Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steven Berghuis is in persoonlijk gesprek met Steijn helder over toekomst

Laatste update:

Steven Berghuis speelt komend seizoen nog bij Ajax. Na afloop van de verloren oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund (3-1) vertelt trainer Maurice Steijn aan Voetbal International dat de aanvallende middenvelder beloofd heeft in de huidige transferzomer niet te vertrekken uit Amsterdam. Ook Davy Klaassen blijft zo goed als zeker bij Ajax.

“Berghuis wil bij Ajax blijven”, geeft de coach aan in gesprek met het weekblad. “Klaassen ook. Althans, laat ik het zo zeggen: met Berghuis heb ik gisteren gesproken. Die is supertrots dat hij het Ajax-shirt draagt. Die wil super graag bij Ajax blijven. Met Davy heb ik dat gesprek nog niet gehad. Maar ik heb ook nog geen signalen dat hij weg wil.”

“Zolang zij niet aangeven dat ze weg willen, ga ik ervan uit dat ze blijven. Steven heeft dat gister expliciet tegen mij gezegd, dat hij wil blijven”, aldus Steijn, die verder nog niets kan zeggen over de toekomst van Edson Álvarez en Mohammed Kudus. “Álvarez en Kudus moeten zich maandag melden. Alle twee. Het zijn spelers van Ajax. Dat zijn ook nog eens sterkhouders in mijn ogen. Die stel ik gewoon op zolang er nog geen akkoord is met welke club dan ook.”

Er was enige tijd onduidelijkheid over de toekomst van Berghuis, die onlangs aan de bel trok in gesprek met AT 5 vanwege het gebrek aan kwaliteit in de Amsterdamse selectie. "Op dit moment is het wel zorgelijk, daar kunnen we niet omheen. Er wordt van ons verwacht dat we van elk team gaan winnen, maar op dit moment twijfel ik of we aan die verwachtingen kunnen voldoen als ik zie hoe we ervoor staan”, aldus Berghuis, die de twijfels in een gesprek met Steijn nu dus heeft weggenomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
6 augustus 2023 om 20:55

Niet dat Klaassen wil blijven. Wat is erger dit weer vandaag of het nieuws dat Klaasen wil blijven

6 augustus 2023 om 21:00

Na de schorsing van Berghuis zal Klaassen genoegen moeten nemen met een plek op de bank

6 augustus 2023 om 21:03

Ik hoop toch dat hij meteen een plekje krijgt op de bank. Je moet toch niet aan denken dat hij weer basis speler word. Nie man kan gewoon echt niet meer

6 augustus 2023 om 21:35

Ik mag toch hopen dat Taylor Berghuis vervangt en niet Klaassen. Daar heb ik dan nog net wat meer vertrouwen in

6 augustus 2023 om 21:38

Taylor heeft het ook niet vrees ik. Hopelijk laat hij het dit seizoen zien, anders is hij gewoon voor in de breedte.

7 augustus 2023 om 00:37

Klaassen moet je er zeker bij houden, hardwerkende middenvelder die vaak goed staat en bovendien wat ervaring toevoegt.

6 augustus 2023 om 21:16

Berghuis was ook supertrots dat hij het Feyenoord shirt aan had. We weten hoeveel dat waard is.

6 augustus 2023 om 21:39

Misschien was hij ook wel supertrots en is hij dat nog steeds. Niet iedereen die voor Feyenoord speelt heeft per definitive een hekel aan Ajax

6 augustus 2023 om 21:53

Alleen kon ie toen een stap vooruit maken (want Ajax was op moment van de overstap sportief wel verder dan Feyenoord en hij verdubbelde zijn salaris ruim), dat is nu niet aan de orde. Als hij zou vertrekken zal dat niet naar een betere club zijn, noch voor een hoger salaris.

6 augustus 2023 om 21:22

Voor alle niet ajaxcieden wel!

6 augustus 2023 om 22:11

Goed nieuws? die kunnen niet eens meer mee bij Ajax..

6 augustus 2023 om 22:23

Klaassen en Berghuis kunnen het niveau van de Eredivisie en Conference League prima aan. CL zou een ander verhaal zijn...

Die eerste Europese potjes tegen de nummers 4 van Zwitserland en Bulgarije, dat worden echt trainingspotjes. En iedereen in Amsterdam zal weer voor die 2 juichen.

6 augustus 2023 om 22:35

Vandaag tegen Dortmund heeft dat wel weer bewezen.. en tegen Augsburg.. het hele middenveld word gewoon overlopen..en aanvallend of aan de bal brengen ze ook niet veel..

6 augustus 2023 om 23:11

Ajax speelt Europa League. Waarom proberen te provoceren met Conference League. Hopelijk krijgen hij en Berghuis het dit seizoen gewoon weer op de rit want ook zij maakten deel uit van het elftal dat 1,5 jaar geleden Dortmund historisch vernederden in de CL. Wat nou ze kunnen dat niveau niet aan.

6 augustus 2023 om 23:41

@myvision, Klaassen zat op de bank ja en mocht erin als de wedstrijden gespeeld waren

Eerst vond ik het altijd wel vervelend dat Klaassen nog bij Ajax zat en speelde, maar nu hij afgeschreven is bij het Nederlands elftal wens ik de ajacieden veel plezier met Klaassen. Wat een matige speler is dit toch

6 augustus 2023 om 20:56

Klaassen is eig de ideale pinchitter. Als het na 70 min 0 0 staat en je hebt een goal nodig, dan heb je iets aan zijn loopacties in de 16. Want qua positiespel voegt hij 0.0 toe.

6 augustus 2023 om 21:00

Klaassen is naar mijn mening geen ideale pinchitter. Vaak als hij erin komt, gaat het juist slechter. Maakt heel je voetbal kapot met zijn 'ik ren als een kip zonder kop de 16 in'. Zorgt er alleen maar voor dat je een aanspeelpunt in de zone kwijtraakt.

6 augustus 2023 om 20:57

Niet te vroeg juichen he. Bij die Nations League mochten er minder spelers mee dan normaal. Misschien zit Klaassen er de volgende keer gewoon weer bij

6 augustus 2023 om 23:10

De arrogantie. In een goed draaiend elftal bracht Klaassen juist iets extra's. Ik gun al die zeurpieten die nu "hopen" dat Klaassen blijft zodat Ajax geen gevaar is voor hun eigen ploegje, dat hij het weer op de heupen krijgt. De enige echte Ajacied nog die bij Ajax zit. Die moet je koesteren.

6 augustus 2023 om 23:44

Wees eens een keer realistisch gozer. Zolang een speler 10 jaar bij ajax heeft gespeeld kunnen ze in jouw ogen niets meer fout doen. Terwijl klaassen gewoon een hele beperkte speler is en het team vaak slechter laat spelen. Zijn piek ligt al 6 jaar achter hem

Mooi, heb je aankomend seizoen hard nodig, vooral nu er zo veel ervaring is vertrokken/gaat vertrekken. Hoop dat hij op 10 komt te staan waar hij Bergwijn, Brobbey en Forbs (of een Ziyech, blijven dromen) mag wegsteken.

Goed nieuws voor de rest van de Eredivisie.

6 augustus 2023 om 20:59

Want? Nou niet doen alsof 'ie er niks van kan... Berghuis is nog altijd een prima speler.

6 augustus 2023 om 21:02

Klopt. Het is een wereldspeler moet vooral bij Ajax blijven.

6 augustus 2023 om 21:19

Wie zegt dat het een wereldspeler is? Voor de Eredivisie en Europa League prima bruikbaar dit seizoen. Heeft meer internationale ervaring dan dat mannetje op je profielfoto.

6 augustus 2023 om 22:12

Dat mannetje op zijn profielfoto is anders wel 3 klasses beter als het niet meer is.

7 augustus 2023 om 01:19

Yeah right.

6 augustus 2023 om 21:02

Ik zat (gedwongen) naar Ajax te kijken vanmiddag, maar hij had een prima pass op (ik meen) Brobbey. Eerlijk is eerlijk; dat kan hij wel.

6 augustus 2023 om 21:29

Berghuis is toch gewoon de beste nummer 10 van de eredivisie momenteel?

6 augustus 2023 om 21:34

Ik weet eerlijk gezegd niet of dat zoveel zegt ...

6 augustus 2023 om 21:49

Dat zegt dat de eredivisie met het vertrek van Simons geen (potentiële) wereldtoppers meer heeft op die positie. Berghuis heeft het niveau van een goede speler in de groepsfase van de CL en een heel goede speler voor de Eredivisie en Europa League. Denk dat hij ook al 8 jaar bij de beste 10 eredivisie spelers hoort. Meeste jaren zelfs bij de beste 5 De spelers die potentieel beter zijn vertrekken waardoor hij hoog in dat lijstje blijft staan.

Denk niet dat daar iets mis mee is en in dit Ajax is dat zelfs goud waard.

6 augustus 2023 om 21:39

@homelander: Tja, als je niets weet te melden en je geilt toch op aandacht kom je met infantiele opmerkingen als deze.

Berghuis is gewoon een prima speler, ook voor Ajax. Ben blij dat hij blijft.

6 augustus 2023 om 22:43

Voor Eredivisie begrippen is Berghuis nog steeds een topspeler hoor. Kampioen met Feyenoord, kampioen met Ajax. Van mij mag ie naar PSV komen.. kampioen worden met PSV. Zou er ooit een speler zijn die dat heeft gepresteerd? Koeman misschien??

O nee...Klaassen blijft... Berghuis top viel super in vandaag!

Leuk hoor, dan heeft ajax iig 2 spelers op het veld staan. Er zullen nog wat aankopen bij moeten komen, anders ligt de gemiddelde leeftijd op 14 of zo.

6 augustus 2023 om 21:59

Als je echt niet weet waar je over praat is het soms beter om geen reactie te geven. Kleine gratis tip voor jou.

Goed nieuws, komen nu een heleboel nieuwe namen bij en zijn een hoop jonkies. Dan kan je beter een ervaren jongen als Berghuis erbij houden die ze de weg kan wijzen. Is ook nog steeds een meer dan prima voetballer.

De beloftes van Berghuis moet je altijd met een korreltje zout nemen… 😉

6 augustus 2023 om 21:02

Wilde ook supergraag bij Feyenoord blijven en was supertrots, dat hij het Feyenoord-shirt mocht dragen........

6 augustus 2023 om 21:12

Achja, laten we dit gewoon achter ons laten. Steven was gewoon altijd een typische Ajax-speler en zit daar op zijn plek. Zijn transferopbrengsten hebben Feyenoord weer enorm geholpen met twee sterke Europese runs en een kampioenschap.
Deed toen even pijn, maar achteraf was het voor alle partijen het beste.

7 augustus 2023 om 00:18

Een week voor hij naar Ajax ging zou hij nooooiiiiiit voor een andere Nederlandse club tekenen

Dat is goed nieuws! Berghuis zie ik een belangrijke rol spelen bij Ajax op 10.

7 augustus 2023 om 03:39

Als die speler van krasnodar niet komt inderdaad. Anders mag die wat mij betreft naar 8. Zijn diepte pass gaan we nodig hebben

Ik vind Berghuis een hele overschatte speler, maar zo lang het spook Klaassen nog rondloopt vind ik het prima dat ie blijft.



Het is een grote uitdaging voor Maurice Steijn lijkt mij.
Ik hoop dat hij daarin gaat slagen, en laat zien dat het ook met minder kwaliteit op het veld mogelijk is, om in de NL competitie de baas te zijn.
Met Sparta heeft hij dat al ruimschoots bewezen, en dan heb ik het niet eens over afgelopen seizoen, maar vooral het seizoen ervoor, toen hij min of meer aan het einde van de competitie instapte, op het moment dat Sparta feitelijk al ten dode was opgeschreven en het degradatie spook in de nek had hangen, en als Houdini de situatie 180 graden omdraaide, werkelijk fantastisch!

Prima nieuws voor Ajax. Is een grootverdiener, maar ook een speler die op drie verschillende posities uit de voeten kan en een steekpass in huis heeft. Alleen als Ziyech komt zou ik hem laten gaan.

Wat betreft Klaassen is het een ander verhaal. Is ook een grootverdiener, maar komt echt maar op 1 positie echt tot zijn recht en dat is nou net de positie waar je met het huidige materiaal een andere type voor nodig hebt. Voor de rest voegt hij weinig toe en is dit het laatste moment waar je nog iets van een paar miljoen kan vangen. Ideale situatie is beide spelers verkopen, Ziyech op 10 en een snelle rechtsbuiten met diepgang terug halen. Als Kudus dan ook vertrekt een talentvolle 10 halen die zich kan ontwikkelen in de schaduw van Ziyech en met zijn blessuregevoeligheid ook nog eens genoeg speelminuten zal krijgen. Qua salaris hoef je er niet op achteruit te gaan en qua transfersom kun je er zelfs op vooruit gaan. Mits je een goede rechtsbuiten scout, zou dat echt een boost kunnen zijn voor dit Ajax.

Gegarandeerd opstootjes dit seizoen dan.

6 augustus 2023 om 21:25

En gegarandeerd dit soort trieste reacties dit seizoen dan

6 augustus 2023 om 22:40

Is gewoon realiteit. Mijnheer Klaassen kan het voetballend al een tijdje niet meer, dus is gefrustreerd en betrokken geweest bij tal van opstootjes. Wat is er dan precies triest aan?

6 augustus 2023 om 22:46

Wat er triest aan is, is dat dit bericht over Berghuis gaat met als sidenote van Steijn dat hij vermoed dat Klaassen geen plannen heeft. Dit bericht gaat dus amper over Klaassen en ik kom er nu achter dat jouw bericht niet over Berghuis maar Klaassen gaat. En dat jij je hier wilt profileren door niet met voetballende argumenten te komen waarom Klaassen wel of niet geschikt zou zijn voor Ajax maar dit soort makkelijke teksten plaatst is ook behoorlijk triest. Je bent hier helemaal niet om inhoudelijk over dit bericht te praten, je probeert met een simpel, negatief berichtje een beetje te provoceren. En het is gelukt, want ik reageer erop. Chapeau!

6 augustus 2023 om 23:24

Joh ik wist niet dat het verplicht was om met voetballende argumenten te komen. Wat betekent dat eigenlijk exact?Ik provoceer helemaal niet. Ik zeg alleen dat de kans op opstootjes met Klaassen hoger is dan als hij weg bij Ajax is. Maar dat jij je hierdoor voelt aangevallen is pas triest. Ga lekker naar je nest man, morgen betere dag

Berghuis is nog zeer nuttig voor dit Ajax met zijn ervaring maar is voor in de Eredivisie ook gewoon een hele goede voetballer. Klaassen staat op dit moment de ontwikkeling van Misehouy in de weg en is als nummer tien niet een onbelangrijke positie steevast de zwakste schakel op het middenveld. Bij een goed bod moet je daar gewoon afscheid van nemen.

7 augustus 2023 om 00:43

De vele talenten hebben juist baat bij Klaassen en Berghuis. Klaassen is eerder een lopende 8 in mijn ogen, op 10 kan hij als schaduwspits spelen niet als spelmaker, daar ligt niet zijn kracht.

Denk perfect om achter de hand te houden. Basis moet Van den Boomen - Taylor en Berghuis zijn op het middenveld.

7 augustus 2023 om 03:43

Maar kom je daar dan verdedigend niet vrij zwak uit?
Alvarez zit er nog dus die moet gewoon starten op het middenveld. Branco en Steven erbij en je hebt spelers die de aanval de diepte in kan sturen. Moet alleen Bergwijn daar nog van leren en ook diep gaan.

Goed dat beide heren bij Ajax willen blijven. Ziek om te zien hoe er met een kind van de club als Klaassen omgegaan wordt door de "supporters". Dat hij niet meer alles hoeft te spelen is prima, maar net als bij Blind wordt hij gewoon weggepest.

Klaassen is het probleem niet, maar hij is overduidelijk het nieuwe zwarte schaap van komend seizoen.

6 augustus 2023 om 21:30

Helemaal mee eens! Hij heeft nog absoluut waarde voor dit Ajax, maar zal genoegen moeten nemen met minder minuten. Als hij zich in die rol kan schikken kan hij nog jaren mee.

6 augustus 2023 om 21:32

Ben het met je eens. Prima speler voor Ajax maar ik vind de combi Taylor Klaassen 3 keer niks. Klaassen moet het niet hebben van techniek maar hard werken. Vorig seizoen op het middenveld met Taylor en Alvarez was het te veel van hetzelfde. Ik zie dat dit seizoen weer gebeuren met Tahirovic, vd Boomen en Klaassen. Doe dan maar Berghuis op de plek van Klaassen of anders Bergwijn of een creatieve jeugdspeler de kans geven. Als back up mag hij van mij best blijven.

Berghuis is een prima voetballer met een mooi schot. Voordat hij naar Ajax vertrok was ook PSV meermaals geïnteresseerd, althans dat viel te lezen in diverse bronnen. Klaassen heeft wel scorend vermogen is gebleken, hij maakt vaak belangrijke goals waaronder veel openingsdoelpunten. Klaassen voegt voetballend weinig toe vind ik maar je kunt hem erbij hebben, zeker als twaalfde man. Klaassen hoort wat mij betreft niet in Oranje thuis, Berghuis in goede vorm wel.

Berghuis dan meteen ook aanvoerder. Blij dat er in ieder geval een ervaren kwaliteitsspeler blijft. Vandaag zag je zowel aanvallend als verdedigend het verschil toen hij er in kwam voor Klaassen. Taylor als back uo voor de 10 positie en een extra nummer 6/8 halen. Dan heb je middenveld waarmee je voor het kampioenschap kunt strijden. Aanval is met een extra spits ook prima. Hopelijk wordt Sutalo wel niet de laatste verdediger die komt.

Steijn was zo dankbaar dat hij de vertrouwde tandem Klaassen/taylor er direct weer ingooide. Middenveld hield amper een bal vast. Maar ja, het zijn lopers, hè;-))

Geen signalen dat ze weg willen. Wie verzint dan die onzinverhalen dat spelers weg willen? Echt te triest voor woorden. Klaassen mag trouwens best blijven maar dan wel voor op de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren