Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bazoer trekt boetekleed aan: ‘Dit moet niet nog een keer gebeuren’

Laatste update:

Riechedly Bazoer had het onlangs flink aan de stok met trainer Leonid Slutsky en ploeggenoot Jay-Roy Grot. De middenvelder zou zelfs 'Fuck off, i don't want to play for your team anymore', hebben geroepen naar Slutsky. Bazoer heeft inmiddels excuses gemaakt en is derhalve weer welkom op het trainingsveld van Vitesse. Hij beseft echter maar al te goed dat hij niet nog een keer over de schreef kan gaan.

Bazoer werd tijdelijk uit de A-selectie gezet en ontving daarnaast een boete. Tijdens zijn schorsing heeft de ex-Ajacied alles eens goed op een rijtje gezet. "Ik heb er thuis over gesproken en mijn ouders en vriendin waren ook teleurgesteld in mij. Maar wat ik heb gedaan kan gewoon niet, dat snap ik ook", vertelt Bazoer aan Omroep Gelderland. Maandag was hij weer welkom bij Vitesse. "Ik heb mijn excuses aangeboden aan de spelers en de trainers. Daarop reageerden ze wel goed. Maar ook zij lieten mij merken dat dit echt niet kan, ik weet dus wel dat dit niet nog een keer moet gebeuren."

‘Keizer Keisuke’ wil na mislukte sollicitaties via Vitesse naar Tokio

Lees hier ons achtergrondverhaal over de loopbaan van Keisuke Honda.Lees artikel

Slutsky stelde Bazoer dinsdag gelijk weer op in het bekerduel van Vitesse met De Graafschap en de controleur verschijnt ook zondag tegen FC Emmen aan de aftrap. "Hij heeft een gele kaart en hij moet er alleen voor zorgen dat hij geen rood krijgt." Bazoer ziet het geruchtmakende incident als een leermoment. "Ik heb mijn lesje wel geleerd. Ik ga ook hulp zoeken. Hoe? Dat houd ik privé. Daar wil ik niet teveel over zeggen."

Bazoer is niet de enige speler die wordt besproken door Slutsky. Adnane Tighadouini, die eerder in twee periodes uitkwam voor Vitesse, stond vrijdagochtend net als Keisuke Honda op het trainingsveld van Vitesse. De clubloze aanvaller hoeft zich voorlopig echter geen illusies te maken. "In eerste instantie willen we hem gewoon helpen. Al weet je nooit wat er uit voort kan komen", laat Slutsky weten aan De Telegraaf. Tighadouini, tot afgelopen seizoen actief voor het Deense Esbjerg fB, trainde vorige maand ook al een keer mee met de Arnhemmers.

Zou Adnane Tighadouini een aanwinst zijn voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou persoonlijk zowel Tighadouini en Honda een contract geven tot einde van het seizoen. Met Musonda en Gong tot het einde van het seizoen uitgeschakeld en Tannane tot de winterstop hebben we geen creativiteit meer. En hebben ook weer wat leuke spelers op de bank zitten. Tegen de ADO zat er op Darfalou en Buitink na niemand op de bank die wat kon brengen. Dus ik zeg doen!

1 november 2019 om 14:08

Volgens mij zou jij iedereen een contract uitdelen. Ik zou eerst maar eens bekijken of Honda nog enige snelheid en finesse heeft en of Tigha niet 10 kilo te zwaar is zoals bij ons. Denk dat het verstandig is dat Vitesse afwachtend is.

1 november 2019 om 16:03

In Arnhem hebben ze geld zat.

1 november 2019 om 16:43

Nee hoor, moeten wel inderdaad beide fysiek oke zijn..

Verstandig van Bazoer dat hij eindelijk hulp gaat zoeken. Als hij zijn mentaliteit positief kan veranderen kan het misschien nog goed komen met zijn carriere.

Ben benieuwd hoelang hij het volhoudt, is inmiddels overal door de mand gevallen met zijn houding.tegen het eind van het seizoen zit hij niet meer bij de selectie, gaat het bij een "kleine" echt niet volhouden als hij zich al bij de grotere clubs niet heeft kunnen gedragen.

1 november 2019 om 14:42

Hij gaat hulp zoeken, dat is een goede methode om echt te veranderen. Dan hoeft hij het niet "vol te houden", maar kan hij er echt volwassener uit komen. Als hij geen hulp zou zoeken dan is het normaliter inderdaad een kwestie van tijd tot het weer fout gaat.

1 november 2019 om 15:14

het probleem is meer dat het niet de eerste keer is, toen hij binnen kwam bij Utrecht was het ook een soortgelijke verhaal. Ik moet mijn voeten laten spreken blabla en daar heeft hij zich ook niet kunnen gedragen, het is dat Advocaat het niet zo over zich heen laat komen anders was het daar ook al geescaleerd. Dat met die 4e man was ook een "smetje".ik hoop het voor die jongen maar ben er bang voor.

1 november 2019 om 15:17

Dat klopt allemaal. Maar als hij toen geen hulp gezocht heeft, en nu wel, dan is dat dus een belangrijke stap. Dat is ook niet raar, niemand gaat hulp zoeken als hij 1 keer de fout in is gegaan. Dat doe je pas als dat vaker gebeurt. Suarez ging ook pas hulp zoeken toen hij 3 keer dracula had gespeeld.

Goede voetballer, waardeloze mentaliteit. Je kan het talent van Ronaldo hebben maar als je deze mentaliteit eraan koppelt dan flop je ook overal. Hopelijk leert ie ervan en zoekt ie professionele hulp want voetballen kan ie wel.

1 november 2019 om 15:27

Als die het talent van Ronaldo zou hebben, dan zou de club speciaal voor hem mensen inhuren waarmee hij ruzie kon maken 😜

Toch durven ze we met Tannane, Bazoer en Tighadouini samen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren