Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot is lovend: ‘Ongelooflijk dat hij zich in de Klassieker zó presenteert’

Laatste update:

Arne Slot heeft genoten van de intensiteit van zijn ploeg in de Klassieker tegen Ajax (1-1). De trainer van Feyenoord stapte zondagmiddag met zijn elftal met gemengde gevoelens van het veld. De Rotterdammers kwamen aan de leiding door een weergaloze goal van Igor Paixão, maar moesten in de tweede helft de gelijkmaker slikken. Desondanks heeft Slot genoten van een aantal van zijn spelers. Quilindschy Hartman in het bijzonder.

"Ik vind dat wij langer dan zestig minuten goed hebben gespeeld", begint Slot in gesprek met Hans Kraay junior als de analist stelt dat Feyenoord een uur lang goed gevoetbald heeft. "De eerste helft was heel agressief en goed. Vanuit ons perspectief ging het drukzetten goed. Daar staan we ook om bekend en dat verwachten de mensen ook van ons. Dat hebben we geleverd. De eerste twintig minuten na rust vond ik ons ook nog goed. Daarna staken zij wel een paar keer ons middenveld over."

Slot stond niet versteld van de prachtige goal van Paixão. "Je moet zorgen dat hij in die situaties komt. Daar kwam hij omdat Hartman ongelooflijk agressief doordekte. Geweldig om te zien. Een speler die vijf à zes wedstrijden in de Eredivisie heeft gespeeld en zich dan in een Klassieker zo presenteert. Dat gold voor meer spelers van ons. Voor Mats (Wieffer, red.) was het pas zijn derde wedstrijd op het hoogste niveau. Die heeft denk ik een prima wedstrijd gespeeld. In die fase van tien minuten dat het minder ging zag ik lichte vermoeidheid, maar hij richtte zich goed op."

Hans Kraay heeft vooral genoten van Lutsharel Geertruida, die in de ogen van de analist geweldig doordekte en afjoeg. "Hij dekte inderdaad goed door, maar dat kan pas als je als elftal ook rustig aan de bal bent. Ik denk dat Ajax niet rustig aan de bal is geweest. Geertruida was geweldig, maar onze 9 en 10 (Danilo en Szymanski, red.) deden ook veel loopwerk. Fysiek hebben ze fantastisch geleverd. We zijn voetballend meegegaan. Dat vind ik het grootste compliment voor de jongens. De laatste jaren was het vaak eenrichtingsverkeer in de Klassieker, maar vandaag hebben we ze constant op hun helft vast kunnen zetten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hartman heeft ook mijn hart gestolen. Als Feyenoord-fan was het voor mij al duidelijk dat hij onze beste linksback was, maar hij heeft tegen Conceicao en Tadic bovengemiddeld gepresteerd. Ik vind hem soms nog wat te wild, vooral met zijn voorzetten, maar hij komt er wel.

22 januari 2023 om 18:21

Hahaha tegen de Tadic van deze tijd kan ook een back van bal op het dak 6 ongelofelijk goed spelen. Het spel van van beide kanten erg bedroevend.

22 januari 2023 om 18:24

Ajax heeft al 6x niet gewonnen, dus in geen van die westrijden heeft Tadic zijn tegenstander alle hoeken van het veld laten zien.

22 januari 2023 om 20:09

Dat zag je inderdaad ook wel. Pedersen leek een topper tegen Tadic, tegen Bergwijn bleek dat het een utopie is om te verwachten dat Pedersen iemand de baas is.

22 januari 2023 om 19:50

Het was toch Hartman die zich bij de goal van Ajax makkelijk liet uitkappen en een vrije voorzet liet geven?

22 januari 2023 om 22:59

Je geeft in een ander topic aan dat je de wedstrijd niet gezien hebt, maar gaat nu populair reageren?
Ja, hij liet zich uitkappen, maar speelde verder een dijk van een wedstrijd. Een momentje voor iemand die net komt kijken.........

Geertruida en Hartman waren inderdaad weergaloos vandaag. Maar lieve, lieve, lieve meneer Slot. Laat die Danilo nou lekker banken en laat Gimenez er gewoon 90minuten in staan. Is tot veel meer in staat dan die koekenbakker van een Danilo

22 januari 2023 om 18:09

Tot veel meer in staat aldus de 0 goals die hij maakte als hij basis stond. Die koekenbakker Danilo heeft 8 goals en 2 assists in 16 eredivisie wedstrijden dit seizoen.

22 januari 2023 om 18:10

Danilo was zo belangrijk in het druk zetten. Met Giminez kreeg Ajax teveel ruimte om te voetballen

22 januari 2023 om 18:17

Het is maar wat je van een spits verwacht. Die Danilo is als spits een natte wind.

22 januari 2023 om 18:42

@Luca, ik verwacht het liefste goals van een spits. En dat doet Danilo beter dan Gimenez

22 januari 2023 om 18:17

Door het storen van Danilo kwam Feyenoord eerste helft veelvuldig in balbezit.
Maar dat heb je zeker gemist.

23 januari 2023 om 09:48

Dezelfde Gimenez die verzuimt de winnende te maken met een slap schot?

Zonder bal spelen we uitstekend Arne. Nu nog wat meer focus op rust en creativiteit in balbezit aub. Het is wel erg rommelig aan de bal.

22 januari 2023 om 18:25

Denk dat Wieffer, Kokcu, Timber het ideale middenveld gaat worden. Szymanski kan altijd nog op de vleugel (en de spoeling op het middenveld is dun) maar is te licht in de fysieke duels. Voorin Gimenez als ie Slotbal kan spelen qua inhoud en drukzetten.

Ik geloof niet dat iemand Tadic ooit zo ongelofelijk opgevreten heeft als Hartman. Wat een klasbak! Met afstand de beste van het veld vandaag.

22 januari 2023 om 18:16

Ik heb Tadic beide helften niet gezien, dus Pedersen heeft precies hetzelfde laten zien v.w.b. Tadic. Echter heb je Conceicao ook niet gezien vandaag, dus Hartman heeft een hele goede pot gespeeld.

22 januari 2023 om 18:34

Behalve dat tadic de voorassist geeft. Tis maar net wat je wil zien.

22 januari 2023 om 18:20

Geertruida doet dat normaliter ook in klassiekers. Tadic goeie voetballer, maar in klassiekers vaak ondermaats

22 januari 2023 om 18:22

Tadic met ruimte om te creëren is een topspeler. Zonder ruimte blijft er weinig van over. Niet voor niets heeft hij 10 assists

Misschien eens kritischer naar je eigen team kijken. Je speelt tegen los zand en nog kun je niet winnen. Dat Ajax bizar slecht speelt weten we inmiddels, maar Feyenoord legde niet veel beter op de mat. Het was ook van Feyenoordkant erg matig.
Ik zag de term kampioen van de armoede al langs komen en de kampioen die minder dan 80 punten haalt mag je idd zo noemen. Die hebben gewoon te weinig geleverd op het einde en worden toch kampioen omdat de anderen nog poverder waren. Op dit moment steven we af naar zo'n kampioen en dat is niet goed voor de eredivisie.

22 januari 2023 om 18:06

Al worden we kampioen met 30 punten, boeie. Wij hebben dit seizoen veel meer spelers verloren dan Ajax, dus het is gewoon knap dat we bovenaan staan.

22 januari 2023 om 18:08

En zo is het! Je hebt nu gewoon nog steeds marge. Ik verwacht dat Twente en AZ het toch niet vol gaan houden. Feyenoord lijkt een hoge ondergrens te hebben, dus dat komt wel goed.

22 januari 2023 om 18:25

@Migi weet je dat wel zeker?? Volgens mij heeft Ajax meer spelers verloren dan Feyenoord. Iig in zomerse transferwindow. Feyenoord 13 en Ajax 16. Bij zoveel kwaliteitsverlies moet je beter inkopen en is de trainer erg belangrijk en op beide heeft Ajax gefaald.

22 januari 2023 om 18:27

@migi ja, je hebt spelers verloren waarmee je derde werd. Ajax verliest spelers waarmee ze kampioen werden. Klein verschil

22 januari 2023 om 18:30

4 basisspelers en 100 miljoen herinvesteren tegenover 7 basisspelers en 30 miljoen herinvesteren en dan de ballen hebben om indirect te beweren dat Ajax meer verliezen heeft moeten verwerken dan Feyenoord. Echt dat indekken en excuses zoeken is gewoon tenenkrommend en beschamend.

22 januari 2023 om 18:37

Haha als je zo gaat beredeneren kun je ook zeggen dat Ajax er in euro’s veel meer op achteruit is gegaan. Die hebben immers voor ~230 miljoen verkocht en dus 130 miljoen slechter geworden.

22 januari 2023 om 18:43

Martinez , Haller , Antony , Blind , Gravenberch , Mazraoui. Zijn er 6 en is alleen maar middelmaat voor terug gehaald. Waar allemaal teveel voor betaald is. Puur wanbeleid daar in Amsterdam.

22 januari 2023 om 18:44

Ajax had idd al betere spelers en kon daarnaast veel meer investeren. Er is 1 team dat zich dit seizoen de ogen uit de kop moet schamen als je de selectie naast de prestaties legt. En Feyenoord is het niet. Vooraf deden we zogenaamd mee om plek 5 samen met Utrecht, in plaats daarvan staan we op de helft bovenaan en zitten we nog in de EL. Als jullie het daar vanuit Amsterdam nou lekker armoedig vinden, blijf ik het gewoon acceptabel vinden

22 januari 2023 om 18:51

Je zegt zelf al dat Ajax zich moet schamen. Dat zeg Kentish omdat Ajax en ook PSV trouwens veel beter zou moeten presteren dan bv een Feyenoord. Dan is het toch armoede als die clubs week in week uit punten verliezen met zulke budgetten. Zo denkt Twente ook over bv een Feyenoord. Dus ja, de ED is armoede maar schijnbaar mag je dat alleen zeggen als Ajax kampioen wordt onder de Boer 😉

22 januari 2023 om 18:55

Feyenoord is ook armoedig, wij kopen spelers voor 1 miljoen of 5 ton. Ik zie niet in waarom Slot niet tevreden mag zijn. Misschien niet per se met de wedsteijd, maar wel met dit seizoen.

22 januari 2023 om 19:16

Slot mag zeker tevreden zijn, de supporters ook. Uiteindelijk telt enkel het resultaat en Feyenoord doet het daarin het beste. Als supporter vind ik het ook wel fijn als het spel enigszins leuk is. En voor mij is er geen ploeg in de ED die dit seizoen over langere tijd leuk voetbal laat zijn. Maar nogmaals op het eind gaat het om resultaat

22 januari 2023 om 19:25

Ja is ook zo, maar voor mooi voetbal ben je geen Feyenoorder

22 januari 2023 om 19:42

Blind is pas weg, Haller werd met de grond gelijk gemaakt en zou niet gemist worden en die reken je nu wel mee… De ironie

22 januari 2023 om 19:49

AjaxxxLove als jij dat serieus denkt, be my guest. Maar dat Ajax niet ruim bovenaan staat is lachwekkend en schandalig in 1. Geen excuses, geen gedoe, dat zijn de feiten op basis van financiële slagkracht en mogelijkheden.

22 januari 2023 om 21:36

En jezelf zo de hemel inlullen getuigt inderdaad van weinig inspiratie..

22 januari 2023 om 18:10

Wat verwacht je van Feyenoord? Iedereen dacht na 15 nieuwe spelers waarvan 7 basisspelers aan een tussenjaar. Nu doet Feyenoord mee voor de titel en dan is het weer armoedig?

22 januari 2023 om 18:15

Oh jij vind het ineens niet armoedig? PSV en Ajax spelen al een krant en verliezen elke week punten. Feyenoord staat bovenaan en dat is knap maar zeker armoede of vond je vandaag Feyenoord erg goed spelen? Slot doet dit om het teamspirit van de koploper erin te houden en dat snap ik wel. Al was de wereld te klein toen ten Hag dit deed maar ach zo gaat dat.

Dit is echt pure armoede en een van de slechtste jaren qua kwaliteit in de eredivisie.

22 januari 2023 om 18:20

Ja erg armoedig idd. Ten slotte overwinteren we met armoedig voetbal in Europa als 1e in de poule. Staan 1e in de competitie. Moet je nagaan als we echt gaan voetballen. Zure melk

22 januari 2023 om 18:28

Dat zeg ik helemaal niet. Ik vraag wat je verwacht? Verwacht je dat Feyenoord net zoals vorig seizoen gaat spelen? Dan heb je het mis. Feyenoord doet het qua puntengemiddelde redelijk gelijk alleen qua spel is het onvoldoende. Qua resultaten doet Feyenoord het gewoon goed en dat mag gezegd worden. Elke wedstrijd goed spelen nee zeker niet. Maar wat verwacht je? Compleet topspel met bijna een nieuw team?

60 min hebben we gewoon goed gespeeld zoals Slot ook zegt. Dat je dan gelijkspeelt door een ongelukkig eigen goal verandert dat niet.

22 januari 2023 om 18:52

Ben het helemaal met je eens Arsenal op je laatste zin na. Het was niet goed wat we vandaag gezien hebben. Ik snap waar ook Feyenoord vandaan komt maar dan ook mag je verwachten dat ze iets creëren en de bal naar de juiste kleur gaat. Het was vandaag enorm slecht van beide ploegen. Als je dat niet ziet dan heb je idd nog een lagere verwachting dan ik.

22 januari 2023 om 18:57

Het was ook zeker niet best. Maar 60 min goed gespeeld zonder bal. Dus qua drukzetten, voetballend onvoldoende zeker. Bedoelde in mijn laatste zin dat Feyenoord alsnog gelijkspeelde door een eigen goal. Anders hadden ze wel gewonnen.

22 januari 2023 om 18:10

Kerel, je bent al de hele dag bezig met melden hoe kut Ajax is. Verder een goed weekend? Kijk alleen al even naar de waardes van de selectie. Geen kampioenschap van Ajax is simpelweg schandalig. Al staat Kermit daar aan de macht.

22 januari 2023 om 18:19

Azijnzeiker.meer kan ik er niet aan toevoegen. Iedereen happy in Nederland met zo’n spannende competitie.komt er weer 1 met kampioen van de armoede

22 januari 2023 om 18:22

ja wat een grap, lovend zijn over deze wedstrijd. Ajax was waardeloos, Feyenoord was waardeloos, guzu was uiteraard waardeloos zoals verwacht en zelfs de sfeer in de kuip was timide. Vraag me echt af hoe hij naar deze wedstrijd heeft gekeken. Helemaal als je nu Arsenal - Man utd ziet haha

22 januari 2023 om 18:24

Feyenoord speelde heel behoorlijk 60 min (zoals ie zegt...). Ze hebben altijd moeite met doelpunten maken, ook vandaag. Dat gepruts van Ajax hadden ze minimaal 1x af moeten straffen. Dan kom je weer op feit wat Slot ook al paar keer heeft aangegeven, Feyenoord kan geen spits of buitenspeler kopen die een wedstrijd kan beslissen (ala Bergwijn of Tadic in goeie jaren)

22 januari 2023 om 18:49

Klopt wat je zegt, alleen je onderbouwing is onjuist. Er is maar 1 club in NL die een kampioenschap kan kopen. Die geven in 1 seizoen net zoveel zo niet meer uit als alle andere BVO’s bij elkaar opgeteld. Als een andere club dan kampioen wordt, is het altijd de kampioen van de armoede 🤪

22 januari 2023 om 18:59

Ik verwonder me ook over de vele reacties van zogenaamde kenners. Feijenoord speelde fel, maar hoeveel echte kansen heeft het team nu eigenlijk afgedwongen tegen een bijzonder matig Ajax? Gimenez had de grootste. Maar die aan andere kant blijven merkwaardig genoeg onbenoemd. En had Bergwijn in de tweede helft een paar keer directer gespeeld waren er verschillende fikse kansen voor Ajax ontstaan. Is niet gebeurd, dus is de einduitslag wel terecht. Al moet ik wel even refereren aan de aanslag op Brobbey vlak voor tijd. Weggewoven, maar dat was er eentje waar Feijenoord dus nog een keer ontsnapt.

22 januari 2023 om 20:02

Onzin met je kampioen van de armoede. Vorig jaar had Ajax na 17 speelronden 1 puntje maar dan Feijenoord nu. Is Ajax dan ook kampioen van de armoede? Je moet wat minder de onzin van Myvision overschrijven.

Hartman en Wieffer waren de beste aan Feyenoord zijde. Szymanski werd erg voorzichtig na de overtreding van Alvarez die zuiver rood was. Maar zoals gewoonlijk komt hij daar mee weg in een Klassieker.

22 januari 2023 om 18:20

Als je dan toch bezig bent.. Het is niet moeilijk voor Wieffer om de beste aan Feyenoord zijde te zijn als je pas laat in de tweede helft je eerste gele kaart krijgt. Die jongen heeft wel 3/4 overtredingen gemaakt die geel waard zijn, maar Serdar heeft hem gespaard. En ja, Alvarez is ook gespaard.

22 januari 2023 om 19:01

Heb je ook nog overtredingen van je eigen ploeg gezien die een beter lot verdienden?;-)) B.v. op Brobbey??

22 januari 2023 om 19:34

Tackle van Hartman was gewoon op de bal, neem aan dat je dat zelf ook gewoon gezien hebt?

22 januari 2023 om 20:12

De VAR heeft er ook nog naar gekeken en vond het ook niets, net als heel Nederland op Ajacieden na.

22 januari 2023 om 20:14

Duidelijk op de enkel. Dat heb ik gezien. Maar waarschijnlijk hebben we een verschillende tv;-)))

22 januari 2023 om 20:15

De VAR durfde geen strafschop te geven. De arbitrage was sowieso flink op de hand van Feijenoord....

22 januari 2023 om 20:27

Denk niet dat het veel met durven te maken had, maar voornamelijk met goed kijken. Gelukkig deed hij dat laatste. Ik had zelf niet de indruk dat er oneerlijk veel in Feyenoord’s voordeel werd gefloten, maar dat kan ik mis hebben.

22 januari 2023 om 23:04

@pinko, die tackle was buiten de 16......logisch dat de scheids geen strafschop durfde te geven...

Slot moet dronken naar een wedstrijd hebben gekeken. Hij klinkt als een ultra, die ze niet op een rijtje heeft en enkel zijn hart laat spreken.

Zijn ploeg heeft hard gewerkt, maar nauwelijks iets kunnen creëeren.
Het was armoe troef met een vleugje misplaatste agressie.

22 januari 2023 om 18:18

Nou nou en hoe klink jij dan. Slot is gewoon altijd realistisch in zijn interviews. Dat jij een andere kijk erop heb dat kan. Maar om hem met een ultra te vergelijken zegt meer over jou

22 januari 2023 om 18:22

Deze reactie was alles behalve realistisch.
Zijn ploeg heeft bedroevend weinig laten zien. Is aandoenlijk fanatiek, maar voetbaltechnisch pure middelmaat.

22 januari 2023 om 18:27

Misplaatste agressie? Hoe dan?

Overigens kijkt slot naar andere dingen dan een gemiddelde supporter.

22 januari 2023 om 18:58

Alireza, Kokcu. Al die zielige, nutteloze stoerdoenerij om te verbloemen, dat je moeite hebt om de bal naar de zelfde kleur te spelen.

Feyenoord bijna 3 jaar jonger qua basis elf vandaag. Best bijzonder.

Geertruida en Hartman waren verdedigend echt ijzersterk. Ons probleem blijft de aanvalslinie, die heeft gewoon te weinig kwaliteit.

Prima dat Slot heeft 'genoten'. Als Ajacied kan ik alleen maar huilen als ik het niveau zie vandaag. Het zal wel het verschil zijn tussen de manier waarop Feyenoord naar deze wedstrijd kijkt vergeleken met Ajax (?). Ik heb voornamelijk gedacht 'waar kijk ik naar?'. Als Feyenoord/de coach zich goed voelt bij deze wedstrijd dan geeft me dat nog weer enig vertrouwen. Wat ik zag was de nummer 1 vs. De nummer 2, die een wedstrijd op de mat legden die amateurs niet minder zouden doen. Wat een dramatische pot zeg.

22 januari 2023 om 18:28

Slot kijkt naar hoe we spelen zonder bal. Het feit dat Ajax niet in z'n spel komt, is een resultaat van onze tactiek. Dat doen we tegen iedereen. Feyenoord kan ontzettend goed jagen. Alleen aan de bal is het nog niet geweldig. Maar gezien de situatie waarin we zitten presteren we ruim boven verwachting

22 januari 2023 om 18:59

Je ziet dat zodra er een balvaste aanvaller in komt, de tegenpartij meteen zijn kansen krijgt.

22 januari 2023 om 21:41

Ajax komt al zes wedstrijden niet in zijn spel en dus Feyenoord was niet veel beter dan die vorige potjes..

23 januari 2023 om 13:17

Dat inderdaad. Vooraf was iedereen overtuigd dat Feyenoord deze wedstrijd ging winnen. Ajax haalde wederom een bedroevend niveau en toch weet Feyenoord niet de 3 punten te pakken. Het zal wel met het verwachtingspatroon (ook van de laatste jaren) te maken hebben. Ik kan moeilijk inzien hoe je kunt genieten van het spel van 1 van beide in die wedstrijd. Als afjagen, zonder daarna de bal in de ploeg te kunnen houden al iets is om van te genieten, dan is het bijzonder slecht gesteld met het Nederlandse voetbal.

23 januari 2023 om 13:21

@feye_88, maar je kon de bal niet eens in de ploeg houden. Is het serieus al genoeg om als een gek de hele wedstrijd af te jagen, zonder daarbij te voetballen? Ik vind dat de lat dan wel erg laag ligt hoor. Tegen dit Ajax moet je als Feyenoord zijnde, vechtend voor het kampioenschap, toch gewoon winnen? Ik kan die snelle tevredenheid bij Feyenoord maar moeilijk begrijpen.

23 januari 2023 om 13:27

Sieb
We staan bovenaan man. Met een team waar 8 van de 11 hier vorig jaar niet speelden. Waar onze beste spelers zijn weggekocht.

Vanaf 0 begonnen en nu boven Ajax en PSV. Ajax heeft in een jaar meer dan onze gehele begroting geïnvesteerd in de aankoop van spelers.

Hoezo snel tevreden? We presteren boven verwachting. Dat niet alles klopt, dat is toch logisch? Die gasten spelen nu 4 maanden samen. Dat je zoveel presteert in zo'n korte tijd als nieuw team is toch knap of niet?

22 januari 2023 om 18:52

Jullie staan 5e, geen 2e.

23 januari 2023 om 13:12

Bijdehandje, voor deze speelronde stond Ajax tweede. Knappe inbreng op het bericht wat ik schreef..

23 januari 2023 om 13:20

Volgens mij stond Ajax voor deze speelronde 3e (het was ook maar een geintje joh).

23 januari 2023 om 13:24

Geen tijd voor geintjes in Amsterdam momenteel. Enkel kommer en kwel.

Heb je eindelijk eens een kans om Ajax te vernederen faal je en dan durf je nog lovende woorden over wie dan ook uit te spreken, schaam je!

22 januari 2023 om 18:58

We hebben altijd kans, ook in de Arena. Oranje heeft ook elke 4 jaar de kans om wereldkampioen te worden.

We hebben niet gewonnen en dat voelt idd als een nederlaag. Aan de andere kant waren we 60 minuten de bovenliggende partij tegen een top 10 club uit Europa.

22 januari 2023 om 19:15

Niet waar, jullie speelden vandaag tegen de slechtste Ajax in jaren!

22 januari 2023 om 23:52

En 4 jaar geleden wonnen we tegen een sterkste Ajax in jaren met 6-2

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren