Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Adnane Tighadouini is na vier verhuurperiodes verlost van Málaga

Laatste update:

Adnane Tighadouini vertrekt per direct bij Malaga, zo meldt Voetbal International. Het contract van de 26-jarige vleugelspits is ontbonden, waardoor hij met een transfervrije status op zoek kan naar een nieuwe werkgever.

Tighadouini imponeerde in het seizoen 2014/15 bij NAC Breda, waar hij dat jaar 14 treffers maakte in 33 competitieduels. Daarmee dwong de aanvaller een lucratieve transfer af naar Málaga, waar hij in zijn eerste half jaar tot tien competitiewedstrijden en één doelpunt kwam. Daarna werd de eenvoudig Marokkaans international verhuurd aan Kayserispor.

Zijn periode in Turkije werd geen onverdeeld succes, waarna Tighadouini naar Vitesse vertrok. Bij de club waar hij ook zijn jeugdopleiding genoot kwam hij tot 25 competitieoptredens en 3 treffers. Het seizoen daarop ging hij naar Twente, waar hij met 2 doelpunten in 24 duels degradatie niet kon voorkomen. Het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis bij Esbjerg fB in Denemarken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Optimaal gebruikt gemaakt van het geboden contract door Malaga. Ben benieuwd naar vervolg van zijn carrière. Blijft een goede leuke speler om naar te kijken maar weinig effectief. Misschien nu wat langer voor hetzelfde team gaan spelen.

2 september 2019 om 23:43

Denk dat Twente een optie is, alleen het salaris zal wel een obstakel zijn.

2 september 2019 om 23:50

Die hebben daar Nakamura, die best wel indruk maakt (op mij in ieder geval). Lijkt me geen prioriteit

2 september 2019 om 23:58

Maar toen Twente degradeerde was Tighadouni helemaal niet zo goed op huurbasis

3 september 2019 om 00:05

De spoeling is dun bij Twente, dus wellicht een optie voor Ted.

3 september 2019 om 12:37

Dat hoop ik toch niet zeg, die struikelde in de tijd bij Twente alleen maar over zijn eigen benen. Die was wel 10x trager geworden dan in zijn goede periode bij NAC. Denk dat hij mooi gaat cashen in de zandbak, geen meerwaarde voor de eredivisie.

2 september 2019 om 23:52

Zou voor ADO echt de ideale man zijn ja. Iemand met wat creativiteit. Denk echter dat ze voornemens zijn om Cibicki linksvoor te laten spelen

2 september 2019 om 23:59

Dat zou een geweldige versterking zijn en een goede investering. Jongen die na 1 of 2 goede seizoenen ook nog kunt verkopen

Malaga is verlost van Tighadouini*. Man, wat een rampzalige aankoop is dat geweest voor Malaga uiteindelijk.

die moet toch wel een mooie club kunnen vinden in de Eredivisie. hij schoot er 15 in bij een NAC dat degradeerde. dat is echt heel erg knap

2 september 2019 om 23:49

Als dat het criterium is dan is mitchell te vrede ook een hele aardige speler 😂

3 september 2019 om 00:14

@ijsmuts

voor een spits vind ik het toch anders als voor een buitenspeler. volgens mij hebben Neres en Larsson er niet eens 15 ingelegd in een seizoen en Tighadouini speelde bij een degradatiekandidaat. ik zeg niet dat hij dan beter is als die twee maar voor een club uit het rechterrijtje is dit toch gewoon een prima speler?

3 september 2019 om 00:01

Dat is ook werkelijk waar het enige goede seizoen die hij gedraaid heeft, ik heb ook het vermoeden dat dit een speler is die 1 seizoen gepiekt heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren