FCTreds
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 5 augustus 2008
  • FCTreds
  • 130 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.040
  • 30 jaar (20-12-1990)
  • Enschede
  • Bedrijfsadministrateur
Persoonlijke berichten
20 november 2009 om 17:03
#1

Neem van mij aan dat ik niet anti-twente ben, integendeel zelfs. Het is alleen niet realistisch om Twente als favoriet voor de landstitel uit te roepen. Ajax en PSV hebben een hogere begroting, een betere selectie en zijn gewend om voor het kampioenschap te spelen. Wanneer 1 van deze clubs geen kampioen wordt hebben ze gefaald in mijn beleving en ook in hun eigen beleving.

Wanneer Twente alles blijft winnen worden ze inderdaad kampioen, ik hoop alleen dat je ook zelf inziet dat die kans niet zo heel erg groot is (dat ze alles gaan winnen, bedoel ik).

Neemt niet weg dat Twente op dit moment de belangrijkste outsider voor de titel is, dus als Ajax en PSV falen (en die kans is niet ondenkbeeldig) dan is er een goede kans dat we kampioen worden.

Aangepast op 20 november 2009 om 17:04 door Riche.

27 februari 2012 om 12:10
#11

Mijn display foto staat niet voor het feit dat ik voor FC Twente én Arsenal ben.
Dit is het logo voor de eerste wedstrijd voor FC Twente in de CL, weliswaar de play-offs maar wel de CL.

19 maart 2012 om 17:53
#12

Poeff, lastig ...

De reden waarom ik in illuminatie geloof is als volgt ...

In de begin jaren 1900 werd een apparaat ontworpen dat k*** kon bestrijden. Vervolgens hebben zij de lab waar het apparaat zich bevond in fik gestoken. Uiteraard zijn er geen back-ups van gemaakt of hadden ze daar de tijd niet voor.
Dagelijks gaan er mensen eraan dood of krijgen zij te horen dat zij met de ergste ziekte zitten, triest, want het was te bestrijden, maar dat is niet wat die rijke lui willen. Dan heb ik het over bank eigenaren en all.
Ook rond het zelfde jaartaal als eerder genoemd, werd een teslacon gebouwd. Een soort electriciteit toren van ong 8 meter hoog. Dat kon ons nu van gratis stroom voorzien. en, het was nog natuurlijk ook. Een box onder aan de toren dat in de grond zit en zo voor groenstroom zorgt.
Maar aasgieren en niksguners zagen het niet zitten. Uiteraard werd ook dit ontwerp vernietigd. Inplaats van iedereen gratis stroom te geven, begonnen zij kabels op te hangen en moest je er voor betalen.
Bank eigenaren hebben voor het zeggen in dit wereld hoe gek het ook klinkt. Voor alles wat we doen, gaat het geld sowieso naar de bank! Tenzij het zwart geld is of als het contant wordt betaald. Maar voor de rest gaat alles naar de bank. Als ik zeg maar ( voorbeeld ) een koophuis heb, en ik raak het kwijt, neemt de bank het in beslag, zo ook bij je auto en all. Banken beslissen wat voor actie de overheid moeten nemen, hoezo dat zou je denken: Nou, als de overheid wapens nodig heeft, tanks, jets noem maar op, moet het naar de bank om geld te vragen zodat zij ervoor kunnen betalen. Deze bank heet de Worldbank, naja, de naam zegt al voldoende. Gasten als Rockefellas en Rockchilds zijn de rijkste families op aarde die al echt heel lang bestaan.
Er zijn nog zoveel dingen waardoor ik in illuminatie geloof, zo heeft Egypte beelden in haar piramides die onverklaarbaar zijn, ze zijn wel verklaarbaar, maar hoe hebben zij het in godsnaam zo keurig kunnen maken. Netals de piramides zelf. Jou bankpasje past niet tussen die grote blokken stenen!
Toen die dingen werden gebouwd, in die tijd, had een mens nog net een mes, thats it. Het kan never nooit zo zijn dat mensen uit die tijd het zo perfect voor elkaar konden krijgen. Duidelijk dat zij hulp hebben gehad, maar van wie!?

Overigens die banken nog, die bezitten triljoenen. Dan heb ik het over dat zij heel Afrika voor altijd van voedsel kan voorzien en zij kunnen met dat geld gemakkelijk iedereen die geen huis heeft, wel een huis bieden! Het gebeurt niet, omdat, laat me het dan op het Engels zeggen: Those who controls the money, controls the world, those who controls the world, controls the foodchain!
Ze willen een New World Order gaan beginnen. Alle landen uit Europa is nu soort van 1 geheel. Afrika ook, alleen Azie en Noord/zuid Amerika niet, maar dat willen ze wel doen. Mocht dit gebeuren, dan heeft de wereld een probleem.

Ze zeiden ook, 21 - 12 - 12, einde van de wereld? Bullshit, er zal iets gebeuren, maar wat weet ik niet!
Ook hebben ze weer gezegt, ja we hebben een fout gemaakt. Onzin ...
Er is een planeet genaamd Nibiru in onze universum. Nooit van gehoord? Komt ook omdat die planeet achter de zon bevind op ongeveer de zelfde afstand als de aarde. Die komt om de 3600 jaar tegen planeet aarde aan en volgens een geloof ( weet niet meer welke ) eindigde hun kalenderjaar op 21 - 12 - 12, vandaar dat men zei, einde van de wereld. Hier heb ik zo mijn twijfels over. Ik denk eerder dat er gewoon iets gaat gebeuren op dit datum waardoor de wereld anders wordt of wat dan ook.

Het is waar je in wilt geloven weet je ...
Maar ik heb al heel wat gekeken, geluisterd wat mensen zeggen over dit. en weet je wat het ergste is. Het klinkt allemaal zo ontzettend logisch, ik had gelijk zoiets van, zo gaan zij wel in werking, mijn gevoel zegt dat het waar is.

Voor dit alles is mijn reden dat ik denk: Waar is god nu ... !?

( Was nog een iets interessants over de bank vergeten. Stel dat jij nu een lening aanvraagt bij de bank, pakweg 3000 eu. Let op! Ik zeg niet dat zij het geld niet hebben, maar wie zegt dat zij het wel hebben? Van wat ik weet, tikt de bank gewoon 3000 in, zo dan, hup, het staat op je rekening. Maar ze hebben het geld Niet! Wat gebeurt er, jij hebt het geld geleend, maar je moet het ook terug betalen, met nog wat extra''s. Dus de bank maakt eigenlijk gewoon winst!
Ook geeft de bank jou geld uit en stel dat zij op dat ene moment faillet verklaard worden, dan is jou geld gewoon weg! Wat al wel vaker is gebeurd )!

Aangepast op 19 maart 2012 om 17:58 door TakeMeHome.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren