Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sánchez: 'Die blik van Van Gaal, het was werkelijk schandalig'

Laatste update:
/

Arjen Robben is persona non grata in Mexico, maar ook Louis van Gaal is niet bepaald geliefd. De manager van Manchester United wordt verweten dat hij Javier Hernández geen eerlijke kans op Old Trafford heeft gegeven. Chicharito werd vorig seizoen uitgeleend aan Real Madrid en deze week maakte hij de definitieve overstap naar Bayer Leverkusen.

"Hij houdt er andere ideeën op na en vertrouwt op andere spelers”, vertelde Hernández dinsdag tijdens zijn presentatie bij Bayer over Van Gaal. Hugo Sánchez, de beste voetballer die Mexico ooit heeft voortgebracht, hekelt de manier waarop Van Gaal met zijn landgenoot is omgesprongen. De oud-aanvaller doelt bijvoorbeeld op de seconden na de gemiste strafschop van Chicharito in het Champions League-duel met Club Brugge. De Mexicaan gleed uit en schoot naast, waarna Van Gaal met een verbaasde blik secondenlang naar zijn assistent-trainer Ryan Giggs kijkt.

/

"Wat een reactie. Maar dat is niet de eerste keer. Hij heeft wel vijftigduizend keer laten zien dat hij een slecht persoon is", zo foeterde Hugol, die in 283 duels voor Real Madrid liefst 208 doelpunten maakte. "Ik ben trainer geweest en een trainer moet niet op die manier reageren als een eigen speler iets dergelijks overkomt. Ik zou hem steunen, applaudiseren en zeggen dat hj vertrouwen moet houden."

"Die blik van Van Gaal naar Giggs... Het was werkelijk schandalig", zo vervolgde de voormalig bondscoach van Mexico zijn tirade. "Iedere speler kan een slechte wedstrijd spelen, maar Van Gaal is een schoft. Ik hoop dat dit negatief doorwerkt en iedereen in Engeland ziet dat Van Gaal een slecht persoon is. Iemand die zijn spelers slecht behandelt. Hij moet professioneel te werk gaan, op menselijke wijze met spelers omgaan."

Die blik van Louis van Gaal na de gemiste penalty van Javier Hernández! ?? #mufc #instavoetbalzone

Un vídeo publicado por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Manchester United had Javier Hernández deze zomer niet moeten laten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdeelde meningen gezien de poll.

1 september 2015 om 23:00

Dat kan ook komen omdat je op de kleuterschool leert dat je een poll nooit ontkennend moet maken waardoor de lezer in de war kan raken.
Ontopic: denk dat het nu wel een hype wordt over het hele "zuid Amerikaanse gebeuren". Denk dat het wel mee valt, recht door zee en altijd eerlijk.

2 september 2015 om 08:40

Vooral een cultuurverschil. Wat jij zegt is gewoon zo, van Gaal is direct en dat zijn ze in Zuid Amerika niet gewend. Engelsen, Duitsers en Hollanders hebben daar veel meer mee. Het blijft een zwakte dat een topcoach als van Gaal moeite heeft met de omgang met mensen buiten deze cultuur. Als je echter zo'n prijzenkast hebt als van Gaal dan kun je hem echter niets verwijten.

1 september 2015 om 23:17

Hernandez had gewoon een kans verdiend. Je kan het niet hebben van alleen Depay en Rooney voorin, een heel seizoen lang. Ze schijnen vertrouwen te hebben in Wilson maar ik verwacht niet dat hij United naar het gewenste niveau brengt. De aanvalslinie is veel te dun en daar gaat United problemen mee krijgen dit seizoen.

2 september 2015 om 00:37

Ik vind het werkelijk verbazingwekkend. Hij heeft bewezen een goede spits te zijn, van gaal weet dat de spitsen positie een probleem is maar onder van gaal heeft hernandez bijna niet gespeeld. Het feit dat hij uitgeleend werd aan nota bene real lijkt mij voldoende reden om hem een goede kans te geven. Daarnaast heeft sanchez gelijk, van gaal is gewoon een gemeen mannetje en dat zie je aan vele spelers, valdes, de gea, hernandez, januzaj en nog vele anderen die in de clinch liggen/lagen met van gaal

2 september 2015 om 03:32

Wellicht dat er naast het veld ook andere dingen meespelen die zich in bijvoorbeeld trainingen voordoen, of gedrag in privésfeer?

Als je echt iets wil bereiken zul je de rotte appels er ook tussenuit moeten halen. Hiermee wil ik niet zeggen dat dit vervelende spelers zijn, maar als je in de visie van de trainer op bepaalde vlakken niet geschikt bent is het in sommige gevallen beter om zo duidelijkheid te scheppen.

We hebben het hier wel over topsport op het hoogste niveau, dat is gewoon een harde wereld.

2 september 2015 om 08:07

Ah iemand die verder denkt. Blijft verfrissend op dit forum. Ja als Hernandez zo goed is zijn er duidelijk dingen naast het veld die er voor zorgen dat hij al 5 jaar niet doorbreekt. Iemand zegt hier ook dat je hem moet houden omdat hij door Madrid is geleend. Zulke redenatie, je gelooft toch niet dat mensen dat in hun hoofd herhalen?

2 september 2015 om 15:58

Jou redenatie is te gek voor woorden het is toch logisch dat als een speler gehuurd wordt en nog een aardig aantal wedstrijden speelt door real dan kun je echt wel voetballen. Zeer verfrissend hoe je mensen neerhaalt

2 september 2015 om 23:26

@jaap. Hernandez is door Manchester United al meedere jaren te ligt bevonden. Aangezien ze het daar waarschijnlijk beter weten dan wij is Bayern Leverkussen een goed alternatief

Hmm.. Interessant, Sanchez heeft zeker een punt, rechtveren en hem steunen en moed toeroepen zou menselijker zijn. Maar goed Van Gaal reageerde zo, het is wie hij is en daar verandert niemand wat aan, te nemen of te laten en hoewel ik daar geen fan van ben moet je dat ook kunnen aanvaarden in een mens.

1 september 2015 om 23:08

Het viel reuze mee. De kansen die hij mistte moesten twee gegarandeerde doelpunten zijn, zeker voor een goaltjesdief als Hernandez. En het feit dat LVG hem geen eerlijke kans gaf lag daar niet aan, hij was namelijk nooit een basisspeler bij United. Echt weer huilie van die Mexicanen, siert ze niet.

2 september 2015 om 10:38

Ach die Mexicanen roepen alles over die pingel... maar Robben had al eerder een pingel moeten krijgen toen die 2 verdedigers hem onderuit schoffelde...waarbij zelfs een van die verdedigers zijn scheenbeen brak.

Vervolgens waren er nog wat discutabele momenten waarop de scheidsrechter een pingel had kunnen geven.
Maar de scheidsrechters werden continue beïnvloed voor de wedstrijd door mensen die riepen dat ze hoopte dat de scheidsrechter niet in zijn schwalbes zou trappen.

Robben werd overigens wel degelijk geraakt...het was weliswaar miniem en zijn kleine teen...maar geraakt werd hij.
Zie het als een optelsom van allemaal twijfelmomentjes van een scheidsrechter, vroeg of laat geeft hij hem dan toch!

1 september 2015 om 23:28

Tja, voetbal is geen liefdadigheid en t trucje van van Gaal werkt heel goed. Kan die sanchez wel schijnheilig principieel gaan doen, maar de successen van van Gaal geven daar niks om.

2 september 2015 om 00:12

Ach die Mexicanen roepen wel vaker van alles. Gek genoeg zijn het altijd anderen die hen zogenaamd tegenwerken. Ik neem ze totaal niet meer serieus. Kan ook komen door het gedrag van die ex-bondscoach bij het Wk.

Van Gaal staat erom bekend dat hij zijn spelers met enorm vertrouwen het veld op kan sturen. Die blik interpreteer ik meer als komisch. Het kan ook goed zijn dat hij nog een opmerking maakte over het veld en het schoeisel van voetballers tegenwoordig en op deze wijze in zijn gelijk wordt gezet... Ik heb het idee dat ze dit soort non-verbale acties niet goed kunnen begrijpen, aangezien Zuid-Amerikanen en Zuid Europeanen veel met handgebaren duidelijk maken, in tegenstelling tot West Europeanen...

2 september 2015 om 00:31

wel jammer dat hij zo ''is''

2 september 2015 om 09:02

Serieus. Kent iemand hier een trainer die gaat applaudisseren nadat zijn speler een penalty mist? Zelfs op amateurniveau maak je dat niet mee. Als je uitglijdt bij het nemen van een penalty is dat een gebrek aan concentratie, kortom: dan krijg je kritiek. Wat een grap deze Sanchez, niet serieus te nemen deze opmerking, puur nationalisme van deze Mexicaan die nog steeds (!) butt-hurt is nadat Nederland van ze had gewonnen dankzij Robben's valpartij.

2 september 2015 om 23:47

HAHAHA

2 september 2015 om 11:01

Je bent zelf geen haar beter als je vind dat iemand een slecht mens is en dan degene niks gunnen of hopen dat het hem slecht zal vergaan.....wat ben je zelf dan voor een persoon? (hater).

Dan moet je niks over V. Gaal zeggen en hem niet beoordelen, Hugo, dan moet je vooral naar jezelf kijken en wat jij over anderen zegt en welke energie jij de wereld in gooit. In dit geval een negatieve energie richting V. Gaal.
Er zijn veel mensen die een ander beoordelen op zijn gedrag maar dan juist precies hetzelfde gedrag laten zien, haha

2 september 2015 om 11:32

Veel mensen vergeten de ruzies die Ferguson had met Beckham, Stam, Nistelrooij, Ferdinand en zelfs Rooney. Ferguson is nu een heilige, maar van Gaal mag met niemand ruzie hebben? Dubbele moraal of selectief geheugen? Overigens heeft volgens mij die Hugo nog nooit gesproken met van Gaal, toch raar dat je dan zo'n uitgesproken mening hebt over iemand?

Chicharito kan je er prima bij hebben want hij heeft toch de meeste seizoenen bij united in de tijd die hij kreeg (voornamelijk als invaller) 10 of meer goals gemaakt.

Ik vind Hernandez een prima back-up voor ManU. Maar hiermee heeft Bayer een mooie aankoop, want voor Bayer is het een prima basisspeler.

Hij is nog beter helderziend dan dat hij voetballer is geweest.
Hoe kan hij aan 1 blik opmerken wat LVG ermee bedoelt.
Weet hij of er afspraken gemaakt zijn en wat LVG precies met die blik bedoelt?
Misschien heeft LVG van te voren tegen hernandeze gezegd dat hij schoenen met noppen aan moest doen. Weer hij veel.
Dit is de boel opstoken en niet het fijne ervan te weten.
Vind het wel erg laag om zo te reageren.
Kijk zelf eens wat hernandeze gepresteerd heeft.
Hij heeft kansen genoeg gehad. Ook bij Madrid. Maar ook die wilden hem niet meer. Dus zegt ook wel genoeg dat hij niet goed genoeg is voor de Europese top. Klaar. Deal with it.
LVG werkt iedere dag met die gasten. Dus weer echt wel of isme wel of niet goed genoeg is.
Hernandeze heeft nooit echt een vaste basis plaatse gehad.
Bayern is een mooie club voor hem. Waar hij lekker z'n wedstrijdjes pakt en doelpunten gaat maken.
Maar is gewoon niet het niveau war united nodig heeft.
Ze hebben er iig genoeg commercie eraan verdient.
LVG zal de eerste trainer die zal "juichen" als er iets goed gedaan wordt.

Ik moest er heel hard om lachen, vooral die reactie van Giggs zo van: 'tja, die kon erin' hehe.

Javier Hernandez heeft in Europa trouwens geen klote gepresteerd, niet bij United en niet bij Real. Hij heeft al die tijd boven zijn stand geleeft en is nu op zijn plek bij Leverkusen.

1 september 2015 om 23:12

Ik weet niet of je het weet maar bij Real heeft tie het uitstekend gedaan toen hij de kans kreeg.
Bij United heeft hij nooit de kans gekregen.
Bij Leverkusen gaat hij weer tot leven komen let maar op.

1 september 2015 om 23:21

Hij heeft het 1 keer goed gedaan tegen Atleti, voor de rest liet hij niks zien. Kreeg ook heel weinig speelminuten. Wist bijna de hele eerste seizoenshelft niet dat ie gehuurd werd. Dit soort zwakke spelersbeleid kan je wel aan Real overlaten...

2 september 2015 om 00:25

Leuk geprobeerd Cule.
Hernandez heeft meerdere sterke wedstrijden gespeeld voor Real.
Tegen Celta-Sevilla en Deportivo onder andere was hij meer dan goed en hij was gehuurd dus wat nou slecht beleid?
Voor slecht beleid moet je bij Barca zijn 40 miljoen voor een bejaarde turk?
Leuk ook voor Rafinha mischien moet hij ook met schoenen gooien dan kan hij Turan uit de basis spelen.
Ciao

2 september 2015 om 00:33

28 jaar is tegenwoordig al bejaard? Uit welke eeuw kom jij?

2 september 2015 om 08:14

Haha hij heeft geen kans gehad. Pak jij de stats er maar eens bij en kijk hoeveel minuten hij heeft gekregen om te falen.

2 september 2015 om 14:07

Je noemt precies drie wedstrijden dat hij goed speelt. Net zo veel als Vermaelen prijzen met Barca heeft gewonnen. Je bent tactisch niet echt ingesteld, moet Barca dan alleen maar zondagmiddag spelers halen die alleen tegen Betis en Rayo het goed doen? Zie Rakitic als goede voorbeeld. Geniet van het afgelopen seizoen nog.

2 september 2015 om 00:09

40 doelpunten in 100 wedstrijden bij united als invaller vind ik zeker niet slecht!! En ik herinner mij enkele seizoenen geleden was het elke keer raak toen hij er in kwam.

2 september 2015 om 01:43

Dat is een redelijk aantal, maar laten we eerlijk zijn: hij kwam tekort. Huntelaar had ook mooie cijfers bij Real, maar was het ook niet.

2 september 2015 om 10:42

Klopt, maar die begon volgens mij moeilijk, op gegeven moment scoorde hij er 8 in 5 wedstrijden.

Ik vond die reactie niet zo raar hoor. Hij was gewoon verbaasd.
Iedereen verwacht natuurlijk dat Hernandez die bal daar ff erin schiet.

1 september 2015 om 23:08

Precies. Of misschien gunde lvg hrt hem zozeer. Maar zuchte hij min of meer dat zelfs deze opgelegde kans er door domme pech niet in gaat. Meer een blik van...dan zit ook alles tegen!

1 september 2015 om 23:09

De Mexicaanse bondscoach zou ook op dezelfde manier reageren. Als je ziet dat Hernandez even later ook nog is open doel mist, ben je er ook snel klaar mee.

Gelul van die Sanchez. Het stond toch al 0-4 voor united op dat moment. Maak er niet zo'n punt van.

Chicarito is nu een speler die nog geen loopbaan gehad heeft. Altijd maar op de bank gezeten met misschien word het ooit nog wat. Dit is misschien wel het beste wat hem kon overkomen. Nu hoeft hij niet meer tweede keuze te zijn maar kan hij eindelijk misschien eerste keuze zijn. Een eerlijke boodschap van Louis aan Hernandes misschien wel goed voor beide partijen.

die gast neemt de penaty terwijl hij niet de uitgekozen man is, dat krijg je er van..als je mist komen de verwijten wat niet vreemd is..typisch gevalletje jammer joh!

2 september 2015 om 08:15

Jep dan moet je het laten zien ook. Eigen schuld.

Gelul van die mexicano Sanchez. Het stond toen toch al 0-4 voor united. Maak er niet zo'n punt van.

Niet huilen jongen. Chicharito komt tekort voor de top.wat nieuw is is dat plots iedereen dit door heeft, daarvoor was Chicharito de chouchou van de neutrale voetbalsupporter. Hij is nutteloos in het veldspel maar als hij dan ook nog eens niet kan scoren dan heb je helemaal niets aan hem. Waarschijnlijk geloven ze in Mexico echt dat hij Real of Man U aankan.

1 september 2015 om 23:40

Lol hij kan zelfs bij Mexico geen basisplaats krijgen.

Komt inderdaad gewoon te kort. Niet alleen Van Gaal heeft dat door, ook Ancelotti, Moyes en zelfs Ferguson.

Ik neem aan dat penalty missen menselijke is, (voor de primaten op vz die blèren)

1 september 2015 om 23:30

Typisch dat Chicarito hem mistte. Zoals het ook typisch was dat hij DE uitgelezen mogelijkheid mistte om Krul te passeren tegen Newcastle. Chicarito is prima voor Leverkusen en niet meer dan dat. Daarnaast had hij nog maar 1 jaar contract.

2 september 2015 om 01:44

Zo uitglijden bij een penalty is gewoon heel onprofessioneel en dom.

Tsja, van Gaal is een rare kwibus. Altijd zijn eigen maniertjes en plannetjes, vaak ontzettend egoïstisch en onaardig maar toch siert dat hem ook wel. Hij volgt zijn eigen weg en vertrouwt er op daarmee successen te behalen, is hem ook wel eens gelukt in het verleden dus waarom ook niet. De meningen zijn over hem altijd verdeeld, behalve over zijn kop: die is gewoon onuitstaanbaar.

2 september 2015 om 10:45

Hoe kom je er bij dat hij egoistisch en onaardig is?
Heb je hem wel eens ontmoet?
Zelden zo'n aardige man ontmoet!

Ik ben geen LVG fan, maar we weten de context niet. Lijkt mij iets tussen LVG en Giggs en dat ze daarom elkaar aankijken.

Ben ook geen lvg fan, maar als je zo kinderlijk uitglijdt dan lijkt het me logisch dat je zo een lange blik te verwerken krijgt.

Iedereen maakt welles een blunder. Nu met camera's overal die alles volgen wordt alles zwaar uitvergroot. Denkt je dat ze 25 jaar geleden anders hadden gereageerd.... Die gozer moet niet zo zeuren, ik word een beetje moe van dat van Gaal bashen. Je mag hem of niet. Klaar.

Die blik van Van Gaal was zeker schandalig...

"iedere speler kan een slechte wedstrijd spelen, maar Van Gaal is een schoft. Ik hoop dat dit negatief doorwerkt en iedereen in Engeland ziet dat Van Gaal een slecht persoon is. Iemand die zijn spelers slecht behandelt. Hij moet professioneel te werk gaan, op menselijke wijze met spelers omgaan."

Hopen dat een ander faalt en hem slecht noemen op basis van 1 fragment, dan ben je pas een schoft.

2 september 2015 om 09:08

Mexicanen zijn gewoon nog steeds van slag door die valpartij van Robben. De eerstvolgende keer dat een Mexicaan zich positief uitlaat over een Nederlandse voetballer zal nog jaren duren. Eerlijk gezegd vind ik dat men zich daar een beetje liet kennen (en deze Hugo Sanchez ook) door zo overdreven te reageren op een niet eens zo heel duidelijke schwalbe van Robben.

Overigens was die blik van Van Gaal meer dan terecht. Belachelijke wedstrijd van Chicharito.

2 september 2015 om 09:42

Klopt, het zit ze heel diep. Dat ze keihard geholpen zijn met de gold cup, daar hoor je ze niet over. Panama kan er over meepraten.

Ze hebben al geen centrum spitsen en dan doen ze Chicarito ook nog weg.
Snap er helemaal niets van.

Nou nou, het leek net fc knudde die penalty, dan mag de coach best wel zo kijken hoor.

Met wat Hugol allemaal over een ander mens zegt, gedraagt hij zich ook als een schoft.

Ach die 2-1 nederlaag in Brazilie doet gewoon nog pijn. Wat een gezeik over een gezichtsuitdrukking.

Hernandez is lange tijd van waarde geweest bij United maar dit seizoen speelde hij echt heel erg slecht in de minuten die hij kreeg. Zo had hij de drie punten moeten pakken voor United tegen Newcastle, maar hij liet dit na. Dat was een moment waarop een goede spits er gewoon moet staan.

Jeetje, je gaat die Mexicanen toch maar een irritant volk vinden zo. Als je ze hoort dan hoor je ze zeuren. Je zou blij moeten zijn dat Hernandez eindelijk een goede club heeft gevonden waar hij wel het vertrouwen zal krijgen.

2 september 2015 om 10:47

Vooral die Mexicaan die een jaar lang #noerapenal schreef naar de Knvb via Twitter!
Vond het wel hilarisch dat de Knvb vervolgens na de zoveelste onterechte pingel op de goldcup naar die jongen #erapenal schreef.

Zo van 'dat was zeker wel een penalty?'

Sorry, maar die zuid Amerikanen kunnen er wat van zeg. Man, man, man wat kunnen die zeuren als iets niet hun kant op gaat.

Als ik een trainer had gehad die applaudisseerde bij elke gemiste kans of domme actie op het veld, dan kreeg ik elke week een staande ovatie. In plaats daarvan stond ik regelmatig te vlaggen.

Volgens mij verkondigt meneer Sanchez de huilmexicaan een hoop onzin. Wanneer je speler op deze manier een penalty mist, is enig cynisme wel op zijn plek.

Van Gaal een slecht mens. Lol, no shit. Die man liet zich ook achter ieders rug aanstellen als AD van Ajax. Top vakman, maar als mens krijg ik de kriebels van hem.

Louis van Gaal een slecht persoon? De heer Sanchez en van Gaal hebben elkaar nog nooit gesproken heb ik zo juist begrepen. De heer Sanchez laat zien zelf een niet zo'n net persoon te zijn door iets te roepen over een collega die je nog nooit hebt gesproken.

Ze zijn redelijk de weg kwijt daar in Manchester. Van Gaal is een held, maar wat ze daar allemaal aan het doen zijn is een raadsel.

Ze smijten maar met bizarre bedragen, maar kopen bijvoorbeeld geen fatsoenlijke centrale verdediger.. Dan ook nog eens een wereldtopper als Chicharito laten gaan en n.b. 50miljoen!!! neerleggen voor een 19 jarig talent..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren