Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot geeft duidelijkheid en rekent niet op twee basisspelers bij Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida is ziek, zo bevestigt trainer Arne Slot op de persconferentie van de Rotterdammers in aanloop naar het Europa League-duel met AS Roma van donderdagavond (18:45 uur). Volgens de succescoach moet de regerend landskampioen hopen op een meevaller. Daarnaast rekent Slot niet op Quinten Timber, terwijl Santiago Gimenez momenteel wordt getest. Verdediger Quilindschy Hartman ontkent de berichtgeving van 1908.nl, dat dinsdag wereldkundig maakte dat een deel van de selectie van Feyenoord te maken heeft met een griepvirus.

Hartman kwam woensdag als eerst aan het woord tijdens het persmoment. De linkspoot kreeg direct vragen over de vermeende griepepidemie. "Het is niet zo groot als ik online las. Één of twee spelers hadden wat last. Ik ben in ieder geval topfit."

Slot sprak vervolgens kraakhelder over de huidige situatie. "Er is geen sprake van een griepepidemie. Geertruida is ziek, en ook de teammanager (Frank Boer, red.). Verder zijn alle spelers vandaag erbij." Timon Wellenreuther, de reservedoelman die ontbrak in een video die Feyenoord deelde, lijkt dus gewoon inzetbaar tegen Roma. Achterin lijkt rechtsback Bart Nieuwkoop de logische vervanger van Geertruida.

"Als Geertruida morgen toch op het veld zou staan, zou dat een enorme meevaller zijn", ging Slot verder. "Maar ik ga daar niet vanuit. Quinten Timber ook niet en Gimenez wordt ‘as we speak’ getest. Dan moeten we kijken of hij klaar is om bij ons te zijn morgen. Als hij klaar is, moeten we een keuze maken of hij na een week niet te hebben meegetraind klaar is om te starten."

Slot weigert om risico's te nemen met zijn spelers. "We weten hoe zwaar het seizoen is voor ons en hoeveel wedstrijden we nog moeten spelen. We moeten een slimme keuze maken, want we hebben nog een lang seizoen te gaan."

Tegen de Romeinen kan trainer Slot verder in ieder geval geen beroep doen op Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël en Thomas van den Belt. Zij kampen met uiteenlopende blessures. Timber miste de afgelopen wedstrijden wegens een hersenschudding en voor hem komt het duel in De Kuip dus ook nog te vroeg.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Zerrouki; Minteh, Gimenez, Paixão.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is een groot gemis al denk ik dat Nieuwkoop het prima zal invullen. Wel jammer dat Timber nog niet beter is. Ik hoop dat we Milambo aan het werk zullen zien.

14 februari 2024 om 14:41

Als Geertruida niet op tijd terug is heb je een groot probleem. Beelen en Nieuwkoop naast elkaar tegen Roma is niet ideaal denk ik.

14 februari 2024 om 14:49

Nou, Nieuwkoop of Geert is wel een enorm verschil hoor.

14 februari 2024 om 15:59

Ik hou van sarcasme ! Geertruida mis je natuurlijk in alle opzichten ook al verkeerd hij misschien niet in zijn aller beste vorm die hij bij Feyenoord heeft laten zien.

14 februari 2024 om 16:15

Ik bedoelde niet dat we Geertruida niet zullen missen hoor. Ben daarin verkeerd begrepen. Ik vind dat Nieuwkoop het ook prima doet. Ik heb liever Geertje in het centrum dan in de back. Helaas is hij er helemaal niet.

14 februari 2024 om 17:02

Johanvos, Nieuwkoop is echt 1 groot drama.

14 februari 2024 om 18:38

Ik vind hem meestal wel prima. Hij is wat wild en soms een beetje te gretig, maar hij charmeert mij wel op 1 of andere manier. Het komt ook dat ik Geertje liever centraal heb.

14 februari 2024 om 18:40

Hij zal in ieder geval nooit verzaken en geen pirouettes met de bal maken bij het uitverdedigen

14 februari 2024 om 16:15

Ik zeg afgelasten

Nou dat word dus 3x niks, ach jah focussen op competitie en de titel

(Noem me gek maar t kan nog)

14 februari 2024 om 14:43

Als het bij Feyenoord nou zo lekker had gelopen had ik je opmerking evt begrepen

14 februari 2024 om 14:52

Aanvallend kan het absoluut beter, maar verdedigend begint het eindelijk te staan. Laatste 5 wedstrijden de nul gehouden. Niet dat ik denk dat het kan hoor, we zullen wel iets meer moeten brengen qua aanval wil dat zin hebben.

14 februari 2024 om 15:28

@ Roy Smeets. Wat kan nog precies? Ik hoop toch dat je niet op de titel doelt? Denk je echt dat PSV nog 4x gaat verliezen (er vanuit gaande dat Feyenoord dan diezelfde 3 wedstrijden ook nog eens wint?)

14 februari 2024 om 15:42

Niet dat ik denk dat Feyenoord nog wel ff kampioen gaat worden, maar stel dat PSV-Feyenoord naar Feyenoord gaat wordt het toch wat spannender. Zeker omdat Feyenoord de laatste 10 wedstrijden allemaal ‘makkies’ heeft en PSV nog een paar flinke wedstrijden

14 februari 2024 om 15:59

Flinke wedstrijden? Feyenoord, AZ en Twente heeft PSV nog; allemaal thuis. De enige uitwedstrijd die je enigszins als 'moeilijk' zou kunnen bestempelen is Heerenveen.

Feyenoord moet nog tegen Ajax en PSV en speelt bovendien ook nog uit tegen Heerenveen. Verder is het programma aardig gelijk; dus ik zou zeggen dat de programma niet veel verschillen (en als je dan toch een 'moeilijker' programma aan zou moeten wijzen dan is het die van Feyenoord misschien nog wel).

Ik zie Feyenoord in Eindhoven niet winnen overigens, maar stel dat het wel zo zou zijn dan is er nog weinig aan de hand voor PSV. Die zijn gewoon een klasse of 2 beter dan AZ en hebben ook al aangetoond dat Twente eigenlijk geen probleem is (2x veruit de betere dit seizoen, zowel thuis als uit). Dan kun je van de wedstrijden tegen PEC, Almere, Sparta etc hopen dat ze nog 2 of 3 keer uitglijden, maar dat is meer wishfull thinking dan logisch nadenken schat ik zo in.

14 februari 2024 om 16:21

@zeitgeist: hoewel niet realistisch zegt ie op zich niks verkeerd toch? Psv zou ook van Feyenoord Az en Twente kunnen verliezen en mocht Feyenoord alles winnen is het verschil dan 1 punt (volgens mij). Kleine kans,maar zoveel wedstrijden voor het einde is het ook niet persé onmogelijk

14 februari 2024 om 17:02

Iedereen heeft recht op zijn eigen mening natuurlijk, daarmee zegt hij ook niks verkeerds.

Maar kijk even wat je typt: PSV moet verliezen van Feyenoord, AZ en Twente. Wedstrijden waarin ze in voorgaande edities stuk voor stuk de bovenliggende partij waren in de competitie (en hebben gewonnen). In datzelfde scenario moet Feyenoord ALLE wedstrijden daaropvolgend winnen en zelfs dan staat PSV nog steeds een punt voor.

De kans dat kerstmis dit jaar in juli gaat vallen is groter dan de kans dat Feyenoord nog kampioen gaat worden..

14 februari 2024 om 16:03

Denk dat je meer kans maakt tegen Roma dan kampioenschap, maar oke

Poah zonder Luts is wel een aderlating...heeft zijn topvorm weer te pakken de laatste weken

Als Gimenez niet fit genoeg is, missen we straks onze eerste 3 topscorers...

Zonde dat ziekte precies nu Feyenoord plat legt, hopen dat ze alsnog revanche kunnen nemen op Roma. Anders een paar dixi's naast het veld zetten?

14 februari 2024 om 14:41

Ik ben bang dat de Feyenoorders dan die dixi's voor het doel gaan zetten om een afstraffing te voorkomen

14 februari 2024 om 14:43

Een afstraffing zal wel meevallen, AS Roma blijft toch een matige ploeg met een paar toppers

14 februari 2024 om 14:48

Het zou voor het Nederlandse voetbal zonde zijn, al is het voor de legende wel iconisch. Roma is alleen ook niet meer wat het was natuurlijk, zeker met het vertrek van Mourinho.

14 februari 2024 om 14:55

We zijn niet van 't anti voetbal.... Zoals AS dat wel graag pretendeert

14 februari 2024 om 18:48

Roma is juist een behoorlijke ploeg die ondermaats presteren.

14 februari 2024 om 18:49

Onder Mourinho liep t juist voor geen meter.
Hebben veel te weinig punten gehaald voor de selectie die ze hebben.

14 februari 2024 om 14:45

Wat moet je in een dixie als je bijvoorbeeld 39 graden koorts hebt?

14 februari 2024 om 14:51

Ja dat is een ander verhaal, maar met een dixi kun je wel een gevalletje Gary Lineker voorkomen.

Nu heeft Feyenoord ook eens last van flink wat blessures/ziekte, dat heeft psv al bijna een heel seizoen

14 februari 2024 om 14:44

Oke?

14 februari 2024 om 14:50

Inderdaad, wij hebben het hele seizoen al beschikt over fitte vleugels! Onze reserve keeper heeft ook nog niet eerder op doel gestaan, heeft ons middenveld het hele seizoen al in dezelfde samenstelling kunnen spelen en goddank zijn al onze centrale verdedigers fit gebleven! Ohnee, toch niet.

14 februari 2024 om 14:50

Goed verhaal en super interessant.

14 februari 2024 om 14:53

How can I make it about myself...

14 februari 2024 om 17:26

Verschil is dat het psv blijkbaar niet lukt om spelers fit te houden. Dat hoort ook bij topsport. Hier kan Feyenoord niks aan doen

Moeten wel hele bijzondere krachten ontstaan morgen, mochten we een positief resultaat willen halen. Eigenlijk is morgen weer zo'n dag waarbij we iets boven onszelf moeten uitstijgen, iets wat we al maanden niet gedaan hebben. Met het gemis van minimaal Geertruida en Timber zie ik dat toch vrij somber in. Zonde als op deze manier weer het einde van Europees voetbal betekend.

Knal er even een flinke bak Norit in met wat pre-workout en gaan Luts.

14 februari 2024 om 15:05

Kunnen we Luts niet even uitkoken?

14 februari 2024 om 15:37

Hahaha, misschien een lekker bakje thee en een kleine wandeling

Kunnen we Roma niet ff uitnodigen voor een fissa bij Luts thuis. Lekker uit 1 glas drinken, knuffelen, alles.

Flinke aderlating voor Feyenoord hoor met de afwezigheid van Geertruida. Want van Nieuwkoop wordt je ook niet blij van en zeker niet als een Beelen ernaast staat tegen jongens zoals Lukaku en Dybala. Dan moet je maar een wat meer verdedigend blok neerzetten met Wieffer en Zerrouki omdat natuurlijk Timber er ook uit ligt. En het zou de verdediging ook wat meer moeten ondersteunen.

Geen Bijlow, Trauner, Geertruida, Timer en waarschijnlijk Gimenez. Wat een ellende. 5 basisspelers. Kunnen we nog een baaldag aanvragen?!

Zonder Timber en met Zerrouki heb ik er al bijzonder weinig zin in tegen Roma.

Migi, heeft die vriend van jou nog een ticket over om dat ongeluk in slow motion live bij te wonen tegen Bodo en zin in leuk gezelschap?

14 februari 2024 om 15:37

Toch wel bijzonder dat één speler zoveel invloed heeft op het team, dat je door hem geen zin hebt in de wedstrijd. Als de andere 10 spelers nou van wereldklasse waren geweest, dan had ik je reactie wel kunnen begrijpen. Je klinkt niet echt als een supporter in mijn ogen.

14 februari 2024 om 15:53

Als je gedwongen wordt een totale miskoop op te stellen in een cruciale wedstrijd, snap ik dat je er niet zoveel zin in hebt. Dat die knul bij Feyenoord speelt is al een schande.

14 februari 2024 om 16:06

Ben ik in jouw ogen toch geen supporter kerel, helemaal goed hoor.

14 februari 2024 om 16:08

Zou toch wat zijn dat morgenavond geen enkele supporter in het stadion zin in de wedstrijd heeft, omdat Zerrouki wordt opgesteld.. vind het net zo triest dat een speler als Nieuwkoop op rechtsbuiten staat. Erg zielig om vooral op één speler te zeiken, terwijl de rest van voornamelijk de aanval er ook vrij weinig van bakt de laatste tijd.

14 februari 2024 om 16:25

Maar kerel, je bent hier nou een heleboel aannames aan het doen en om het allemaal compleet te maken mij nog woorden in de mond aan het leggen ook.

Als je mijn reacties omtrent Zerrouki een beetje hebt gevolgd weet je ten eerste dat ik een van de weinige Feyenoorders ben die hem helemaal niet afschrijft of bestempeld als miskoop. Sterker nog, ik denk dat hij volgend seizoen gewoon een goeie opvolger zal zijn van Wieffer.
Ik ben echter geen voorstander van het blok Zerrouki - Wieffer omdat onze hele speelstijl daar van op de schop gaat en je creativiteit inlevert, wat we toch al ontberen vanwege de gebrekkige individuele kwaliteiten op de vleugels.

Met mijn opmerking hierboven gooi ik dan ook niet mijn tegenzin op Zerrouki als speler, maar op het wegvallen van Timber waardoor Zerrouki als enige optie overblijft waardoor we weer een risicoloze opbouw gaan zien die stokt zodra we de middenlijn over zijn omdat we van Mats gaan vragen om dingen te doen die niet in zijn kracht liggen. Hij moet in de eerste fase van de opbouw betrokken worden, niet in de tweede fase. Daarnaast worden de vleugels minder in stelling gebracht omdat Stengs vaak zelf gaat zwerven richting de buitenkant en trekken de buitenspelers nog meer naar binnen, waardoor je weer een overvolle vijandelijke 16 krijgt.

Dus voordat je met woorden als ‘triest’ gaat rondstrooien en mij woorden in de mond gaat leggen zou je ook kunnen vragen waarom ik er zo insta de volgende keer. Dan hoef je mij ook niet woorden in de mond te leggen om je eigen punt te maken.

14 februari 2024 om 16:26

We snappen het, Redisthecolour. Er mag niks negatiefs gezegd worden over Zerrouki. Die knul komt immers van Twente vandaan.

Natuurlijk zijn er op veel posities problemen bij Feyenoord. Maar Zerrouki is, net zoals Bart Nieuwkoop, een enorme disonnant. Beiden hebben 1 goede wedstrijd per persoon gespeeld. En toch worden ze beiden met enige regelmaat, en geen success, herhaaldelijk opgesteld. Dan gaat dat wringen bij supporters.
Zeker als er met Antoni Milambo een speler in huis is die zo goed als exact dezelfde speelstijl heeft als de geblesseerde Timber. En die ook al heeft laten zien meer potentie dan Zerrouki te hebben, naast het feit dat hij simpelweg beter in het systeem past. Milambo is een echte nummer 8. Zerrouki en Wieffer niet.

14 februari 2024 om 16:32

Het verschil met Nieuwkoop is dat hij het gewoon meer dan prima doet op rechtsbuiten. Dat is iets anders dan een speler van 7 miljoen die nog geen sprintje kan trekken en passes over 5 meter verpest.

Er zullen vast mensen in De Kuip zijn die hem graag zien spelen morgen, maar buiten zijn ouders zijn dat er niet veel.

14 februari 2024 om 16:34

Ik zie ook echt wel dat hij nog niet echt uit de verf komt op 8. Hij wordt ook vaak nog gezien als vervanger van Kokcu, maar hij is gewoon een heel ander type speler. Het valt me vooral op dat hij eigenlijk niets goeds kan doen en dat hij regelmatig het pispaaltje is. Ik vind het vooral vanuit Feyenoord een blunder om hem te zien als vervanger van Kokcu. Timber is op 8 vele malen beter, dus ik begrijp de teleurstelling vanuit jullie natuurlijk wel. Hopelijk zit het een beetje mee morgen en kun je alsnog een mooi resultaat behalen.

14 februari 2024 om 16:42

Dit is een beetje de Donny VDB reflex geloof ik, het ligt allemaal aan de positie waar hij op gezet wordt. Wel frappant dat hij toen hij wel op 6 mocht spelen, ook telkens door de mand viel.
Afgelopen weekend stond hij aanvallend zelfs achter Beelen, zodat Beelen het spel kon maken op het middenveld.

Zerrouki komt gewoon tekort voor Feyenoord. Twente of een middenmoter in een top 5 competitie is wel zijn top. Zijn balbehandeling, loopvermogen en handelingssnelheid zijn onvoldoende.
Als hij komend seizoen de vervanger van Wieffer wordt, weten we in ieder geval zeker dat Zechiel snel doorbreekt.

14 februari 2024 om 16:42

Zerrouki wordt nooit als 8 gebruikt en wordt niet gezien als de opvolger van Kokcu. Als hij naast Mats staat wordt er juist van Mats verwacht dat Mats als een 8 speelt en dan haal je hem simpelweg uit zijn kracht én heb je met Zerrouki een mindere 6 dan normaal op die positie staan.

Zerrouki als 6 is de ideale backup, maar dan moet je hem wel als backup voor de 6 positie gebruiken. Dat is ook de reden waarom veel Feyenoorders tegen zijn komst waren, niet vanwege zijn kwaliteiten maar vanwege het feit dat er 7m wordt betaald voor een bankzitter.

Het gekke is ook dat iedereen dit zag aankomen behalve Slot, zelfs de scouting had meerdere negatieve rapporten uitgebracht en toch ging hij tegen de adviezen in vol voor Zerrouki. Als Zerrouki 4 a 5m had gekost had je geen supporter erover horen zeiken.

14 februari 2024 om 16:58

Ik ben het helemaal met Zanazanyan eens. Zerrouki is de vervanger voor Wieffer, en Timber is de vervanger van Kökcü. Maar met Wieffer hebben we momenteel nog een topper in huis die simpelweg veel beter is dan Zerrouki. Als Wieffer komende zomer verkocht wordt, zullen de kaarten anders verdeeld zijn natuurlijk. Tot die tijd wordt Wieffer uit zijn kracht gehaald om Zerrouki een plek te geven. Dat doet beide spelers geen goed.

Persoonlijk zou ik dan liever met Milambo spelen. Dan worden Wieffer en Milambo beiden in hun kracht gebruikt. Dat is misschien wat zuur voor Zerrouki, maar dat is dan niet anders.

14 februari 2024 om 17:56

Ik denk alleen niet dat Zerrouki zou zijn gekomen als bankzitter, er is hem vast een positie op het middenveld beloofd op 6 en/of 8. Het is op dit moment pure kapitaalvernietiging geweest natuurlijk. Het is de vraag of Wieffer nog een jaartje langer in Rotterdam gaat blijven of dat Zerrouki zijn plek mag proberen over te nemen.

14 februari 2024 om 18:48

Nee ben bang van niet sorry 😛 Gelukkig moet ik stiekem kijken vanuit de Arena bar (of weet ik veel hoe dat daar heet) en hoef ik nu niet stiekem te juichen als we winnen.

Echt balen deze blessures/zieken, uitgerekend nu...maar ja, mooie kans voor andere spelers om zich te laten gelden, hopelijk wordt het toch nog wat.

Feyenoord kan in de Kuip meestal iets extra's geven, daarom zie ik ze ook zeker voor een goed resultaat in aanmerking komen! Roma is daar in tegen weer in Olimpico sterker, wordt wederom een spannende clash!

14 februari 2024 om 15:28

Waarom kun je het niet gewoon bij posts als deze laten in plaats van dat getroll hierboven?

14 februari 2024 om 15:46

Welk getrol? Dus als Roma zonder beredenering wordt aangevallen? Ik heb oprecht niks tegen Feyenoord, maar blijkbaar zit de haat diep! Ik vindt dat wij de laatste ontmoeting terecht hebben gewonnen! Dus vandaar de Dybala opmerking, die andere omdat diegene die hogere begroting heeft niet altijd wint. Noem ik niet trollen, maar goed ieder z'n mening.

14 februari 2024 om 16:28

Dus iemand die voor City is en gewoon een valide opmerking maakt mbt de huidige tussenstand in Italië even insmeren dat ‘het een olieclub is zonder echte club iconen’ en verder Ajax en Barca erbij betrekken is niet trollen?

En welke haat? Waar zit het diep? Wie heeft je pijn gedaan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren