Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder gaat voor Oranje-record: ‘Ja, ik ben dichtbij en ben net dertig jaar’

Laatste update:

Edwin van der Sar mag zich met 130 wedstrijden in dienst van het Nederlands elftal recordinternational noemen, maar de voormalig doelman wordt op de hielen gezeten door Wesley Sneijder. De aanvallende middenvelder van Galatasaray heeft nog even te gaan, maar is ambitieus.

/

De spelverdeler, die het dinsdag met Oranje opneemt tegen Tsjechië tijdens het eerste duel in de kwalificatie voor het EK van 2016, heeft momenteel 106 interlands achter zijn naam staan. De WK-finalist van het WK van 2010 kijkt ernaar uit de huidige marketingdirecteur van Ajax af te lossen als recordhouder. “Ja, waarom niet”, stelt Sneijder in gesprek met De Telegraaf.

“Ik ben nu zover gekomen, dicht bij zijn record en ben net dertig jaar”, geeft de middenvelder aan. Sneijder zou al een heel eind kunnen komen als Oranje de kwalificatiereeks onder leiding van bondscoach Guus Hiddink goed doorloopt en zich plaatst voor het toernooi dat over een kleine twee jaar in Frankrijk wordt georganiseerd. “Maar na 2016 ga ik door als voetballer en hoop dan nog steeds op het niveau van Oranje te kunnen presteren”, kijkt de speler van Galatasaray alvast vooruit.

Denk je dat Wesley Sneijder de nieuwe recordinternational van Nederland wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij een beeld wil blijven staan, moet naar een betere club dan Gala, bijv de BPl wordt hoger aangeslagen en beter bekeken

8 september 2014 om 08:48

Kan hij wel naar een betere club? Ik zie hem een hoger niveau niet aan kunnen.

8 september 2014 om 09:06

Deze vent kan al ruim 4 jaar het niveau niet meer aan, maar blijft opgesteld worden. Ook in brazilie was hij weer het pietertje van het NL elftal

8 september 2014 om 09:21

@ Tendeloo

Heb jij wel naar de wedstrijden gekeken?

8 september 2014 om 09:25

Ja. Ik zag een mannetje die vroeger bepalend was met doelpunten en assists, alleen maar fouten maken, daadwerkelijk 0 toevoegen aan het spel van oranje, geen assists geven, 1 rebound scoren, en de beslissende penalty missen in de halve finale

8 september 2014 om 10:20

Bal op Robben vergeten??!!

8 september 2014 om 10:34

Je bedoelt 2 assists, ontzettend veel meters maken en verdedigend werk opknapen, 1 uitermate beslissende goal scoren die ons van de uitschakeling heeft gered en een penalty missen die toch niet had uitgemaakt omdat je met Cillessen op doel nooit een strafschoppenserie wint.

8 september 2014 om 10:50

Oh 1 assist gegeven in 6 wedstrijden, die zag ik over t hoofd. Wel fijn dat hij verder aanvallend 0,0 heeft bijgedragen als aanvallende middenvelder maar wel verdedigend veel werk heeft verricht. Wesley Sneijder, de Lex immers van oranje..

8 september 2014 om 11:32

Tendeloo snapt er echt niets van. Sneijder speelde een erg goed wk

8 september 2014 om 12:15

Sneijder grossierde in het balverlies. Ballen over 10 meter wist hij nog in de voet te spelen bij de tegenstander. Ja, hij schiet de winnende erin tegen Mexico en had een assist op Robben, maar dat was meer de klasse van Robben dan dat die bal zo goed was. Sneijder was in voetballend/aanvallend opzicht zeer matig en had in mijn ogen te veel balverlies. Verdedigend deed hij het echter wel prima, maar als nr. 10 gaat het daar niet om.

Wat Tendeloo dus zegt, net als Immers was hij voetballend gewoon matig. Het verdedigende werk is leuk, maar niet zijn hoofdtaak op die positie.

8 september 2014 om 12:30

Tegen brazilie liep het veel beter met voetballers op het middenveld. Sneijder is meer een speler als je wordt vastgezet op eigen helft, dan kan hij een robben voor de keeper zetten. In de korte combinatie vind ik hem heel matig.

8 september 2014 om 12:48

Ruim 4 jaar ja? In welk jaartal zitten we ook alweer? 2014 toch?

4 jaar geleden (2010) was meneer Sneijder volgens velen toch echt de beste speler van de wereld. Hij won de Scudetto + Champions League met Internazionale en had hier een groot aandeel in. En dan heb ik het nog niet eens over zijn aandeel op het WK 2010..

8 september 2014 om 13:03

In het seizoen 2009-2010 draaide Sneijder een goed seizoen. Op het WK 2010 speelde Sneijder een goed toernooi. Daarna heeft hij nooit meer een pepernoot geraakt. En het einde van het WK 2010 is nu ruim 4 jaar geleden.
Had je zelf ook wel uit kunnen rekenen toch?

8 september 2014 om 17:43

Statistieken van Sneijder in 2009-2010:
41 wedstrijden - 8 goals

2010-2011:
37 wedstrijden - 7 goals

Het seizoen na het WK van 2010 heeft ie dus zo goed als hetzelfde gepresteerd en vorig seizoen bij Galatasaray heeft ie ook erg mooie statistieken voor een aanvallende middenvelder en linker winger wat hij helemaal niet is..

2013-2014:
42 wedstrijden - 17 goals

Dus of ie nou echt geen pepernoot geraakt heeft..

8 september 2014 om 08:51

Een klasbak als Sneijder raakt nooit uit beeld doordat hij in Turkije speelt. Jij doet net alsof dat een waardeloze competitie is. In werkelijkheid komen Turkse clubs in elk geval verder in Europa dan de onzen

8 september 2014 om 09:12

Zullen we dit jaar even afwachten of ze verder komen jozef?

8 september 2014 om 11:27

Tendeloo sneijder is een baas! Ga een hobby zoeken ofzo..

Ik zie hem het record wel halen, tenzij Guus moeilijk gaat doen. Sneijder verdiend het ook. Hij had veel inbreng in afgelopen twee zeer succesvolle WK's. Hij raakt ook niet uit beeld hoor, Gala speelt vaak in CL.

Ik hoop eerlijk gezegd dat er tussen nu en de komende 2 jaar iemand op staat en Sneijder zijn rol gaat overnemen in Oranje.

Als we de komende 2-3 jaar nog op Sneijder moeten rekenen betekent dat er iets mis is met het Nederlandse voetbal en de doorstroom/opleiding van deze jongens. Sneijder zit al sinds 2003 bij Oranje en speelt sinds 2004 erg regelmatig/veel wedstrijden. Dat er in de afgelopen 10 jaar niemand is opgestaan en het hem heeft moeilijk gemaakt is wel heel erg. Dat geldt ook voor de spitspositie.

8 september 2014 om 10:13

Maher was de beoogde opvolger, maar die heeft zich niet goed ontwikkeld. Maar er zijn meer opties zoals Wijnaldum of Afellay.

8 september 2014 om 10:21

Affelay wordt ik ook niet bepaald vrolijk van..

Sneijder is de komende 2 jaar t/m het EK de onbetwiste nummer 10 in Oranje. Niemand komt op korte termijn in de buurt, dus ik zie hem het record makkelijk halen.

Helemaal klaar met deze structurele underachiever. In Brazilië heeft hij iedereen nog tevreden gehouden door lekker te lopen Kuyten - draven, sleuren, foutief passen, te laat tackelen - maar het is toch treurig, ooit de beste middenvelder ter wereld, nu een middelmatige voetballer die niet eens meer kan opendraaien, ooit een van z'n sterkste punten. En hij is inderdaad pas net dertig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren