Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Stekelenburg moet vierde of vijfde Londense nieuweling worden'

Laatste update:
/

Maarten Stekelenburg krijgt wellicht alsnog zijn gewenste transfer naar Engeland. De doelman van AS Roma was in januari dicht bij een transfer naar Fulham, maar op de laatste dag van de transfermarkt zette zijn werkgever een streep door de overstap, ook al zat de Oranje-international op dat moment al in het vliegtuig naar Londen.

De partijen spraken toentertijd af dat er in de zomerperiode eventueel opnieuw contact zou worden opgenomen. Volgens diverse Britse media wil Fulham de komst van de ex-doelman van Ajax uiterlijk volgende week afronden. Met de transfer zou naar verluidt een bedrag van drie miljoen euro zijn gemoeid, waarschijnlijk zonder diverse variabele clausules.

Fulham versterkte zich deze week reeds met drie spelers voor komend seizoen: Sascha Riether en Fernando Amorebieta voor de defensie en Derek Boateng voor het middenrif. De club van manager Martin Jol is op dit moment niet alleen met de komst van Stekelenburg bezig. Ook heeft men een formeel bod op Darren Bent van Aston Villa uitgebracht. De aanvaller mag Villa Park verlaten.

Van AS Roma naar Fulham is een sportieve verbetering

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Net als Van der Sar van Italie naar Fulham. Zou grappig zijn als hij ook bij Man Utd nog belandt op een dag maar dat zie ik niet gebeuren. Vind het jammer dat het geen succes is geworden bij Roma maar hij past gewoon niet bij de italiaanse cultuur, heeft ook weinig moeite gedaan om zich te integreren.

Van Fulham naar Roma is zeker geen sportieve verbetering, maar soms moet je een stapje omlaag doen om vervolgens weer 2 stappen omhoog te gaan. Als hij goed z'n best doet bij Fulham dan weet je nooit of er een grote club hem wilt. Ik denk dat deze transfer wel doorgaat en dat de 22-jarige Rafael van Santos naar Roma gaat, schijnt toch een groot talent te zijn. Succes Maarten.

25 mei 2013 om 09:18

Des tijds maakte Van der Sar ook een stapje terug met zijn overstap naar Fulham, maar als je ziet wat daar uiteindelijk van gekomen is kan dit misschien ook heel goed zijn voor Maarten.

25 mei 2013 om 09:26

Precies. Daarom zou het voor hem geen ramp moeten zijn om naar Fulham te gaan. Iedereen weet hoe snel dingen kunnen veranderen in het voetbal. Als hij al één seizoen goed keept bij Fulham dan zullen veel clubs bij Fulham op de deur kloppen voor hem.

25 mei 2013 om 09:41

Je kan deze twee hun situatie niet vergelijken, Van Der Sar deed het gewoon goed bij Juve, sobere betrouwbare klassedoelman. Steek daarentegen maakt veel te veel foutjes en blundert af en toe, de reden dat Juve destijds VD Sar van de hand deed was het aantrekken van de in potentie beste doelman ter wereld, die bovendien Italiaan was, en onmogelijk veel geld moest kosten. Dat en dat alleen was de enige reden van de snelle aftocht van VD Sar, geen gebrek aan minuten, vertrouwen of iets dergelijks. Echt totaal niet te vergelijken.

25 mei 2013 om 11:41

Edwin was ook niet zo goed bij Juve. Voor zijn doen te veel cruciale fouten. Ze wilden na anderhalf jaar dan ook niet voor niets Buffon halen.
Maar ik denk wel dat de stappen Juve en Fulham cruciaal zijn geweest voor zijn verdere stormachtige ontwikkeling.

25 mei 2013 om 11:45

Je kunt twee situaties met verschillende spelers/keepers nooit vergelijk omdat het twee totaal verschillende personen zijn. Ik wilde alleen aangeven dat de stap naar Fulham Edwin ook goed heeft gedaan. Maar dat snapte je waarschijnlijk

25 mei 2013 om 13:43

@asroma

Het klopt inderdaad dat het geen vooruitgang zal zijn. Maar Van de Sar nam ook de stap van Juve terug naar Fulham en dat is achteraf toch zeker een succes gebleken. Vind het ook wel jammer maar ik zag het toch wel aankomen. Italie is niet het land dat voor succes zorgt voor de huidige noord Europese voetballers.

Toch ga je wel naar de Premier League, het niveau is er wel een stuk hoger dan in de Serie A. En elk week heb je als Londense clubs wel een derby of een wedstrijd tegen een grote club. Ik zou de stap maken als ik Stekel was.

Tja zou die nu nog willen nu hij eerste doelman is en het naar zijn zin heeft? Moeilijk denk ik voor hem

25 mei 2013 om 11:17

Ik denk juist dat hij weg wil uit Italie..

Ik hoop het echt voor hem, dat het lukt. Hij moet echt weg daar in italie, de stomste zet geweest vind ik.
Dan had hij nog een jaar bij ajax moeten blijven en dan hopen dat een engelse club hem had genomen

Naar Engeland gaan Maarten! Fulham, leuke club en zo kun je weer de held worden. Dan maar een stapje achteruit! Veel spelen en dan weer meedoen bij Oranje. Echt wel een sterke keeper hoor!

Maar hij doet het nu toch goed bij Roma? Roma vind ik nog steeds een verbetering ten opzichte van Fulham en dat zal voorlopig niet veranderen. Fulham is wel aan het bouwen om haar team te versterken en als dat Stekelenburg verleidt moet hij de stap naar Fulham overwegen. Riether en Amorebieta zijn wel goeie versterkingen. Bent vind ik wel een goeie spits voor Fulham, kan een mooie duo vormen met Berbatov en daarachter hebben ze nog Rodallega op de bank. Boateng ken ik niet?

Hoeveel mag die Jol nog blijven investeren? Ongelofelijk ... ik denk dat die sinds zijn aanstelling 40 nieuwe spelers heeft gehaald

sinds de komst van Andreazzoli heeft stekelenburg aangegeven niet weg te willen.
Hij voelde zich ook thuis in Rome

Stekelenburg gaat vertrekken, dat weet ik vrij zeker. Hij mag gaan voor rond de 5 miljoen dacht ik en voor dat geld gaat waarschijnlijk Rafael komen, de 22-jarige doelman van Santos.

Jammer dat het zo gelopen is, beide partijen hebben schuld hieraan. Ik wens Maarten veel succes als hij gaat.

Strik er omheen en vaarwel zeggen. Roma was er helaas ingetuind na dat ene goede seizoentje van hem. Daarna weer zn oude matige zelf geworden.
Het allerbeste in Engeland.

25 mei 2013 om 10:48

Over het algemeen is Stekelenburg geen slechte keeper, qua niveau kan ie het denk ik ook wel aan maar Nederlanders presteren gewoon zelden goed in de Italiaanse competitie. Veel mensen zeiden dat al toen AS Roma interesse in hem toonde maar toch ging hij erheen.

Ik hoop dat ie naar Fulham gaat. Engeland is altijd makkelijker aanpassen en het voetbal past beter bij hem. Ik hoop dat ie dan zijn oude vorm weer weet te pakken en misschien zit er dan ooit nog eens een transfer naar een betere club.

Hoop voor Stekelenburg dat ie blijft. Naar Fulham gaan zou een falen zijn. Snap het sowieso niet helemaal, want volgens mij deed ie het uiteindelijk wel redelijk afgelopen seizoen. Je kunt wel een 22-jarige uit Brazilië gaan halen, maar das een veel groter risico dan Stekelenburg nog een jaar onder de lat.

Jammer dat het bij Roma niet zo gelopen is, als gewenst en verwacht.

Bij Fulham komt hij bij een middenmotor te spelen. En wie weet, kan hij net als Sar daarna weer aansluiten bij de top van Engeland !

Geweldig, Stekelenburg is van harte welkom op Craven Cottage! Schwarzer zal nu de rol krijgen die Friedel bij Tottenham kreeg dit seizoen, een hele goede 2e keeper die eigenlijk nog gewoon onder de lat kon staan maar gezien zijn leeftijd sowieso niet meer heel lang op dat niveau zou kunnen blijven presteren en Fulham nu zijn kans gewoon moet grijpen.

Of Amorebieta een goede versterking is moet nog blijken maar ik ben blij dat we een centrale verdediger erbij hebben want Senderos en Hughes waren eigenlijk niet goed genoeg.

Riether contracteren is echt heerlijk, zo'n goede back, één van de beste spelers van de Premier League vorig jaar.

Als Berbatov weg gaat dan is Bent een waardige vervanger, dit Fulham gaat weer meedoen om Europees voetbal denk ik:

Stekelenburg
Riether
Amorebieta
Hangeland
Riise
Sidwell
Karagounis
Dejagah
Ruiz
Kacaniklic
Bent
25 mei 2013 om 12:35

ik vond die amorebieta echt een uitstekende verdediger bij bilbao.

vond het in eerste instantie ook raar dat hij niet naar een grotere club is gegaan terwijl zijn contract afliep.
ik denk dat dat komt omdat hij niet zo'n goed jaar achter de rug heeft met zijn club bilbao.

als ze ook nog eens stekelenburg halen hebben ze naar mijn mening wel 2 grote versterkingen er al bij.

25 mei 2013 om 13:06

Laten we het hopen, hij heeft dit seizoen idd niet zijn beste spel laten zien, vaak werd er ook met Ekiza en San José in het centrum gespeeld en weet ik niet of dat kwam omdat Amorebieta niet fit was ofzo. Feit is wel dat hij basisspeler was in dat goede seizoen waarin ze de Europa League finale en de finale van de Copa del Rey haalden en dat hij ervaring heeft als international van Venezuela.

Stekelenburg moet naar Fulham gaan. Daar kan hij zeker een basisplek krijgen en krijgt hij zeker veel te doen tijdens de wedstrijden. Bij Fulham kan hij zich beter ontwikkelen en uiteindelijk naar een topclub gaan.

Gaat goed daar bij Fulham. Riether heeft een uitstekend seizoen gespeeld en Amborebieta heeft bij Bilbao laten zijn dat hij een goede verdediger is.

Bent naar Fulham zou een toptransfer zijn. Hij heeft het een paar jaar uitstekend gedaan en voor Fulham is hij echt een meerwaarde.

Stekelenburg kan Fulham ook naar een hoger niveau tillen met zijn kwaliteiten en ervaring. Fulham doet vanaf volgend jaar gewoon weer mee voor Europees voetbal

Fulham is zich goed aan het versterken. Als Steek in de voetsporen treedt van Van der Sar gaat het misschien een geslaagd seizoen worden voor Fulham, al betwijfel ik of het sportief gezien een stap vooruit is voor Stekelenburg. Qua competitie is de Premier League van een veel hoger niveau, maar met Roma speel je meer Europees voetbal dan met Fulham denk ik. Het is maar net wat Stekelenburg wil. Een goede uitdaging zal het zeker zijn denk ik.

Fulham en heeft deze week al drie versterkingen vastgelegd voor komend seizoen. Als Stekelenburg slim is gaat hij naar Fulham net als Edwin vd Sar toentertijd deed. Bij Fulham heeft hij een trainer die hem graag wil hebben en ook veel vertrouwen in hem heeft.

Met Chris David en mogelijk ook Ryan Babel en Maarten Stekelenburg heeft Fulham komend seizoen waarschijnlijk drie Nederlanders in de selectie lopen. Jol dis goed bezig!

Een stap omlaag. Maar om er eens een quote van Stanley Elbers bij te pakken; Het lijkt een stap omlaag, maar voor mij is het een stap omhoog. Want daar kom ik wel tot spelen toe'.
Ook al speelt Maarten nu al, hij doet er goed aan een lagere club in Engeland te pakken. Ik vind het persoonlijk wel jammer dat hij dan naar Fulham gaat, één groot vreemdelingen leger en allemaal spelers tussen de 28 en de 35. West Ham zocht ook nog een keeper dus hopelijk dat zij ook interesse krijgen.

Ik vind persoonlijk 3Miljoen weinig voor stekelenburg
Ik vind hem rond de 7 à 8 miljoen waard zijn

Kan iemand mij vertellen hoe groot het team van Fulham ondertussen wel niet is? Ik krijg bij Jol altijd de indruk dat hij maar spelers blijft kopen, ook al heeft hij genoeg spelers.

Ik zou het fantastisch vinden voor hem. Past denk ik ook beter in Engeland.

Voor Stekelenburg is Fulham een goede club, beetje middenmoot Premier League. Er zijn immers betere keepers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren