Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slepende onderhandelingen bij Liverpool: ‘Het houdt mij niet bezig’

Laatste update:

Liverpool wil het contract van Raheem Sterling dolgraag openbreken en voor een lange periode verlengen, maar de twintigjarige aanvaller heeft zijn handtekening nog altijd niet gezet. De Engels international houdt zich er ook niet echt mee bezig, zo vertelt hij in een interview met The Guardian.

/

“Het is geen afleiding voor mij, want ik concentreer mij op het winnen van wedstrijden met Liverpool. Ik praat iedere dag met mijn zaakwaarnemer en hij heeft mij verteld dat ik mij gewoon op het voetbal moet concentreren en dat hij de rest wel met de club regelt”, aldus Sterling. “Ik ben blij dat ik mag voetballen en ik focus mij op deze geweldige club. Daar blijf ik mijn best voor doen.”

Sterling stelt ook dat er voor jongere spelers bijna geen betere topclub denkbaar is dan Liverpool: “De manager geeft talenten de kans. Jordon Ibe was tegen Everton bijvoorbeeld de beste man op het veld en dat is direct een compliment voor Brendan Rodgers. Ik moet zelf nog constanter worden en daar werk ik hard aan. Ik heb nu tien keer gescoord, maar had er makkelijk vijftien kunnen maken. Tegen Manchester United miste ik een paar goede kansen.”

Denk jij dat Raheem Sterling volgend seizoen nog bij Liverpool speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Sterling maar een overschat naar mannetje, hij wil een salaris dat past bij iemand die al jaren op topniveau speelt terwijl hij maar een jaartje oké presteert. Ik denk dat Liverpool zijn plafond is en hij zou keihard falen bij een club als Madrid, Bayern of Chelsea

26 februari 2015 om 10:10

ik ben het helemaal met j eens hij presteert de laatste steeds minder en is ook minder bepalend dan eerst.

26 februari 2015 om 10:12

Sterling doet weinig onder voor Willian. Het is zeer aannemelijk om te denken dat hij over een paar jaar gewoon wereldtop is.

26 februari 2015 om 10:13

Twee accounts aangemaakt? Duidelijk geen verstand van voetbal en betwijfel of jullie überhaupt liefhebber zijn. Hoe kun je nou niet genieten van sterling.

26 februari 2015 om 12:12

Ajaxcunian

Weinig onder? Vind hem veel beter zelfs.

26 februari 2015 om 13:28

Leroyklaassen, makkelijk zeggen dat ik geen verstand heb van voetbal maar ik vraag me af of jij wel überhaupt verstand hebt. Het gaat hier niet om het spel van Raheem Sterling maar om zijn salariseisen. Zijn bijdrage aan het spel trouwens is ook niet echt om ''wauw'' van te zeggen.

26 februari 2015 om 13:32

Ajaxcunian, hoe kun je dat nou zeggen. Sterling is pas 1 jaar op een ok niveau en Willian speelt wekelijks op een heel hoog niveau en is veel constanter.

Als je nou had gezegd beter dan El Ghazi, Kishna, Fischer en Menig, oke.

26 februari 2015 om 13:39

Hij is echt wel beter dan Willian, betere stats op jongere leeftijd.
Niet voor de gein de golden boy gewonnen

Nu al zo productief, dit seizoen kan hij eindigen met 15 goals als een winger, dat is fantastisch. Dit wordt de nieuwe ster van Engeland en Liverpool. Enorm constant dit seizoen en de grote man, kan ik niet van de meeste toptalenten zeggen.

26 februari 2015 om 10:16

Hij speelt vaak als spits dit seizoen, dus dan is 15 goals niet heel knap.

26 februari 2015 om 14:31

Als spits? Hij heeft een maandje op die positie gestaan op papier (in werkelijkheid was het meer een vrije rol), in een periode dat liverpool zwaar ondermaats presteerde.

26 februari 2015 om 10:31

Uh, hij speelt als spits, amper als winger. Dus zo spetterend is 't niet. Constant is die ook zeker niet dit seizoen en de grote man ook niet.

26 februari 2015 om 11:41

Nee? Wanneer is hij zwak geweest? Hij speelt hele seizoen minimaal goed. En wie is dan wel de grote man? Mjaa souts maar in de praktijk staat hij niet heel veel centraal, meer een vrije rol.

26 februari 2015 om 14:36

Hij speelt vaker als spits? Jongens waar hebben we het over?? Hij speelt pas als spits in de competitie nadat Balotteli EN Lambert faalden. Tegen Manu was zijn eerste PL match en die dateerde PAS 14 december. Sindisdien heeft hij maar 3x gescoord als een spits. Hou ook rekening met het feit dat hij wedstrijden heeft gemist vanwege blessures. Dit betekend dat hij 7 goals heeft gemaakt als een winger en komt totaal op 10 doelpunten en maar 24 wedstrijden. En is pas 20 jaar. Kom niet met overschat en zeg niet dat hij zoveel heeft gescoord als spits, want wat jullie zeggen wordt keihard ontkracht met feiten. Daarnaast komt erveel dreiging van hem als hij acties maakt waardoor mensen zoveel vertrouwen in hem hebben. Nee hij is nog niet de beste van de PL, maar er zit nog zoveel rek in dat hij het wel kan worden,

Tuurlijk is hij wel met die onderhandelingen bezig. Zou raar zijn als dat niet zo was Het is toch zijn toekomst.

26 februari 2015 om 10:29

Inderdaad, altijd die onzin van spelers en trainers dat ze niet met dat soort dingen bezig zijn.

Jammer voor Sterling dat Rodgers een tactisch onbenul is. In mijn ogen iig.
Ten eerste moet Sterling op de flank, niet in de spits. Doordat hij in de spits speelt, kan hij een stuk minder. Daarnaast heb je dan niemand voorin die bal vast is, waardoor je de bal elke keer veel sneller kwijt bent. Dan speelt Rodgers ook nog 3-4-3, wat inhoudt dat de links en rechts half de hele flank moeten bestrijken. Daar staan dan bv Ibe en Markovic, wat beide pure wingers zijn. Je brengt jezelf enorm in de problemen omdat deze 2 ook verdedigend hun ding moeten doen, waar ze dus niet zo goed in zijn. Ook haal je enorm veel dreiging eruit door ze niet als echte wingers neer te zetten.

Neem aan dat Sterling wel weer in vorm komt. Is nog jong, komt wel goed.

26 februari 2015 om 11:12

Tactisch onbenul? Dat blijkt wel uit de resultaten dit jaar inderdaad. Maar goed, zo'n tactisch licht als Wenger zijn er maar weinig. Dat bleek gisteren wel weer.

On topic: Sterling is dit jaar nog niet constant genoeg. Heeft als 19 jarige ook heel wat wedstrijden gespeeld het afgelopen kalenderjaar.

26 februari 2015 om 11:56

Hahaha lekkere reactie,met sterling in de spits heeft liverpool prima gepresteerd..tuurlijk is hij een winger maar Rodgers heeft met de spelers die hij had en goed presteerden (dus geen Balo) een prima opstelling weten te maken..

Net 20 geworden, al een uitstekend wk gespeeld, 1 van de steunpilaren in Liverpool's bijna kampioenschap, en dit seizoen als aanvallende middenvelder weer topscorer zijn.
(Ja een handje vol wedstrijden als valse 9)
Sterling wordt zelfs nog onderschat.

26 februari 2015 om 14:40

Precies, maar net zoals dat mensen zeiden dat Suarez (aan het begin bij Liverpool) het niet zou redden, maar de beste speler van de PL werd. Net zoals ze zeiden dat Gerrard vorig jaar al veels te oud was voor de Engelse top, maar toch uitstekende wedstrijden speelde. Zo gaat ook Sterling katen zien hoe goed hij is en kan worden. Kan me nog herinneren toen ze zeiden dat Januzaj beter was na 1 leuke wedstrijd please voetbalzone commenters, humor me me more!!

26 februari 2015 om 15:00

Jep, Sterling heeft de potentie om met Hazard, Isco, Gotze, Pogba en Neymar te concurreren voor de Ballon d'or.

26 februari 2015 om 16:16

Ik denk trouwens dat Ibe meer potentie heeft. Is veel sterker en heeft een beter schot.

26 februari 2015 om 17:40

Hou op, hij kan inderdaad beter schieten en is sterker.

Sterling is technischer, draait makkelijker, tactisch beter, maakt betere keuzes, kan op 10 (ibe niet) en neemt Liverpool op sleeptouw terwijl het maar 1 jaar scheelt.

Ibe doet 't prima, maar beter dan Sterling? Please... Wel te vergelijken met Depay

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren