miquel3
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 9 februari 2012
  • miquel3
  • 32 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.368
  • 24 jaar (1-2-1997)
  • 5
Persoonlijke berichten
3 mei 2013 om 04:09
#28

Pirlo is inderdaad belangrijker, dat komt namelijk door zijn medespelers.

Hahahah daar ga je al de fout in. Jij hebt totaal geen verstand van voetbal.
Ik zie dat je al door verschillende mensen op het forum wordt uitgelachen. Jammer dat je het EK niet hebt gevolgd, en dat je hebt kunnen zien hoe Pirlo Juventus kampioen heeft gemaakt.

Ozil kan ooit nog een keer tot de beste ter wereld horen maar doet nu absoluut niet. Hij heeft het 1e jaar bij Real nog wat laten zien, maar heeft een enorme terugval. Hij laat het helemaal afweten in de grote wedstrijden. Ronaldo niet het ook afweten tegen Dortmund maar dat kan een keer gebeuren, want hij heeft zich al bewezen.

Fijn dat je leven voetbal is, maar je hebt nog heel veel te leren, maar dat is ook niet erg aangezien je leeftijd.

Ozil het brein??? Nu nog niet. Kwaliteit?? Ja dat heeft ie. Talent?? Hij is al 25, dan kan je niet meer over talent praten.

Ik ben meer fan van Real dan van Barca, en was juichte het ook toe dat hij naar Real ging maar hij heeft nog niet kunnen overtuigen.

3 mei 2013 om 15:35
#29

e valt steeds in herhaling. Ik weet nu wel dat jij denkt dat hij de beste middenvelder is.

Deze 31 nietsnut kijkt, en heeft meer Real gezien dan jij nog moet gaan bekijken. Deze 31 nietsnut werkt in de voetbalwereld. Je praat heel erg naïef. Ozil wordt in heel veel forums hier op vz afgemaakt in grote wedstrijden omdat hij zich niet laat zien. De waarheid is hard voor jou.

Ik heb nooit trouwens gezegd dat Ozil een slechte voetballer is. In tegendeel. Ik was juist blij dat hij naar Real ging, maar heel veel mensen hadden gewoon meer verwacht. O nu val ik ook in herhaling.

Oja trouwens heb je al opgezocht wat Pirlo allemaal heeft betekend in zijn loopbaan? Dus niet alleen met het Ek.

3 mei 2013 om 20:13
#30

Deze nietsnut is voetbaltrainer bij Nederlandse stichting in Colombia.

En over mijn baan gesproken, knulletje, jij moet eerst nog maar eens iets zien te bereiken in je leven.

Dat jij Ozil beter vind is jou mening, maar als je kijkt wat Pirlo heeft gewonnen en wat hij heeft laten zien, en wat hij nog steeds laat zien, kom je tot de conclusie dat Ozil nog een lange weg te gaan heeft.
Ik woon in het buitenland en kijk ook alle sportzenders. Daar wordt ook gesproken dat hij veel te weinig brengt in grote wedstrijden.
Ik geloof wel dat die jongen het in zich heeft, maar ik ken ook de tijden van Real met Zidane, Ronaldo en Figo. Dat waren jongens met meer kwaliteit. Alle 3 konden ook de kar trekken en schitteren in grote wedstrijden.

Je mag telkens je mening blijven verkondigen maar daar kom je bij mij niet verder mee.

3 mei 2013 om 21:24
#31

Nou herhaal je alweer dat hij het brein is van Real. Herhalen maakt je ook niet echt sterker in je argument.

Kom een keertje kijken als je straks volwassen bent op de training, denk dat je nog veel kan leren.

Ik kijk naar wat een speler heeft betekend. Niet alleen ik zeg dat Ozil vaak tegen valt in de grote wedstrijden maar meer mensen.

Als je kijkt naar naar wat een niveau Pirlo heeft laten zien afgelopen jaar bij Juventus en op die leeftijd, kan Ozil daar alleen nog van dromen.

Ben wel blij dat je ten minste 1 zinnige opmerking hebt geplaatst over de tijd van Figo, en andere.
Goed dat je die dvd's hebt bekeken.

3 mei 2013 om 21:58
#32

Ik heb het al vaker tegen je gezegd. Je geeft alleen maar een mening. Daar kan ik niks mee.
Leuk voor Ozil dat jij zo fan bent, maar ik heb daar niks aan.

Nu zeg dat je dat hij even goed is. Je komt al in de buurt. Ik geloof wel dat Ozil het in zich heeft om straks echt in het rijtje Iniesta te komen. Ik ben fan van Mourinho maar misschien dat er straks met een nieuwe trainer Ozil zich ontpopt tot "het brein" van Real.
Ozil vond ik in zijn 1e jaar wel beter dan nu. Het probleem nogmaals zijn de grote tegenstanders. Uit tegen United, Gala, en Dortmund kon hij het niet aan.

Je bent altijd welkom om te kijken.

3 mei 2013 om 22:27
#33

Ik zie niks verkeerd, jij wilt het zo zien.
Als je goed leest dan had je dat geweten waar ik voetbaltraining geef, maar volgens mij lees jij niet de reactie. Niet alleen van mij maar van alle mensen die wat plaatsen op jou profiel.

Je hebt wel gelijk over zijn verandering van positie. Dat is ook een reden waarom hij het dit jaar een stuk minder doet. Daarom gaf ik ook aan dat ik verwacht dat hij wel gaat groeien in de komende jaren, met waarschijnlijk een andere trainer.

Weer fijn om voor de 100e x je mening te horen, maar hij is niet beter dan Pirlo. En hij staat al bijna in het rijtje Iniesta? Nee. Iniesta is echt nog een dikke klasse beter dan Ozil.

3 mei 2013 om 23:57
#34

Hahahah probeer het maar recht te lullen. Had dan meteen gevraagd waar in Colombia. Voortaan beter lezen dus.

Ik probeerde nog een beetje je pijn te verzachten door te zeggen 1 klasse. Jij komt met 1 tikkeltje.
Dan maar de waarheid. Iniesta is klasse beter. Beste speler in Europa verkozen door door de Uefa.

Blijf maar vasthouden aan je mening maar feiten liegen niet.

4 mei 2013 om 01:37
#35

Je vraagt waar het is, niet waar het is in Colombia? Beter lezen dus.
En ja iedereen is welkom.

Dat er een kans is dat Ozil die prijs ook gaat krijgen geloof ik graag. We praten alleen over het nu.
Het is denk ik omdat je fan bent van Real. Maar ik ben realistisch. Iniesta heeft veel meer betekend en laten zien dan dat Ozil heeft gedaan. Jammer dat het ook niet klopt wat je zegt, want dat tikkeltje waren Messi en Ronaldo. Maar Ozil is nog jong dus die krijgt zijn kans nog, terwijl ik denk dat hij het niet gaat winnen omdat Gotze eraan komt, maar dat is een ander verhaal.

Ook weet je niet waar je over praat wat betreft Pirlo. Hij heeft alle individuele prijzen dit jaar gepakt in de serie A. Heeft ie niet voor niets gewonnen.

4 mei 2013 om 13:36
#36

Fijn dat je nu wel eerlijk bent. Het is in Medellin. Je hebt gelijk, de serie A is zelfs slechter dan onze competitie, daarom speelden AC Milan en Juventus niet mee, waaronder Juventus in de 1/4 finale. Maar waarschijnlijk heb jij geen CL gekeken.
Ik zeg dat Ozil jonger is dan Iniesta, dus dat ik er van uit ga dat hij ooit misschien dat niveau ook gaat halen.
Je hebt gelijk dat de Spaanse competitie van hoger niveau is, misschien dat we Ozil dan nog even tijd moeten geven totdat hij zich ontpopt tot de grote man van Real. Misschien gebeurt het ook wel als mijn held Ronaldo weggaat.

4 mei 2013 om 18:51
#37

Ik erk dat je niet echt goed bent in een discussie voeren.

Een quote: Dat is toch een lager niveau dan de Primera Division! Zelfs onze bondscoach zegt dat de Eredivisie niet onder doet aan de Serie A.

Het woordje Zelfs geeft aan dat nadat jij vindt dat het een niveau lager is OOK de bondscoach dat vind. Je spreekt jezelf tegen. Misschien de leeftijd.

Waar staat dat ik geen Eredivisie kijk? Je wordt steeds slechter met je verhaal. Iniesta is nog steeds een klasse beter. Gouden bal 2010 (2e), 2012 (3e). Laat Ozil het maar eerst bewijzen, tot nu toe spreken de feiten tegen je mening.

Als Ronaldo er niet zou zijn wordt Ozil de man. De aankomend jaar zal dat wel zo worden, want ik zie Ronaldo ook vertrekken.

6 mei 2013 om 19:43
#38

Ik dacht ik hoor al niks meer van je. Gelukkig leef je nog.

Dat is toch een lager niveau dan de Primera Division! Zelfs onze bondscoach zegt dat de Eredivisie niet onder doet aan de Serie A.

Je hebt het dus wel gezegd. Ik heb het gekopieerd uit jou tekst. Het staat er toch echt. Ik kan er niks anders van maken. Misschien moet je eerst goed nadenken wat je wilt schrijven.

Ozi bewijst inderdaad een goede voetballer te zijn, maar nog niet van het kaliber Iniesta.

Misschien heb je gelijk over Ronaldo. Ik hoop ook dat hij blijft.

7 mei 2013 om 17:00
#39

Jij moet lachen om sommige van mijn reacties. Ik moet lachen om AL jou reacties.

Zin veranderen of niet, je hebt het gezegd. Klaar. Probeer eens helder na te denken voordat je wilt reageren.

Nogmaals laat Ozil eerst maar eens bewijzen wat Iniesta al heeft bewezen. De prijzen die Iniesta heeft gekregen, heeft hij gekregen doordat mensen met voetbalkennis op hem hebben gestemd. Zijn tijd komt dus nog wel.

Als, als, als....daar kan ik niks mee. Moet wel zeggen dat Xabi 1 van mijn idolen is. Heb hem live zien spelen bij mijn clubje.

7 mei 2013 om 19:10
#40

Moet idd we lachen om die onzin.

Nogmaals, lees je tekst eens goed door. Je hebt het wel gezegd. Ik heb het al makkelijk voor je gemaakt door het gedeelte te kopiëren.
Dat tikkeltje is een hele grote tikkel, want na Iniesta met deze prijs kwamen Ronaldo en Messi, en ook die zijn veel beter dan Ozil. Heb geduld. Ooit wint hij die prijs misschien.

Ik heb nooit het woordje als gebruikt om aan te geven dat wanneer het er een andere speler zou zijn de situatie zou veranderen.

Daarom moet ik lachen om jou omdat je jezelf belachelijk maakt. Ook kijkende naar alle ander reacties hierboven. Volgens mij kick jij erop om uitgelachen te worden.

Ja Liverpool is mijn club. En ja ik weet het dat ze het slecht doen!!!

8 mei 2013 om 17:40
#41

Gebruikte het meer om jou een beetje tevreden te stelen, maar ok.

Iniesta won de prijs voor Europese voetballer dus bij nader inzien wat tikkeltjes beter dan Ozil, dus hij won OOK van de aanvallers.

10 mei 2013 om 03:17
#42

Nee, want na Ozil kwamen eerst wat andere namen, anders was hij wel 2e geworden. Kan er ook niks aan doen. Dus inderdaad wat meer tikkeltjes.

10 mei 2013 om 18:37
#43

Sorry Pirlo plek 4, Ozil plek 10. Dat hij die prijs ook kan winnen sluit ik niet uit, maar we praten toch echt over het heden.

12 mei 2013 om 01:23
#44

Het heden is het nu, of is Chelsea ook niet meer de kampioen van Europa. Pirlo staat nog steeds een paar plekken boven Ozil, en dat op zijn leeftijd is wel heel knap.
Dus over nu heb je ongelijk. Natuurlijk haalt hij Pirlo een keer in. Mag dat. Weet je hoe oud Pirlo is?

12 mei 2013 om 14:11
#45

miquel3,ik vind je vaak al heel erg jong overkomen, maar jij kan beter stoppen met VZ.
Chelsea is de CL winnaar. Ik weet niet of jij het weet, maar ik ga je een geheim vertellen. De CL finale tussen Bayern en Dortmund moet nog gespeeld worden. Dus! Tot die tijd is Chelsea nog steeds de kampioen van Europa zo werkt dat.

Jij kan wel blijven roepen ik vind dit,....en Ozil gaat Pirlo een keer inhalen,.....maar mensen met voetbalverstand dus niet jij, hebben Pirlo boven Ozil gezet. Klaar, deze discussie ga je nooit winnen.
Wat er in de toekomst gebeurd laat ik open.

13 mei 2013 om 02:32
#46

Ten 1e jij hebt 0 verstand van voetbal. Je lult als een 16 jarige. Een pubertje. Ik lach jou uit net zoals iedereen hierboven. Chelsea is nog steeds de officiele CL winnaar totdat een volgende club hem wint.
Ben jij echt zo dom, of wil je zo graag uitgelachen worden?

14 mei 2013 om 01:08
#47

De titel, de beste van Europa is voor een jaar of hebben we 2 x een CL in een jaar. Ben je nu echt zo dom?

14 mei 2013 om 16:13
#48

Jij maakt jezelf steeds meer belachelijk. Wat doe jij op een voetbal forum. Ik weet het al, jezelf voor lul zetten. Heb je ook hierboven naar de andere reacties gekeken. Iedereen lacht je uit. Misschien ben je wel te dom om het in de gaten te hebben.
Na 25 mei is er weer een nieuwe CL winnaar. Voor 1 Heel jaar. Niet te geloven he.

14 mei 2013 om 23:28
#49

CL titel betekend voor 1 jaar. Of misschien in jou droomwereldje heb je 2x per jaar een Cl.
Jij moet nog heel veel leren over voetbal.
De rest die het met je eens is heb je zeker gewist. Want hierboven lacht iedereen je uit.

Aangepast op 14 mei 2013 om 23:29 door arepa.

15 mei 2013 om 00:56
#50

Jij snapt totaal niet wat mensen jou proberen te vertellen. Fijn dat je eerlijk je mening probeert te verkondigen, maar het gaat ook om feiten maar dat begrijp jij toch niet.
Straks als Barca kampioen wordt zijn ze dat voor een heel jaar. Wil je nu echt zo dom overkomen?

17 mei 2013 om 01:35
#51

Je wordt al wat slimmer. Misschien leer je dan toch nog. Ze hebben een toernooi gespeeld om een titel te winnen "de beste van Europa". Voor 1 jaar. Heel simpel.

Barcelona is nu de beste van Spanje voor 1 jaar, want daarvoor hebben ze al die wedstrijden gespeeld.

17 mei 2013 om 13:40
#52

Ik dacht dat je eindelijk eens wat nuttig zei, maar je blijkt toch weer best dom te zijn.
Die titel hebben ze die gehaald om 1 wedstrijd te winnen. Ze hebben daar een heel seizoen voor gespeeld. Die titel geeft ze het recht om zich de kampioen voor 1 jaar/seizoen te noemen.

18 mei 2013 om 02:09
#53

Ze hebben de titel totdat de een ander het weer overneemt. Bayern of Dortmund is het straks voor een jaar. Het is niet zo moeilijk hoor.

18 mei 2013 om 13:05
#55

Ze krijgen de titel kampioen/beste van Europa. Die titel dragen ze totdat er weer een andere kampioen komt. Makkelijker kan ik het niet uitleggen voor je.

18 mei 2013 om 19:21
#56

Ze hebben de titel omdat ze de slechtste waren, hahaha. Nee omdat ze de beste waren. Heel logisch dus.

18 mei 2013 om 20:48
#57

De beste in 2013 tot de finale.

Aangepast op 18 mei 2013 om 22:03 door arepa.

19 mei 2013 om 03:06
#58

Ze hebben nog steeds de titel.

19 mei 2013 om 03:09
#59

Maar we dwalen eigenlijk helemaal af. Om terug te komen op Ozil. Je hebt gelijk, ik heb genoten van hem tegen Atletico. Kon nu echt zien dat hij het wel in een grote wedstrijd liet zien.

19 mei 2013 om 13:59
#60

Sarcasme. Sorry had je niet mogen plagen. Ozil speelde weer slecht in een belangrijke pot. Het bewijst maar weer dat je het dus echt niet ziet. Heb je de wedstrijd wel gezien? Wilde je testen.

19 mei 2013 om 22:33
#61

Ja natuurlijk ik geloof je gelijk,...not.
Ik ben fan van Jose maar ik denk dat er echt een andere trainer en wat andere spelers moeten komen.

20 mei 2013 om 19:16
#62

Ik hoop het voor je.

20 mei 2013 om 23:27
#63

Ja natuurlijk, waarom niet. Hoop dat ze weer zo gaan voetballen zoals vroeger. Daar kan ik van genieten.

21 mei 2013 om 00:54
#64

Heb alleen feiten en voorbeelden gegeven over voetbal, en dat Ozil tegenvalt, en de geschiedenis van Pirlo gegeven, maar dat wil niet zeggen dat ik alleen een fan ben van Pirlo. Ik houd van mooi voetbal.

Er zijn steeds meer Engelse teams die geen 4-4-2 meer spelen. Invloeden van buitenaf. Mij maakt het niet zo uit welk systeem ze spelen, als ze maar weer verzorgd aanvallend gaan spelen i de tijd van Xabi. Hoop nog steeds dat hij terug komt.

21 mei 2013 om 20:58
#65

Ja natuurlijk ben ik een Pirlo lover. Zoals ik al zei hoort hij bij de grote namen, en natuurlijk voor wat hij heeft betekend.

Brendan Rodger,....ja weet nog niet wat ik er van moet denken. Hij heeft mij nog niet kunnen overtuigen.
Ik mis de tijd van Xabi en Stevie op het middenveld.

22 mei 2013 om 21:12
#66

Liverpool had beter in moeten kopen. Mijn gevoel zegt dat het nog een tijdje gaat duren voordat Liverpool weer met de top meedoet. Het gaat al jaren niet goed. Maar jij eens een fan voor altijd een fan.

23 mei 2013 om 14:30
#67

Er moet in ieder geval een hoop veranderen bij Liverpool. Als je ziet wat Arsenal uitgeeft en toch elk jaar weer bij de beste 4 eindigt. Er moeten sowieso 3 echte toppers kopen voor volgend seizoen. Maar ben bang dat de toppers niet graag meer naar Liverpool gaan.

23 mei 2013 om 20:18
#68

Ook geen EL voor Liverpool. Als we geen 3 wereldtoppers/talenten volgend seizoen in huis halen lopen we weer volgend seizoen de EL mis, en dan wordt het gat nog groter met United, City, Arsenal en Chelsea.

23 mei 2013 om 23:20
#69

Suso en Sterling maar die komen helaas nog tekort. Hopen dat Isco naar Liverpool komt ipv Real.

24 mei 2013 om 00:47
#70

Sterling heeft de 1e paar wedstrijden juist heel goed gespeeld. Daarna weer flink terug gevallen wat normaal is.
Ik wist al dat Isco naar Real zou gaan. Van wat ik heb gezien van hem bij Malaga verwacht ik heel veel van hem. Samen met Gotze zijn het op dit moment wel de smaakmakers.

25 mei 2013 om 00:06
#71

Isco kan op 10 en aan de zijkant. Ik denk en hoop dat hij de nieuwe Iniesta wordt bij Real. Misschien verwacht ik teveel. Maar wat ik heb gezien beloofd veel goeds.
Ik denk niet dat Ronaldo in de spits gaat spelen. Hij voelt zich lekker aan de linker zijkant, en daar scoort hij ook de meeste doelpunten.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 18 juni
Feyenoord zoekt naar nieuwe verdedigers en kijkt vanwege de gebrekkige financiële mogelijkheden naar potentiële huurdeals. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren