Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder maakt prachtgoal voor Galatasaray en zet stadion in vuur en vlam

Laatste update:

Wesley Sneijder heeft het in de voorbereiding op het nieuwe seizoen duidelijk op zijn heupen. Afgelopen dinsdag maakte hij al een schitterend doelpunt tegen Notts County en zondag was het opnieuw raak. De Oranje-international scoorde op prachtige wijze tegen Málaga en Galatasaray sleepte in de slotminuut nog een 3-3 gelijkspel uit het vuur in Izmir.

Sneijder startte in de basis en speelde een uitstekende wedstrijd. Hij opende, nadat een treffer van Didier Drogba vanwege buitenspel werd afgekeurd, na twaalf minuten de score. De Utrechter ontving de bal van Dany Nounkeu en schoot de bal met een enorme vaart achter keeper Willy Caballero. Kort hierna moest de wedstrijd tijdelijk worden stilgelegd in het Izmir Atatürk Stadion. De fans van Cim Bom stichtten op de tribunes zoveel vuur dat de scheidsrechter besloot om een pauze in te lassen.

Na deze hervatting tekende Roque Santa Cruz voor de gelijkmaker, maar Didier Drogba bepaalde de ruststand op een nieuwe voorsprong voor Galatasaray. Bobley Anderson schoot Málaga na een klein uur langszij doordat keeper Eray Iscan niet vrijuit ging en Duda leek met een benutte penalty de Andalusiërs de zege te bezorgen. In de slotminuut bepaalde Colin Kazim-Richards echter anders: 3-3. Galatasaray oefent ook nog tegen onder meer FC Porto, Arsenal en Napoli.

Bekijk hier het doelpunt van Wesley Sneijder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo special vind ik hem nou ook weer niet. Gewoon een droge knal met de binnenkant. Ik heb ze, vooral van Wesley, echt veel mooier gezien...

21 juli 2013 om 22:38

idd, regelmatig wordt er gesproken over "een droomgoal", "goal van het jaar", bla, bla. Het zijn absoluut geen speciale goalsn ik erger me hier regelmatig aan,

Prachtige goal, al denk ik niet dat Sneijder ooit nog het niveau gaat halen dat hij had tijdens het seizoen 2009-2010. Hij heeft de afgelopen tijd veel te weinig laten zien en is nog altijd niet fit, zo te zien.

21 juli 2013 om 21:50

Hij is juist scherper en fitter. Eerst maar eens zien hoe het komende seizoen eruit ziet en dan ga ik oordelen of hij minder is of niet.

21 juli 2013 om 22:34

Hij ziet er enorm fit uit, voor Gala zie ik hem wel een goed seizoen spelen alleen of hij genoeg energie heeft straks voor een WK erachter aan

Sneijder is erg goed bezig aan de seizoensvoorbereiding. Zijn slechte vorm vorig jaar lag grotendeels aan het feit dat hij de seizoensvoorbereiding gemist had. Iedereen verwacht veel van hem, en scoort nu al 3 keer op rij en niet de minste goals. Heeft ook nummer 10 gekregen en denk dat hij dit jaar zal schitteren, ziet er al heel wat fitter uit, goed voor ons en voor Nederland want een fitte Sneijder hoort gewoon in de basis op het WK, wat een topper zeg.

Wat een kanonskogel zeg! Hoop dat hij weer in zijn 'supervorm' komt en Galatasaray veel moois laat zien!

Sneijder in vorm is de beste middenvelder voor het Nederlands elftal.

21 juli 2013 om 21:51

Beter gezegd, Sneijder in topvorm is nog altijd 1 van de beste middenvelders in Europa.

21 juli 2013 om 21:58

Jammer dat topclubs niets aan een speler hebben die de afgelopen 3 jaar niet in vorm is geweest.

21 juli 2013 om 22:58

Nog beter gezegd, Sneijder in topvorm is nog altijd 1 van de beste middenvelders in de Wereld.

21 juli 2013 om 23:10

Haha stop alsjeblieft, wat een gelul zeg. Alleen subjectieve Nederlanders kijken er zo tegenaan hoor, kan je vertellen dat ze in het buitenland allemaal alweer vergeten zijn wie Sneijder is. Spelers als Iniesta, Ozil, Gotze, Mata, Silva, Schweinsteiger, Kroos, Hazard, Isco, Pirlo, Modric, Fabregas, zijn allemaal zoveel verder en beter dan Sneijder.

21 juli 2013 om 23:48

Kan je vertellen dat dat niet zo is. Makkelijk om zomaar wat te roepen zonder het zeker te weten Tristan. Ik ben vaak in Zuid Amerika te vinden vanwege mijn werk en daar weet men heel goed wie Sneijder is. Helemaal in Brazilië, maar dat hoef ik niet uit te leggen denk ik. Deze week voor het eerst in Azië geweest en zelfs daar is Sneijder een ongelooflijk grote naam. Voetbalshirtjes met Sneijder erop zijn net zovaak te zien als Suarez, Xavi, Iniesta. Wesley heeft weldegelijk een grote naam in het buitenland. Wij Nederlanders hebben juist de neiging om de kwaliteit van deze topper in te zien. Net als Robben en vpersie. Ja, we weten dat ze goed zijn. Maar als je je beseft hoe groot deze namen in het buitenland zijn....daar sta je van te kijken.

Mooie doelpunt van Sneijder. Hij was een van de uitblinkers van de eerste helft.

Eerste helft was Galatasaray best wel goed. Sneijder die sterk bezig was en onze verdediging weinig fouten maakten. Maar na de tijd voorbij ging ging het ook slechter met Galatasaray. Malaga werd sterker en je zag dat je in dat wedstrijd Melo miste, want veel paases kwamen van middenveld naar de spitsen en niemand die dat echt ondeschepte. Hamit vond ik zwak samen met Eboue

Tweede helft leek het alsof Galatasaray de ruggengraat was verloren. Chedjou was nog onzeker over zichzelf en Dany was de kluts kwijt. Ik hoop dat Semih en Melo zo snel het veld optreden.

Maar was een leuke wedstrijd om naar te kijken, twee aanvallende ploegen, fans die de sfeer in het stadion creëerde en een wedstrijd dat zeker nog een kwartier verder kon waar niemand van spijt zou krijgen

21 juli 2013 om 22:13

Helemaal mee eens. Tweede helft was slecht. Zonder Melo en Selcuk Inan draait het centrum voor geen meter. Malaga profiteerde hier goed van. De wisselspelers hebben mij tot nu toe niet echt overtuigd.

Hopelijk kunnen we nog een goede Turkse back halen als Riera inderdaad naar Spanje verkast.

Ik vond ons in de eerste helft goed spelen en hadden veel balbezit en Malaga zat in de problemen maar in de tweede helft waren we slechter. We hebben gewoon een te matige B elftal en ik vond Aurelien Chedjou best matig spelen en het moet beter worden.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, dus ik onthoud jullie van een technische analyse. Ik kan echter niet om de belachelijke fouten heen. Die Afrikanen hebben snelheid en fysiek, maar 9 van de 10 is tactisch echt belachelijk slecht. Door die stomme tegen doelpunten kan ik niet eens genieten van de goal van Wes. Ik heb altijd gepleit voor een ervaren, tactisch zeer sterke centrale verdediger. Ik hoop echt dat Chedjou iets slimmer is dan zijn landgenoot Dany.

Kan iemand mij vertellen hoe we speelden ? Opvallers ? Tegenvallers ?

21 juli 2013 om 22:11

Ik vond Chedjou niet echt overtuigen en wist niet wat hij moest doen achterin en daardoor ging Danny ook fouten maken. Ik vind Sneijder echt goed spelen en was samen met Drogba de beste aan de kant van ons. Het zal sowieso beter moeten en daar hebben we nog tijd voor.

21 juli 2013 om 22:15

Chedjou probeerde telkens een voetballende oplossing te vinden in plaats van de bal naar voren te rossen, maar niemand kwam de bal van hem opeisen. Ik ben ervan overtuigd dat het met Melo en Inan samen veel beter gaat. Zeker na een paar wedstrijden.

21 juli 2013 om 22:17

Chedjou moet zich dan snel herpakken. Alhoewel dit nog de voorbereiding is, vind ik drie tegendoelpunten gewoon teveel.

Sneijder laat in ieder geval zien dat hij meer voor ons gaat betekenen dan vorig jaar. Een goede voorbereiding is echt belangrijk. Ik krijg kippenvel bij de gedachte dat Sneijder derby's beslist.

21 juli 2013 om 23:02

wat verwacht je met eray in het doel

21 juli 2013 om 23:20

Herpakken? Geef hem een eerlijke kans man, het is nog maar de voorbereiding en hij speelt met het B-elftal mee. 2e helft werd er niet aangeboden op het middenveld, ook zag je direct het verschil met Hakan Balta op linksback. Loop te weinig op.

Ik denk dat dit de basiself moet zijn voor aankomend seizoen. Veel rouleren met de middenvelders.

muslera
Eboue
Chedjou/dany
Semih
Riera/transf
Melo
Hamit
Sneijder
SELCUK
Drogba
Burak
21 juli 2013 om 23:54

Leuke opstelling, maar we zouden met jouw opstelling elke stsl wedstrijd met 3-0 verliezen(604?!?)

Chedjou heb ik nog niet zien spelen, dus ik zeg er nog niks over. Ik reageer op de bevindingen van mede leden.

22 juli 2013 om 04:37

Gangstarr,

Galatasaray heeft het afgelopen halve seizoen vaak genoeg met de opstelling van hkki gespeeld (op Chedjou na) en niet iedere wedstrijd met 3-0 verloren. Ben absoluut geen fan van Hamit en Selcuk op links zie ik ook liever niet maar dit was, rekening houdend met de sterren die 'moeten' spelen en de buitenlanderslimiet, wel de minst slechte opstelling.

22 juli 2013 om 08:28

Applegreen,
Hij bedoeld dat er 6 buitenladers opgesteld kunnen worden -_-' ! hkki heeft er 7 opgesteld. Ik irriteer me mateloos aan mensen die zulke opstellingen maken en het hier plaatsen zonder te controleren hoeveel buitenlanders ze hebben opgesteld. 6+0+4 !

Het zal wel zo zijn omdat het Sneijder is maar ik vind dit echt totaal geen bijzondere goal..
Heb ze zelf nog velen malen mooier gemaakt

21 juli 2013 om 22:12

Ik ook, maar bij ons stonden er geen tien duizenden fans, tegenstanders van Champions League niveau en 10 camera's.

21 juli 2013 om 22:28

Dan nog dit was geen CL finale ofzo..en kijk is puur naar het doelpunt dwars door het midden...zit toch niks in wat maar in de buurt komt van een prachtgoal?
Die van laatst met het Nederlands elftal in Azie daar snap ik dat er even een item moet komen maar van dit...pfff sorry ik vind het waardeloos.

21 juli 2013 om 22:36

Zegt genoeg over je voetbalverstand. Zulke harde schoten, die je ook nog eens in een keer moet raken, kan je haast geen richting meegeven. Het is geen geplaatst schot, hij hoeft niet in de kruising. Alleen keepers met absurd goede reflexen zouden dit schot van Sneijder kunnen redden.

Nutteloze discussie dit trouwens.... ik weet niet waarom ik hier op in ga.

21 juli 2013 om 22:58

Oja slim om smaak en voetbalverstand zwart-wit met elkaar vergelijken om het vervolgens ook nog een discussie te durven noemen.

Dus omdat je een bal in 1x raakt en hij gaat idd hard maar recht boven de keeper is het gelijk een prachtgoal..natuurlijk is het 1x raken knap maar als er nou ook enige vorm van richting naar een kruising in zat dan werd het een prachtgoal. Geloof er niks van dat mensen durven te beweren dat dit een prachtgoal is.

21 juli 2013 om 23:50

Fcknudde

Je snapt de context niet, dan is het moeilijk om de waarde van de doelpunt te begrijpen. Scoorde Fränkel zo een goal, kwam er geen topic over. We hebben het hier over een speler die bekritiseerd wordt door zijn slechte fitheid. Een hele commotie was ontstaan in voetbalminnend Nederland. Je ziet nu dat hij op de weg terug lijkt te zijn. Hij is door de technische staf bestempeld als de ster van de kamp. Hij schijnt enorm scherp te zijn op de trainingen. Als je dan twee keer achter elkaar een prachtgoal van hem ziet, dan houd je rekening met het verhaal erom heen. Dan ga je de goal niet technisch analyseren.

Probeer voortaan de context te begrijpen.

21 juli 2013 om 22:30

De bal in één keer van z'n afstand snoeihard op de perfect hoogte op doel krijgen is gewoon een mooie goal. Het is geen wereldgoal, maar dat staat er ook toch niet. Dit soortt goals blijven gewoon klasse goals, ondanks dat je ze vaker voorbij ziet komen dan een omhaal a la Ibrahimovic.

En veel mensen hebben in hun leven wel wereldgoals gemaakt, maar helaas staan die bijna nooit op camera, nietszeggende opmerking......

21 juli 2013 om 22:35

Mooi! Waar kunnen we ze bekijken?

Sneijder speelde vandaag erg goed. Hij komt eraan. Ga zo door Wesley! Niemand kan je na 1 teleurstellend seizoen afschrijven. Tenzij je 12 bent en hier een bericht achter laat natuurlijk...

Dit evenaart nooit het doelpunt van Nederland Frankrijk laatste minuut Ek2008 van Sneijder

22 juli 2013 om 01:00

Zo'n soort doelpunt had hij vorig oefenduel nog gescoort volgens mij, maar de bal in een keer snoeihard in het doel trappen net onder de lat is naar mijn mening toch wel iets mooier.

Alhoewel je dit een prachtgoal kan noemen, is het niks vergeleken met de goal van van Bronckhorst vs Uruguay...
Ik als Nederlandse Turk juichde gewoon met dat doelpunt poooh

22 juli 2013 om 01:26

dat schot van Van Bronkhorst was ook schitterend. (heb het idee, dat we wel erg mooie doelpunten maken).

Ik gun het Sneijder wel om erbij te zijn maar eerlijk gezegd denk ik dat hij er beter niet meer bij kan zijn. Het is tijd voor een nieuwe frisse wind in het team met van Persie en Robben als ervaren toppers.

Ik zie liever van Ginkel, Maher en Strootman die zich dit jaar weer zullen doorontwikkelen.

Sneijder mag misschien in vorm wel een van de betere middenvelders zijn, maar in het NL elftal zal sneijder nooit het uiterste uit zijn spel kunnen halen.. Vooral niet op de "10" positie.. Sneijder is de belangrijkste reden dat RVP niet als spits tot recht komt..

Mooi van die goal van Sneijder. Goed om te zien dat hij nog wat potten kan breken daar. Aan de andere kant is brandstichting van het stadion natuurlijk helemaal niet nodig, en daarmee doet hij zichzelf naar mijn mening dan ook tekort.

22 juli 2013 om 01:09

Geen brandstichting, waren gewoon zoveel fakkels dat er door de rook wat ervan af kwam niks meer te zien was

Leuke wedstrijd. 3 wedstrijden 3 doelpunten voor Sneijd
er. Melo ontbreekt duidelijk. Muslera komt binnenkort terug, dan zullen we weer op volle sterkte zijn.

Ja, hij raakt hem natuurlijk hard enzo. Maar ik vind het niet de verdienste van Sneijder dat die bal erin gaat. De bal is gewoon door het midden. Twee handjes omhoog en de keeper houd hem eruit. Desalniettemin ziet hij er redelijk fit uit en is hij natuurlijk wel iemand met een dusdanige mentaliteit dat hij niet zomaar zijn plek in oranje gaat opgeven.

gwn een goede goal, maar dat kan hij beter, maar een goal is een goal he

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren