Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stam wacht op nieuwe aanwinst: ‘Zijn komst wordt afgerond’

Laatste update:

Feyenoord nam op defensief gebied deze zomer afscheid van Jeremiah St. Juste en de van Everton gehuurde Cuco Martina. Daartegenover stond vooralsnog het aantrekken van George Johnston en Rick Karsdorp, maar daar blijft het waarschijnlijk niet bij. De Rotterdammers zijn eveneens dicht bij de komst van Edgar Miguel Ié, die gehuurd zal worden van Trabzonspor. Trainer Jaap Stam bevestigt woensdagmiddag op een persconferentie dat zijn club momenteel de puntjes op de i zet.

Ié liet de afgelopen dagen via social media al blijken in Rotterdam te zijn, maar zijn komst is nog niet officieel afgerond. Volgens Stam is het vooralsnog stil rondom de verdediger omdat Feyenoord het vizier volledig heeft gericht op de return tegen Dinamo Tbilisi: “Maar in Rotterdam wordt gewerkt aan de afronding van zijn komst”, zo verzekert hij tegenover RTV Rijnmond.

Stam is momenteel met Feyenoord in Georgië om zich voor te bereiden op de Europa League-voorrondewedstrijd van donderdagavond. Zijn ploeg won vorige week in eigen huis al met 4-0 van Dinamo Tbilisi en heeft daarom goede papieren voor het bereiken van de laatste voorronde in handen. Vanwege een straf voor de thuisspelende club zal het duel voor lege tribunes afgewerkt worden, maar Stam denkt niet dat zijn spelers zich door de ‘onwerkelijke ambiance’ van de wijs zullen laten brengen.

“Ik verwacht niet dat we verrast zullen worden. We zijn er klaar voor”, tekent het Algemeen Dagblad op. Voor Stam is het bovendien niet helemaal nieuw om in een leeg stadion te spelen. In zijn tijd bij AC Milan ervoer hij dit al eens tijdens een wedstrijd tegen Dinamo Zagreb: “Raar om mee te maken is het. Voor de thuisclub, maar ook voor een tegenstander. Je wil het liefst in een lekkere entourage voetballen.”

Denk jij dat Feyenoord nog in de problemen gaat komen in Tbilisi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 augustus 2019 om 17:58

Ja oude kop krijgt hij haha

14 augustus 2019 om 19:13

Heeft hij altijd wel gehad haha

Puntje op de i zetten, creatief Voetbalzone! Maar goed, deze man is zeker welkom. Zelfde geldt voor Johnston, hoop dat we dan in de aankomende tijd naast vdHeijden ook Botteghin en vBeek kunnen lozen. En dan Geertruida en Hendriks ook laten doorbreken. Centrale verdediging is toch pijnpunt nummer 1..

14 augustus 2019 om 18:02

En de spits blijft ook een pijnpunt. Berghuis in de spits heeft een keer goed geholpen maar tegen Heerenveen was het ook niks.

14 augustus 2019 om 18:06

Dat kan je ook niet gelijk verwachten, het is een experiment, dat gaat met vallen en opstaan.. Daarbij is een spits halen best lastig want je wil er 1 voor de bank in feite omdat Jorgensen de 1ste spits is, waar haal je goedkoop een goede spits vandaan die het niet erg vindt om op de bank te gaan zitten over een paar weken/maanden

14 augustus 2019 om 18:32

Veldwijk. Als het voetballend met berghuis niet lukt kun je er altijd de kracht van veldwijk er eens inzetten

14 augustus 2019 om 20:00

Dolberg jaartje huren

14 augustus 2019 om 20:46

Lijkt me ook een goede optie. Dan laten we hem op varkenoord meetrainen en in het weekend mag hij een stoeltje op de tribune warmhouden

14 augustus 2019 om 18:05

Hoe wil jij alle 3 de verdedigers lozen? En dan wil jij het doen met 2 jeugdspelers en 2 gehuurde spelers?

Waarom denkt bijna de helft van de poll-invullers dat Feyenoord een 4-0 voorsprong nog gaat weggeven? Beetje apart. On: Goed dat Feyenoord bezig is zich te versterken, maar weer huren heeft ook niet zoveel zin. Is een noodverbandje waar je even wat aan hebt, maar op de lange termijn niks mee oplost.

14 augustus 2019 om 18:32

Omdat het sinds een poosje opeens ontzettend hip is om ontzettend negatief te doen over Feyenoord. Dat zie je bij de analisten, bij de clubwatchers, en heeft kennelijk z'n effect op de goegemeente hier. Iedere aankoop is kut, het Legioen is kut, alles is kut.

14 augustus 2019 om 20:01

Dat was 1-1 na de eerste wedstrijd, dus toch net iets anders. Maak ik snap je punt. Zat die pot in het stadion, zelden zo’n gespannen sfeer meegemaakt.

14 augustus 2019 om 19:26

Je kunt de poll eigenlijk op twee manieren opvatten. Over twee wedstrijden denk ik niet dat Feyenoord in de problemen komt, maar in de wedstrijd op zich sluit ik het niet uit. Echter verwacht ik niet dat Feyenoord ook maar een seconde het gevoel gaat krijgen dat ze uitgeschakeld kunnen worden. Daar was Tblisi echt te beperkt voor en Feyenoord had ook duidelijk meer kwaliteit op het veld.

14 augustus 2019 om 20:19

Nou, ik verwacht gewoon dat Feyenoord makkelijk doorgaat. Het huren van Feyenoord staat me alleen niet zo aan, daarmee kan je niet zoveel in de toekomst (geld en/of kwaliteit).

Zat in de jeugd van Barcelona, op Fifa was het een beest in Barca B. In het echt is het wel een degelijke verdediger voor Feyenoord.

Vitesse heeft de naam, maar kijk eens wat Feyenoord allemaal huurt. Deze speler plus die kleine middenvelder van Liverpool en Karsdorp. Daar bouw je financieel niets mee op. Daarnaast loopt Tapia uit contract en vertegenwoordigen oudere spelers als Vermeer, Botteghin, Vd Heijden en Toornstra ook niet al teveel waarde. Waar blijven de Vrienden van Feyenoord ?

14 augustus 2019 om 18:33

Nee die speler van Liverpool is gekocht. Twee huurspelers op een selectie van 28 man is niet wereldschokkend veel.

14 augustus 2019 om 18:41

Johnston (verdediger van Liverpool) en Kelly (die kleine middenvelder van Reading) zijn beide gewoon contractspelers. Karsdorp en deze Ie worden dus alleen gehuurd.

14 augustus 2019 om 18:49

Zo zeg.. Als je geen idee hebt waar je het over hebt kun je je reactie maar gewoon beter achterwege laten, Bogarde.

14 augustus 2019 om 18:57

Dat bepaal jij toch niet. Ik dacht dat Kelly gehuurd was. 2 spelers op een selectie valt mee.
We zullen zien wat Feyenoord ervan gaat bakken. Succes .

14 augustus 2019 om 19:39

Het lijkt me wel verstandig dat je eerst van iets af weet voordat je zo maar wat roept. Al moet ik zeggen dat "zo maar iets roepen" de norm tegenwoordig is van zowel analisten als clubwatchers.

14 augustus 2019 om 22:13

Inderdaad, over feiten weten gesproken.
Die kleine middenvelder van Liverpool.
Doe even research voordat je wat neerplempt man, dit ziet er niet uit.

14 augustus 2019 om 19:28

Ik meende dat Feyenoord die Vrienden van Feyenoord juist zo snel mogelijk terug wou betalen om de invloed van die groep weer te beperken zodat Feyenoord z'n eigen boontjes weer kon doppen?

14 augustus 2019 om 20:21

Maar hoe past de mogelijk Amerikaanse investeerder dan in dat plaatje?

14 augustus 2019 om 21:15

Dat vraag je denk ik aan de verkeerde. Ik heb namelijk geen idee wat Feyenoord allemaal van plan is. Naar verluid gaat het om een behoorlijke investeerder, dus de tegenprestatie zal ook behoorlijk zijn.

Mijn hemel wat een foto, het lijkt wel of hij te lang in bad gelegen heeft, zolang is hij nog niet werkzaam bij Feyenoord en als je er nu al zo vermoeid/gestrest uitziet is dat echt niet goed.

On topic:

Ik ken Edgar Miguel Iãƒâ© niet goed genoeg, dus heb ik wat Youtube filmpjes bekeken (ik weet het is niet zaligmakend). Hij lijkt over een goede tackle te beschikken en daarin een gevoel heeft voor de juiste "timing" om een tackle in te zetten. Ook zag ik hem geregeld vanuit de eigen zestien opstomen naar de vijandelijke helft, waarbij het in ieder geval erop leek dat hij zich niet simpel van de bal liet af zetten (zoals Vertonghen ook kan). Al zag ik amper lucht duels van hem.

Met zijn lengte van 1.80 lijkt het mij een sterkte atleet, mocht hij naar Feyenoord komen ben ik wel heel nieuwsgierig hoe hij het zou doen. Zo op het eerste gezicht lijkt het mij voor Nederlandse begrippen een moderne internationale degelijke verdediger, en hij heeft in de jeugd van Barcelona gezeten. Dus hij moet dus wel iets kunnen, wat natuurlijk ook voordelig kan uitpakken omdat hij al ervaring heeft met aanvallend ingesteld voetbal. Dit is eigenlijk voor het eerst in lange tijd dat Feyenoord met een speler bezig is waarvan ik denk; dat ze hier nu weleens een keertje een goede aan kunnen hebben.

Ben benieuwd. Mag inderdaad namelijk nog wel wat versterking bij daar achterin. Weet iemand of Feyenoord een optie tot koop heeft bedongen op deze speler?

Dat hij bij Barca B heeft gespeeld zegt niets , er lopen in Spanje zat die bij Barca B hebben gespeeld en nu bij clubs in de Segunda B spelen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren