Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman en Oranje op hun hoede voor één Duitser: ‘Geweldige speler’

Laatste update:

Ronald Koeman heeft in aanloop naar de oefeninterland tegen Duitsland stilgestaan bij de rol die Toni Kroos heeft. De middenvelder van Real Madrid is uitvoerig besproken in de wedstrijdbespreking, zo onthulde Koeman.

Het Nederlands elftal begint flink gewijzigd aan het duel met de Duitsers ten opzichte van de wedstrijd tegen Schotland. Op het middenveld zijn er basisplaatsen voor Joey Veerman en Jerdy Schouten.

"Hun kwaliteit is dat ze zuinig op de bal zijn", aldus Koeman bij de NOS. "Dat hebben ze allebei. Maar dat verwacht je ook van andere spelers. Want waar Schotland het niet afstrafte, zal Duitsland dat wel doen. We zullen heel zuinig op de bal moeten zijn."

Koeman hoopt ook dat zijn spelers het spel zullen lezen. "Zetten zij druk vanuit 4-4-2 of met drie aanvallers?", vraagt de bondscoach zich hardop af. "Dat hebben we besproken en daar moet meer rust en balbezit uitkomen."

Een van de onderwerpen in de bespreking was Kroos. "Dat is een geweldige speler", aldus Koeman. "We hebben tegen Frankrijk gezien dat als je hem vrijheid geeft, hij altijd een voetballende oplossing heeft."

"Verdedigend wil hij zijn man nog weleens overgeven aan de centrale verdedigers. Dus Reijnders speelt op hem. Niet alleen om kort te zitten, maar ook om op de juiste momenten eroverheen te gaan. Ik denk dat het een heel goed koppeltje is."

Koeman geniet van Reijnders. "Hij is snel en kan druk zetten, maar heeft ook het vermogen om eroverheen te gaan. We moeten ook spelers hebben die diepgang hebben, dat is ook de reden dat Malen in de basis staat."

Geen Gakpo en Simons


Cody Gakpo en Xavi Simons beginnen op de bank. "Ik denk dat we op deze manier het beste staan", aldus Koeman. "Ik heb ook aangegeven dat ik, ongeacht het systeem, drie middenvelders wil hebben. Dat hebben we nu."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou eerder op musiala en wirtz letten, want die kunnen je verdediging helemaal dronken spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren