Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot: ‘Ik heb heel veel woorden nodig om te zeggen dat ik hem heel goed vond’

Laatste update:

Arne Slot was overwegend tevreden na de midweekse bekerzege op PEC Zwolle. Nadat de bezoekers uit de Hanzestad op bijzonder fraaie wijze op voorsprong kwamen, herstelde Feyenoord daarna de schade, om vervolgens uit te lopen naar een 3-1 overwinning. Basisdebutant Mats Wieffer maakte in het speciaal een goede indruk op Slot, zo sprak de Feyenoord-trainer na afloop tegenover ESPN.

Slot zag ondanks de vroege openingstreffer zeventig minuten lang een dominant Feyenoord. Daarna verloren de Rotterdammers aan scherpte volgens de Bergentheimer. "Ik vind dat er de laatste twintig minuten geen controle meer over de wedstrijd was. Dan denken er misschien te veel om lekker te blijven aanvallen, en die vergeten dan dat Zwolle wel heel goed kan voetballen als je net even wat minder scherp bent. Dus ik denk dat we het aan Justin (Bijlow, red.) te danken hebben dat het geen 3-2 werd. Dan had het nog heel vervelend kunnen worden", denkt de trainer.

Voor Wieffer was het een extra mooie avond. De zomeraanwinst maakte zijn basisdebuut en luisterde dat bovendien op met een doelpunt en een assist. "Dat is sowieso lekker", zei Slot erover, "maar ik vond voor het overige vooral dat hij met heel veel zelfvertrouwen speelde. Hij was heel rustig aan de bal – en je zou kunnen zeggen dat dit een tegenstander is waar hij vorig jaar ook altijd tegen speelde (Wieffer speelde vorig seizoen namens Excelsior in de Keuken Kampioen Divisie, red.) – maar hij had zoveel vertrouwen en was ook agressief. Dus ik heb heel veel woorden nodig om te zeggen dat ik hem heel goed vond spelen."

Geen zenuwen
Ook Wieffer zelf betoogde na afloop dat hij geen last van plankenkoorts. "Ik denk dat ik prima heb gespeeld, al was na zeventig minuten de tank wel een beetje leeg. Ik was niet per se heel zenuwachtig. Ik weet wel wat ik kan, en als ik gewoon mijn ding doe, moet het wel goedkomen. Dat denk ik altijd", zei de middenvelder. Wieffer, die afgelopen zomer voor 575.000 euro overkwam van Feyenoords stadgenoot Excelsior, staat vooralsnog op elf optredens voor de Stadionclub. Zondag tegen FC Groningen mag hij opnieuw hopen op een basisplaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch prima gescout. Ik zag hem uitblinken in die knotsgekke promotie degradatie wedatrijd tegen Ado. En toen dacht ik, leuke speler voor de eredivisie, maar nooit verwacht dat hij al goed genoeg zou zijn voor Feyenoord.

13 januari 2023 om 08:03

Dat moet ook nog blijken of hij goed genoeg is voor Feyenoord, gister speelde hij goed, nu kijken of hij vast kan gaan aanhaken

13 januari 2023 om 08:32

Nog 2 goede wedstrijden dan verwacht ik een oproep voor oranje net als bij Taylor

13 januari 2023 om 08:58

Dan moet ie eerst naar Ajax toe anders heb je minimaal 88 wedstrijden nodig 😉

13 januari 2023 om 09:03

Hahah mooi dit.Overigens volledig met je eens. Dit was tegen een KKD team. De rol van de nummer 6 wordt echt belangrijk als we onder druk komen te staan. Dan wil ik wel eens zien of hij het niveau heeft

13 januari 2023 om 10:11

Heerlijk ... zelfspot ...

13 januari 2023 om 10:17

Valt me op dat hij ook gewoon een wapen is bij aanvallende dode spelmomenten. Ook bij Excelsior was hij op dat gebied vrij gevaarlijk. Het was tegen een KKD club, maar wat hij gisteren liet zien was veelbelovend.

Feyenoord speelde erg goed of was Zwolle gewoon heel slecht? Denk wel beetje van beide. Het was achterin echt open huis bij Zwolle. Heb op gegeven moment in de statistieken 30 doelpogingen voorbij zien komen en dat zie je zelden. Aanval van Feyenoord moet meer rendement halen, tegen andere partijen loop je dan gewoon tegen puntverlies op.

Wieffer was erg goed evenals Kokcu. Prima duo controlerend op het middenveld.

13 januari 2023 om 08:23

Denk beiden. Zwolle was erg naïef vooral. Ik dacht bij die 0-1 oh god dat wordt weer tegen een muur spelen 85 minuten, maar ze lieten alles open.

13 januari 2023 om 08:51

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar je mag toch verwachten dat de huidige nummer 1 van Nederland een van de betere ploegen uit de KKD thuis oprolt? Of zeg ik dan iets geks?

13 januari 2023 om 10:11

Dat hebben ze feitelijk gedaan, maar dat kwam niet echt tot uiting in de score

13 januari 2023 om 14:34

Nee hoor, maar als we wat scherper waren had het zomaar 12-1 kunnen worden, dus het spelbeeld was er ook naar. Betekent nog steeds dat je het beter dicht kan gooien met 10 man achterin als je voor komt en dat deden ze totaal niet.

Ik vond wieffer in z’n invalbeurten ook al erg degelijk, zo kan Feyenoord z’n geld behouden en szymanski definitief overnemen, hoop echt dat dat lukt!

Van alle buitenspelers is Alireza Jaha gewoon de beste en speelde ook een prima wedstrijd! Hoop dat m’n mede Feyenoorders nu ook doorhebben dat deze man erg belangrijk kan worden voor ons.

13 januari 2023 om 08:21

Tja t rendement van Alireza was ook gisteren weer dramatisch. Er werden veel kansen voor hem gecreëerd en ook hij was tot aan de goal erg goed maar als je ziet wat voor kansen hij heeft gemist krab je toch even achter je oren.

13 januari 2023 om 08:23

Shit happens hij is aan de bal en met z’n voorzetten ontzettend belangrijk. Dilrosun en Idrissi kunnen er helemaal niks van

13 januari 2023 om 08:28

Dus iemand die kansen mist (door overigens goede keepers werk van de tegenstander) vind je dramatisch dan iemand die helemaal niet in die positie komt?

Buitenspelers van Feyenoord vind ik niet zo sterk ondanks dat we veel keuzes hebben. Paixao heeft wel potentie, ik zie hem meer als vervanger van sinisterra. Idrissi en Dilrosun denk ik echt van hmmm dit gaat hem niet worden. Dilrosun is al een tijdje zijn vorm kwijt en Idrissi heeft alleen 1 goede Europese wedstrijd gespeeld.

Giminez gaat echt wel komen, moet nog goed getraind worden en je ziet zijn potentie echt wel. Dat geldt ook voor Walemark. Slot nu ook met Wieffer, je hebt gewoon een redelijk backup voor timber. Daar hoef je geen mln voor te smijten. Hij maakt soms rare keuzes.

13 januari 2023 om 08:52

Wieffer is niet de back-up van Timber. Timber is de back-up van Kokcu. Echter Kokcu werd niet getransfereerd i.t.t. Aursnes. Een bod wat Feyenoord op dat moment niet kon weigeren. Helaas is Wieffer veel geblesseerd geweest tot op heden, maar in hem zie ik meer potentie dan in Zerrouki. Volgens Twentenaren zie ik dat verkeerd en ik weet dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt.

13 januari 2023 om 09:03

Hoezo niet kunnen weigeren? Er was net voor tientallen miljoenen verdiend met transfers om vervolgens aan het einde van de transferperiode alsnog je sterkhouder tevverkopen zonder adequate vervanging te contracteren. Blijf dit een domme zet vinden en ik denk Slot ook😜.

13 januari 2023 om 09:07

Wieffer speelt nu toch ipv timber?

Ik weet wel dat Feyenoord zichzelf moeilijk heeft gemaakt omdat je beste middenvelder bleef en dat je daarvoor een topaankoop hebt gedaan voor Feyenoord begrippen. Plus Slot is er heel lang niet uitgeweest hoe hij moet spelen op middenveld. Met punt naar voren of naar achteren of een beetje mix.

Wieffer is niet alleen belangrijk geweest met zijn verdedigende taken maar ook belangrijk met zijn aanvallende taak. Verdedigend moet wel beter.

13 januari 2023 om 09:59

@mr_knowledge,

Wieffer is al die tijd geblesseerd geweest en nu is Timber geblesseerd. Maar als beiden fit zijn, zal in eerste instantie Timber de voorkeur krijgen gezien de transfersom. Uiteindelijk verwacht ik dat Timber doorschuift naar 10 en Szymanski naar linksbuiten.

@gluubstertj,

Het elftal moest nog op diverse plekken worden versterkt. Slot wilt voor elke positie dubbele bezetting met verschillende types spelers. Daarbij diende Feyenoord eerst te verkopen voordat ze konden kopen. Sommige beoogde aankopen zullen geen doorgang vinden zoals nu voor de 2x met Zerrouki.
Als Feyenoord een speler met meer dan 10 miljoen winst kan verkopen is het vrijwel onmogelijk om hem te behouden.

Ook voor PSV is het dit seizoen de uitgelezen kans om weer eens een keertje kampioen te worden, maar ook zij dienen hun belangrijkste speler te verkopen ondanks dat er nog geen vervanger is gehaald en in de winter het ook nog eens moeilijker is om een vervanger aan te trekken.

In de zomer wist Feyenoord nog niet dat ze in de winterstop nog zouden meedingen. Wel dat ze aan een heel nieuw elftal moesten gaan bouwen die straks weer miljoenen moeten gaan opleveren en volgend seizoen mee kan strijden om de CL tickets. Deze zomer stond in het teken van geld genereren. Je hebt net een Europese finale achter de rug waardoor spelers net iets meer opleveren, daarbij kan een speler geblesseerd raken of terugvallen in niveau.

13 januari 2023 om 10:16

Timber op 10 en Szymanski op linksbuiten? dat lijkt mij totaal niet het geval. Timber is een 8 en Szymanski 10 en kan eventueel rechtsbuiten.

13 januari 2023 om 08:38

Moet die wel een keer de bal erin schieten

13 januari 2023 om 08:40

Hoewel ik Szymanski een geweldige voetballer vind, vind ik hem al een tijdje niet meer zo goed in vorm. Aan het begin speelde hij heel snel, maar nu zie ik hem steeds vaker de bal te lang vasthouden of verspelen. Hopelijk herpakt hij zich snel, al wil ik Bullaude ook weleens op die plek zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren