Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stunt Liverpool zit er geen moment in: Real Madrid is kwartfinalist

Laatste update:

Real Madrid is kwartfinalist in de Champions League. De winnaar van de editie van 2022 kwam woensdagavond nauwelijks in de problemen tegen Liverpool, dat drie weken geleden een 2-5 nederlaag moest slikken op Anfield en in het Santiago Bernabéu met 1-0 verloor. Karim Benzema, die geblesseerd raakte bij de treffer, tekende in de slotfase voor de winst. Bij de bezoekers uit Engeland konden ook Virgil van Dijk en Cody Gakpo niet het verschil maken. Real wacht nu op de loting voor de kwartfinale, vrijdag op het hoofdkantoor van de UEFA in Nyon.

Carlo Ancelotti moest het tegen Liverpool stellen zonder David Alaba en Ferland Mendy, terwijl ook Benzema niet okselfris was. De Fransman moest afgelopen zaterdag het duel met Espanyol (3-1 winst) missen vanwege enkelklachten, maar kon midweeks wel starten. Verder waren de vertrouwde namen aanwezig bij de bekerhouder. In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Bournemouth (1-0 nederlaag) van afgelopen weekend koos Jürgen Klopp voor twee nieuwe namen aan de aftrap. Harvey Elliott en Stefan Bajcetic waren naar de reservebank verdreven. Voor hen speelden James Milner en Diogo Jota. Gakpo opereerde doorgaans vanaf het middenveld, terwijl Darwin Núñez en Mohamed Salah samen met Jota de voorhoede vormden. Van Dijk startte als vanouds als centrumverdediger.

Liverpool gaf in de beginfase een waarschuwing af na goed voorbereidend werk van Salah, maar het schot van Núñez kon Thibaut Courtois niet verontrusten. Aan de andere kant hield Alisson Becker zijn ploeg op de been met een geweldige redding op een inzet van dichtbij van Vinícius Júnior. Het spel ging op en neer, met Jota die in kansrijke positie faalde met een volley en Eduardo Camavinga die een hard afstandsschot op de lat zag terechtkomen. Kort daarna schampte een harde knal van Luka Modric de lat. In de slotfase van de onderhoudende eerste helft redde Courtois nog bekwaam op inzetten van Núñez en Gakpo. Geen vuiltje aan de lucht dus voor Real Madrid halverwege.

Het geloof in een stunt ebde weg bij Liverpool en Real Madrid nam na rust de touwtjes in handen. Het leverde tien minuten na de hervatting een kans op voor Federico Valverde, die echter werd gestuit door de alerte Alisson. De thuisclub scoorde ook niet toen Benzema op het nippertje werd afgestopt door Trent Alexander-Arnold. Valverde scoorde ook niet met het hoofd uit een afgemeten voorzet van de bedrijvige Modric. Benzema schoot ruim twintig minuten voor tijd hoog over in de zestien.

Real Madrid bleef de dominante partij in de slotfase en wist alsnog te winnen. Vinícius miste van dichtbij en onder druk van Van Dijk nog, maar Benzema schoot wel raak toen de bal voor zijn voeten kwam. De spits liep juichend weg, al werd al snel duidelijk dat hij geblesseerd was geraakt. Benzema onderging een korte behandeling en werd uit voorzorg alsnog gewisseld, al is het onduidelijk hoe fit hij is met het oog op de uitwedstrijd tegen Barcelona van zondag.

In de blessuretijd van het behoorlijk eenzijdige duel leek Real Madrid nog een strafschop te krijgen na een bal op de arm van Konstantinos Tsimikas. Scheidsrechter Felix Zwayer riep de hulp in van de VAR en besloot na het zien van de beelden om de bal niet op de stip te leggen. Real Madrid legde zich neer bij de beslissing van de Duitse arbiter en wacht nu geduldig op de uitkomst van de loting voor de kwartfinale van de Champions League. De balletjes worden vrijdagmiddag getrokken in het Zwitserse Nyon, waar het hoofdkantoor van de UEFA zetelt.

Zie jij Real Madrid opnieuw de Champions League winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet bepaald een getergd Liverpool gezien. Prima potje zo. Op naar de kwartfinale!

15 maart 2023 om 22:58

Mua, er zit gewoon niet zoveel meer in dit jaar voor Liverpool. Tactisch klopt het gewoon niet. Als het dan een dag meezit kan het nog steeds geweldig spelen, maar over het algemeen is er een grote disbalans tussen de aanwezige spelers en de speelwijze. Dan is Real Madrid ook nog eens de lastigste tegenstander in de CL. Die komen bijna altijd opdagen en weten wel raad met de tactiek van Klopp. Gewoon loeren op de ruimtes achter de verdediging en dat uitbuiten zonder zelf iets weg te geven. Real Madrid hoefde niet eens 100 procent te geven.

15 maart 2023 om 23:01

Dit jaar is het bagger, maar als fan zijnde ben je toch blij dat Liverpool weer terug is op de plek waar het hoort. Na jarenlange ellende wordt je sinds een paar jaar weer serieus genomen in Europa, dat is al winst opzich

15 maart 2023 om 23:16

Ik ben geen supporter of fan van Liverpool (vind het wel een mooie club), maar je hebt gelijk. Echter betekent dat niet dat blunders en fouten niet aangekaart mogen worden. Klopp loopt te stuntelen en het technisch apparaat is schijnbaar niet bij machte om de juiste spelers aan te trekken voor de speelstijl. Dat is natuurlijk wel een groot probleem dat snel opgelost dient te worden.

15 maart 2023 om 23:52

Vond wel raar toen ik net alle kwartfinalisten zag.. real madrid moet weer de eer redden voor spaanse teams.

3 italiaanse clubs is ook opmerkelijk.
Niet Napoli die andere 2.

16 maart 2023 om 07:42

Grappig feitje, als real de kwart finale haalt winnen ze meestal de CL.

De meest ontspannen potje van het seizoen. Zelfs Mallorca maakt het Real lastiger. Dit Liverpool is zo ongekend zwak zeg. Hebben in de 2e helft letterlijk niks te vertellen gehad. Had allang 3,4-0 moeten staan met de kansen die je kreeg. Moet klinischer tegen Barcelona op zondag. Maar goed door naar de kwartfinale en dat is het beste belangrijkste natuurlijk.



16 maart 2023 om 00:17

Er stond ook niks op het spel voor Liverpool. Gisteren was Leipzig tegen City idem dito na de 2-0

16 maart 2023 om 09:54

Klopt maar had verwacht dat ze nog wel een beetje gingen aanzetten ook om de eer. Een Chelsea vorig jaar kwam veel sterker naar het Bernabeu toen ze 1-3 achterstonden.

Hoppa. Gefeliciteerd alle Madrid fans. Geen moment spannend geweest. Maar wat een drift kikker die Klopp .. is letterlijk 90 min aan het schreeuwen tegen zijn spelers en de 4de man … Volgende ronde …Doe maar Chelsea bij de loting .. Engelse clubs liggen ons goed.

15 maart 2023 om 22:58

Zeker weten? Wij gaan slecht in de Premier League, hebben eerder in het seizoen van trainer gewisseld en staan weer bij de laatste 8. Wie patronen herkent zou ons nu juist liever ontlopen

15 maart 2023 om 23:04

Je mist nu wel het new coach effect

15 maart 2023 om 23:05

@john terry haha ik snap wat je bedoeld maar tegen Chelsea krijg je net als vorig seizoen en daarvoor heerlijke wedstrijden met veel ruimte . Denk dat jullie als tegenstander ons veel beter liggen dan de Italiaanse clubs. City of Bayern wil je zo laat mogelijk tegenkomen.. Wie heb jij het liefst als tegenstander ?

15 maart 2023 om 23:11

Geef mij maar een van de Milanese clubs, wij zijn on fire tegen de Italianen de laatste twee jaar haha. Dat gezegd hebbende zou ik momenteel Napoli het liefst ontlopen van allemaal, dat is echt een sloopkogel momenteel. Real heb ik nou al twee jaar achter elkaar gezien, zijn inderdaad leuke wedstrijden, maar weer een keer Bayern zou ik ook niet erg vinden. Dat is niet de machine van weleer en met een beetje mazzel moeten ze Blind laten spelen :P

15 maart 2023 om 22:59

Ons? Gaat MCGregor meedoen?

Ik wil ook wel Chelsea - Real zien. Chelsea is dan de zware underdog en zouden wel eens kunnen verrassen.

15 maart 2023 om 23:04

Nou het lijkt me duidelijk dat PSVchelseaboy de patronen niet herkent.

Waarom moet je nou zo zielig reageren met je ONS??
Het is toch vrij duidelijk dat terry praat over ons omdat hij fan is van chelsea en dit ziet als zijn club.
Even terug op de patronen, het zou wat zijn zeg als chelsea het dit jaar weer flikt, al denk ik zelf dat het tussen city en real gaat. En dan denk ik dat real hem weer op ervaring gaat pakken.

15 maart 2023 om 23:10

Dit jaar is weer een jaar dat het eigenlijk echt wel alle kanten op kan hoor.. Als Chelsea onder stoom geraakt is het zeker een outsider, Napoli dat fantastisch is, Benfica dat zomaar kan verrassen. Als ik mijn geld op een team moet zetten is het Bayern 100%, Maar de ploegen die er nu inzitten kunnen zomaar allemaal elkaar uitschakelen buiten de 2 Milan’s in mijn ogen.

15 maart 2023 om 23:12

Ik denk dat het tussen: Napoli, Benfica, Real, Chelsea, Man City, Inter, AC Milan en Bayern gaat.

15 maart 2023 om 23:13

Een echte fan praat gewoon in de wij/ons vorm… maar dat is mijn mening.

15 maart 2023 om 23:16

En ik denk dat jij de grappigste moet zijn thuis.

15 maart 2023 om 23:02

Het wordt tijd dat Klopp eens in de spiegel kijkt. Die loopt tactisch echt te stuntelen. Ik vind het ook vreemd dat de spelersgroep niet doorheeft dat de tactiek niet werkt met dat middenveld. Elliott, Carvalho zijn verdedigend sowieso niet sterk, terwijl Milner en Henderson op hun laatste benen lopen. Dan zie je Fabinho ook gelijk verzuipen. Die moet naar links, rechts en naar het centrum kijken om tegenaanvallen af te stoppen. Ga er dan maar eens aanstaan als verdedigende middenvelder.

15 maart 2023 om 23:08

Als Engelse ploegen jullie zo goed liggen pak dan maar Manchester City, kijken hoe dat afloopt. Verder zou ik helemaal niet rouwig zijn om als Chelsea zijnde tegen Real uit te komen, 2 jaar terug redelijk makkelijk uitgeschakeld en vorig jaar hadden we dat eigenlijk ook moeten doen.. Veel liever Real dan bv een City, Bayern of zelfs Napoli

15 maart 2023 om 23:18

@James11 Aan city is er niks Engels aan gast! Hebben een Spaanse coach en directeuren, hun sterspelers zijn Belgisch en Noors en ze worden gevoedt door Qatarees oliegeld! 🥱

15 maart 2023 om 23:32

Het benoemen van de coach en sterspelers vind ik een beetje apart, want bij Real bijvoorbeeld zijn de coach en sterspelers op dit moment ook niet Spaans.

16 maart 2023 om 06:38

En toch staan er 4 Engelsen regelmatig in de basis, dat is al meer dan bij veel andere clubs. Beetje moe word ik van die afgunst op City, puur omdat we in het westen iets hebben tegen geld uit hé midden-oosten.

16 maart 2023 om 07:04

Real heeft een Belgische, Franse en Kroatische sterspeler met een Italiaan als coach. Kijk eerst in de spiegel gap.

16 maart 2023 om 10:32

In Chelsea zie ik juist als enige echt gevaar voor Real. Hebben ons de vorige x ook kapot gespeeld en doen het uitstekend qua spel. Alles behalve chelsea aub

16 maart 2023 om 13:19

Serieus liever Chelsea dan Benfica of Ac/Inter Milan?

Weinig over deze wedstrijd te zeggen, maar wel klasse dat ze YNWA draaien in Bernabeu voor de afdruipende Liverpool fans. Het is nooit een onsportieve club, Madrid.

15 maart 2023 om 22:58

Lief toch!

15 maart 2023 om 23:01

Wel echt zware disrespect zeg, gekke Madrid papi's.

15 maart 2023 om 23:03

Disrespect? Waar heb je het over?

15 maart 2023 om 23:07

Niks met disrespect te maken. Op Anfield werd een krans neergelegd bij het uitvak voor een overleden oud Real-speler. Dit is gewoon een mooi respectvol gebaar terug geven aan de tegenstander.

15 maart 2023 om 23:24

En waren de Liverpool-fans zo volwassen om Madrid op een applaus te trakteren na de 2-5 eindstand, waarop de Madrid-fans dan weer 'liverpool' scandeerden met een dik Spaans accent. Dit is inderdaad gewoon wat terug geven. Liverpool gedraagt zich zeer respectvol en aangenaam naar Madrid toe en Madrid wil dat graag op dezelfde manier beantwoorden.

15 maart 2023 om 23:29

Ah Liverpool fans zijn gewoon in het algemeen gewoon goed. Je ziet hier nu ook niemand excuses zoeken of zeiken. Stel dat bv Barcelona er op deze manier uit gaat dan hoor je het 1 na het andere.

15 maart 2023 om 23:30

Dit heeft niks met disrespect te maken lol.
Liverpool is hoe ze in het Spaans zeggen "un club seã±or". En wat Letmetalk terecht aankaart: Op Anfield werd een krans neergelegd bij het uitvak voor een overleden oud Real-speler, oftewel Mr Amancio, een Real legende.

15 maart 2023 om 23:42

Disrespect?
Respectloos noemen we dat.
Maar was in mijn ogen niet respectloos maar juist een ondersteuning voor de Liverpool fans.

Zat wr totaal niet in voor liverpool. Op naar de volgende Hala madrid.


Haha sinds wanneer hoor je walk alone in madrid 😂😂

15 maart 2023 om 23:00

Haha. Ja respect. De Liverpool supporters mogen als laatste eruit en hun liederen worden voor ze gedraaid. Netjes zo hoort het. Liverpool was goed voor Madrid fans in Liverpool en nu Madrid voor de gasten uit Liverpool.

CAMAVINGA masterclasssss 🤫

Soeverein. Wat een energie weer. Werkelijk genoten van Nacho, Camavinga en Valverde (al had hij wel een goaltje mogen maken). Kroos weer ouderwets, knap hoor! Legendes en nieuw bloed. Het werkt in ieder geval in de UCL uitstekend! Nu nog in La Liga..

Gefeliciteerd Madrid, dik verdiend over twee wedstrijden de betere!

Waarom dan niet gewoon het 2de opstelling, dit had toch geen zin meer….

Lekkere pot van Real. Enige wat ik ze verwijt is dat ze niet meer gescoord hebben.

Wat TAA aan het doen is weet die zelf ook niet denk ik. Heerlijke avond voor Vinicius als je tegenstander constant verkeerd gepositioneerd staat. Liverpool moet gaan doorselecteren. Het middenveld is zo ondermaats en er is weinig creativiteit. Helaas. Real beter gespeeld, meer kansen gecreëerd en verdiend gewonnen.

15 maart 2023 om 23:07

Mua, die jongen kan niet ineens toveren en zichzelf kwaliteiten toe-eigenen. Als je als coach weet dat het middenveld niet de kwaliteiten heeft om de gaten dicht te lopen, moet je of met een extra centrale verdediger spelen of met een extra controleur. Desnoods posteer je TAA op het middenveld in een 4-4-2 formatie of iets dergelijks.

Wat Klopp doet, is gewoon Russisch roulette op het moment. Henderson en Milner hebben het loopvermogen niet meer, terwijl Thiago, Carvalho en Elliott vooral nuttig zijn aan de bal. Dan heb je dus als je de bal verliest twee centrale verdedigers en een verdedigende middenvelder in de naam van Fabinho + tig spelers die hooguit een beetje in de weg lopen (om het simpel te stellen). Dat werkt in bijna alle wedstrijden gewoon niet.

Liverpool leek het wel goed te vinden zo.. Geen moment de passie of inzet laten zien om het idee te geven dat ze nog een wedstrijd wilde maken van deze pot.. Kansloos en futloos..

Real Madrid op halve kracht door vanavond. Liverpool liet niks zien vanavond. Dan kan Klopp nog zo erg schreeuwen naar zijn spelers, het heeft schijnbaar niet het gewenste effect. Liverpool heeft versterkingen nodig en dan vooral op het middenveld.
Aan het einde ging de VAR nog even interessant doen om niks. Vond dat toch echt nergens op slaan. Scheidsrechter had allang kunnen affluiten, maar nee er moest nog 3 minuten naar mogelijke penalty worden gekeken.

Achja, gefelicteerd Real Madrid fans. Ik hoop voor jullie op een mooie clash de volgende ronde!

Was Real Madrid echt zo goed of was Liverpool zo slecht. Ik laat het even in het midden.

Vond ons wel heel nauwkeurig en lekker combineren. Echt weer eens genoten van Real Madrid. Ik had er weinig vertrouwen in met Luka en Toni samen, maar ze deden het zoals van ouds weer geweldig.

Ancelotti.. Ancelotti.. je hebt zoveel kwaliteiten op de bank en dan ga je pas de laatste 10 minute wisselen.. echt, geen woorden meer. Zo win je echt niks, je 12e 13e en 14e man zorgen ervoor dat je prijzen wint.

15 maart 2023 om 23:03

Is Toni zijn basisplaats kwijt, of is hij terug gekeerd van een blessure?

15 maart 2023 om 23:09

Pijnlijk inderdaad dit voor een Rodrygo, Ceballos,... die je zeker in die groepsdynamiek moet houden. Dat je Hazard geen minuten meer geeft kan ik nog begrijpen, maar die andere heb je nog zo hard nodig.

15 maart 2023 om 23:15

Je raakt straks heel veel spelers kwijt door een bank met spelers dat amper aan spelen toe komt.

15 maart 2023 om 23:21

Of die moeten ineens een belangrijke wedstrijd spelen zonder ritme. Die het dan waarschijnlijk slecht doen en alle kritiek slikken.

16 maart 2023 om 10:34

CMG die ancelotti weereens de les probeert te lezen, waar gaat 't heen.

Tsja, wat moeten we hiervan zeggen..

Op een ervaren, volwassen en zakelijke manier deze wedstrijd uitgespeeld. Geen enkele keer echt problemen gehad, een aantal grote kansen zelf gecreëerd en de taak volbracht.

Kleine opmerking: als United supporter doet het me nog steeds pijn dat Ten Hag zo stom is geweest om Bruno op links te zetten en niet Rashford of Sancho. Wat is Alexander-Arnold vreselijk, vreselijk matig. Niets te zoeken op dit niveau als rechtsback. Op het middenveld wellicht..

15 maart 2023 om 23:05

Arnold heeft een mooie traptechniek, waardoor hij vaak scherpe voorzetten geeft. Voor de rest inderdaad matige verdediger..

Was te verwachten deze uitslag. Bij Real zijn ze echt meesters in het afwachten en op het juiste moment aanzetten. Is het laatste team waartegen ik een verrassende comeback verwacht.

Door naar zondag nu! Kroos en cama speelde zo goed! Vini ook steeds zo gevaarlijk en dreigend ook een assist achter zijn naam staan. Benz weer last. Laat die man eens goed herstellen! Inplaats van altijd voor een gehaaste herstel. Een geen fitte Benzema is gewoon geen eens 50% van wat hij kan.

Verrassend zeg. Liverpool stelde enorm teleur en leek geen enkel moment aanstalten te maken. Madrid verraste me aangenaam met hoe makkelijk ze dit uitvoetballen, nooit verder moeten gaan dan tweede versnelling.

Doe mij maar Milan in de kwartfinale. Leuk zo tegen de ouderwetse Europese grootheden spelen. Bayern en City de enige teams waar ik me niet helemaal comfortabel bij zou voelen, de rest heb ik vertrouwen in (ja ook Napoli, zijn nog niet echt getest en missen ervaring). Zal je zien dat het Bayern of City wordt en de ander in de halve finale als we zo ver komen. Madrids geluk in de loting de laatste jaren is absurd slecht.

15 maart 2023 om 23:03

Zou mooi zijn om Bayern tegen City te zien. En ook Napoli zou City enorm veel pijn kunnen doen. Mooi duel Haaland-Osimhen. Toch dé 2 spitsen in Europa dit jaar.

Unicum dat Real een voorsprong uit de heenwedstrijd vlot uitspeelt. Al was Liverpool echt wel dramatisch. Man man man. Enige tactiek leek voorzetten geven, en ook dat was van een triestig niveau. Real wou amper, Liverpool kon niet. Jammer dat Ancelotti niet wat vroeger spelers rust heeft gegeven. Nacho, Rudiger en Cama waren fantastisch. Wel hilarisch dat Benzema, die dramatisch speelde, MVP wordt uitgeroepen. Gewoon omdat die een goal maakt. Zegt genoeg over diegenen die stemmen. In de volgende ronde liefst Napoli vermijden. Zie ik als absolute outsider. Verder niet echt een voorkeur. Nu laatste strohalm grijpen in Laliga.

Wat een detail van Real door "you never walk alone" te spelen voor de spelers van Liverpool. Liverpool zou hetzelfde hebben gedaan voor Real, dat weet ik zeker.

Wat betreft de wedstrijd. Vinicius was heel goed. Had gewoon 4 assist kunnen hebben. Modric en vooral Kroos waren ook echt subliem vandaag. Maar imo komt het door Camavinga, voor mij de motm. Deze jongen is zo goed en staat terecht in de basis wat mij betreft. Speelde een foutloze wedstrijd.
Verder was Nacho weer Nacho. Speelt bijna altijd goed. Als Carlo ballen heeft dan laat hij Alaba en Mendy gewoon op de bank, want Nacho is veel beter in vorm. Maar we zullen zien.

Eigenlijk vond ik alleen Benzema, ondanks de goal een mindere pot spelen. Niet alleen mistte hij veel kansen, maar soms waren zijn aannames ook niet goed. Het moet beter van onze Capitan. Maar alle vertrouwen dat hij beter zal gaan spelen.
Al met al, een Real die kansen na kansen bleef missen, maar toch terecht wint. Hala Madrid!

15 maart 2023 om 23:04

Ja helaas niet best alweer. Hele seizoen al en met blessures. Is een beetje de samenvatting dit seizoen. Maar dan moeten we eerder naar het bestuur wijzen die niets voor de aanval heeft gehaald!

Overigens Carva ook matig aan de bal, bijna weer een giga lompe terugspeel bal.

15 maart 2023 om 23:15

Nacho moet eigenlijk altijd spelen. Of het nu links, rechts op centraal is. Lost zoveel op verdedigend, en aanvallend is het niet zo dat Carvajal (of Mendy) iets bijbrengen. En Benzema... tja. Moeilijk om hem iets kwalijk te nemen na vorig jaar. Maar dit jaar is hij ofwel geblesseerd of speelt hij slecht. Zoveel foute keuzes dat het vreemd is om dat van hem te zien.

15 maart 2023 om 23:18

Eens, het bestuur liet Carlo in de steek wat betreft aanvallende opties.
RB is een prioriteit ja, maar gelukkig komt Fran terug naar huis en dan kan Nacho naar rechts verhuizen (voor the time being). Maar natuurlijk zie ik een Cancelo graag komen.
Trouwens, niemand heeft het over Gabri Veiga (19) en ik snap niet waarom. Ik krijg gewoon Pedri vibes (Las Palmas) bij hem. Als Bellingham te duur blijkt moet Real hem echt halen of iig in de gaten houden.

15 maart 2023 om 23:30

Ja daarom, je kon niet weer hopen op zo'n seizoen van Benzema.

Betreft Veiga (20 jaar) absoluut, als Jude niet lukt meteen die jongen halen. Veel potentie, scoort makkelijk ook.

15 maart 2023 om 23:33

Die kerel is al 20 geworden idd lol volg hem al een jaar dus..
Hij is snel en ook nog lang. Tweebenig. En een fantastische karakter.

15 maart 2023 om 23:39

Als Jude niet lukt. Wat mij betreft moeten ze die knul gewoon vergeten. 150 miljoen moet ie kosten en je hebt gewoon al 3 vrij jonge (potentiele) toppers op het middenveld waarvan 2 al het best tot hun recht komen in een box-to-box rol die Bellingham ook prefereert. Waanzinnige speler maar imo een domme investering gezien de omstandigheden. Met dat geld haal je Cancelo, Gvardiol en heb je nog 20-30 miljoen over om inderdaad in Veiga of een reservespits/rechtsbuiten te steken.

15 maart 2023 om 23:42

Blink, enorm talent maar ik vind hem absoluut niet vergelijkbaar met Pedri. Spelen heel anders. Veiga komt nog niet tot aan de enkels van Pedri wat betreft het instinct en de kwaliteiten om het spelletje te verdelen en te binden. Is veel meer een type James die veel doelpunten maakt vanop de 10-positie. Ik betwijfel of hij ooit een echte cm kan worden en Madrid speelt niet met een 10. Mochten ze dat plots wel gaan doen dan hoop ik eerder dat ze gewoon Rodrygo daar zetten als schaduwspits. Die kan volgens mij de cijfers van Veiga verdubbelen vanuit die rol.

15 maart 2023 om 23:46

Madrid kan genoeg halen als het wil. Ja er moet idd een max zijn, 150 mil slaat nergens op. Zou zeggen 100 a 110 mil plus 20/25 mil aan add ons.

Daarnaast zo'n type speler hebben we echt niet hoor. Ze zijn niet hetzelfde als wat er nu is. Cama, Tchoua spelen laag en zijn meer controlerende (defensieve) spelers. Fede heeft wel de drive naar voren maar mist enig creativiteit. Een Jude kan ook hoger spelen, scoren en komt in de 16 als een spits zowat maar kan ook controlerender spelen. Heeft enig creativiteit.

Besef even, Cama, Tchoua double pivot en Jude ervoor. Vini, Benzema voorin uiteraard en Fede nog even vanaf rechts. Een soort 4231/4411.

15 maart 2023 om 23:53

Nee, ik heb t niet over zijn speelstijl. Ik heb het puur over talent. Zelfde dus wat ik ook bij Pedri had toen hij bij Las Palmas speelde: dat "wow" effect heb ik nu dus bij deze jongen. Dat heb ik natuurlijk ook bij Jude, maar voor 150 mil zou ik het niet doen.
Verder speelt Celta Vigo bijna altijd in een 4-4-2 en Gabri speelt dan meer als een van de 2 Cm's. Denk dat hij meer te vergelijken is met Modric.

16 maart 2023 om 02:02

Real zou een bod hebben uitgebracht van 25 miljoen + speler (wrs Rafa Marin) op Veiga. Spijtig van Marin, maar die zou niet willen verlengen. Snap het ook wel gezien de huidige CVs van Real. Zeker als Nacho blijft. Dan ben je hoogstens de Vallejo van de selectie.

16 maart 2023 om 08:15

Oh dat heb ik niet meegekregen @concha. Goed nieuws dit dan.

15 maart 2023 om 23:46

Volledig mee eens wat betreft Camavinga, voor mij ook Motm. Rüdiger is ook gegroeid de laatste weken. Eigenlijk vond ik iedereen goed, behalve Benzema en Carvajal.

Wat hoop ik zo hard op een loting als:
Real Madrid - Chelsea
Man City - Napoli
Bayern München - Inter Milan
En AC Milan - Benfica

On topic: Liverpool was vandaag echt nergens, Real Madrid meer als verdiend door. Maar was natuurlijk te verwachten.

15 maart 2023 om 23:10

Ik hoop op de volgende loting.
Chelsea-inter
Real- AC
City- bayern
Napoli-benfica

Napoli hoop ik dat ze nog 1x niet een absolute topploeg loten, zodat ze echt kans gaan maken.

15 maart 2023 om 23:14

Als Chelsea fan heb ik ook liever Inter hoor haha! City tegen Bayern zou ook fantastisch zijn, aangezien 1 van de 2 grote favorieten dan al sneuveld. Maar dan heb ik liever Napoli - Real en Benfica tegen Milan. Ik wil echt zo rap mogelijk weten tot wat Napoli nu echt in staat is in Europa, stel ze schakelen Benfica uit dan is het weer maar een relatief kleine ploeg. Tegen Liverpool waren ze ook goed.. Maar Liverpool is dit seizoen nu gewoon veel te wisselvallig om deftig te oordelen.

15 maart 2023 om 23:28

Liever niet haha. De laatste 2 jaar al genoeg Real-Chelsea.

Solide gespeeld, prima pot. KM heerlijk controlerend! Camavinga wauw! Rudi solide, snoert aardig wat monden! En met een klinische snelle aanvaller sloop je dit Liverpool. Je mist gewoon wat in de aanval maar goed. En hopelijk valt het mee met Benzema.

15 maart 2023 om 23:08

Je gaat zien dat wij een Bayern of Napoli zullen loten. En City een Benfica of Ac Milan..

15 maart 2023 om 23:31

Haha ja zou me niks verbazen. City krijgt sowieso Benfica! Maar Milan v Real Madrid zou wel tof zijn.

En weer is Benzema waarschijnlijk geblesseerd.. Heeft denk ik dit seizoen meer blessures gehad dan in heel zijn carriere

Camavinga MOTM wat een geweldige wedstrijd van zijn kant. Zoekt altijd de weg naar voren en heeft volgens mij de bal nul x verloren (kan het mis hebben) Vinicius was heel dreigend soms nog wel slordig bal verlies. Ook Nacho en Kroos waren goed. Aan Liverpool kant vond ik Alisson goed keepen en Gakpo redelijk. Salah wat is daar mee gebeurt? Verprutst elke aanval. Trent Alexander Arnold kon al niet verdedigen of positioneren. Maar het voetballen is die ook helemaal kwijt. En die Klopp heeft ook wel wat steken los zitten als je daar als een bezetene langs de kant loopt te schreeuwen.

Zo jammer dat er zoveel Real fans zijn voor wie het nooit goed is. Vooral het gezeik elke wedstrijd weer op Carlo zijn wisselbeleid. Dan weer te laat, dan verkeerde keuzesz de fans nemen dan alles weg qua prestaties want ze staan wel weer simpel in de kwartfinale

16 maart 2023 om 10:39

Het is echt beschamend, gelukkig vertegenwoordigen de azijnzeikers op voetbalzone de fanbase van real madrid niet. In Spanje weten ze wel beter.

Liverpool was echt een grap vond ze heel slap spelen, alsof ze het al op hadden gegeven en Real controleerde de wedstrijd hoefde ook niet echt.

Rüdiger trouwens wederom goed gespeeld in een topwedstrijd.

Waar zijn die mensen die zeiden dat hij niet in een 4-mans verdediging zou renderen? Doet het gewoon hartstikke prima.

15 maart 2023 om 23:26

Die Rudiger is echt gewoon gek.. Militao moet ook niet onderdoen voor hem, blijft gestoord druk zetten in de 90ste minuut terwijl ze 4 goals voorstaan. Maar ze zijn beiden wel inderdaad goed, dat dan weer wel.

15 maart 2023 om 23:32

Haha bedankt, dit geluid is wel even nodig! Veel onzin gehoord hier over hem! Is echt lekker bezig! Mooi duo met Mili.

15 maart 2023 om 23:36

Dat hij niet zou renderen in een 4-mans defensie komt omdat hij destijds bij Chelsea nou niet bepaald sterk was daarin. Zijn vorm kwam juist in een 5-mans defensie en die vorm heeft die goed meegenomen bij Real. Goede aankoop voor Real en al helemaal transfervrij!

16 maart 2023 om 07:12

Dit was geen topper, Liverpool heeft er nooit in geloofd en Real had totale controle. Rudiger niet eens getest. Dit is niet de wedstrijd om hem te prijzen of gelijk te halen.

16 maart 2023 om 10:52

Wat een onzin. Rüdiger heeft inmiddels meerdere toppers gespeeld waar hij zich gewoon staande heeft gehouden of waren dat ook allemaal ploegen die er niet meer in geloofden?

16 maart 2023 om 10:54

Ik vind Rudiger een onrustige speler. Kan hard en relatief fair verdedigen, maar verder een malloot. Gisteren was iig niet zijn moeilijkste wedstrijd, tegen een Salah die niet zichzelf is en een Gakpo die uit positie moest spelen.

Volledig verdiend, wedstrijd gecontroleerd en rustig uitgespeeld. Af en toe is het echt een genot om te zien hoe rustig real zich onder druk eruit voetbalt, echt hoge school. Passnauwkeurigheid is echt heel erg hoog. Steeds het doorbewegen en vrijlopen, echt heel erg sterk.
En wat stond van dijk weer enorm te schutteren bij het doelpunt, denk dat Koeman er goed aan doet hem de komende kwalificatieperiode niet meer als aanvoerder te gaan benoemen.

15 maart 2023 om 23:19

Ik denk dat Fabinho, Trent en Konate minstens zo veel fout deden als Van Dijk bij deze goal.

15 maart 2023 om 23:22

Wat is Van Dijk toch een slappezak, kijk hoe slap in die duel gaat, als een juffrouw

16 maart 2023 om 07:14

Naar van dijk wijzen, gaat ie? Misschien even kijken wat Trent doet net voor het schot van Benz dat van dijk blokt?

Tja. In de CL is dit Real heel anders dan in La Liga. Raar maar waar. En ik heb nog nooit You Never Walk Alone gehoord in het Santiago Bernabeu, lol. Gewoon een bewussie, ff pesten naar de Liverpool fans voor de verloren CL finale van vorige jaar, en nu dit jaar vroeg uitgeschakeld door dezelfde Real. Ach, beetje plagen moet kunnen toch.

Leuk dat je wint en door bent. Maar heb me weer kapot geergerd aan Carvajal, man wat is deze kerel zover afgegleden. Blijkbaar is Benzema ook weer geblesseerd. Gaan nu al geruchten rond in de media dat zijn enkelblessure er weer slecht uitziet. Ff serieus man. Echt verschrikkelijk hoe blessuregevoelige deze man is.

En trouwens. Die Hazard liep voor het eerst sinds weet ik veel eens een keer warm. Dacht serieus dat die nog ff minuten mocht maken. Maar nee, zelfs Vazquez mocht nog ff erin komen. Ja, als je zelfs in zo wedstrijd niet eens mag invallen. Waar komt de hoop dan vandaan dat je nog altijd denkt dat je aan spelen toe gaat komen?

Hopelijk loten we AC Milan. Fantastische klassieker tussen twee clubs met 21 CL titels. Ff geen Engelse clubs aub.

15 maart 2023 om 23:22

Ik denk dat je het niet goed interpreteert amigo, dit was juist een positief gebaar van Real om Liverpool een hart onder de riem te steken, gewoon een klassegebaar naar een grote tegenstander.

15 maart 2023 om 23:26

Dacht ik ook, respect daarvoor. Grote wereldmachten die elkaar respecteren. Net als Anfield voluit klapte voor Madrid in de 1e pot.

15 maart 2023 om 23:25

Nee joh, het was een prachtig gebaar.. Helemaal niks met plagen te maken hoor.

15 maart 2023 om 23:29

Even pesten? Was meer een gebaar omdat Liverpool ook respect had getoond voor het overlijden van Amancio. Dat had Ancelotti ook al bevestigd in de persconferentie.

15 maart 2023 om 23:52

Jullie hebben allemaal gelijk. Ik wist dit eerlijk gezegd niet. Las het ook net. Mooi gebaar, alleen maar respect. Hopelijk haalt Liverpool top 4 in de competitie. Doodzonde als ze geen jaar CL spelen.

Boeie top 4 halen. Dit was al gespeeld! Dat kan het seizoen redden Respect voor de YNWA die afgespeeld werd.

Wat speelde Liverpool zwak en inspiratieloos zeg. Real Madrid verdiend met een einduitslag van 6-2 door. Liverpool heeft nog geluk gehad dat het vanavond geen 3-0 of meer is geworden want Real had de mogelijkheden.

Een hele leipe combi gezet met dit weekend en de CL. 100 euro inzet. 7k mogelijke winst. Alles goed. Enige wat nog moest was een 1.17 q voor over 1.5 goals bij Real Liverpool. Wordt het zo een doodsaaie wedstrijd en geeft de scheids ook nog eens een zuivere penalty niet. Wat een pech avond. 🤦🏻

15 maart 2023 om 23:27

Ja dan haat je je leven echt even op zo een moment

15 maart 2023 om 23:30

Allesbehalve een zuivere penalty. Volgens de regels is er geen discussie over. Was absurd dat die VAR wat interessant wou lopen doen. Gelukkig kent de ref de regels wel itt de clown achter de knoppen die ze op herschooling moeten sturen.

16 maart 2023 om 10:41

Meerdere wedstrijden combineren, lage quoteringen.. Garantie voor pech

Nacho is een baas. Moet gewoon basis spelen ook als iedereen fit is. Mendy, Nacho, Militao en Carvajal.

15 maart 2023 om 23:33

Mee eens. Nacho is gewoon een stuk beter dan Rudiger en Alaba in het centrum. Militao-Nacho hebben bewezen een uitstekend duo te zijn. Waren in het laatste seizoen van Zidane notabene beter dan Varane-Ramos toen ze door blessures de kans kregen samen.

16 maart 2023 om 00:10

Rudiger speelde anders een uitstekende pot hoor. Heeft zich heel goed staande gehouden.

16 maart 2023 om 09:14

Rudiger en Alaba betrap ik nog weleens op hele slechte wedstrijden en domme persoonlijke fouten. Nacho niet. Die is altijd stabiel, oer degelijk en vooral in het vastbijten van zijn directe tegenstander erg sterk. Salah gisteren weer helemaal geneutraliseerd. Die kwam niet in het stuk voor. Meest onderschatte speler in Spanje.

Van de spelers waarvan je zou verwachten die de kar trekken op een avond als deze: van Dijk, Alisson, Salah en TAA heeft eigenlijk alleen Alisson zichzelf bewezen. Salah, TAA en van Dijk waren samen met Jota echt niet om aan te zien. Nuñez werd eraf gehaald terwijl het de enige was die ook maar iets probeerde. Nogmaals €250/300m is nodig om dit Liverpool weer op de rit te krijgen. 2/3 middenvelders een verdediger en een voorhoede speler zou fijn zijn.

Dit tweeluik was eigenlijk op Anfield al beslist, maar we hebben wel goed, gecontroleerd gevoetbald, en zonder echt in de problemen te komen. Liverpool echt heel zwak dus eigenlijk best lastig om te bepalen waar Real nu staat. Hopelijk is Benzema fit voor zondag.

Off topic: als lfc geen 4e plek haalt in de pl dan hebben ze wel serieus een probleem. Wie gaan ze kunnen halen om hem uit het slop te trekken? Bellingham zal dan toch eerder naar Manchester gaan kijken. Blauw of Rood?

15 maart 2023 om 23:40

United kon ook Sancho halen zonder CL voetbal dus waarom Liverpool Bellingham niet? 19 jaar.. kan de komende 15 jaar nog in de CL voetballen als die gelijk heeft. 1 seizoen geen CL zou ook geen ramp zijn als Liverpool een duidelijk plan heeft voor komend jaar.

15 maart 2023 om 23:44

Uitzonderingen bevestigen de regel. Net op Bein 4 ex-profs aan het woord (owen, Maca, Crouch en Ferdinand) en alle 4 zeiden hetzelfde: zonder CL wordt de transfermarkt heel zwaar deze zomer. Dan willen de toppers doorgaans gewoon niet komen.

Zo'n Bellingham kan komende zomer naar Madrid, PSG, United, Chelsea, Liverpool, City... Luxepositie en kan uit zo wat elke topclub kiezen. Dan zal ie toch ook wel kijken naar CL-voetbal of niet. Kan 3-4 jaar later altijd weer een transfer maken indien Liverpool of Chelsea weer op niveau zijn mocht ie ooit bij die clubs willen spelen. Altijd mogelijk dat ie alsnog nu voor ze kiest maar de kans krimpt wel aanzienlijk doorgaans.

16 maart 2023 om 07:19

Je vergeet de mooiste club die hem CL voetbal kan bieden te benoemen.

16 maart 2023 om 07:56

Spelers die alleen willen komen voor CL voetbal die mogen van mij lekker weg blijven. Volgens mij is het project, de coach en feeling die je hebt een stuk belangrijker. Als Salah ook perse in de CL wil voetballen volgend seizoen dan aub de deur uit. Als je niet voor de club wil voetballen dan nevermind.

16 maart 2023 om 09:44

Je bedoelt natuurlijk Arsenal, maar daar moet hij concurreren met mensen waar hij niet tegenop kan Samcro, weet niet of hij daar wel zin in heeft.

16 maart 2023 om 10:55

Ik denk dat hij prima kan rouleren met Xhaka

hopelijk heeft kwartfinale mooie affiches, zoals bijvoorbeeld Real - Napoli en City - Bayern. Dat zijn teams die niet vaak tegen over elkaar hebben gestaan laatste jaren en zijn allemaal kanshebbers voor de CL dit seizoen. Laat Inter maar tegenover Benfica komen en Chelsea tegen AC Milan. Dat zijn in ieder geval allemaal leuke opstellingen imo waar wat evenwicht in te zien is.

15 maart 2023 om 23:54

Ik hoop persoonlijk dat Napoli een makkelijke loting heeft. Zou ze graag in de finale zien. Als ze nu een ervaren team als Munchen of Madrid loten vliegen ze er uit volgens mij. Madrid-Milan heeft mijn persoonlijke voorkeur. Op papier zeker te doen maar wel een lekker traditionele affiche.

Was te verwachten toch? Alsof liverpool er even 4 zou maken?

Ik zie nauwelijks serieuze bedreiging voor Real dit seizoen om maar weer eens de CL binnen te slepen, tenzij Haaland het gigantisch op z'n heupen krijgt. Wat staat dat team van Real als een huis zeg.

Real in La Liga en Real in de CL is zo'n gigantisch verschil. Het lijkt soms wel alsof ze zich niet kunnen opladen in La Liga. Maar dinsdag- of woensdagavond om 21:00 en ze staat er letterlijk altijd. Wat een mentaliteit. Gister ook weer. Komen eigenlijk geen enkel moment in de problemen, en dat terwijl Liverpool echt moest. Dat middenveld krijg je als voetballiefhebber echt nooit genoeg van, geweldige mix van ervaring en talent.

Ik blijf het herhalen, maar stel Mbappé had in de zomer die kant op gegaan... Mbappé, Benzema en Vini voorin. Op het middenveld Kroos, Modric, Camavinga, Valverde en Tchouameni. De twee backs zijn alleen wat mager, maar het is en blijft een wereldploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren