Leprechaun
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 1 december 2009
  • Leprechaun
  • 173 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.534
  • 35 jaar (22-8-1984)
  • 4
Persoonlijke berichten
29 juni 2011 om 12:04
#1

Ik wil toch even een misverstand uit de wereld hebben.

Psv verkoopt haar grond van het stadion en trainingscomplex aan de gemeente voor 49 miljoen. De gemeente leent dit geld van een duitse bank. De aflossing van die lening bedraagt plus minus 1,2 miljoen per jaar. Psv gaat nu voor die grond erfpacht betalen. Die erfpacht bedraagd 2,4 miljoen per jaar. Dat is voor de gemeente 1,2 miljoen per jaar winst. Doordat de gemeente die lening aangaat bij de Duitse bank, voelt daar de belastingbetaler totaal niets van. Zeker nu de gemeente op die lening winst gaat maken, is dat alleen maar voordeliger voor de belastingbetaler.

30 maart 2012 om 12:35
#3

@leprechaun

Ik moet je even een bericht op je prikbord plaatsen, want wat een baas ben jij met deze reactie. Ik heb echt zo hard zitten lachen. Je slaat de spijker volledig op zijn kop. 1 van de beste tegen reacties ooit hier gelezen. Jammer dat ik geen groen randje kan uitdelen. Het gaat om deze reactie. Echt perfect.

Ja inderdaad. De ondergrond is namelijk voor iedere deelnemende partij hetzelfde. Sterker nog;) Federer is mede de grootste aller tijden omdat hij met zijn talent juist als geen ander kan anticiperen op wisselende condities. Zo is er bijvoorbeeld geen tennisser die beter met de wind om kan gaan dan Federer.

31 juli 2013 om 19:14
#4

Heerlijke reactie op die lachwekkende column van Lexie Muller!

12 december 2013 om 10:32
#5

Hey Leprechaun,

Bedankt voor je reactie.
Het feit dat ik een groen randje hebt wilt niet zeggen dat ik intelligente meningen zet of iets anders.
Wel is het feit dat ik al jaren actief ben op voetbalzone.nl en dat er nooit een reactie zijn verwijderd.

Om terug te komen op je comment We hebben allemaal de A ploeg van Barca gezien tegen Ajax dat was toch een kansloze opgave toch ? 4-0 als ik me niet vergis?
Als jij het geplaatste Barcelona met een Fabregas als spits en de laatste 20 minuten met beloftes spelende vergelijk met die ploeg uit de eerste wedstrijd dan snap ik je echt niet.
Wees eerlijk als Barca met hun sterkste opstelling die mogelijk was had gespeeld dan was je kansloos geweest. Maar nu houdt iedereen zich vast aan een beetje gelukkige overwinning.

Ik vind dat Ajax gewoon wederom tekort is gekomen dit jaar en dat is het al 3 jaar met een beetje geluk zus en een beetje geluk zo.
Geluk dwing je af..
Als je met 11 man niet je normale spel kan spelen tegen een muur van Milan met 10 man dan verdien je het niet om in de CL te spelen.

Ik waardeer je opmerking maar een groen randje wilt niet alles zeggen het zegt wat over gebruik.
Ik heb een scherpe mening en daar kan het soms iets kritisch in zijn.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 20 november
Napoli hoopt een transferclausule van 180 miljoen euro op te kunnen nemen in een nieuwe verbintenis voor Fabián Ruiz. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren