Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smaakmaker NAC Breda: ‘Ermee eens dat ik klaar ben voor een topclub’

Laatste update:

Voor supporters van NAC Breda valt er dit seizoen niet veel te genieten. De club staat zestiende op de ranglijst en men moet serieus rekening houden met de nacompetitie. Adnane Tighadouini is iemand die wel bezig is aan een goed seizoen. Zo kreeg de 22-jarige smaakmaker lof van oud-coach Co Adriaanse en ploeggenoot Demy de Zeeuw.

/

Volgens Adriaanse is Tighadouini klaar voor de Nederlandse top. Dat doet de aanvaller goed, zegt hij in gesprek met Voetbal International. “Ja, dat heb ik ook gehoord. Het stemt met trots dat mensen als zij zeggen dat ik de kwaliteiten heb voor een Nederlandse topclub. Ik ben het met ze eens dat ik klaar ben voor een topclub, voel dat ik daar ook belangrijk kan zijn.”

Voorlopig houdt Tighadouini zijn hoofd bij NAC Breda, want het wordt nog een flink karwei om degradatie te ontlopen. “Met mijn vader en zaakwaarnemer, die beiden mijn belangen behartigen, heb ik afgesproken dat ik niets van belangstelling van andere clubs hoef te weten de komende tijd. Mijn focus is geheel gericht op mijn spel in Breda.”

Is Adnane Tighadouini klaar voor een topclub?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou eerst een tussenstap pakken bij AZ of SC Heerenveen. Zo zonde dat Vitesse hem zo makkelijk heeft laten gaan. Onbegrijpelijk.

22 april 2015 om 17:29

Als Memphis Deday vertrekt zou ik Adnane Tighadouini een zeer degelijke vervanger vinden. NAC heeft geld nodig en dus zou hij niet veel moeten kosten denk ik.

22 april 2015 om 19:01

PSV heeft hem ook al meerdere malen bekeken, volgens mij is hij te licht bevonden (maar dat weet ik niet zeker).

22 april 2015 om 19:46

Als jij denkt dat Adje voor een appel en een ei is binnen te halen, dan heb jij het gloeiend mis.
Natuurlijk heeft NAC Breda geld nodig, maar net zoals iedere andere club. Wij hebben geen schulden meer en zitten sinds kort in categorie 2. De vooruitzichten zien er goed uit, mits wij in de ere blijven.

Tighadouini is een prima voetballer die echt wel een paar miljoen zal moeten opbrengen. Het liefst zie ik hem naar Ajax of AZ vertrekken. Maar nog liever hoop ik dat hij blijft.

22 april 2015 om 17:29

Volgens mij heeft Vitesse nog recht op 50 van de transfersom bij doorverkoop. Ze zouden hem dus eventueel voor een gunstig prijsje weer kunnen oppikken.

22 april 2015 om 17:30

Denk dat AZ idd wel een goede stap is om vervolgens naar een top 3 club te gaan als het lukt

22 april 2015 om 17:30

Lijkt me wel de ideale vervanger van Depay, dezelfde type speler. Maar een Heerenveen zou perfect bij hem passen indien Larsson vertrekt (naar PSV misschien).

Zou best eens een alternatief kunnen zijn voor depay indien het terughalen van affelay niet haalbaar lijkt....

Tigga is niet te stoppen. Zou het mooi vinden als Ajax hem zou overnemen.
Kunnen wel wat creativiteit gebruiken.

Een subtopclub. Vitesse, AZ ofzoiets..

Had hem graag bij Vitesse zien blijven, stuk beter dan Drama overbetaald en over het paard getilde Labyad

Is echt totaal niet klaar voor een topclub, ik weet niet waarom sommige mensen denken dat hij daar zou slagen. Hij moet eerst bij een middenmoter/subtopper maar eens laten zien dat hij dat niveau aankan voordat hij gaat dromen.

22 april 2015 om 17:48

Ik zou niet weten waarom je van een degradatiekandidaat eerst naar een middenmoter zou moeten gaan. Je onderbouwt het verder ook totaal niet, lol.

22 april 2015 om 17:58

Kun je niet lezen? Ik zeg toch dat ik hem niet goed genoeg vond en hij zich eerst daar moet bewijzen voor hij aan een topclub gaat denken? Onderbouwing lijkt me niet nodig als je zelf een beetje na kan denken, maar als je dat niet lukt: op een hoger niveau laten zien dat je het aankan. Als je dat nut niet ziet kan ie net zo goed naar Barcelona gaan...

22 april 2015 om 18:02

Gelukkig kan ik wel lezen. Alleen zie ik nog steeds geen onderbouwing.
Hij zou zich dus moeten bewijzen, dat is het enige wat ik eruit op kan maken.
Dan vraag ik me sterk af wat hij dit seizoen dan gedaan heeft.
Laten zien dat hij een stevige baard kan kweken?

22 april 2015 om 18:07

Mooi dat je 'm nog even geedit hebt.
Je hanteert een logica die Keisuke Honda niet zou kunnen bekoren.

22 april 2015 om 18:28

Het is natuurlijk wel zo dat je bij een club als Nac, wat dit seizoen gewoon een heel kleurloos jaar heeft, al heel snel positief opvalt. Denk dat hij daarom nog wel wat te leren heeft voordat hij naar een grotere club gaat binnen Nederland of daarbuiten. Denk dat een PSV of Feyenoord bijvoorbeeld in hem op dit moment niet een directe versterking ziet. Bij de Tafel van Kees van afgelopen weekend werd er ook een beetje omheen gedraaid door Brands toen hem werd gevraagd of hij een goede veranger zou zijn voor Depay. Ik denk zelf dat hij op dit moment zeker die stap nog niet aan kan, maar dit is meer een 'gut feeling' dan iets waar ik echt sterke argumenten voor kan maken.

Overigens gingen er voor dit seizoen ook geluiden dat hij misschien naar Groningen zou komen, er was in ieder geval interesse. Na dit seizoen kun je wel zeggen dat hij een goede aankoop zou zijn geweest, maar hij is nu totaal overbodig gezien de bezetting op de flanken. Ben benieuwed. Ik denk dat een tussenstap naar bijv. AZ of Heerenveen zoals hier al geopperd wordt beter voor hem is.

22 april 2015 om 18:43

Hij is verre van rijp voor een topclub. Hij heeft al moeite met spelen in teambelang bij een tobclub

22 april 2015 om 18:48

@ sjonnie

Zeker weten, in een team dat totaal zuigt val je snel op als je veel goede momenten hebt. Toch snap ik de logica niet altijd, aangezien je ook zou kunnen zeggen dat het juist lastiger is om goed te spelen in een zwak team met zwakke medespelers die totaal uit vorm zijn. Je zou dus ook kunnen redeneren dat als hij dit al bij NAC kan laten zien, wat kan hij dan wel niet doen voor een club/team die er beter voor staat. Ongeacht dit alles heeft Tigga natuurlijk nog een hoop te leren, dat staat buiten kijf. Maar een volgende stap zie ik hem zeker maken en dat is 'm ook gegund.

Terughalen kan nog altijd, we hadden volgens mij iets van een terugkoopclausule of iets dergelijks.
Had zo'n ontwikkeling niet verwacht, was bij ons telkens geblesseerd.

Groningen probeert hem al 2 jaar op te pikken bij Breda, helaas wil hij zelf niet

22 april 2015 om 17:47

Knap

22 april 2015 om 19:03

Wel knap ja, omdat hij voor de zomer nog gewoon bij Vitesse zat. #justsaying

22 april 2015 om 22:56

Hij speelde de 2e helft van vorig seizoen ook al bij NAC hoor. In januari 2014 is hij naar NAC gekomen

22 april 2015 om 23:04

Excuses, je hebt natuurlijk gelijk.

Bij lange na niet goed genoeg. Jullie kijken teveel naar v/d Gijp. Technisch best goed maar erg traag en lui. Hij heeft bovendien een vervelende houding. Eerst maar eens 1 stapje hoger proberen, AZ of Groningen.

22 april 2015 om 17:51

Eens. Tigga is bij lange na niet goed genoeg. Vooral idd erg traag en lui.
Verder beetje raar om te zeggen dat je bij een topclub kan spelen als je slechts 11 goals maakt en niet elke wedstrijd je hele team op sleeptouw neemt. Hij mag blij zijn als hij bij Cambuur mag tekenen.

22 april 2015 om 17:59

11 doelpunten als buitenspeler bij een ploeg die pas sinds enkele maanden draait. Ja echt heel slecht die cijfers pffff

22 april 2015 om 20:25

Dat komt omdat hij geen bal afgeeft. Moet hij bij Ajax of PSV proberen. Speelt ie geen wedstrijd meer.

Goede vervanger voor Boetius bij Feyenoord. Tighadouini kan prima concurreren met Manu.

Ik ben het er mee oneens dat hij er klaar voor is. Kan geweldige acties maken maar ik zag hem tegen Ajax ook regelmatig zo een bal inleveren. Zulke dingen kunnen niet bij een topclub. Misschien eerst naar bijvoorbeeld AZ om die laatste stap te zetten naar de Nederlandse top.

22 april 2015 om 18:23

Klopt en Kishna is daar het levende bewijs van 😉

Ik zie hem bij een club als az wel schitteren hoor.

22 april 2015 om 23:51

Kishna presteert op dit moment ook niet naar behoren. Heb er wel vertrouwen in dat het volgend jaar beter gaat als hij blijft.

Is, in mijn ogen, zeker niet klaar voor een Nederlandse topclub. Waar blinkt hij in uit? Heeft een vrij goed schot en techniek maar dat is het zo een beetje. Heeft niet echt snelheid, geen sterke voorzet, geen sterke aanname en passeert niet makkelijk. Hij heeft een tussenstap nodig en zou dan na een jaar of 2 de stap naar top kunnen maken. De vergelijking met Depay slaat ook nergens op. Larsson van Heerenveen is ook beter.

halen die man. veel potentie, en te verkopen voor meer geld omdat ie nog zo jong is.

Deze jongen zie ik graag komen als vervanger voor Kishna, mits die vertrekt. Het zou mooi zijn als we eens voor een dubbeltje op de eerste rij zitten voor zo een speler ipv de volle pond betalen nadat hij de stap heeft gemaakt naar Az bijv.

Een topclub in NL is misschien wat te hoog gegrepen. Maar subtop kan hij denk ik wel aan. Mag van mij bij ons komen. Ik zie hem ook wel bij Vitesse spelen (als ze hem terugwillen en andersom) of PEC bijvoorbeeld.

22 april 2015 om 19:41

Naar Pec en Heerenveen is geen stap vooruit met alle respect

22 april 2015 om 21:06

haha meen je dit?!

25 april 2015 om 17:06

Van een club die om degeradatieplay-offs speelt naar een club die om de europaplay-offs speelt? Nee natuurlijk niet een stap omhoog. Dan zou je alleen PSV dit seizoen een stap omhoog kunnen noemen...

Overigens is het geen koopje NAC verlangt 2,5 miljoen voor hem.

22 april 2015 om 18:42

eigenlijk wel bizar gezien dat een chery maar iets van 2 miljoen kost

22 april 2015 om 18:55

Heeft er denk ik vooral mee te maken dat Chery nog maar één jaar contract heeft, plus NAC is veel afhankelijker van Tighadouini dan Groningen van Chery. Daarnaast zou je ook nog kunnen zeggen dat Tighadouini nog doorverkoopwaarde heeft, wat bij Chery weer iets minder zal zijn.

22 april 2015 om 18:58

ik zat even te denken in de trend van dat in het artikel stond dat hij naar een topclub wou, ik denk dat tighadouini meer aanpassingstijd nodig zou hebben bij een topclub dan een chery. maarja is natuurlijk ook speculeren he

22 april 2015 om 19:39

Mwa, is eigenlijk hoe je de woorden van Maaskant interpreteert. Hij heeft gezegd dat Tighadouini in de huidige markt makkelijk 2,5 miljoen euro oplevert, puur gekeken naar andere bedragen binnen de voetbalwereld. Alleen zijn er tal van factoren wat hier invloed op hebben: contractduur, leeftijd, statuur club, potentie en rek, situatie van club en wensen speler bijvoorbeeld. Als een speler zijn zinnen heeft gezet op een vertrek daalt vaak de vraagprijs, om zo voor alle partijen een win-win situatie eruit te halen. Een iets reëlere prijs is een á anderhalf miljoen euro. En dan gaat nog de helft, of in ieder geval een groot percentage, naar Vitesse.

Ik denk niet dat hij bij Ajax, PSV of Feyenoord echt veel zou spelen. Maak eerst maar eens de stap naar de subtop en bewijs je daar, heb je meer aan dan bankzitten bij een topclub. Samuel Armenteros redde het ook niet bij Feyenoord en Anderlecht, Guus Hupperts heeft het ook lastig genoeg bij Az.

Voetballen kan die zeker, maar ik denk dat hij de stap onderschat.

Ik heb Adje hoog zitten en kwaliteiten heeft hij zeker. Daarnaast heeft hij voor een Marokkaans talent een aardige mentaliteit, waardoor ik in deze jongen meer vertrouwen heb dan in pak m beet een Labyad of Bakkali. Alleen vraag ik me af hij gaat slagen bij een topclub. Heeft niet voldoende bagage in mijn ogen om aan te sluiten bij een club van het niveau Ajax/PSV. Kan prima voetballen, heeft een goede individuele actie, heeft snelheid en kan een wedstrijd openbreken en beslissen. Maar desondanks ligt het rendement nog te laag en heeft hij weinig oog voor medespelers. Daarnaast voert hij acties vaak te ver door, laat z'n mannetje in verdedigende situaties nog wel eens lopen en maakt looplijnen die soms echt niet kunnen. Maar dit is allemaal te verbeteren, dus op termijn zie ik hem wel slagen. Maar momenteel komt ie simpelweg te kort voor de absolute Nederlandse top

Bij een topclub is het wel heel anders spelen. Niet verkeerd om je ervan bewust te zijn dat heel NAC volkomen afhankelijk is van deze jongen en hij een volledig vrije rol heeft. Die vervult hij weliswaar met verve, alleen toch anders dan met meer druk. Overigens was hij toch ook een vermeende lastpak? Of is dat irrelevant nu hij presteert?

Zeer overschatte speler, doet het goed bij nac maar verder gaat hij niets bereiken

Fantastische samenvatting speler. Kijk je hele wedstrijden zie je meteen dat hij veel te kort komt voor de Nl top.

Nederlandse top? Nja kweet niet.
Eerst maar eens bij een nr 7 tm4 een heerenveentje/groningen of pec ofzo

Hij moet eerst een tussenstation pakken. Heerenveen of AZ. Vandaar de stap maken naar een top 3 club.

Is nog niet constant genoeg en kon beter eerst een tussenstap maken hij een Subtopper aangezien de druk ook heel anders is bij een topclub.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren