Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stevens flikt het weer: ‘Ik ben geen feestbeest zoals Louis van Gaal’

Laatste update:

VfB Stuttgart redde het vege lijf zaterdag door met 1-2 te winnen bij SC Paderborn. Huub Stevens slaagde er daarmee voor het tweede seizoen op rij in om die Schwaben voor het hoogste niveau van Duitsland te behouden en na afloop werden de flesjes Warsteiner direct tevoorschijn gehaald in de kleedkamer.

/

Stevens is echter niet van plan om er een groot feest van te maken, zo vertelde hij na afloop aan Voetbal International: “Ik ben geen feestbeest zoals Louis van Gaal. Ik ben gewoon Huub Stevens. Het is een loodzware klus geweest, maar ik heb er veel plezier in gehad. Dat klinkt misschien gek, maar dat zal je van me moeten aannemen.”

Of de 61-jarige Stevens bij Stuttgart blijft, weet hij nog niet. Het contract van de Limburger loopt per 30 juni af.

Een foto die door antoniorued is geplaatst op


Denk jij dat Huub Stevens zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij gaat niet verlengen denk ik. Dan komt er een nieuwe coach, maar die presteert niet voldoende. Voor de laatste pak en beet 10 wedstrijden word Huub dan weer aangesteld om degradatie te voorkomen. Een wilde gok, maar zo zou het zomaar kunnen gaan volgend jaar

23 mei 2015 om 20:46

Het is geen wilde gok want zo ging het dit jaar ook nadat hij ze vorig jaar nog erin hield.

23 mei 2015 om 22:32

Het is al met al een prima jaar geweest voor Nederlandse coaches. Dickie, koeman, Stevens, Verbeek, van Gaal. Het Nederlandse trainersgilde is terug.

24 mei 2015 om 02:25

Pfff is terug.. Wat een onzin. Alleen maar trainers bij degradanten op v Gaal na

24 mei 2015 om 02:39

Idd, Southampton is degradatieclub. Tuurlijk joh

24 mei 2015 om 09:30

Ze spelen net een paar jaar in de PL, je kon over Cambuur en GAE toch ook niet voorspellen hoe ze het dit seizoen zouden doen? Stel Southampton krijgt net zo'n terugval als GAE.

24 mei 2015 om 10:28

Southampton speelt al 2/3 jaar pl.

Klasse Huub, jouw methode werkt dus nog steeds bij bepaalde clubs!

Mooi voor Stevens dat hij zijn club in de Bundesliga houdt. Ik vind het wel jammer dat het kleine Paderborn is gedegradeerd. Paderborn speelde dit seizoen goed voetbal maar kwamen helaas een beetje tekort, ik hoop dat Paderborn volgend seizoen weer promoveert.

24 mei 2015 om 01:38

Paderborn hoort gewoon niet in de Bundesliga, er zitten veel grotere en mooiere clubs dan Paderborn in de 2. Bundesliga te wachten op hun kans op het hoogste niveau.
Leuke spelopvatting hadden ze wel, met veel druk naar voren spelen, dat kun je waarderen natuurlijk. Ze moesten echter wel, want de verdediging was dit seizoen ronduit slecht. Ik ben er in ieder geval niet rouwig om dat ze degraderen, tijd voor een waardige vervanger!

24 mei 2015 om 11:52

Voor ignolstadt geld hetzelfde

Ik zou Huub graag als opvolger van Ancelotti willen hebben. En dat Ronaldo dan niet aflegt op Bale en mis schiet en dat Huub daarna schreeuwt. vuile kl**tzak

23 mei 2015 om 19:39

Haha ja ziet het al hele maal voor me, zou wel een keer goed zijn voor ronaldo

23 mei 2015 om 20:16

Geloof mij maar, Huub zou daar gewoon schijt aan hebben!

Nu een keer gewoon blijven! Mooie club man, sponsoren hebben vertrouwen in je, clubleiding idem. Beetje je mengen in het aankoopbeleid en weer proberen om een goede subtopper van Stuttgart te maken. Die club is zo groot en er zit zo veel vermogen achter, daar is echt wel wat mogelijk.

Mooi dat Stuttgart en Hsv in de bundesliga zijn gebleven en dat toch de relatief kleine clubs zijn gedegradeerd. Toch twee clubs waar veel interesse en support voor is. Elke wedstrijd ook meer dan 40.000 mensen op de tribune. Hopelijk kunnen Stuttgart en met name Hsv uit het dal kruipen volgend jaar. Zijn toch hartstikke grote clubs.

23 mei 2015 om 20:03

Voor HSV is het maar de vraag of ze in de Bundesliga blijven, aangezien ze nog playoffs spelen. Sommige clubs uit de 2e Bundesliga kunnen best een aardig balletje trappen..

23 mei 2015 om 23:11

Jaa dat bedoel ik. Moeten dan tegen Karsruhe of Kaiserslautern. Lastige ploegen.

24 mei 2015 om 11:53

Beide clubs hebben een stadion van 60000 man. Zit vaak helemaal vol. Zegt wel hoe gigantisch deze clubs zijn.

Toch wel een knappe prestatie van Stevens! Ze stonden onder aan en nu spelen ze volgend seizoen weer Bundesliga. Ik hou wel van dit soort no nonsence trainers. Gewoon keihard aanpakken en zo gezag en respect afdwingen. Plus er een team van maken dat wilt werken.

Dat Stuttgart zo slecht presteert is toch niet te geloven . Wat bij Wolfsburg ( VW ) mogelijk is , moet bij Stuttgart ( Mercedes ) toch zeker kunnen.

24 mei 2015 om 08:18

Tsja, het gaat niet alleen om geld. HSV is een van de 20 rijkste clubs ter wereld, moet je eens zien hoe die de afgelopen 5 jaar presteren.

24 mei 2015 om 11:55

Bij wolfsburg is vw de eigenaar van de club. Ze pomopen er jaarlijks veel geld in. Mercedes is slechts edn grote sponsor van stuttgart. Niet met elkaar te vergelijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren