Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder in definitieve selectie Oranje; De Vrij ontbreekt opnieuw

Laatste update:

Dick Advocaat heeft vrijdag tijdens een persconferentie de selectie van het Nederlands elftal voor de oefeninterlands tegen Schotland en Roemenië bekendgemaakt. In de 25-koppige selectie ontbreekt Stefan de Vrij. Advocaat wil zijn knieproblemen niet verergeren. Michel Vorm, Wesley Sneijder en Steven Berghuis zijn wel opgeroepen door de bondscoach.

Nederland neemt het op 9 november de uitwedstrijd tegen Schotland, waarna de ploeg van Advocaat op 14 november op bezoek gaat bij Roemenië. Sneijder is de opvallendste naam in de selectie van Oranje. De recordinternational zat bij de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Bulgarije en Zweden niet bij de selectie. Inmiddels heeft Sneijder weer wat wedstrijden in de benen en daarom heeft Advocaat hem erbij gehaald.

Keepers: Jasper Cillessen (Barcelona), Michel Vorm (Tottenham Hotspur), Jeroen Zoet (PSV)

Verdedigers: Nathan Aké (AFC Bournemouth), Virgil van Dijk (Southampton), Wesley Hoedt, (Southampton), Matthijs de Ligt (Ajax), Karim Rekik (Hertha BSC), Kenny Tete (Olympique Lyon), Joël Veltman (Ajax)

Middenvelders: Donny van de Beek (Ajax), Daley Blind (Manchester United), Marco van Ginkel (PSV), Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion), Wesley Sneijder (OGC Nice), Kevin Strootman (AS Roma), Tonny Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Liverpool)

Aanvallers: Ryan Babel (Besiktas), Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting Portugal), Vincent Janssen (Fenerbahçe), Jürgen Locadia (PSV), Quincy Promes (Spartak Moskou)



Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom ontbreekt de Vrij? Is toch wedstrijdfit? Als ik me niet vergis zal ik 'm gisteren nog shinen als aanvoerder van Lazio.

3 november 2017 om 12:08

Ik vermoed omdat hij recentelijk veel blessureleed heeft gekend. Het gaat immers om een oefenpotje.

3 november 2017 om 12:15

En de Ligt wel, schandalig. Die ging tegen Feyenoord ook weer 2x cruciaal in de fout.

3 november 2017 om 12:24

Cruciale fouten leiden tot doelpunten. Het was er dus één.
Maar nogmaals. De Vrij heeft veel blessureleed achter de rug, dus vermoed ik dat hem rust gegeven wordt voor deze oefeninterland.

3 november 2017 om 12:29

Een fout die leidt tot een penalty noem ik eerlijk gezegd ook een ''cruciale'' fout. Of die penalty nu wordt binnengeschoten of niet.

3 november 2017 om 12:42

Wat jij wilt. De aanvallende actie van Haps kan dus alleen slagen wanneer de Ligt een "cruciale fout" maakt.
De 1-1 vond ik een cruciale fout (ook heel slecht van Onana, maar de Ligt maakt daar gewoon een fout).

3 november 2017 om 13:36

Sneu om dit niet te willen toegeven omdat het een speler is van de club die jij support...
Dan maar over Haps beginnen... volgens mij ging het om de Ligt en of het wel of geen cruciale fout is

3 november 2017 om 14:54

Het gaat zich mij om het principe dat een penalty veroorzaken niet perse een cruciale fout hoeft te zijn. Haps maakte gewoon een uitstekende rush en zette 3 Ajacieden te kakken, waaronder de Ligt. Maar nee, het was een cruciale fout van de Ligt, waardoor de penalty ontstond (haps deed het niet goed, de Ligt deed het slecht; althans dat moet wel gezien het feit dat het een cruciale fout betreft). Hij stond vast in de 16 en Haps kwam met hoge snelheid op hem af. Liet hij hem lopen, dan schoot Haps de bal in de hoek en had de Ligt ook een cruciale fout gemaakt.

3 november 2017 om 15:16

Je doet net alsof De Ligt er helemaal niks van kan. Daarom staat hij ook op het lijstje van vele topclubs. Sneu

3 november 2017 om 14:14

Er staat in het artikel dat advocaat zijn knieproblemen niet wil verergeren...

helaas geen van persie..... had ook een waardig afscheid verdiend.....

3 november 2017 om 12:08

Van Persie is nog steeds geblesseerd...

3 november 2017 om 12:13

nop traint weer

3 november 2017 om 12:15

Ja na 2 maanden eruit te hebben gelegen. Lijkt me niet slim om hem dan meteen op te gaan lopen roepen voor het Nederlands elftal.

3 november 2017 om 12:26

ach het zijn oefenwedstrijden man. Hij verdiend net zoals sneijder een fantastische afscheid.

3 november 2017 om 12:35

Het zijn beide uitwedstrijden. Zit geen afscheid aan.

Ach. Laat maar zien waarom we een nieuwe coach hebben. Weer Sneijder die geen pepernoot raakt.

3 november 2017 om 12:08

Het zal wel een afscheidwedstrijd zijn, maar ik vind het toch dom. Oefenwedstrijden zijn er om te oefenen en een team te selecteren en bouwen. Dan neem je iemand mee die er de laatste tijd niets van bakt en niet mee gaat doen in het team in de toekomst. Zucht.

3 november 2017 om 12:14

hadden ze van persie dan ook niet kunnen selecteren voor een afscheidwedstrijd?

3 november 2017 om 12:14

Zal geen afscheidswedstrijd zijn aangezien beide wedstrijden uit gespeeld worden..

3 november 2017 om 12:42

Ik ben het helemaal eens met jouw reactie, maar we hebben het WK van volgend jaar toch gemist. Daarnaast vind ik het meer dan terecht dat Sneijder na die interlands een waardige afscheidswedstrijd verdient.

3 november 2017 om 15:43

Hij verdient zeker een afscheid. Maar het is nu tijd om een team te gaan vormen. De resultaten die behaald zijn niet echt een reden om een feestelijke afscheid te organiseren.

3 november 2017 om 15:44

Dan vind ik het al helemaal een domme keuze om hem te selecteren.

3 november 2017 om 12:11

Waarschijnlijk een afscheidswedstrijd, althans ik hoop dat dat de reden is.

3 november 2017 om 12:11

Sneijder moet minuten maken in Oranje,zodat ie straks fit kan beginnen aan de EK campagne.

3 november 2017 om 15:44

Hou op, die tijd is voorbij. Tijd om een team te vormen met nieuwe spelers, geen ego's laten rondlopen zodat die zijn interlands kan opschroeven.

3 november 2017 om 12:35

Ik snap sowieso niet waarom hij niet gewoon nieuwe spelers test. Dat laat eigenlijk zien dat Advocaat alleen maar aan z'n eigen statistieken denkt. Ik zou spelen met de volgende elf:

Cillessen, Willems, Rekik, Van Dijk, Tete, Fosu-Mensah, Fer, Van Ginkel, Memphis, Dost, Promes

Normaal gesproken zou ik uiteraard met De Vrij spelen in plaats van Rekik, maar hij word nog gespaard vanwege zijn voorgaande blessure. Verder heb ik Strootman en Wijnaldum vervangen. Strootman heeft geen degelijke pot meer gespeeld sinds zijn blessure en Wijnaldum speelt al vier jaar niets klaar in Oranje. Aangezien het toch een oefenwedstrijd is, kun je je zoiets wel veroorloven.

3 november 2017 om 13:12

Sirius: je hebt helemaal gelijk. Hij denkt alleen maar aan zichzelf Advocaat. Belachelijk ook dat hij nog trainer is. Gaf van te voren aan dat hij gefaald heeft als hij de playoffs niet zou halen vooraf om later achter van de daken te roepen dat hij gedaan heeft wat hij moest doen en de 8-0 van Zweden als excuus gebruikt voor zijn falen.
Is precies de reden waarom het zo slecht gaat met het NLs voetbal. Figuren in de top die alleen maar om zichzelf geven.

3 november 2017 om 13:35

Alleen mag je die naiviteit veel mensen wel kwalijk nemen. Iedereen deed alsof Zweden tegen Luxemburg hooguit met 3-1 kon winnen, terwijl Luxemburg 1 van de slechtste landen van Europa is betreft voetbal. Een gelijkspel tegen een onthutsend slecht Frankrijk doet daar niets aan af.

6 november 2017 om 15:45

@sirius. Dan moet je toch echt de uitslagen van Luxemburg eens bekijken want die verliezen vaak maar met kleine cijfers (naast Zweden won alleen Nederland met ruime cijfers). Ze waren ook niet de nummer laatst in de poule.

Is die de Vrij wel eens fit?

3 november 2017 om 12:10

Ja, hij was gister aavoerder

3 november 2017 om 15:22

Ja maar dus niet 100% fit...

Mooi om te zien dat de nieuwe generatie van het Nederlands voetbal Vorm krijgt

3 november 2017 om 12:12

Is Michel Vorm dan ook opgeroepen ? zeker mooi voor hem.

3 november 2017 om 12:13

Hoe lang heb je over die gouden grap moeten nadenken?

3 november 2017 om 18:47

We moeten inderdaad afscheid nemen van de sneijder's en van persie die zijn er bij het EK ook niet meer bij Robben heeft daarom een goede beslissing genomen. Ik hoop dat advocaat eens een systeem gaat bouwen om de huidige stekhouders van het Nederlands elftal want we hebben een aantal goede box to box middenvelders maar die komen niet tot hun recht omdat er een pure verdedigende middenvelder mist. Als je blind op het middenveld neer zet met Wijnaldum en Strootman/klaassen als centrale middenvelders dan zou daarvoor Promes als aanvallende middenvelder kunnen neer zetten en dan zet je depay samen met dost in de spits. Met een fitte Karsdorp en Willems op de backs komen de voorzetten wel. De Vrij en van Dijk achterin en keeper Cillissen of Zoet of des noods Padt wellicht dat die zich nog kan ontwikkelen als je hem de kans geeft

Wat is dit voor raars, waarom geen De Vrij? Hij speelt iedere wedstrijd bij Lazio. Persoonlijk had ik wel even een echte linksback opgeroepen, Willems verdient wel weer een kans wat mij betreft of anders Van Aanholt of Pieters. En Fer mis ik zoals al eerder aangegeven, bijvoorbeeld ten koste van Van de Beek of Vilhena.

3 november 2017 om 12:09

Blessures. Voorzichtigheid.

3 november 2017 om 12:24

Heb je Van Aanholt ooit wel eens zien spelen na zijn vertrek uit Nederland? Man wat is die slecht zeg. Zelfs in dit Palace behoort bij tot de minste spelers van de ploeg. Weer klassieke verhaal van: spelen in een grote competitie maakt je niet gelijk goed.

3 november 2017 om 13:18

van Aanholt is sowieso geblesseerd. Ging er afgelopen zaterdag na 10 minuten al af

Er wordt dus duidelijk niet op vorm geselecteerd. Vilhena raakt al weken werkelijk niets

3 november 2017 om 12:18

Dat kan ook wat zeggen over de overige beschikbare middenvelders toch?

3 november 2017 om 12:22

Als het om een Ajacied ging lag het aan het selectiebeleid van de bondscoach met een Ajax bril, maar nu het om een Feyenoorder gaat zegt het was over de andere middenvelders. Betrap je hier wel vaker op dat je altijd gigantisch selectief reageert.

3 november 2017 om 13:38

Tja, van de Beek zit er ook bij. Waarom?

3 november 2017 om 14:22

@leopart. Nou zeg je hierboven dat je het sneu vindt als iemand iets niet kan toegeven als het om een speler van zijn eigen club gaat. En dat die dan maar over een speler moet beginnen van de rivaal. En nu doe je zelf hier precies hetzelfde... Blijkbaar vind je jezelf nog al sneu

3 november 2017 om 17:41

@sergiogreene

Oh, zou goed kunnen. Dat heb je wel vaker op een platform waar discussies plaats vinden.

Ik vind het overigens ook gewoon onterecht dat Vilhena is opgeroepen. Speelt zwak in tegen stelling tot vorig seizoen.

Maar als je Vilhena niet oproept, wie dan wel? Alles wat ik met mijn bericht wou zeggen is dat er schijnbaar dus niks beters is dan een slecht spelende Vilhena. Maarja, dat begreep jij dus niet.

Sneijder en Vorm? Wat een onzin zeg. Sneijder heeft het niveau niet meer en moet je niet blijven oproepen vanwege zijn status, het begint nou een beetje zielig te worden. Vorm keept al jaren niet meer en als die wel mag opdraven dan overtuigd hij ook zelden. Roep dan Padt op of desnoods Waterman, het is tenslotte je 3e keeper waar hebben we het over?

Ook Strootman en Wijnaldum mogen van mijn part even niet worden opgeroepen. Ik ben echt een fan van die 2 jongens maar als je consequent faalt bij het Nederlands Elftal terwijl je bij je club wel goed speelt dan zit er mentaal iets niet helemaal in orde. En ja mensen ik weet dat ze bij hun club in een ander systeem spelen, maar ook tegen kleine landen overtuigen ze niet en speelt vooral Wijnaldum verstoppertje.

Zonde! Had graag De Vrij naast Van Dijk gezien! Hebben ze al eens samen gespeeld?

Weer Vilhena, weer vd Beek, weer Sneijder? Allemaal jongens die op dit moment niet goed in vorm zijn en het niet verdienen om te mogen worden opgeroepen.

3 november 2017 om 12:18

Ach... wat maakt het uit. Deze wedstrijden hebben totaal geen belang. Ik reken op een groot aantal afzeggingen dus er zullen nog meer geselecteerden komen.

3 november 2017 om 12:23

Geen belang? ... moet per direct een nieuw team komen, deze nieuwe spelers kan je perfect testen in deze oefen potjes

3 november 2017 om 12:23

Deze wedstrijden zijn juist van belang om andere spelers te testen. Donald doet het heel goed bij rode ster bijvoorbeeld. Fer, Pieters, etc. Dit zijn wedstrijden waar ze je juist eens voor moet bellen

3 november 2017 om 13:20

Donald? Die loopt ook al tegen de 30 aan

6 november 2017 om 15:49

Je kan hier gewoon punten verdienen voor die FIFA-lijst en aangezien aan die hand van die lijst poule-indelingen worden bepaald is er zeker wel een belang.

3 november 2017 om 12:22

Ik had persoonlijk liever een aantal nieuwe gezichten gezien. Aan Sneijder ga je niet meer veel hebben als hij uberhaupt nog doorgaat terwijl te veel spelers nooit het gewenste niveau zullen halen. In de kwalificatie moet je uiteraard met de sterkste selectie komen, maar nu kun je juist wat talenten voor de leeuwen gooien.

3 november 2017 om 12:30

Precies. Juist in de oefenwedstrijden zou je best eens wat meer nieuw elan erin mogen brengen en spelers durven uittesten.

3 november 2017 om 13:40

Ik zou met zoiets gaan spelen:

Cillessen, Willems, Rekik, Van Dijk, Tete, Fosu-Mensah, Fer, Van Ginkel, Memphis, Dost, Promes

Met deze opstelling heb je een redelijke mix qua leeftijd en het is in ieder geval gebalanceerd. Willems is ook nog maar 23 jaar en schijnt het goed te doen in Duitsland. Tete kan nog genoeg verbeteren, maar is ook nog maar 22 jaar en laat wel zien dat hij zich nog steeds kan ontwikkelen. Fosu-Mensah met zijn fysiek als verdedigende middenvelder en Fer complementeert dat met kracht, overzicht een loopvermogen. Van Ginkel voor wat creativiteit, scorend vermogen en een goed overzicht. De voorhoede heeft geen uitleg nodig.

3 november 2017 om 12:26

Tja. Weer De Ligt, weer Strootman, weer Wijnaldum, waarom Vorm? Ik denk dat je helaas met de halve selectie zo door kan gaan helaas.

3 november 2017 om 14:13

Het probleem van Strootman en Wijnaldum zijn dat ze beiden verder naar voren spelen bij hun club en dat ze daar beiden een cvm naast zich hebben staan (Henderson en de rossi). Ik denk als je blind op het middenveld neerzet je veel meer balans creëert. Dan laat je Strootman als 8 en Wijnaldum een verkapte 10. Dat zou best werken

De eerste interland in het na-Robben tijdperk ;

Onterecht geselecteerd: Van de Beek, Vilhena, Babel.
Onterecht niet geselecteerd: De Vrij, Pieters, Willems.
Terecht niet geselecteerd: Klaassen, Van Persie

Klaassen moet proberen zich te laten verhuren aan een ploeg uit het Championship of aan een ploeg in de Schotse competitie. Meer speeltijd voor hem en ik denk dat hij dat niveau beter aankan. Nog meer op de bank zitten is zinloos.

3 november 2017 om 12:19

De Vrij wordt gewoon gespaard omdat hij net terug komt van een blessure. Zinloos oefenpotje is dan alleen maar risico.

3 november 2017 om 12:19

En Veltman?
terecht of onterecht geselecteerd?

3 november 2017 om 12:21

Ik neig naar onterecht.

3 november 2017 om 13:20

Als hij onterecht geselecteerd wordt, kan je beter helemaal niemand oproepen. Op rechtsback heb je Karsdorp die geblesseerd is en Tete. Janmaat is helemaal niks, dan kom je uit bij Veltman die wellicht zijn beste seizoen uit zijn carriere tot nu toe heeft. Speelt echt een ongelofelijk sterk seizoen.

Kijk naar de prestaties in plaats van de naam. Veltman is al jaren de spot van het Nederlandse voetbal terwijl hij gewoon heel erg sterk speelt dit jaar.

3 november 2017 om 13:22

terecht, iemand moet de spelersbus besturen

3 november 2017 om 12:19

Babel hoezo? Speelt wekelijks goed bij Beskitas.

3 november 2017 om 12:23

Babel????? Die doet het toch prima in Turkije en heeft de vorige interlands ook prima gespeeld.
De vrij wordt gespaard wegens zn belssuregevoeligheid. Voor de rest kan ik me goed vinden in jouw opmerkingen m.u.v. Klaassen. Die gaat het echt wel redden bij Everton. Wordt langzaam gebracht. Hij moet gewoon een poosje wennen. Het gat tussen de Eredivisie en en EPL is vaak te groot in ineens te overbruggen denk ik.

3 november 2017 om 12:24

Idd ik snap niet waarom hij vindt dat babel onterecht is. Vind juist meer als terecht.

3 november 2017 om 12:28

Verhuren aan een Championship club op deze leeftijd? Dan kan je met zijn kwaliteiten en ambities maar gelijk stoppen. Slaat natuurlijk nergens op om zo'n stap terug te doen.

Vilhena meent hij die ik zie hem wekelijks hopeloos falen bij Feyenoord die zou ik nooit oproepen.

Vilhena, de ligt, veltman, vd beek, babel, vorm, cillessen, locadia, WAAROM?

3 november 2017 om 12:20

Welke spits, op Dost na, is op dit moment beter in vorm dan?

3 november 2017 om 12:24

Veltman speelt al het hele seizoen prima bij Ajax en is de meest stabiele speler die ze hebben. Jammer dat sommige spelers altijd door het slijk gehaald moeten worden en iedereen maar met de kudde mee praat, want dit seizoen is hij wel degelijk van waarde bij Ajax.

3 november 2017 om 12:25

Tja, zo kun je je ook afvragen waarom Wijnaldum en Strootman zijn geselecteerd. Zij presteren namelijk net zo slecht in Oranje. Wie moet je daarvoor in de plaats selecteren dan? Je zou misschien jong talent de kans kunnen geven, maar betere alternatieven zijn er niet.

3 november 2017 om 13:10

Meen je deze? Waarom Locadia? Omdat hij misschien in vorm is en aan de lopende band scoort de laatste tijd? Tenzij je de eredivisie niet volgt kan ik niet begrijpen waarom je vraagtekens plaatst bij de keuze voor Locadia.

3 november 2017 om 13:29

Zo kun je bij elke selectie wel miepen en mieren maar het is gezeur in de marge. In de basis is Oranje gewoon niet goed genoeg en zolang een land als Frankrijk 4!!!! elftallen op kan stellen die beter zijn dan onze sterkste basis weet je dat het geen reet uitmaakt wie je opstelt.

Nederland moet wereldtoppers gaan afleveren anders zijn we gedoemd tot vele jaren aanmodderen in de marge.

Dost ook weer geselecteerd om de bank warm te mogen houden waarschijnlijk. Ben echt benieuwd of hij nu eindelijk eens een basisplaats krijgt ipv die kansloze Janssen.

Dost ook weer geselecteerd om de bank warm te mogen houden waarschijnlijk. Ben echt benieuwd of hij nu eindelijk eens een basisplaats krijgt ipv die kansloze Janssen.

Leden die hier de Turkse competitie of beter gezegd Besiktas niet volgen en beweren dat Babel onterecht is opgeroepen.
Ik kan jullie met 100 zekerheid vertellen dat hij misschien wel de enige is die op topniveau presteert voor zijn club (zowel Turkije als in de Cl).
Gewoon de eerste basisspeler en de rest komt later. Want ik kan me nu niet 10 andere bedenken die beide na behoren doen.

3 november 2017 om 12:27

Babel deed het ook gewoon aardig in de afgelopen twee interlands. Het zegt genoeg dat men de selectie van Babel in twijfel trekt, terwijl niemand het over Berghuis heeft. Een jongen die in mijn ogen nooit goed genoeg zal zijn voor het Nederlands elftal.

3 november 2017 om 13:28

Ik geloof wel dat je gelijkt hebt, het Nederlands voetbal is gewoon helemaal weggevaagd en stelt geen reet meer voor dat een vrij beperkte speler als Babel een sterke troef is.

3 november 2017 om 15:20

Er speelt ook nog iemand bij ManU. Mag je ook er tussen plaatsen.

Wat een trieste selectie!! Een mix van bankzitters (cillessen, Vorm, Sneijder, Tete) en uit-vorm-zijnde spelers (vilhena, De Ligt, Babel, Janssen, Berghuis). Sowieso moeten oudere spelers (sneijder, Babel) niet geselecteerd worden, nu moet een nieuw, jong Oranje samengesteld worden!! En waarom ontbreken jonge spelers als Willems en Hendrikx die wekelijks in de basis bij resp. Frankfurt en PSV spelen? Die Advocaat wordt echt oud, ik zou zeggen: wegwezen....

3 november 2017 om 12:29

Advocaat gaat gewoon voor zijn eigen statistieken. Normaal zijn oefenwedstrijden juist om andere spelers te testen, vooral als je een eindronde bent misgelopen.

3 november 2017 om 12:35

Misschien moeten we gewoon alleen PSV-ers of ex-PSV-ers kiezen....sjonge jonge zeg wat een gekleurde reactie.

3 november 2017 om 13:00

Het is een feit dat de PSV-ers in vorm zijn, dit in tegenstelling tot de Feyenoord spelers, dus...

3 november 2017 om 13:15

Snap ik, maar je kunt moeilijk Cillessen ter discussie stellen. Die is nu eenmaal beter dan Zoet, ondanks dat Zoet aantoont in vorm te verkeren. Ik zie Zoet nu wel als tweede doelman (eerst derde). En dat zeg ik absoluut niet omdat Cillessen een Ajax-verleden heeft. Daar laat ik me niet door leiden.
En Tete speelt normaal gesproken wel bij Lyon en krijgt niets dan lof. Waarom die dan niet erbij zou moeten horen? Babel speelt ook gewoon heel goed voor Besiktas en afgelopen interlands.
Locadia zie ik er ook graag bij want die is in vorm en zal, nu Robben er niet meer bij is, zijn kansen heus wel krijgen.
Verder hoop ik dat Dost ook eens de voorkeur krijgt boven Janssen.
Berghuis vind ik ook geen slechte speler (gezien ons spelersmateriaal).
Willems ben ik met je eens. En ik opperde ook al eens te spelen met van Ginkel i.p.v. Wijnaldum of Vilhena. Die laatste twee scoren nauwelijks en van Ginkel weet het net makkelijk te vinden voor een middenvelder.
De Ligt en Sneijder vind ik ook dubieus.

3 november 2017 om 14:18

Haha, je doet net of het verschil tussen Cillessen en Zoet net zo groot is als bijvoorbeeld Robben en Narsingh. Iedereen heeft zijn eigen mening en dat er altijd zoveel discussie is over wie er beter is, Cillessen of Zoet zegt genoeg. Volgens mij zijn ze gewoon gelijkwaardig. De een zit op de bank bij Barcelona al anderhalf jaar en de ander speelt al jaren elke wedstrijd in de basis bij een topclub in Nederland. Het is om het even. Mij maakt het niet zoveel uit wie er keept als ze maar de ballen tegen houden.

3 november 2017 om 15:19

Waaruit leidt je dat dan af?
Ik vind Cillessen een sub-topper. Zoet staat voor mij net daaronder. Het zijn beide geen grootse keepers zoals we dat gewend waren met van der Sar en van Breukelen.
Ik vind Cillessen meer rust uitstralen en sterker met de bal aan de voet. Voor de rest ontloopt het elkaar niet zoveel.

Ehm... De Roon?! Waarom hij niet?

3 november 2017 om 12:31

De Roon speelt bij Atalanta helemaal niet zo goed momenteel. Terecht dat hij niet is opgeroepen.

Vilhena selecteren is opzich al een prima reden om Advocaat per direct te ontslaan. Hoe haal je het in je hoofd hem te selecteren. Rick Dekker van PEC Zwolle speelt nog beter dan hem.

Nu is wachten op een bericht van Erik Pieters natuurlijk

Moet Erik Pieters eerst de winnende scoren in de champions league finale ofzo voor dat hij eindelijk eens geselecteerd word? 1 van de weinige backs die op een hoog niveau altijd in de basis staat en hij blijft maar genegeerd worden...

3 november 2017 om 13:19

Is ook een matige speler. Blind is sowieso beter op linksback en Kongolo en Willems i.m.o. ook.

3 november 2017 om 13:22

Nee, Pieters moet eerst maar eens een hoger niveau halen. Is gewoon een vrij matige speler waar Blind echt meerder niveau's boven staat.

3 november 2017 om 13:26

Pieters is natuurlijk ook maar middelmaat en niet de oplossing voor het probleem van Oranje, Nederland moet eerst maar eens wat wereldtoppers gaan afleveren. Tot die tijd zal het gewoon aanmodderen zijn.

als je heel nuchter en objectief naar deze namen kijkt, is het heel logisch dat we niet naar het wk gaan. Gewoon heel mmatige lichting. Hoop doet leven

3 november 2017 om 13:18

Tja, als de naam Robben er niet tussen staat, is het al een pak minder.

Ik snap trouwens Wijnaldum niet. Die is toch ook geblesseerd

Heerlijk, weer tijd voor een potje van Oranje. Man, wat kijk ik daar naar uit. Genieten!

Vrije land vrije keuzes nu de zogezegde spelers van pas komen moeten ze kiezen voor nl.

Voorbeeld memphis zegt genoeg alleen al daarom Zou ik niet voor nl willen voetballen media weet niet hoe je met het menselijke aspect moet omgaan...
Media heeft de taal om geld te verdienen geven geen moer om de mens.
Sneijder heeft ziel gegeven voor zijn land en word nu niet eens opgeroepen regelrechte schandaal...

Nee nl tijden veranderen zolang jullie je eigen mensen als troep behandelen zal dat vice versa zijn.

Het is toch ongelooflijk dat een Wesly Sneijder nog steeds wordt opgeroepen. Net als dat het belachelijk was dat hij zijn record cadeau kreeg met de speeltijd in de oefenwedstrijden afgelopen zomer, toen hij even heen en weer vloog voor de bekerfinale met Gala, zodat hij nog wat minuten kon maken en het record op zijn naam schrijven. Hier gaan we gewoon vrolijk mee door. Vind je het gek dat we als voetballand niks meer voorstellen als we het Nederlands elftal gebruiken als leuk uitje, guiness book of records en alle andere kinderfeestjes. Wat een gedrocht, ook Advocaat is een grote clown gebleken bij Oranje. Snel deze wedstrijden afwerken en dan een nieuwe bondscoach aanstellen. Liefst iemand die onbevooroordeeld is, dus graag een buitenlander!

3 november 2017 om 14:20

Nee dat Janssen is opgeroepen is wel verklaarbaar? Schei toch uit, Sneijder is op zijn einde nog steeds beter dan de meeste !

3 november 2017 om 15:01

Ik zeg niet dat Janssen wel verklaarbaar is, of terecht wordt geselecteerd. Ik geef mijn mening hier over het selecteren van 1 bepaalde speler. Dat wil niet zeggen dat ik het met de overige keuzes allemaal eens ben.

Toch lekker dat er een aantal echte pure linksbacks bij deze selectie zitten!!!

Wat een selectie jonge jonge je moet toch wel blind zijn als je vast blijft houden aan Jansen Rekik en Veltman
Dan heb je er als bondscoach toch wij nog sloegen van
Zou blij zijn als die pipo Avocaat oprot

3 november 2017 om 15:08

Zie je Rekik voetballen in Duitsland? Speelt in principe alles daar bij ploeg die daar in de middenmoot staat. Doet het dus helemaal niet onaardig.

Ik zou het wel weten.

Cillessen
Tete
De Ligt
Van Dijk
Ake
Sneijder
Blind
Vilhena
Promes
Janssen
Babel

Een echte Advocaatselectie! Ik snak naar een andere bondscoach die eens aan teambuilding doet. Deze wedstrijden zullen wel gewonnen worden, maar wat heb je er aan? Ik ga ze niet eens kijken en zal de enige niet zijn die dat doet.

ik snap de keuze van Janssen niet, jullie???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren