voetbalwereld en welkom op voetbalzone!

8 september 2014 om 10:57

Het is 1 geweest die ze bij de voetbalsites waarschijnlijk in 10 artikelen uitsplitsen.

En daarbij je hoeft ze niet te lezen dus het probleem ligt 100% bij jou.

8 september 2014 om 14:32

Ik las het artikel en toen stond er bij dat het weer van Rakitic was dus ik vroeg me af of die man z'n eigen persconferenties geeft ofzo.

8 september 2014 om 21:16

Nee het is waarschijnlijk weer 1 interview in 15 artikelen uitgesplitst.

8 september 2014 om 22:53

Dit interview werd gehouden in Kroatie. Daar is Rakitic natuurlijk de sterspeler en geeft hij antwoord op de vragen

Los van de bijtincidenten is het in verhouding met veel andere spelers een redelijke 'heer' op het veld, toch? Ik kan me niet herinneren dat hij altijd hele smerige overtredingen maakt of andere nare dingen doet.

8 september 2014 om 15:18

Je bent zijn talloze fopduiken vergeten??

8 september 2014 om 18:39

Noem ik geen 'smerige overtredingen' of 'andere nare dingen'. Dat is Zuid-Amerikaanse passie. Voor ons Europeanen heel vervelend, daar volkomen normaal. Je kan je er druk over maken, maar moet je niet doen. In Europa worden ze er uiteindelijk wel voor bestraft.

8 september 2014 om 21:50

Ja dat kan ik me zeker herinneren, maar dat is niet wat ik bedoel. Hij is niet van het 'harde' spel en vieze smerige overtredingen normaliter.

9 september 2014 om 08:43

Je hebt het over een redelijke 'heer' op het veld. Nu weet ik niet wat jij verstaat onder 'heer' zijn op het veld, maar hier hoort fopduiken e.d. niet bij.

Tijd zal het leren! Ik hoop van wel want het is een geweldige speler met een enorme drive en trainingslust...een speler waarvoor je als supporter naar het stadion gaat

1 keer kan nog enigszins gebeuren. 2 keer gaat al verdacht worden, maar 3 keer dan kan het de volgende keer weer gebeuren. Het komt gewoon door die aparte tandjes.

8 september 2014 om 11:29

Hoe kan bijten enigszins gebeuren? ik snap niet waarom iedereen pas na drie keer het te ver vind gaan. Bijten kun je niet in een reflex doen of even snel in een actie, dat doe je 100% bewust, snap niet dat er geen aangifte tegen zo'n jongen gedaan wordt. Een van de beste spitsen ter wereld, maar ook iemand die zorgt dat fair play binnen het veld niet in zijn generatie gaat gebeuren.

Ik kan hem nog moeilijk geloven, maar ik hoop wel dat hij ook helemaal losgaat bij barca zoals hij deed bij Liverpool en Ajax. Suarez is wereldklasse en een van de beste voetballers ter wereld op dit moment

Zoiets kun je niet beloven vind ik. Het is een momentopname waar emotie het overneemt van het verstand. Bij Suarez heeft het een heftige reactie en bij anderen wat minder. Ik zeg niet dat hij er niks aan kan doen maar het is wel heel erg moeilijk.

Bij Liverpool kwam hij vast ook binnen als een rustige speler, maar op het moment dat hij geirriteerd raakt en teveel meegaat in zijn emoties staan de stoppen door. Ik zeg dat dit niet de laatste keer is en dat deze verder geweldige voetballer wat dat betreft professionele hulp nodig heeft.

8 september 2014 om 11:37

Het zal zeker niet de laatste keer geweest zijn.
Anger management past wel bij hem.

Het is niet zo dat hij zijn vrouw en kinderen slaat mag ik toch hopen.

Ik denk dat hij het gewoon nog een keer zal doen. Mensen die structureel bijten zijn niet te helpen.
Zoals Peter R. de Vries zei: Als iets 1 keer gebeurt, is dat een incident. Als het in korte tijd 2 keer plaatsvindt, is dat heel toevallig. Als het 3 keer gebeurt, is er sprake van een patroon. En als het 4 e geval vrijwel identiek is, dan is dat ronduit verdacht. Goenavund. Hier geef ik Peter R. de Vries helemaal gelijk, ik sluit niet uit dat Suarez voor de 4 e keer iemand gaat bijten.

Wow! Wat een belofte.. verdient hij nou een ballon?

Gaat hij nooit meer iemand bijten?

Wat een heer is die Suarez toch!

Wat die jongen allemaal opgeeft om bij Barcelona te kunnen voetballen...

Gaat hij voortaan krabben dan?

Of ie nog gaat bijten weet ik niet wat ik wel weet is dat hij alle records in Spanje gaat breken en europees topscorer gaat worden.

8 september 2014 om 13:08

Ik denk dat hij daarvoor de verkeerde club heeft gekozen. Dan had hij naar een club moeten gaan waar hij de enige echte topper is. En niet dat Neymar en Messi je mede-aanvallers zijn. Die prikken er beide soms ook een balletje in ten koste van Suarez.

Zou z'n vriendin leuk vinden..

Heb dit al vaker gehoord

Ik geloof wel in 't feit dat dit echt z'n laatste keer was, ik denk dat hij zich ook wel realiseert nu dat dit zn laatste kans wordt en de straf heeft ook ongetwijfeld invloed op 'm. Het is ongetwijfeld niet de laatste keer dat die zich misdraagt, maar bijten zal die niet meer doen denk ik, daar geloof ik wel in.

8 september 2014 om 14:22

Ik hoop het dat je gelijk hebt. Maar ik heb het idee dat als hij eenmaal zo'n waas voor zijn ogen heeft, dat dit gewoon gebeurt. Misschien dat hij met psychische hulp zo'n waas kan voorkomen.

Heeft hij volgens mij al 2 x eerder gezegd, dus het verbaast mij niks als hij het voor de vierde keer doet

Dan is de kous ook gelijk af natuurlijk! Weg met die schorsing en de beste man op z'n blauwe ogen geloven dat hij zich aan zijn woord houdt.

Steeds als ik denk dat het dieptepunt bereikt is betreffende Suarez en zijn fratsen blijkt het nét iets erger te kunnen. Hij heeft aan de selectie plechtig beloofd dat hij nooit meer iemand zal bijten? Kregen ze ook een zakje snoep mee naar huis? Suarez gaat zonder verblikken of verblozen van ontkennen naar bekennen in minder dan een dag en zo'n iemand moet je dan op z'n woord geloven.

Ik snap ook wel dat het helpt voor teambuilding of wat dan ook, maar als Suarez ook maar één hersencel heeft houdt hij gewoon z'n mond hierover. Wat een figuur ...

iemand anders die om de ironie in de titel moest lachen= ±D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren