Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot kritisch op eigen speler: ‘Daar gaat hij van een 9 naar een 3’

Laatste update:

Arne Slot werkt met Feyenoord toe naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal op 4 augustus. De trainer heeft de selectie op twee posities na rond en gebruikt de voorbereiding om zijn ideale elf te formeren. Een van de spelers die het lastig lijkt te krijgen is Neraysho Kasanwirjo. De verdediger, die een halfjaar geleden overkwam van FC Groningen, ondervindt hevige concurrentie in het hart van de defensie.

"Kasanwirjo heeft een half jaar gehad om zich aan te passen”, aldus Slot in gesprek met De Telegraaf. "Nu zijn deze weken wel bepalend voor wat zijn status is. Dit is een fase waarin iedere speler kan laten zien of hij wel of niet doorgegroeid is. Ik denk dat hij het laatste half jaar zeker wel stappen heeft gemaakt sinds hij van FC Groningen kwam. Dat was toen voor hem ook een soort cultuurshock, zeker gezien de situatie van FC Groningen op dat moment.”

Slot weet wel waar het beter moet bij Kasanwirjo. "Zijn grote focus zal liggen op het krijgen van stabiliteit in zijn prestaties. Je ziet bij hem absoluut de potentie voor Feyenoord 1. Maar er zijn ook acties, zoals het weggeven van die strafschop tegen Club Brugge afgelopen woensdag, dat hij ineens van een 9 naar een 3 gaat. Daar zit voor hem de grootste uitdaging. Niet of hij goed genoeg is, maar of hij stabiliteit als topspeler kan krijgen."

Kasanwirjo werd vorige week plots in verband gebracht met een overgang naar AEK Athene. 1908.nl en Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad meldden dat de verdediger in de belangstelling zou staan van de Griekse topclub. Kasanwirjo kwam tot dusver zeven keer in actie in alle competities namens Feyenoord. Daarin wist hij niet te scoren of een assist af te leveren. Zijn contract loopt nog door tot medio 2027.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zou het persoonlijk geen probleem vinden als ze deze jongen laten gaan. Viel me bij Groningen al niet perse positief op en heeft bij Feyenoord wat mij betreft ook niet echt laten zien waarom hij gehaald is.

In dit geval maar gewoon op Slot vertrouwen dan.....als hij denkt dat die jongen het niveau wel aan kan.

17 juli 2023 om 11:59

Tja, zoals ik Slot hier begrijp zit het vooral in het koppie van deze speler (ik heb even geen zin om zijn naam hier totaal verkeerd te spellen ;-) )

Interessant om te kijken of hij hem idd op het niveau kan krijgen wat Feyenoord nu nastreeft.

17 juli 2023 om 13:32

Ka-san-wir-jo. Zo lastig is het niet. Het is geen Jah-hanh-bhakshshsh

17 juli 2023 om 18:54

Was in zijn eerste periode bij ons echt heel sterk. Zorgde ervoor dat we Itakura snel vergaten. Eigenlijk zegt slot het goed, gebrek aan focus, mentale weerbaarheid en rust, passend ook wel bij zijn leeftijd. Hij heeft het talent om bij jullie te slagen, of ie de kop ervoor heeft durf ik niet te zeggen.

Ik denk dat het vrij duidelijk is; hij is niet goed genoeg. Valt me weer vies tegen dit voorseizoen en ik zie het er niet echt in zitten eigenlijk.

17 juli 2023 om 16:59

Hoge pieken, diepe dalen. Zoals Slot eigenlijk al aangeeft.
Ik denk dat het huidige Feyenoord te hoog gegrepen is voor hem. Zij basistechniek en 'voetbal' is goed, maar het gaat te snel voor hem. Hij is gebaat bij meters maken en dat gaat bij Feyenoord niet gebeuren. Beter lekker naar een club als NEC of GAE ofzo.

Ik zie het nog niet helemaal in Kasanwirjo. Komt te vaak onbesuisd over en lijkt nog wel harde voeten te hebben in de passing. Ik laat me graag verrassen, maar ik denk dat hij het niet gaat redden.

Dit is een speler die moet je lekker doorselecteren.
Komt gewoon te kort.
Niets aan te doen en door

17 juli 2023 om 13:33

Je hebt ook back-ups nodig. Deze jongen is er net 6 maanden. Ik zou hem er lekker bij houden en het een jaar aanzien. Anders moet je weer een andere back-up kopen

17 juli 2023 om 13:56

Daar ben ik met je eens hoor.of ik hem nu direct weg zou doen weet ik niet hoor maar is geen speler wat we nastreven.

17 juli 2023 om 16:10

Kasanwirjo heeft in geen enkele wedstrijd een betrouwbare indruk achter gelaten. De bekerwedstrijd tegen Heerenveen staat me nog op het netvlies waar hij er tegen het einde van de wedstrijd in kwam en geen enkele bal goed raakte, dribbelde in de eigen 16 en de bal verloor op de meest risicovolle plekken.

Ook in de voorbereiding laat hij geen al te beste indruk achter en veroorzaakte hij al een lompe strafschop. Lijkt niet echt schot in te zitten, zeker gezien hij tegen het einde bij Groningen al geen grootste wedstrijden meer speelde.

Nu je Beelen hebt voor veel geld gehaald is lijkt het me dat Kasanwirjo nog verder zakt in de pikorde. Als je die voor 1.5-2 miljoen naar Griekenland kan sturen heb je prima zaken gedaan.

17 juli 2023 om 22:07

Die andere backup is er al: Thomas Beelen.

Absoluut de potentie voor Feyenoord 1.

Vervelende trainerstaal! Slot wil zijn selectie breed houden en niet op zoek moeten naar een nieuwe stand-in.

Nu het eerlijke verhaal: Hij is niet goed genoeg en zal de altijd de bank warm houden achter types als Geertruida en Trauner. Sterker nog, als Geertruida of Trauner gaat, gaat Feyenoord een vervanger halen. Als je wil spelen moet je vertrekken.

Had bij Groningen afgelopen seizoen ook al een minder seizoen, was daarom niet per se een logische keuze om aan te trekken. Heb een beetje het gevoel dat het vooral een noodoplossing was die betaalbaar was.

Nu heb je met Beelen nog een rechtspoot gehaald, dat is vaak wel een teken dat je niet heel tevreden bent over Kasanwirjo.
Als CDM lijkt me nu ook niet direct plaats en komt er vanuit de jeugd ook nog Zaal die van Heerenveen is overgekomen en waar men veel van verwacht. Zechiel maakte ook een prima indruk in de oefenwedstrijden.

Een verhuur zou voor hem misschien juist wel goed zijn. Kan hij elders vlieguren maken en dan nog stappen maken.

Met Geertruida naar het centrum stijgt Kasanwirjo momenteel in de pikorde als rechtsback. Hij is momenteel back-up achter Pedersen. Ik denk dat ie zich daar ook moet focussen omdat hij nog teveel kleine foutjes maakt om centraal goed uit de voeten te kunnen. Dat had Luts bijvoorbeeld ook. Dit seizoen lekker minuten maken als rechtsback, door ontwikkelen en volgend seizoen kijken hoe zijn ontwikkeling is gegaan. Verkopen kan namelijk dan altijd nog.

17 juli 2023 om 12:00

Denk niet dat dit klopt, mocht Pedersen niet kunnen spelen zal Geertruida schuiven naar rechtsback en is Kasanwirjo dus derde keuze.

17 juli 2023 om 12:01

Ik denk dat er niet meer geschoven zal worden met Geertruida, zelfs niet als Trauner fit is.

17 juli 2023 om 12:24

Dat betwijfel ik hoor. Vooral in de eredivisie in Trauner gewoon meer dan prima. Die ga je dan niet banken lijkt mij om pedersen perse te laten spelen en Geert dan centraal. Geert kan beide prima invullen.

17 juli 2023 om 12:32

Het gaat me niet om Pedersen maar ik denk dat Slot momenteel Luts beter acht dan Trauner. Geertruida en Hancko hebben nu samen 2x 45 minuten gespeeld en 2x de 0 gehouden terwijl de Belgen wat verder zijn in hun voorbereiding. Het staat momenteel prima.

17 juli 2023 om 13:20

Ik weet niet helemaal waar je de wijsheid vandaan haalt rbn....vorig seizoen stond het ook prima als Hancko en Luts samen centraal stonden. Maar zodra Trauner weer fit was, stond hij er weer in en Luts gewoon RB. En terecht ook, want een verdediging Geertruida-Trauner-Hancko-Hartman is gewoon het sterkste wat je neer kan zetten. Waarom zou je dat veranderen.

17 juli 2023 om 13:31

Slot heeft aangegeven opnieuw de lat hoger te leggen. Pedersen heeft zich prima ontwikkeld en Geertruida is momenteel een klasse beter dan Trauner. Maar we gaan het zien bizzlad.

17 juli 2023 om 14:01

Het gaat er niet perse om of Geert beter is dan Trauner. Je wilt de 4 beste opstellen, daar horen Trauner en Geert nu eenmaal bij. Pedersen hoort daar niet bij. Dan kies je logischerwijs voor Trauner en Geert.

17 juli 2023 om 14:06

Begin van vorig seizoen was ik het direct met je eens maar ondertussen heeft Pedersen zich prima ontwikkeld en Trauner heeft veel klachten gehad. Hij gaat bijvoorbeeld vandaag ook niet mee naar Oostenrijk en het is onduidelijk hoe lang zijn revalidatie nog duurt. Als Pedersen zich zo door blijft ontwikkelen dan vind ik uiteindelijk Hartman, Hancko, Geertruida, Pedersen beter dan Trauner centraal en Geertruida rechtsback maar we gaan het zien.

17 juli 2023 om 14:23

ALS Pedersen nog wat stappen gaat maken dit seizoen, dan ben ik het met je eens.
Maar momenteel (lees eind vorig seizoen) vond ik Pedersen op zijn positie nog steeds aanzienloijk minder dan Trauner op zijn positie was. Blijf ttoch een beetje een blind paard die Pedersen.

Gezien de Champions League status van Feyenoord moet een speler er staan, voor stappen zetten is geen tijd, daar heb je andere elftallen voor of uitleen mogelijkheden.

Ken hem niet echt heel goed, hopelijk kan hij stappen zetten want het is natuurlijk gewoon mooi als de top bovenin steeds dichterbij elkaar komt (over een aantal jaren heen).

Kwalitatief gezien heb ik deze aankoop nooit begrepen... Leuke gozer hoor en op dat moment ook wel nodig een extra speler binnen te halen, maar is natuurlijk gewoon niet goed genoeg.

Heel eerlijk gezegd heb ik zelfs de potentie nooit echt gezien bij hem. Ik hoop dat hij mijn ongelijk bewijst.

Kasanwirjo moet Geertruida achtige stappen gaan zetten Veel overeenkomsten met de Geertruida van 3 jaar geleden. Goede voorwaartse passing afgewisseld met knullig balverlies, verdedigend soms wat onbesuisd, vaak omdat ie niet goed staat geposiioneerd en dan gaat compenseren.afelopen weekend z'n beste pot voor Feyenoord maar ook daar wel weer 2 momenten dat ie er verdedigend vrij onbeholpen uitzag.

Nogmaals, het zit wel goed bij Feyenoord met zo een leider als Slot ! Tovert vast weer een konijn uit zijn hoge hoed als het moet !

Laten gaan als er een club concreet word,snap niet dat je een speler van Groningen haalt die geeneens echt opviel maar goed heel veel andere aankopen waren wel goed.

Feyenoord heeft hier gewoon gegokt en verloren. Ik vind hem een nogal ongecontroleerde indruk maken. Mocht je hem inderdaad met winst kunnen verkopen, gauw doen. Hopelijk pakt het met jongens als Van den Belt en Beelen beter uit.

Hoop wel dat de technische leiding bij Feyenoord even goed doorpakt de komende week. Zou leuk zijn een keertje een stabiel elftal te hebben aan de start van de competitie.

Is niks en wordt niks. Veel te onstabiel.

Ligt dat bod van AEK Athene nog op tafel? In dat geval zou ik niet lang twijfelen en 'nana' direct verkopen. Gewogen en te licht bevonden, helaas. Slot slaat de spijker op de kop: Af en toe laat hij iets briljants zien, en het volgende moment maakt hij een fout waar een F-je zich nog voor zou schamen. Als Slot dit aangeeft zal een verkoop ook niet ver verwijderd zijn. Beelen is natuurlijk om een reden gekocht, voor dezelfde positie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren