Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Subotic speelt toneel en verdoezelt werkelijke woorden tegen Robben

Laatste update:

Neven Subotic liet zich in de laatste minuten van Borussia Dortmund - Bayern München woensdagavond gaan. Direct nadat Arjen Robben een penalty had gemist liep Subotic op de Nederlander af om hem in zijn gezicht uit te lachen en wat woorden toe te brullen. Wat hij precies tegen de aanvaller zei, wilde Subotic na afloop niet bekendmaken.

/

De Servische verdediger hield het in het vage. “Ik heb niets met mensen die schwalbes maken, iets in die richting zei ik tegen hem”, aldus Subotic voor de microfoon van Sky. “Ik ervaarde dat hij een schwalbe maakte en hoopte al dat God het zou zien. Daarna zorgde Roman Weidenfeller voor gerechtigheid door de strafschop te stoppen.”

Het Duitse TZ voelde al een paar liplezers aan de tand en kwam erachter dat Subotic in ieder geval de verwensing Du Bastard! naar Robben smeet. Robben zelf likte de wonden na zijn gemiste elfmetertrap. “Ik heb de laatste drie jaar iets van tien, elf penalty's op rij binnen geschoten. Dit was de eerste die ik miste, op een pijnlijk moment.”

Bekijk hier de beelden:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Herinnert me aan toen van Nistelrooy een penalty mistte en heel Arsenal als een gestoorde te keer ging tegen hem. Erg triest...

12 april 2012 om 10:29

Was dat niet tijdens Oranje-macedonie?

12 april 2012 om 10:34

Nee United - Arsenal.

12 april 2012 om 10:34

Ruud heeft Tegen Andorra of Macedonië inderdaad zich misdragen. Ik vond dat eigenlijk schandaliger, want Oranje was zoveel beter dan de tegenstander en een wereldspeler gaat zich verlagen om een amateur speler belachelijk te maken.

Ik keur echter beide niet goed, zoiets zou gewoon altijd bestraft moeten worden met een gele kaart, maar helaas gaat dit nog wel eens langs voorbij de ogen van de scheidsrechter.

12 april 2012 om 10:35

Nee Sandro heeft wel gelijk;
hier heb je t filmpje:
http://www.youtube.com/watch?v=fuzxnw2tahk&feature...

12 april 2012 om 10:36

Volgens mij bij een kwalificatie wedstrijd tegen Andorra, was Ruud zelf de dader.
En bij een wedstrijd tegen Arsenal was hij het slachtoffer.

12 april 2012 om 10:37

Jullie hebben het allebei over een ander incident.
Bij United-arsenal ging heel Arsenal tekeer tegen hem

12 april 2012 om 10:49

Ruud die die Postbode uit Andorra belachelijk maakte... Episch was dat

OT: Agh ja emoties horen er nou eenmaal bij. niet professioneel maar goed, mag de beste man blij zijn.. Robben speelde wel een ontzettend ongelukkig wedstrijd zeg

12 april 2012 om 10:49

Tegen Andorra was één grote schoppartij door de tegenstander. Ruud heeft toen heel veel schoppen te verwerken gekregen en hij was niet de enige. Van der Vaart werd bijna letterlijk de wedstrijd uitgeschopt.

Ruud pakte toen de verdediger terug toen hij een pingel scoorde door opzichtig te gaan juichen voor de verdediger. En dat was het mooiste wat hij kon doen. Sportief stonden ze voor en hij kon de tegenstander vernederen naar hun gigantisch lompe en levensgevaarlijke spel.

12 april 2012 om 10:59

Nee, helemaal niet. Ruud miste juist een penalty waarna die loodgieter hem in zijn gezicht ging staan uitlachen. Op het einde van de wedstrijd scoorde Ruud toen een gewone veldgoal en ging toen voor die loodgieter staan en keek hem aan en ging toen juichen. Kreeg daar toen wel geel voor.

12 april 2012 om 11:22

Tegen Arsenal werd hij uitgelachen, en geprovoceerd door Keown en Vieira meende ik, die kregen daar schorsingen voor.

Tegen Andorra werd hij uitgelachen door diens centrumverdediger Lima, En hij nam wraak na die goal.

12 april 2012 om 12:48

Er ontstond een opstootje door destijds, van Nistelrooy liep er gewoon bij weg en liet zich raken tijdens het ´juichen´ van o.a. Keown. Een zeer jonge Cristiano Ronaldo kreeg voor zijn reactie om het voor van Nistelrooy op te nemen bijvoorbeeld ook nog een schorsing.

12 april 2012 om 12:53

Vol op de lat of niet?

12 april 2012 om 17:56

Grote spelers missen ook weleens penalty's al was dit wel een hele belangrijke.. Roberto Baggio blijft toch nummer 1

12 april 2012 om 10:33

Nee, dat was gewoon ontlading nadat Van Nistelrooy Viera zijn tweede gele kaart aannaaide. Als je dan even later een penalty mist is dat niet heel gek dat ze je er om uitlachen he. Dit is gewoon wat ik gerechtigheid noem.

http://www.youtube.com /watch?v=fuzxnw2tahk

spatie tussen .com en /watch

12 april 2012 om 10:37

Nou die reactie van Arsenal gingen ze wel een stuk verder he. Nouja het staat nog in mijn geheugen na al die jaren en een club als Arsenal wordt daar dus ook niet beter van.

12 april 2012 om 11:18

Dat was geen ontlading. Dat was gewoon fysiek geweld. Hij werd gewoon in z'n nek geslagen.

Zoals Subotic deed vind ik niet zo erg, dat zijn maar woorden. Maar de Arsenal spelers tegen RVN gebruikten gewoon geweld.

12 april 2012 om 11:48

Viera trapt na en dat is rood, hij komt met geel dus gewoon goed weg.

Dat Arsenal daarna zo tekeer gaat tegen van Nistelrooy is gewoon weer typisch Arsenal. Ik weet nog wel een seal dribble van Nani tegen Arsenal die daarna ook kapot geschopt wordt.

Arsenal kan er gewoon niet tegen dat United vele malen succesvoller is en gaat dan trappen!

12 april 2012 om 13:15

Seal-dribbels worden door geen enkele tegenstander gewaardeerd.

Als we het over succevoller hebben, zit je met dit moment redelijk mis. Arsenal behield haar ongeslagen status door de gemiste penalty en werd ongeslagen kampioen.

12 april 2012 om 13:57

Lekker gedaan door Arsenal. Gewoon lekker uitlachen, maar die Keown is echt een debiel. Hij is niet goed in z'n kop.

12 april 2012 om 14:42

@frikx en Sandrofc

Doe eens even normaal en wees niet zo triest, hoe kan dat rood zijn. Het was een natuurlijke reactie van Vieira om hem terug te trappen terwijl hij een knie in z'n rug krijgt van van Nistelrooij (dat noem je dan ook niet op he slimmerik)
Het was een schandalige overtreding van Ruud en karma sloeg hem terug dat hij die penalty vervolgens miste.

En terecht als je die vreugde Keown, Ashley Cole ziet. Vieira werd kei hard genaait, die man heeft Ruud niet eens aangeraakt en word eraf gestuurd terwijl hij dikke flying knee ontvangt. Zoiets noem je gerechtigheid mensen

12 april 2012 om 14:09

Hahaha fenomenaal hoe ronaldo daar springt als een klein boksertje toen ruud op het eind van de wedstrijd werd vernederd & geduwt door de united spelers !!!

Ik ervaarde dat hij een schwalbe maakte en hoopte al dat God het zou zien.

Dit zegt genoeg voor mij....had Subotic als mens al niet hoog zitten, maar nu heeft hij helemaal afgedaan. Jammer dat een professionele voetballer met een voorbeeldfunctie zich zo gedraagt.

Er was daarnaast geen reden om zo tekeer te gaan tegen Robben, pingel was terecht en Robben heeft zich voor de rest netjes gedragen.

12 april 2012 om 10:33

Had Subotic als mens al niet hoog zitten? Je doet net of je z'n buurjongen bent en jarenlang getreiterd bent door hem. Je kent hem hooguit van TV of roddelpers. Blijkbaar heb jij de wedstrijd niet gezien, want als Robben zich 'voor de rest' netjes heeft gedragen, horen daar schwalbes uit de eerste helft ook bij.

12 april 2012 om 10:54

Prima, gelukkig ben je objectief in deze.....
En dan nog liever een schwalbe dan dit zwaar kinderachtig gedrag. De reden dat ik Subotic niet hoog heb zitten, is dat hij wel vaker van dit soort streken heeft. Volg het Duitse voetbal met grote interesse, en Subotic is allesbehalve een symphatieke vent. Of wil je het tegendeel beweren??

12 april 2012 om 11:09

Subotic is een van de meest geliefde spelers in Dortmund. Hij vierde het kampioenschap ook met de fans, hij liep er gewoon tussen, fantastische vent in dat opzicht. En wat voor streken heeft hij nog meer?

Hier het filmpje waar ik op doel:

http://www.youtube.com/watch?v=lt8k1o3uf0a

12 april 2012 om 13:42

Weet je hoe geliefd balotelli is bij Man City......
Maar in het veld ook een gek, en laat het nu een profvoetballer zijn die het dus op het veld moet laten zien!
Dus buiten het veld hebben wij er geen reet aan.

Ik vind die man gewoon een m***, als je zo reageert op een collega spoor je gewoon niet!
En robben heeft gister geen swalbes gemaakt hoor.
Of bedoel die van Dortmund.... die ben je zeker vergeten, hij bood zijn excuus nog aan later.

Jammer want bayern verdiende op z'n minst een punt.

wauw schoot ie em echt zo zacht of ligt dat aan de slowmotion

Het is natuurlijk erg kinderachtig hoe hij reageert, maar indien Robben weer een schwalbe heeft gemaakt, dan kan ik me goed voorstellen dat zulke emoties los komen. Helaas zijn er spelers die zelfs in de top schwalbes maken. Wat is dat toch jammer van deze mooie sport. Ze gaan bij het de eerste beste gelegenheid die ze krijgen liggen en doen alsof ze alles gebroken hebben in het lichaam. Ze zouden eens een voorbeeld moeten nemen aan andere sporten.

Het was gewoon een 100% strafschop. Vindt Dortmund een mooie club, maar wat een zielig figuur die Subotic. Een slechte verliezer oke, maar een slechte winnaar? bah

12 april 2012 om 12:27

Robben heeft al last van slappe benen voordat de keeper in de buurt is. Een fraaie schwalbe die wat lastiger voor een scheidsrechter te herkennen is maar niettemin een schwalbe. In de eerste helft ging Robben ook al vanwege alleen de zwaartekracht naar de grond, dat zal deze gemoederen bij Dortmund ook aangewakkerd hebben.

12 april 2012 om 13:59

Als ik Robben was had ik die Subotic een snoeiharde knal voor zijn kop gegeven. Bah, wat een smerig gedrag van een smerige voetballer.

Helemaal met Mafkee eens!! schandalige vertoning van Subotic !!

Ik vind het erg kinderachtig en provocerend van deze Subotic.
Dit had hij maar eens moeten proberen bij Ibrahimovic.
Hopelijk schorst de DFB deze speler voor dit misselijke wangedrag.

Ik vind het erg knap dat Robben zich niet uit de tent liet lokken.

12 april 2012 om 11:07

Het leek wel of Robben in een soort van trance verkeerd.. hij gaf geen enkele kik.
Respect voor Robben om er niet tegen in te gaan.
Persoonlijk heb ik een voorkeur voor Bayern, maar BVB heeft gewoon verdient gewonnen!

Ach, het was een hele spannende wedstrijd en dit gebeurde in 'the spur of the moment'. Tuurlijk was het onjuist van Subotic om dit te doen maar de landstitel stond op het spel en ik moet toegeven dat ik ook dacht dat Robben een schwalbe maakte.

Daarnaast moeten we nu niet heel hypocriet zijn, Ruud deed ooit eens iets dergelijks provocerends tegenover een speler van Andorra (?) en toen vonden we het allemaal geweldig. Om het nu dus ineens af te keuren is meten met twee maten. Vond het vooral heel goed dat Robben niet op de provocatie in ging.

12 april 2012 om 11:07

Het was een penalty, om daar maar eens mee te beginnen, dat Subotic dat anders ervaart moet hij zelf weten..

Dan nu het tweede, ik snap niet dat mensen telkens de actie van Ruud als voorbeeld pakken. Ik vraag me af hoeveel mensen nog precies weten wat er is gebeurd. Jij dus niet blijkbaar, net zoals vele anderen. Ik gelukkig wel. Net voor diegoal besloot diezelfde speler van Andorra Ruud in zijn gezicht uit te lachen nadat hij een penalty had gemist eerder in de westrijd. Even later kreeg Nederland een penalty en deed hij precies hetzelfde terug. Dat is iets heel anders dan wat Subotic doet. Subotic schreeuwt ook nog eens super hard in zijn gezicht. Ruud juichte alleen met zijn armen omhoog. Dus als je het over meten met twee maten hebt ben jij daar het hardste mee bezig ;

edit: hier het filmpje http://www.youtube.com/watch?v=pvau1sc0jheenfeatur...

Ik vraag mij af of Subotic dapper genoeg zou zijn geweest om "du bastard" te gillen als een type Zlatan daar had gestaan in plaats van Robben.

12 april 2012 om 10:46

Dan ga je er dus vanuit dat Zlatan hem op z'n bek tikt, of dat hij daar bang voor moet zijn? Dan is zijn actie des te geslaagder.

12 april 2012 om 11:04

Hoe is de actie 'geslaagder' als Subotic bang zou zijn geweest voor een paar tikken van Zlatan? Voor mijn part poept Subotic zijn broek vol, als Zlatan hem niet aanraakt is de provocerende actie van Subotic toch gewoon niet geslaagd?

12 april 2012 om 11:20

Subotic is iemand die qua fysiek nou niet zo heel bang hoeft te zijn voor Zlatan.

12 april 2012 om 11:04

Herinner ik me een penalty-trauma bij Oranje ? Euh ...jazeker !
Allemaal uit de selectie destijds ? Wat een belachelijk vage reactie. Noem mij eens een (vermeend) topspeler die nog nooit een penalty heeft gemist.

12 april 2012 om 11:55

@ijah
Alan Shearer, meen ik. Zeker weten doe ik het niet.

12 april 2012 om 23:56

Dat zou ik eerlijk gezegd ook niet weten, maar knap gevonden als 't wel zo is. Geeft wel aan dat er bizar weinig zijn die werkelijk nooit gemist hebben.

Had van nistelrooy ook een keertje in het nederlands elftal alleen die pakte de tegenstander wel flink terug daarna. Verder vond ik de penalty niet echt zwak in geschoten had wat hoger gemogen maar een penalty is natuurlijk ook een beetje geluk waar de keeper heen duikt.

Natuurlijk is de reactie van Subotic niet sportief.

Maar stel jij verdedigt Robben over 86 minuten in een cruciale wedstrijd met succes, en dan probeert die met een Schwalbe te scoren. Dit is eigenlijk veel meer onsportief, dan de emotionele reactie van Subotic.

Even voor de mensen die niet elke week naar BVB kijken: Subotic doet niet onder Ibra, John Terry etc. qua hardheid en vechtlust.

12 april 2012 om 10:51

Het is gewoon een gestoorde gek. Als ie inderdaad Robben de hele wedstrijd succesvol aan banden heeft gelegd, is dit soort waanzin toch helemaal niet nodig? Laat gewoon je voeten spreken. Ik kan hier totaal geen sympathie voor opbrengen.

12 april 2012 om 12:54

Schwalbe? Hoe kom je daarbij? Dit was overduidelijk een strafschop. Die keeper hoeft helemaal niet in te grijpen in zo'n kansloze positie van Robben.

Je bent toch ook behoorlijk naïef als je gelooft dat die speler tegen hem “Ik heb niets met mensen die schwalbes maken' zegt...... Wie schreeuwt er nu op zo'n manier zo'n zin? Het leven is geen disneytekenfilm.....

Waarschijnlijk zijn de moeder, vader, zus, vrouw en misschien nog wat naaste familie voorbij gekomen en zal Subotic er hem ook van beschuldigd hebben anders geaard te zijn........ Robben houdt zich ook aardig rustig dus ik neem aan dat hij niet alles verstond.

Maar dat had ik je ook wel kunnen vertellen zonder liplezer.

Ik hoop voor Robben dat Subotic zijn tanden had gepoetst. Dit slaat natuurlijk nergens op!

Ja hoor, God zag dat Robben een schwalbe maakte en zorgde er vervolgens voor dat Weidenfeller de penalty stopte. Gewoon, omdat God die Subotic zo'n aardige gozer vindt. Wat een gezwets zeg. Beetje bij beetje bestaat de hele voetballerij uit gekken. Van Pepe tot Balotelli, tot dit soort clowns. Wat een verziekt circus zeg.

12 april 2012 om 16:36

Inderdaad steeds meer kansloze figuren op het voetbalveld. Wat een volstrekte idiote conclusie om 'god' hierbij te betrekken. Ik vraag me af meneer Subotic: waar was god tijdens de holocaust? waar was god tijdens de etnische zuiveringen in de Balkan? waar was god etc. etc. Hij zal destijds vast een voetbalwedstrijd aan het bekijken zijn geweest, is natuurlijk heeulll belangrijk he?

12 april 2012 om 18:42

Je hebt helemaal gelijk. Dat gezever altijd over God. God is wel erg selectief in het uitdelen van zijn zegeningen.

Sjonge jonge 'en ik hoopte al dat God het zou zien' hoe triest kun je zijn zeg. Voorop gesteld ik ben zo antireligie als wat maar als je zelf gelovig bent en je dan gaat zitten denken dat God himself even kijkt of Robben hem zal missen dan ben je wel een erg grote eikel om dat te zeggen.

Heel jammer voor Robben en Bayern. Hopelijk doet dit niet al te veel met zijn vertrouwen. Hij had hiermee natuurlijk een punt kunnen pakken en ook nog eens 2 punten van de directe titel-concurrent kunnen wegsnoepen.. Pijnlijk.

Dan is God denk ik niet zo gecharmeerd van Robben, aangezien hij hem tijdens de WK finale ook al dwarszat. Vervelend mannetje die Subotic.

Wat zet die Subotic zich verschrikkelijk voor schut. Ik snap dat Robben met regelmaat bloedirritant is maar dit was de reactie van een kleuter met een slecht karakter.
Als coach zou je die jongen toch meteen gewisseld hebben wegens onprofessioneel gedrag. Maar dat gebeurt nooit, want de spelers zijn de baas. En het wordt altijd goed gepraat want 'voetbal is nou eenmaal emotie'.

Zo mooi dat Robben helemaal geen kick geeft. Het ziet er behoorlijk zielig uit om zo wild te doen en maar geen reactie te krijgen.

Het wordt tijd dat er eens spelers geschorst gaan worden na het maken van een schwalbe.
Het word vaker beloond dan dat het geel oplevert.
In mijn ogen is het gewoon een vorm van vals spelen.
Al lijkt het mij onmogelijk om elke keer een schwalbe van een echte overtreding te onderscheiden.

Dit belachelijke gedrag is toch ook een schorsing waard?

Zeker omdat het een zuivere strafschop was. Overigens reageert Robben uitstekend, namelijk helemaal niet.

12 april 2012 om 18:18

Volgens mij wist Robben niet eens dat Subotic zich onsportief gedroeg. Na die gemiste strafschop leefde hij eventjes in zijn eigen wereld en had dus geen oog voor anderen.

Ik snap niet waarom iedereen het zo opneemt voor Robben. Het zal niet alleen dit moment uit de wedstrijd zijn geweest. Robben zit heel Dortmund kaarten aan te naaien en bij elk contact gaat hij liggen. In de uitwedstrijd was dit ook het geval. Het is gewoon schijt irritant als je tegen zo'n gozer speelt die bij elk tikje ligt. Ik probeer het niet goed te praten, tuurlijk is het niet goed wat Subotic doet. Heel onsportief zelfs, maar dan hoor ik mensen van schorsen dit schorsen dat en dat hij in het rijtje Pepe thuishoort, terwijl dit het enige incidentje is van hem. Hoe kan je hem dan al in het rijtje Pepe zetten.

Ik vraag me af wat God ervan vindt (hypothetisch, want de beste man bestaat natuurlijk helemaal niet) dat hij als een halve gare Robben loopt uit te schelden.

'hebt uw vijanden lief; zegent ze, die u vervloeken; doet wel dengenen, die u haten; en bidt voor degenen, die u geweld doen, en die u vervolgen'

Rare reactie van Subotic het was gewoon een 100 procent strafschop.

Des te beter vind ik dat Robben hier niet op reageert, gewoon laten gaan en je niet mee laten sleuren in kinderachtig gedrag.

Wat een misselijk gedrag zeg! Wees blij dat de bal er niet in gaat en ga lekker verder met voetballen, maar ga dan niet zo kinderachtig doen tegen de tegenstander, is nergens voor nodig. Hier walg ik nou echt van, wat een gefrustreerd zielig ventje is die Subotic..

Kreeg hij hier geen kaart voor? Ik vind het nogal intimiderend en bedreigend wat ie doet, het hoort iig niet thuis op het veld. Ik zou uit angst gewoon een knal geven uit zelfverdediging ofzo.

ik weet niet hoe dit geregeld is in duitsland maar kan hij naar aanleiding van deze aktie alsnog geschorst worden?
ik vond de reactie van Subotic niet erg slim maar vergeet niet Robben met zijn maniertjes veel weerstand oproept.
veel swalbes maken en vragen om kaarten.

Wat subotic gezegd zou hebben is waarschijnlijk niet voor herhaling vatbaar. Natuurlijk niet goed te praten maar vraag blijft wel of bepaalde spelers door hun gedrag bij voorbaat al reacties uitlokken. Denk hierbij aan Robben en de eerder genoemde Suarez. Ik kan mij namelijk heel goed voorstellen dat je vooraf in gedachte hebt om bepaalde spelers extra goed aan te pakken omdat ze iets te vaak de tegenstander naaien.

“Ik ervaarde dat hij een schwalbe maakte en hoopte al dat God het zou zien. "

Seriously? Geloven in god vind ik al bizar genoeg maar het dan op zo'n manier brengen getuigt van een laag iq. Niets aan de hand dus, Subotic is gewoon niet zo snugger.

Beste voetbalmoderator

Ik had een bericht gepost met kritiek over Robben zijn spelkwaliteit en zeer teleurgesteld was bij het missen van zijn penalty. Vorige week mochten berichten waarin Hamit Altintop onterecht bekritisseerd werd en de berichten niet gerelateerd waren blijven staan. Ik stel mij hier echt vragen bij op welke manier Voetbalzone omgaat met verschillende leden .

Voetbalzone filtert en verwijdert reacties op twee maten en gewichten en behandelt leden op een onrechtvaardige manier door punten af te pakken.

Kan je mij uitleggen wie ik zou provoceren met mijn bericht? Ik vind het zeer zwak van voetbalzone om dit te bestempelen als provoceren.

Zou je ook hetzelfde gedaan hebben mocht het om Hamit Altintop of andere speler zijn gegaan. Ik heb vorige week ondervonden dat dat niet zo was. Toen kreeg ik als antwoord dat er op een forum gediscussieerd mocht worden zolang er geen scheldwoorden werden gebruikt ook al ging het artikel niet over Altintop maar over de bekerprestatie van Real Madrid. Toen zijn de berichten die zeer provocerend en niet gerelateerd waren ook mogen blijven staan.

Ik eis dus dat mijn bericht terug wordt geplaatst.

Of bepaald Voetbalzone dan zelf in welke mate bepaalde spelers mogen bekritiseerd worden en rond welke spelers (vooral nederlandse) er een taboe hangt.

Wachtend op een bericht van jullie

Groeten

Maar toch hoor je dit gewoon niet te doen, schwalbes hoort nou eenmaal bij voetbal hoe jammer dat ook is.

Als ik een penalty mis en dat bij mij flikt wordt ik boos en schakelen we over naar een ander sport haha (boksen,mma etc)

Terecht! wat Subotic doet, Robben liet zich weer eens vallen.

Doet me een beetje denken aan de halve finale van de beker een paar weken terug.
Toen Groskreutz na de wedstrijd tegen Asamoah van Greuther Fürth als een gek uitschold en die ook al niet op de provocaties van de Dortmund speler inging.
Een beetje sneu voor die jongens, en dan er ook nog niet voor uitkomen wat ze zeggen, beetje slap.

blji dat Dortmund gewonnen heeft en ben zeker geen fan van Robben maar die Subotic mogen ze van mij schorsen. Wat een idioot.

Lekker voor je Robben totaal geen medelijden , echt schandalig dat die penalty wodt gegeven weer wordt een topclub geholpen.
Heerlijk hoe Robben vernedert wordt.

Ik ben zelf fan van Robben ,maar dit is zo smerig laag weer zo'n laffe schwalbe omdat je niet eerlijk kunt winnen.

Ik hoop dat Robben zich tijdens het Ek normaal gedraagt.

Had Subotic eens bij Ribery moeten proberen

Sjezus, waarom zijn er mensen tegen Subotic? Dit is gewoon gezonde strijdlust, zulke taferelen zijn eens leuk om te zien omdat je het niet vaak meemaakt. Hij vond het rechtvaardig dat Robben die strafschop mist omdat bij de strafschop te makkelijk gevallen werd. Ik kan me in Subotic vinden. Pracht van een verdediger. En voor diegenen die zeggen dat hij zoveel duels geschorst moet worden. Staat er zo iets in de regels dat het verboden is? Nee. Dus er gaat helemaal niets gebeuren.

Robben ging al liggen als je naar hem keek. Heel de wedstrijd lang. Subotic is een geweldige voetballer. Aantal mensen zegt dat hij altijd dingen uithaalt. Nog nooit iets van gemerkt. Noem dan eens voorbeelden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren