Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Spaanse clubs kloppen door geruchten rond Kroos aan in Manchester’

Laatste update:

Het zijn spannende tijden voor alles en iedereen bij Manchester City. Trainer Josep Guardiola neemt het heft in handen en er zullen de nodige veranderingen plaats gaan vinden. Voor Fernando lijkt de komst van Guardiola in ieder geval geen goed nieuws te zijn, meldt de Daily Mirror.

/

Manchester City heeft Ilkay Gündogan al overgenomen van Borussia Dortmund en Toni Kroos (Real Madrid) zou het volgende doelwit van Guardiola zijn. De Duitser, die een verleden heeft bij Bayern München, is volgens Guardiola de man die Manchester City aan succes in de Champions League kan helpen. De komst van Gündogan en later mogelijk dus ook Kroos is slecht nieuws voor Yaya Touré en Fernando.

Touré staat in de belangstelling van Internazionale, al wil hij eerst nog horen wat de plannen van de nieuwe coach zijn. Fernando heeft naar verluidt twee opties in de Primera División: Villarreal en Valencia willen de Braziliaan naar Spanje halen. Fernando maakte in het verleden naam bij FC Porto.

Toni Kroos zou een topspeler zijn voor Manchester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou op papier een heerlijk middenveld opleveren met Gundogan, Kroos en De Bruyne al is dat wellicht te aanvallend. Kan me voorstellen dat je een echt breker mist dan.

6 juni 2016 om 13:37

Denk je? Ik zie het eerlijk gezegd niet gebeuren dat Guardialo De bruyne op de vleugel neer zet. Bij zowel Barcelona als Bayern speelde daar toch altijd echte aanvallers/wingers op Iniesta na die er af en toe als uitzondering stond.

6 juni 2016 om 13:41

Ja dan ga je een systeem pakken als Barca, waarin je soort winger/backs gaat krijgen, maar dan zou er na Kroos dus nog heel wat meer gaan veranderen.

Dan ga je al snel denken aan nog veel meer aankopen om dat systeem aan te kunnen; 2x wingbacks, 1 CV.

Het lijkt mij te gortig en gedoemd om te mislukken, want in 1 transferperiode zoveel basisspelers kopen heeft nog nooit gewerkt en ik denk dat het systeem al snel word gecounterd in de PL, omdat zelfs de degradatie kandidaten moeilijke tegenstanders zijn die op een goede dag een erg goede pot op het veld kunnen zetten.

6 juni 2016 om 15:26

Denk dat hij een type mascherano wilt halen die kan doorstappen waar nodig richting het middenveld om daar als breker te functioneren. 433 op papier 343 in werkelijkheid

Hoop eigenlijk niet dat kroos vertrekt. Vormt samen met modric een superduo.

6 juni 2016 om 14:32

Dat is zeker waar, maar aan de andere kant maakt dit de weg voor Pogba wel vrij. Dan heb je Casemiro als stofzuiger, wat hij de laatste tijd trouwens voortreffelijk doet, met daarvoor Pogba en Modric. Met Pogba verzeker je jezelf voor minimaal 10 jaar met een een geweldige voetballer.

6 juni 2016 om 14:35

Kroos is ook niet zo oud hoor. En anders betaal je sws 100+m voor pogba

6 juni 2016 om 14:53

Maar Kroos gaat zelf ook wel miminaal 60 opbrengen nu

Kroos zeer goeie speler alleen denk niet sat Real Madrid hem verkoopt.. Tenzij ze Pogba halen?

Persoonlijk vind ik Fernando en Fernandinho ook erg matige voetballers voor een club als City. Toure heeft ook zijn beste tijd gehad en is gewoon aan naar mannetje als je ziet hoe hij bij de verkiezing van afrikaans voetballer van het jaar reagerde toen hij het volledig terecht niet werd.

Aguero, Silva en wellicht de Bruyne zijn denk ik de enige voetballers die aan de eisen van Guardiola kunnen voldoen. Bij de Bruyne heb ik de vraagtekens niet alleen omdat hij erg wisselvallig is maar ook omdat Guardiola in zijn tijd bij Bayern het nooit nodig vond om hem te halen en hier ook duidelijk in was. Verwacht dat hij het moeilijk krijgt. Dan heb je nog Kompany (kan het niveau wellicht aan maar te veel geblesseerd). Nee verwacht dat Guardiola zeker 8 spelers gaat halen.

6 juni 2016 om 14:35

De Bruyne wisselvallig? Toen die jongen in vorm was zag je al hoe goed hij kan voetballen en hoe bepalend hij is, maar dit viel nog meer op toen hij geblesseerd was. Na zijn blessure, toen hij terugkeerde in de basis, begon heel City ineens weer beter te draaien. Nee, als er iemand is die als (een van de) eerste(n) op papier komt bij Guardiola, dan is het De Bruyne wel. Zo niet, dan mag hij van mij absoluut in de deal met Kroos betrokken worden. Wat een fantastische voetballer!

8 juni 2016 om 12:21

Over Kroos zijn we het eens maar je geeft zelf over de Bruyne ook al aan "toen die jongen in vorm was" dat bedoelde ik juist met te wisselvallig, bij een club met de ambities van City moet je er altijd staan zoals bijvoorbeeld Kroos of Ronaldo bij real er ook altijd staat

Kroos is toch weggestuurd door guardiola?

6 juni 2016 om 13:58

Nee, Kroos werd volgens Kroos niet genoeg gewaardeerd (financieel gezien) en koos zelf voor Madrid.

6 juni 2016 om 14:00

Nee, Guardiola is altijd al fan van Kroos geweest. Hij vond hem toen zelfs beter dan Schweinsteiger, die toen echt nog beest was. Hij ging uiteindelijk weg omdat Bayern hem geen vet contract wilde geven en Kroos wilde evenveel verdienen als de grootverdieners. Real wilde hem dat salaris wel bieden na een sterk EK (2014).

6 juni 2016 om 14:01

Wat Juicher zegt

6 juni 2016 om 14:07

Ik denk dat Kroos voor elke club een topspeler is.

Voor de duidelijkheid een basis speler van Real vertrekt niet tenzij hij niet meer gewenst is.
Kroos heeft zojuist de CL gewonnen en is nog gewenst dus die blijft lekker in het prachtige Madrid.

Guardiola heeft nog nooit een team gemanaged waar nog zoveel aan gesleuteld moet worden als Man City. Ik ben heel benieuwd naar zijn prestaties. Ik denk dat hij voorlopig genoegen neemt met de centrale verdediging die er nu staat. De backposities zijn echter beiden aan vervanging toe. Eigenlijk is alleen Zabaleta nog van waarde. Verder moeten er op het middenveld nog een extra CVM en een CM bijkomen. Ook op de flank neemt hij waarschijnlijk geen genoegen met spelers als Nasri en Navas. Wellicht gaat hij ook nog voor een extra spits. Dat wordt een druk zomertje als je het zo opnoemt...

Nee Kroos blijft lekker in Madrid. Hij en Modric voelen elkaar zo goed aan. De een schakelt tussen middenveld en aanval en de ander bepaalt op welke tempo er wordt gespeeld. Sinds Casemiro achter Modric en Kroos speelt, zie je de laatst genoemde 2 meer vooruit spelen dan eerst.

Ik zie Kroos ook niet vertrekken. Wordt gewaardeerd bij Real en ik zie principieel niet in waarom Real Madrid mee wil werken aan de CL-droom van Manchester City.

Waarom zal die weg gaan in 3 jaar 2 keer de cl gewonnen die blijft gewoon bij real denk ik hoor beste club ter wereld same met bayern en barcelona of hij moet iets van 20 milijoen krijgen ofzo

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren