Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse media loven Jasper Cillessen: ‘Valverde kan altijd op hem rekenen’

Laatste update:

Barcelona leed donderdagavond de derde nederlaag van het seizoen. Het team van trainer Ernesto Valverde ging in het eerste duel met Levante in het kader van de achtste finales van de Copa del Rey met 2-1 onderuit. Over een week volgt het weerzien in het Camp Nou, met een plaats bij de laatste acht als beloning. Jasper Cillessen moest in Valencia al snel twee goals incasseren, maar voorkwam ook een ruimer verlies voor de Catalanen.

De kranten in Spanje zijn vrijdag kritisch op het optreden van Barcelona, dat niet in de sterkste opstelling optrad en een bedenkelijke indruk achterliet. Alleen Cillessen ontsnapt aan de kritiek. Volgens Marca voorkwam Cillessen ‘enkele zekere tegengoals’, terwijl Mundo Deportivo opmerkt dat de Oranje-international er altijd staat ondanks zijn geringe speeltijd. “Valverde kan altijd op Cillessen rekenen. Hij kon niets aan de tegengoals doen, maar voorkwam bij zeker twee momenten een derde tegentreffer.”

Sport gaf Cillessen zelfs het hoogste rapportcijfer, al was dat ook veelzeggend over de prestaties van de rest van het elftal: een zes. Valverde verdedigde na afloop zijn beslissing om niet de sterkste elf het veld in te sturen. “Toen ik het team samenstelde, dacht ik dat het de best mogelijke beslissing was. Het heeft ook geholpen om de spelers te kunnen beoordelen op moeilijke momenten, tegen een opponent uit LaLiga. Ik weet dat het een risico is, maar soms moet je risico’s nemen”, benadrukte de oefenmeester.

Valverde werd tevens aan de tand gevoeld over Philippe Coutinho, die vlak voor tijd vanaf elf meter voor de belangrijke uittreffer zorgde. De Braziliaan komt de laatste weken minder in de plannen van de oefenmeester voor. “Toen Ousmane Dembélé niet speelde, wilde iedereen weten waarom. Nu speelt Coutinho niet en gebeurt precies hetzelfde. Als iemand niet tevreden is, moet hij werken. De vraag is al eerder gesteld, alleen de namen zijn anders.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen moet gewoon weer ergens vast onder de lat. Dat verdient hij.

11 januari 2019 om 09:26

Heb bij Oranje ook niet het idee dat je echt merkt dat hij weinig speelt. Natuurlijk maakt hij ook wel eens een foutje, maar dat doen geroutineerde wereldkeepers ook.

11 januari 2019 om 07:36

Ach hij vind het heerlijk. Costa wel sol en ingeschoten worden door Messi voor 3.5 miljoen per jaar. Ik zou blijven

11 januari 2019 om 07:44

Als hij aan de Costa del Sol zit weet ik ook waarom hij zo weinig speelt bij Barça..

11 januari 2019 om 08:35

4,5 per jaar

11 januari 2019 om 10:17

De reserve keeper schiet de eerste keeper in hè, dus Messi schiet Cillessen niet in, Cillessen schiet Ter Stegen in

11 januari 2019 om 11:53

Spelers schieten vaak genoeg de keeper inbij Barcelona. Daar zijn ge oeg filmpjes van.

11 januari 2019 om 09:50

Ja maar waar is de vraag? Bijna elke topclub zit goed op dit moment..

Iedereen is vrij in zijn keuze. De een vertelt later met trots dat hij zoveel prijzen heeft gewonnen bij Barcelona omdát hij daar 2de keeper was en heeft mee kunnen trainen. De ander speelt liever bij Dortmund, AS Roma en dat soort teams en kan terugkijken op hele mooie CL wedstrijden en grote competitie krakers maar wel minder prijzen. Als je ambitie hebt, kies je altijd voor deze laatste optie.

11 januari 2019 om 08:15

Ambitie is ook vechten voor je plek bij je club. Achter je keuze blijven staan en zorgen dat je beter wordt dan je concurrent. Dat is karakter en ambitie tonen

11 januari 2019 om 10:39

Mooi gezegd en daar ben ik altijd voor, maar dit is niet de realiteit bij keepers natuurlijk bij de meeste clubs. Hoe goed cilessen het ook doet, als de 1e keeper naar behoren keept is dat gewoon de 1e keeper. Ter stegen is ook geen koekenbakker

11 januari 2019 om 08:27

Wat je zegt Is natuurlijk onzin. Als jij als ambitie hebt ''ik wil zoveel mogelijk prijzen winnen, of ik nou alles speel of niet'' dan is dat gewoon een vorm van ambitie. Zoals jij aangeeft zou er maar 1 soort ambitie zijn en de rest bestaat niet..

Jasper lijkt tevreden in zijn rol. Wie zijn wij om te zeggen dat hij geen ambitie heeft of verkeerde ambitie heeft?

11 januari 2019 om 09:07

@robinozaurus

mee eens. die jongen woont in het zonnige Spanje en verdiend daar een paar miljoen per jaar. als hij daar gelukkig van word wat ik prima kan begrijpen, dan moet hij lekker bij Barca blijven. of je er gelukkig van word om ergens in het grauwe Engeland te spelen bij een subtopper/middenmoter uit de Premier League bv

11 januari 2019 om 12:37

Ik ben hem laatst tegengekomen en hij vertelde dat hij misschien in de zomer wordt verkocht, maar leek hem niet uit te maken of dat nou Spanje, Engeland, Duitsland o.i.d. zou zijn.
Verder straalde hij niet echt uit de concurrentie aan te willen gaan. Al zou ik zeggen dat hij er wel de kwaliteiten voor heeft. Ik zou als ik hem was vertrekken als hij bij een goede club eerste keeper kan worden.

11 januari 2019 om 09:58

Je beredenering voor wat ambitite is is natuurlijk wel erg bekrompen. Jij kan niet voor jem bepalen wat ambitie is likkt me zo. En hij zegt al twee jaar, “als ik weg mag, dan ga ik. Maar ik ik ga niet moeilijk doen tegen de club, want heb hier met volle verstand getekend en ik heb het prima naar mijn zin”.

Prima redenering, een misschien iets te “aardige” redenering voor deze wereld, maar een redenering non the less.

11 januari 2019 om 12:16

Ook handig om je betoog te beginnen met: iedereen is vrij in zijn keuze. En af te sluiten met: als je ambitie hebt, kies je altijd voor het laatste😂😂
Nee, Cillessen ontbreek geen ambitie om van NEC-broekie, naar Ajax-keeper, naar Barcelona te gaan. Ik denk zelfs dat ie de (positieve) arrogantie bezit om te denken: ik ga hier eerste keeper worden, vroeg of laat.
Ik hoop dat het hem lukt, gun het hem zeker.
Desondanks zou ik hem ook graag onder de lat zien bij een subtopper, maar don’t judge.

Coutinho,kom maar terug naar Lfc!
Wisselspeler bij Barca,dan moet 40 mln wel genoeg zijn!😉

11 januari 2019 om 08:04

Barca is zo slecht in het verkopen van spelers denk dat ze tegen 15 mil nog ja zeggen

Valverde stelde een onervaren centraal duo in de verdediging op. Dat is vragen om problemen. Murillo is nog maar net gearriveerd en mocht zn debuut maken naast...Chumi die zelf ook debuteerde als basisspeler in het eerste van Barca. Verder dan 2 invalbeurten in de Copa was die nog niet geraakt. En daarnaast stond jonkie Miranda die aanwijzingen en steun nodig heeft. Dat de verdediging dan een fiasco wordt hoeft niemand te verbazen. Lenglet had altijd in de basis moeten staan. Chumi en Miranda zakten zwaar door het ijs en de score kon inderdaad veel hoger uitgevallen zijn voor Levante. Dank u Jasper

prima 2e keeper voor Barca. als stand in kan je altijd op hem rekenen

Mooi dat hij zich nog heeft weten te onderscheiden later in de wedstrijd, maar bij die eerste tegengoal was hij toch wel weifelend bezig. Bal wordt van net binnen de 5 meter ingekopt en Cillessen kwam uit maar trok toch weer terug. Als hij door had gezet had hij die bal gehad. Heb even 2 frames in een fototje gezet. https://imgur.com/a/ntrq3cq

-edit- Even de extended highlights gekeken net en buiten een prima redding waarbij hij verkleinde en de speler van dichtbij via de arm van Cillessen over schoot heeft hij weinig bijzonders gedaan. Paar schoten recht op hem af, waarvan hij er in de tweede helft nog 1 wat knullig los liet en nog net voor een aanvaller weer wist te pakken. Hij is zoals altijd wel relatief klemvast, maar als dit optreden het hoogste cijfer van alle spelers opleverde dan was de rest toch wel heel pover.

Cillessen heeft sinds hij constant bankt veel schoonheidsfoutjes in zijn spel. Ook bij Oranje de nodige tegengoals die niet direct een grote fout van hem zijn, maar waarbij hij zeker minder dan optimaal reageert of staat opgesteld.

Ik hoop dat die jongen van de zomer eieren voor zijn geld kiest en ergens bij een leuke subtopper weer wekelijks aan de slag gaat. Ik ben benieuwd of hij zich week in week uit weet te bewijzen op hoog niveau.

Coutinho hoort momenteel precies op de bank te zitten. Moet veel harder werken en komt naar mijn mening veel te nonchalant over. Gebrek aan speeltijd gaat hem wellicht goed doen

11 januari 2019 om 14:40

Onzin. Deze coach denkt gewoon veel te verdedigend en durft Coutinho en Demele niet beiden op te stellen.

Niet Barca waardig deze man. Al zou hij succes hebben, hij verkracht de filosofie.

Vond cillissen bij 2e goal niet zo goed eruit zien. Wat betreft de wedstrijd, snap ik niet dat valverde zo een zwak team opstelt. Ze speelde niet tegen club uit lagere divisie maar tegen levante dat op plek 9 staat en waar laatste 2 uitwedstrijden verloren gingen. Natuurlijk moet je spelers rust geven en andere spelers kansen. Maar niet zo onervaren personen die niet op elkaar zijn ingespeeld gelijktijdig, met name 3 van de 4 spelers achter zijn geen basis en ook geen vaste wisselspelers). Barba b speelt in 3e divisie op plek 6. Vind niet dat je van zulke spelers kan verwachten dat ze levante kunnen wegzetten.

11 januari 2019 om 11:45

Vindt je? Bij de eerste is hij juist weifelend bezig waardoor hij net zo veel uitricht als een pilon op de doellijn.

Die tweede is gewoon prima gedaan van de spits. Zijnet lange hoek. Heb er nog wel een aantal keer naar gekeken omdat Cillessen zijn hand vrij snel terug trekt en zichzelf daarmee opvangt, maar dat is zoals het er uit ziet nadat hij in ziet dat hij niet bij die bal kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren