Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Suárez: ‘Hij is als een beest begonnen en is de beste speler in de wereld’

Laatste update:

Barcelona trapte het competitieseizoen zaterdagavond af met een 6-2 overwinning op Real Betis en Luis Suárez was met drie doelpunten de grote man aan de kant van de Catalanen. De Uruguayaan zag aanvoerder Lionel Messi met twee treffers en één assist echter ook een uitstekende wedstrijd spelen in het Camp Nou.

/

Leo is als een beest begonnen en is de beste speler in de wereld. Het enige wat je kan doen, is je overgeven aan zijn voetenwerk en daar van genieten”, aldus Suárez in de Spaanse pers. De Uruguayaan voegde eraan toe dat het voor Barcelona belangrijk was om goed aan het seizoen te beginnen.

“Dat is altijd belangrijk. Barcelona is altijd de favoriet en een van de kandidaten om de competitie te winnen. Er gaan altijd drie of vier ploegen voor. We moeten vechten om te laten zien dat we de regerend kampioen zijn”, aldus Suárez.

Goal nummer 15 van Leo Messi in 16 wedstrijden tegen Real Betis!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 20 augustus 2016

Wordt Luis Suárez dit seizoen de topscorer van LaLiga, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch bizar hoe Suarez zich heeft ontwikkeld. Ik was heel kritisch toen Barcelona hem aantrok, want 90 miljoen uittrekken voor een speler rond de 29 is niet het slimste wat je kan doen in de voetbalwereld, maar hij heeft bewezen dat bedrag dubbel en dwars waard te zijn. Ik zie hem dit jaar weer de topscorerstitel winnen boven Ronaldo.

21 augustus 2016 om 09:29

Het mooiste van zijn ontwikkeling is dat hij erg sympathiek is geworden tegenover zijn tegenstanders. Je ziet echt zelden hem ruzies uitlokken of flippen ook als ze onder druk spelen en achter staan. Ik zie hem zelfs ruzies van medespelers proberen te vermijden. Ook duikt hij zelden.

21 augustus 2016 om 10:07

Bwa, zijn venijnig kantje komt echt wel naar boven als Barca aan het verliezen is.

Vorig seizoen bv. toen ze uitgeschakeld werden door Atletico had hij makkelijk rood kunnen pakken.

21 augustus 2016 om 10:25

Exact!
Het is makkelijk vrolijk zijn als je altijd wint

Zie Alves, Suarez en piqué tijdens een verlies partij.. Alces nu weg ja

21 augustus 2016 om 12:31

Moyashi

Rodeduivelfan heeft gelijk, bij Barça win je altijd, veel meer dan bij Ajax of Liverpool en dan is alles rozengeur en maneschijn en is Luis Suárez een lieve knuffelbeer maar als het wat minder loopt zie je zijn alter ego met enkele losse draadjes in de bovenkamer weer opduiken.

Ik denk -weet eigenlijk- dat je niet helemaal objectief kunt oordelen.

21 augustus 2016 om 21:01

Ach, jullie kunnen best gelijk hebben, maar zolang hij zich zoals nu blijft gedragen vind ik mooi ik te zien aangezien we ook zijn mindere kant hebben meegemaakt. Hopelijk blijft Barcelona winnen in dat geval.

21 augustus 2016 om 09:53

Rond de 29? Suarez was 27 dan heeft die nog een jaar of 4-5-6 on te vlammen. Dus dan is 81 miljoen geen heel raar bedrag.

21 augustus 2016 om 11:02

Wat veranderen de tijden.. 81 miljoen geen gek bedrag

21 augustus 2016 om 10:09

Je hebt het net ff verkeerd Sua.. Jij bent hier de geweldenaar.. Groot gebracht in mijn Amsterdam en nu de beste spits van de wereld! Helaas voor onze aartsrivaal maar als Madrileen en Amsterdammer kan ik echt van je genieten! Als het schikt, kom dan na je avontuur nog even voetballen in Amsterdam, we zijn het einde zoek daar.. Verliezen van Willem 2, dat zou onder jouw leiding nooit gebeuren.. En Luis , ze hebben een spits gehuurd van Chelsea die ze met jou gingen vergelijken, maar gister schoot hij geen 1 keer op goal! We weten dat je veel aan Ajax denkt en hopelijk zien we je nog een keer in de Arena, want het zooitje ongeregeld dat er nu staat heeft behoefte aan een speler als jij.. Keep up the good work and see you @ el clasico

21 augustus 2016 om 10:51

Ook een Suarez zal Ajax niet kunnen helpen aan een kampioenschap. Sterker nog, in de periode dat bij Ajax speelde kon hij dit verschil ook nauwelijks maken. Totdat Frank kwam schoot Suarez en veel in maar dit kon nauwelijks het verschil maken dmv titels.

21 augustus 2016 om 11:36

Oh god, nou gaan de Amsterdammers nog net niet zeggen dat hij uit de jeugd komt van Amsterdam.. whahaha.

Gescout door Groningen en was hier al een geweldenaar.
Suarez is gewoon bij elke volgende club wat beter geworden..maar is pas echt groot geworden bij Liverpool en niet bij ajax.

21 augustus 2016 om 12:21

Zal het aan hem doorgeven. Groot gebracht in groningen. Geslepen in amsterdam. Groot geworden in liverpool. Koning in barcelona. Ben zo blij met deze spits. Door hem vergeet ik gewoon dat we geen echte rb hebben en dalijk een 2e slechte keeper hebben

Als hij niet de Ballon D'Or wint dit jaar dan klopt er iets niet.. en dan heb ik het over suarez.

21 augustus 2016 om 10:07

Leg me eens uit waarom zou Suarez hem winnen? Ik zie Pepe of Ronaldo hem eerder winnen en ik ben totaal geen fan van Real Madrid.

21 augustus 2016 om 10:39

Verdedigers worden helaas amper geselecteerd. Het zijn zeg maar de soort van vuilnismannen. Die worden ook amper geprijsd maar de aanvallers die hebben altijd 90 procent meer de kans om te winnen. En btw saurez is niet eens geselecteerd. Het zijn ronnie bale en griezmann

21 augustus 2016 om 10:46

dat is voor Europees speler van het jaar

21 augustus 2016 om 12:23

Cr7 zal hem wel winnen. Jammer dat ze die prijs linken aan prijzen. Want je moet gewoon de beste voetballer dat jaar zijn. En dat was cr7 niet helaas heeft hij alles gewonnen. Maar suarez verdiend dit geen messi geen cr7

Suarez is een geweldige top speler. Maar laten we eerlijk zijn Cr7 wint de ballon d'or. Het is niet dat hij 3 Keer scoort tegen een zwakke betis dat hij ineens in aanmerking komt. What about Neymar hij heeft een uitstekende olympische tornooi gespeeld verdient hij ook ineens de ballon d'or???. Mijn logica zegt dat cr7 gaat winnen maar ja Fifa we weten nooit. Maar het gaat spannend zijn want 2 van de 3 kandidaten zijn erg goed bezig.

21 augustus 2016 om 10:40

De top 3 is toch al bekent f ben ik nou gek?

21 augustus 2016 om 10:48

Das voor de beste speler op de europese velden gekozen door de uefa de ballon d'or kan nog op worden gestemd

21 augustus 2016 om 10:40

Neymar verdient hem NOG niet. Olympische spelen is bij lange na niet het hoogste niveau (op voetbal gebied) en Brazilië heeft eigenlijk maar 2 goede wedstrijden gespeeld. Suárez, Messi of Ronaldo als het aan mij ligt.

21 augustus 2016 om 11:38

Jij wil zeggen dat het afgelopen EK wel het hoogste niveau is?? Olympische spelen of Copa d'america is weinig minder niveau dan het afgelopen EK.

21 augustus 2016 om 12:35

De copa Amarica ben ik met je eens, dat hoeft geen minder niveau te zijn dan het EK (al was dat altijd wel zo voordat we naar 24 deelnemers gingen...)

De Olympische spelen zijn natuurlijk wel een stuk minder. Daar doen de onder 23 teams mee van alle landen en een paar dispensatie spelers. Vrijwel alle grote sterren (behalve Neymar) ontbreken daar.

21 augustus 2016 om 11:03

Nee ronaldo scoort veel in belangrijke wedstrijden... suarez is meer een big game player dan ronaldo.

21 augustus 2016 om 11:38

Ik heb Ronaldo anders in zeer veel belangrijke wedstrijden ook niet zien presteren/scoren.

21 augustus 2016 om 13:07

Dat is ook precies wat Dennis_kruijt zegt. Er zit iets in die eerste zin wat we sarcasme noemen

21 augustus 2016 om 11:36

Olympisch toernooi staat niet op de FIFA-kalender dus telt sowieso niet mee. Is ook een neptoernooi waarin niet de beste spelers aan meedoen. Clubs mochten zelfs deelname verbieden.

21 augustus 2016 om 13:16

beckhamie,

‘hij is als een beest begonnen en is de beste speler in de wereld’. Je weet toch wel dat Suarez dit zegt over Messi en dat het hier niet over Suarez zelf gaat? Of had je de tekst nog niet gelezen?

Vaak vind ik Messi wat mak spelen maar gister vond ik hem zo geweldig spelen. Veel dreiging, 2 voor assists, 1 assist en 2 geweldige goals! ik hoop dat het veel goeds beloofd voor aankomend jaar!

21 augustus 2016 om 12:26

Ik denk dat de mensen die zeggen dat messi mak of zwak speelt maar eens moeten kijken hoe hij echt speelt ik zou zeggen ga naar camp nou en vertel me dan hoe je messi vind. Geloof me er is geen speler op aarde die in zijn buurt komt. Man is altijd in beweging komt altijd met een oplossing scoort acties assisten. Maar voor dit jaar geen balon voor messi of cr 7 geef hem aan suarez die verdiend het gewoon dit jaar. Helaas gooide zijn blessure roet in het eten voor de copa.

21 augustus 2016 om 18:16

Ja mensen denken als hij de afgelopen jaren minder scoort dan normaal dat hij minder is geworden

Maar 1 messi speelt met suarez en neymar voorin dus hij kan al niet veel scoren en 2 zijn doel is nu ook niet meer alles zelf doen scoren hij gunt ook andere en wanneer hij zelf vrij staat en probeert hij ook te scoren snap dat mensen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren