Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterling blikt terug op 'vervelende' weken: 'Dat was erg teleurstellend'

Laatste update:
/

Raheem Sterling speelt de komende jaren voor Manchester City en hoopt daar prijzen te gaan winnen. Het was voor de jonge aanvaller de belangrijkste reden om over te stappen van Liverpool, al is hij niet blij met de wijze waarop dat gegaan is. Het toptalent zette veel kwaad bloed bij de achterban van zijn ex-club.

"De wijze waarop ik ben vertrokken is teleurstellend", zei de jonge aanvaller voorafgaand aan een oefenduel met Melbourne City. "Dat was mijn grootste probleem met deze hele situatie; de manier waarop ik bij Liverpool ben vertrokken. Ik kan het goed vinden met iedereen binnen die club. De managers, de spelers en de staf. Ik wens hen het allerbeste toe. Maar het einde was erg vervelend."

Manchester City betaalt maximaal zeventig miljoen euro voor de Engels international, die al aan het eind van het vorige seizoen voorzichtig te kennen gaf dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Zijn naam werd ook in verband gebracht met clubs als Arsenal en Real Madrid, maar uiteindelijk viel de keus dus op the Citizens.

Gaat Raheem Sterling een succes worden in Manchester?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk heel onnodig van zijn kant. Want Liverpool had dat bedrag sowieso geaccepteerd. Hij wordt nu zelf in Australië uitgejouwd.

19 juli 2015 om 01:08

Jaa maar zoon jongen wil prijzen pakken en dat gebeurt eerder bij man city dan bij Liverpool en het zijn alleen de supporters die moeilijk doen ik geef hem groot gelijk

Logisch dat de fans je niet accepteren de club behandelde je fantastisch en op deze manier weggaan is een schande.

18 juli 2015 om 17:13

Dat vind ik niet, ook hij heeft de club veel gegeven. Die jonge heeft de ambitie om prijzen te winnen en verwacht meer kans te hebben bij City dan bij Liverpool. Manchester City heeft wel 70 miljoen overgemaakt naar Liverpool en om die reden mogen zij ook niet klagen vind ik.

Iemand is niet verplicht om bij een club te blijven en als hij dan weg wilt en je krijgt er 70 miljoen voor, waarom niet? Hopelijk haalt Liverpool dit keer echte versterking en niet weer onnodige uitgaves.

18 juli 2015 om 17:50

Iemand is niet verplicht om bij een club te blijven? Je hebt een contract ondertekend, die op het moment van gezeik nog 2 jaar doorloopt. Dan kan je wel als een kleuter je werk gaan lopen weigeren door het te vertikken om het vliegtuig in te stappen, maad dan had hij dat contract niet moeten ondertekenen. Zolang je in dienst bent bij een club, dien je je gewoon voor 100 procent in te zetten, tot het moment dat je officieel naar een andere club gaat.

18 juli 2015 om 19:09

Veel gegeven? Meegegaan als talent in het succes van Suarez en Sturridge is veel geven?

Hij mag op de eerste plek Liverpool dankbaar zijn voor de kans, vertrouwen en aantal speelminuten op zo'n jonge leeftijd. Die kans zoals hij hem heeft gekregen, had je zeker wat loyaler mogen zijn.

19 juli 2015 om 09:47

Oxxis

Dat is natuurlijk wel Eem heel slecht argument om te zeggen dat zijn contract 2 jaar doorloopt. Weinig spelers gaan uiteindelijk alsnog transfer vrij weg en dat weet jij zelf ook wel. Wel ben ik met je eens als het tenminste waar is, de wijze waarop hij heeft aangedrongen om Liverpool te verlaten niet de goede is.

19 juli 2015 om 09:48

Schop1989

Tot nu toe heeft hij de club ruim 70 miljoen bezorgd. Uiteraard had hij wat loyaler mogen zijn.

Ik snap niet waarom de Liverpool supporters zo boos zijn op hem. De reden dat hij wou vertrekken is toch duidelijk? Hij wil prijzen winnen en dat gaat hem niet worden bij Liverpool.

18 juli 2015 om 11:32

Het gaat meer om de wijze waarop hij het deed.

18 juli 2015 om 11:44

Omdat meneer zich plots te goed voelde voor Liverpool en op het veld vervolgens de kantjes ervan afliep. Hij toonde geen inzet meer, geen actie die meer lukte en keer op keer balverlies, maar het maakte hem allemaal niks uit. Dat vedettegedrag de laatste maanden van het seizoen van hem, dat is de reden dat er zoveel onvrede was over Sterling. Had hij gewoon blijven voetballen zoals hij in de eerste seizoenshelft deed, vol inzet en als een keer een actie niet lukt, kop omhoog en weer gaan en bovendien geen zaakwaarnemer die zich constant als een idioot uitlaat in de media dan had hij door de voordeur kunnen vertrekken.

18 juli 2015 om 14:32

Ik zie lfc iedergeval als geen topclub meer. Dus dat hij wou vertrekken is voor mij volkomen logisch. Leuke geschiedenis maar in het hedendaagse voetbal is lfc niets meer dan een middenmoot. Het spijt me dat ik dit moet zeggen. Maar voor de nieuwe generatie is lfc niks.

18 juli 2015 om 12:04

@fave
Sorry, maar geen enkele 20-jarige is te groot voor een club als Liverpool. LFC speelde het afgelopen seizoen niet mee voor de prijzen, mede dankzij meneer Sterling zelf overigens, maar werd het seizoen daarvoor bijna kampioen. En de club herstelt zich langzamerhand van het vreselijk slechte bewind van Hick & Gillet, en gaat in de komende jaren gewoon weer meedoen. Daarnaast had hij had nog een contract voor 2 jaar en is 100.000 pond per week aangeboden voor een nieuw contract. Maar meneer wilde gewoon meer geld.

Dat is zijn goed recht, net als het zijn goed recht zou zijn geweest om naar City te willen om sportieve redenen. Maar aangezien hij dus een lopend contract had, had hij dan netjes een transfer request moeten indienen. In het Engelse systeem is het dan een gentlemen's agreement dat de club dan marktconforme biedingen hoort te accepteren, maar daar staat dan wel tegenover dat de speler dan afziet van de zogenaamde loyalty bonus. Maar Raheem Sterling diende geen transfer request in, want zijn loyalty bonus kon oplopen tot enkele miljoenen, maar ging lopen zieken in de pers en liet zijn agent, Aidy Ward, zieken over Liverpool, zodat hij toch een transfer kon forceren.

Dat is waarom we een hekel aan Sterling hebben nu. Niet omdat hij weg wilde. Kijk hoe Suarez in de armen werd gesloten toen hij weg wilde en ook toen hij later daadwerkelijk ging. Kijk naar hoe Xabi Alonso nog steeds op handen wordt gedragen en we Mascherano juist niet meer pruimen. En kijk naar hoe we Torres uitkotsten, toen hij een dag voor het verstrijken van de deadline een uitweg forceerde, maar hoe we hem uiteindelijk weer vergeven hebben, nadat hij daarom vroeg. En Owen? Who the f*ck is Owen?

Sterling is een getalenteerde voetballer, en wie weet wordt hij ooit zelfs een wereldvoetballer. Maar zelfs dan wordt hij nooit groter dan Liverpool. Wij hebben Keegan, Dalglish, Souness, Rush, Barnes, Fowler, Mcmanaman, Gerrard, Torres, Suarez voorbij zien komen, dus we zijn niet zo snel onder de indruk.

18 juli 2015 om 13:37

Liverpool deed dit jaar niet mee doordat Suarez weg was. Suarez was de enige reden dat Liverpool vorig jaar wel zo lang mee deed.

En owen... Oja als ik me niet vergis, was hij de laatste Liverpool speler die de gouden bal won. Nog al een prestatie om te doen vergeten

18 juli 2015 om 16:29

Onzinnige discussies die niet te bewijzen noch te falsifieren zijn. Suarez was een speler van LFC en dat maakt die discussie al helemaal onzinnig. Hoe dan ook weten we allemaal dat een team nooit succes kan afdwingen met 1 speler en dat je een goed team nodig hebt.

Owen mag dan persoonlijk enigszins succesvol zijn geweest, hij toonde weinig respect voor de club waar hij groot werd en ging vervolgens ook nog eens naar grootste rivaal. Zelf weten, maar niet loyaal zijn wordt nooit vergeten...

18 juli 2015 om 16:48

Sorry, het kan mijn United-fanboyism zijn, maar m.i. voert Liverpool van alle PL-clubs misschien wel het slechtste beleid, van aankoop (ik hoef het lijstje slechte aankopen niet uit te typen toch?) tot staf (Rodgers is gewoon geen top) tot voetbal (Gerrard veel te lang laten staan, had a la Barca en Xavi (laatste 20m spelen) moeten gaan de laatste 3 jaar, tot randzaken (wederom te veel aandacht voor Gerrard; Henderson aanvoerder...). Zo win je nooit wat.

18 juli 2015 om 20:59

Ik ben het eens met je post, maar ik denk wel dat weggaan bij Liverpool een goede zet is. Niet omdat hij het niveau ontgroeid is, zeker niet, maar wel omdat hij zich niet zal ontwikkelen onder Rodgers als hij weer iedere drie wedstrijden op een andere plek staat. Dat is toch iets wat niemand hier benoemt. Hij was in de tweede seizoenshelft een seizoen geleden, echt fenomenaal op links en achter 2 spitsen, en dan zet Rodgers hem het jaar erop in de spits of zelfs als rechter wingback.

Tja vervelend voor je man.. nou niet gaan janken erover, want je wist natuurlijk zelf ook wel dat het zo zou zijn. Succes daar. Zie city geen prijs pakken aankomend seizoen, schat chelsea en arsenal sowieso hoger in. Mischien united zelfs nog erbij..

18 juli 2015 om 14:09

FA Cup en League Cup zijn ook prijzen.

18 juli 2015 om 16:34

@LukaRonaldo

Maar het boeit in het buitenland niet of je de FA Cup hebt gewonnen. Misschien dat ze in Engeland daar waarde aan hechten, maar een club uit het buitenland zal een Engelse club niet hoger inschatten als zij de beker hebben gewonnen. De enige prijs die erom doet is het kampioenschap.

Ik snap echt niet waarom hij perse nu al naar een andere club moest. Bij Liverpool was hij zeker van een basisplaats en hij is nog super jong. Blijf gewoon twee jaar, ontwikkel je tot één van de beste spelers van de BPL en ga als grote jongen naar een topclub. Dan heb je ook veel meer slagingskans

61 miljoen + voor deze speler. waar gaat het heen met de wereld. hij is snel maar daar houd het eigenlijk wel op. zijn techniek is degelijk op zijn beste momenten, zijn overzicht is slecht, zijn voorzetten zijn nog slechter tactisch is hij niet bijzonder goed. hoe je het ook wend of keert deze jongen is nooit dat bedrag waard en ja ik verwacht ook niet dat deze jongen een topper gaat worden. en ik denk ook dat ze zich bij liverpool in de bestuurskamer kapot lachen om het geld wat ze voor hem gekregen hebben.

18 juli 2015 om 16:19

Te goed voor liverpool ?? Hij had zichzelf nog jaren kunnen ontwikkelen bij liverpool. Jammer dat het liverpool nog steeds niet lukt om spelers van deze categorie te behouden. Op deze wijze willen spelers ook niet blijven en is dat ook begrijpelijk.

18 juli 2015 om 16:40

ik zeg nergens dat hij te goed is voor liverpool! de logische conclusie is dat ik hem niet eens goed genoeg vind voor liverpool. ja hij is jong en kan zich nog gaan ontwikkelen maar ik verwacht niet dat hij een topper word. hij mist teveel belangrijke kwaliteiten.

Ik hoopt dat hij flopt vanwege zijn gedrag. Laat deze jongen nou maar lekker gaan banken daar en op hangende pootjes terug naar Liverpool. Respect moet je verdienen

18 juli 2015 om 16:27

#Djoowey. "Ik hoop dat hij flopt" kom op zeg. Hij heeft voldoende gegeven voor liverpool tot de laatste maanden. Het werkt gewoon niet als een werkgever en een werknemer niet op een lijn zitten. Bijna ieder toekomstig ex werknemer loopt er op het laatst de kantjes er van af. En voor het bedrag wat liverpool voor hem krijgt moeten ze hem dankbaar zijn. I

21 juli 2015 om 11:03

die gast is nog nat achter de oren en daarbij heeft liverpool genoeg geboden om hem daar te houden. Hij heeft nog helemaal niks gepresteerd, een half seizoen uitgeblonken toen suarez naast hem speelde. a
afgelopen sezoen was het niks zonder suarez want hij kon geen potten breken. Maar wel net als of doen en je gedragen als een volgevreten vedette. Ben blij dat hij niet voor het nederlands elftal uitkomt. Met deze jongen ga je er gewoon niet komen. nu al te veel spatjes

Tuurlijk , inflatie en bale transfer enso , maar guys zinedine zidane was ooit 70 millie , in vergelijking met deze jongen... 😂

Voor alle betweters die het onzin vinden dat veel Liverpool supporter hem schuin aankijken, de volgende paar redenen en er zullen er vast wel meer zijn

Zijn eigen acties:
- te moe voelen en mocht toen in de winter even terug naar Jamaica
- werk weigering
- instelling in het seizoen 14/15 was ongeïnteresseerd over het gehele seizoen gezien en in de laatste maanden ronduit slecht

Acties van hem en zijn management
- Flirten met andere clubs
- Geruchten niet tegenspreken
- Niets naar buiten brengen toen hij die 2 ton per maand af wees, hierdoor trok de media eigen conclusies
- Lompe comments van zijn manager

Samengevat is hij en zijn management dom en kinderachtig bezig geweest en hebben we toch wel goede redenen om hem schuin aan te kijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren