Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sivert Mannsverk geeft Maurice Steijn trap na met like op X

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Sivert Mannsverk, die via X Maurice Steijn een trap na geeft.

Zondagmiddag begon Mannsverk voor de tweede keer in de basis dit seizoen. Hij speelde een uitstekende wedstrijd tegen FC Utrecht (2-0 winst) en kon rekenen op lof van analisten Kenneth Perez, Pierre van Hooijdonk en Mario Been.


Maandagavond openbaarde de 21-jarige Noor vervolgens zijn mening over de inmiddels ontslagen Steijn. Iemand plaatste op X: “Het is ongelofelijk hoe de media, Van der Vaart en Sneijder de hand boven het hoofd van Steijn hebben gehouden. Hij had vijf van de mogelijke 24 punten behaald en stond laatste in de Eredivisie.” Mannsverk deelde de mening klaarblijkelijk en liet dat weten door het bericht een like te geven.

Mannsverk werd afgelopen zomer door Ajax voor 6,5 miljoen euro overgenomen van Molde FK. Een voetblessure hield hem een groot deel van de eerste seizoenshelft aan de kant, maar het lijkt erop dat de spelverdeler kan rekenen op veel minuten onder John van 't Schip.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt mij dat het voor de spelers en de teamgeest beter zou zijn als ze zich zouden focussen op het heden. De hele tijd steekjes geven en oude koeien uit de sloot halen kan toch nergens goed voor zijn.

5 maart 2024 om 08:58

Ik heb ook iets van man man man wat triest. Zijn eerste wedstrijd stond hij als een amateur met knikkende knietjes op het veld (kan gebeuren). Daarna is hij alleen maar geblesseerd geweest. Nu speelt hij in een 5-4-1 systeem (hoe fijn is dat voor een VM) een goede wedstrijd en dan komen de praatjes 😌.

5 maart 2024 om 09:10

Ik zou hetzelfde doen. Hij was net 48 uur in Nederland, kreeg geen aanwijzingen van Steijn, werd direct voor de leeuwen gegooid en daarna door Steijn publiekelijk onder de bus gegooid. Ik denk dat iedere speler een gezonde hekel aan Steijn zou hebben.Steijn heeft zijn vete met Mislintat over de rug van onschuldige jonge spelers gevoerd. Jongens die blij waren met hun transfer en terecht kwamen in een hele giftige omgeving. Vete of niet, Steijn is gewoon een enorme zak hooi.

5 maart 2024 om 09:16

@4fredondo wat een gechargeerd uitspraak. Hij geeft het een like, hij geeft hiermee alleen aan dat hij die mening deelt. En ja, die stand en punten aantal was ook onacceptabel. Ook niet gek dat hij onwennig op het veld stond daar hij net 1 a 2 keer had meegetraind (hij kende waarschijnlijk nog niet eens de namen van al zijn medespelers). Het enige trieste is dat jij op basis van die eerste 45 minuten iemand triest noemt.

5 maart 2024 om 09:18

@4fredondo,

"en dan komen de praatjes".

Welke precies? Of zie jij op like drukken als praatjes?

5 maart 2024 om 09:26

@4fredondo: Kom op man, een like geven is praatjes hebben? Gekke wereld waarin jij leeft... En daarnaast heeft hij ook al minuten gemaakt in Jong Ajax, waar hij ook een prima indruk maakte (voor wat het waard is). Als hij helemaal zelf los gaat op de socials, dan ben ik het zeker met je eens. Maar een like? Steijn heeft de hele selectie vern**kt en z'n vrienden van de media blijven hem maar de hand boven het hoofd houden. Volgens mij moeten we ons vooral daarop richten.

5 maart 2024 om 09:34

Sorry hoor,
Was jij erbij? Dat hij geen instructies kreeg had mansverk een bodycam of zo? Heb je dat van Manverk gehoord en dat is de waarheid dan? Een speler die compleet door het ijs zakt en z’n straatje schoon veegt? Raar hoe je dit als zijnde waarheid verkondigt.

5 maart 2024 om 10:25

Klopt niks van wat je zegt. Hij heeft helemaal geen praatjes. Op een like button drukken is heel wat anders dan praatjes hebben.

5 maart 2024 om 10:25

Het is een tweet uit december.

5 maart 2024 om 11:09

Met de like geeft hij aan dat hij eens is met dat Steijn een waardeloze trainer is die de hand boven zijn hoofd wordt gehouden. Waarom like je de post dan?

Hou je bezig met je eigen spel. Verleden kan je niet veranderen, wel de toekomst.

5 maart 2024 om 12:00

Maar ik zie vandaag ook ineens veel artikelen van een jammerende Steijn en daar heb ik ook bij, joh je hebt gefaald en het leven gaat door.

5 maart 2024 om 09:09

Een like geven op een post op Twitter is echt geen enorme bezigheid hoor. Laten we dat niet groter maken dan het is.

5 maart 2024 om 09:34

Het was meer bedoeld als algemeen statement. Naar mijn idee gaat het nog steeds vaak over Steijn en Mislintat, terwijl de meeste van deze gasten zich beter bezig kunnen houden met hun seizoen en carrière redden in plaats van proberen nog wat steken uit te delen naar degene die het verziekt heeft voor ze. Begrijp me niet verkeerd ik zou ook boos zijn en zou waarschijnlijk hetzelfde gereageerd hebben, als buitenstaander is dit natuurlijk makkelijker te zeggen. Sowieso kan Steijn beter stoppen met zijn gedrag proberen goed te praten op Tv.

5 maart 2024 om 12:00

Het is geen enorme bezigheid. Het kan wel grotere gevolgen hebben. Zie dit topic alleen al. Dus als je Mannsverk bent, kun je er ook voor kiezen om het niet te doen. Doe je het wel. Dan gaat er een mening over komen,

Sneijder is toch al lang niet serieus meer te nemen. Met zijn rare uitspraken gister is hij helemaal af.

Daarnaast Maurice ook niet meer uitnodigen. Heeft ook gewoon bagger gepresteerd. Hoe kan je iemand verdedigen die 18e heeft gestaan inderdaad

5 maart 2024 om 09:05

Hij stond niet 18 op moment van ontslag en had een reeks met AZ uit, Utrecht uit, Twente uit en Feyenoord. En een gestaakte wedstrijd met nog een paar minuten op de klok in het vooruitschiet waarbij een voorsprong verdedigd moest worden.

Daarbij zal het niet geaccepteerd zijn dat Steijn 4-4-2 zou spelen, laat staan 5-4-1.

Ajacieden riepen altijd dat het systeem en aanvallend voetbal heiliger is dan het resultaat, dat verhaal kan ook naar het land van de Fabeltjeskrant.

En Steijn had een vete met Mislintat wat de prestaties ook geen goed doen.

Steijn is absoluut niet de juiste trainer voor Ajax, dat wisten we eigenlijk vooraf al, maar er zijn gewoon verzachtende omstandigheden.

5 maart 2024 om 09:21

Absoluut niet mee eens. Steijn heeft het zelf veroorzaakt door na de wedstrijd met Fortuna publiekelijk de spelers af te vallen. Door zijn gedrag ontstond er nog meer onzekerheid en achterdocht in de groep en organisatie. Zou hij hoe dan ook voor de spelers zijn gaan staan en hem vertrouwen hebben gegeven zouden zaken heel anders kunnen hebben gelopen. Maar dat deed deze narcist niet. Want het draait alleen maar om Steijn bij Steijn, een naar mannetje. Ook bij NAC voerde hij persoonlijke vetes uit over de rug van jonge spelers. Walgelijk figuur. Met 0 zelfreflectie.

5 maart 2024 om 09:24



@4fredondo,

Het systeem is heilig, maar af en toe moet er ook een gevloekt worden in de kerk.
Niets is belangrijker dan resultaat op korte termijn, op lange termijn wel. Ik zou Ajax echt geen half seizoen schijtbakkenvoetbal willen zien spelen. Al worden we daarmee kampioen. Waarom denk je dat geen enkele Ajacied de jaren onder de Boer niet terug wil. We werden 4x kampioen, maar het was niet om aan te zien.

Momenteel kun je zelf Pep voor de groep zetten, dan word het nog niets.

5 maart 2024 om 09:26

Er zijn inderdaad verzachtende omstandigheden, maar je eigen spelers voor de bus gooien als excuus voor je eigen falen is not-done!

Daarna heb ik van Steijn ook nog nergens iets gehoord of gelezen dat de slechte prestaties ook misschien wel een beetje aan hem lagen. Alleen excuses, excuses en excuses.

5 maart 2024 om 11:16

Maar een hoop van die spelers hebben nu ook te horen gekregen dat ze in de zomer op zoek moeten naar elders! Dat is dan ook niet goed voor het moraal.

Een Van 't Schip haalt ook Gaaie vroegtijdig naar de kant.

Ik heb Slot en laatst ook Bosz een speler publiekelijk niet in bescherming zien nemen. Neemt niet weg dat je op de training of kantoor de speler tekst en uitleg kan geven en dan weer door ...

We hebben het over zogenaamd topsport. Je speelt voor je eigen carrière, boterham en publiek en niet voor de trainer. Als jij presteert kan de trainer niet om je heen.

5 maart 2024 om 21:04

@eenopinie

Alleen Steijn? Niet het grootste deel van het Ajax publiek en de media ook, waarna Steijn na lange tijd daar op toestemde?

Als Steijn een narcist is voor het zeggen wat velen al zeiden, wat maakt dat de rest dan?

Het lijkt wel alsof er een groepje binnen Ajax met een door Steijn veroorzaakte PTSS rondlopen. Het is allemaal wel heel traumatisch geweest voor ze.

Dit soort spelers moeten gewoon lekker stil zijn, ondanks het feit dat je misschien voor je gevoel niet juist behandeld bent. Het is toch weer net wat anders wanneer een Bergwijn/berghuis/tadic die daadwerkelijk wat gepresteerd hebben kritiek uiten, maar wanneer je als speler zelf nog alles te bewijzen hebt komt het een tikkeltje raar over.

5 maart 2024 om 09:02

Ik ben het er mee eens dat ze beter niets kunnen zeggen idd. Maar dat heeft hij ook niet gedaan he. Dit bericht is door iemand anders geplaatst en hij heeft het enkel en alleen geliked. VZ maakt er weer wat veel groters van dan het is

5 maart 2024 om 09:06

Die voetballers weten tegenwoordig heel goed wat ze doen met het liken van die berichten; ze willen via die manier toch iets duidelijk maken. Die snappen echt wel dat dit opgepikt wordt. Een soort substituut voor het zelf posten van dit soort berichten.

5 maart 2024 om 09:12

Hm dat zou kunnen. Dus voetballers mogen dan maar ook geen berichten meer liken waar ze het eens zijn met de stelling? Ik vind het allemaal overdreven. Had hij dit zelf geplaatst dan had ik het wel onnodig gevonden

5 maart 2024 om 09:26

Eens Wizard, wereld van verschil.

5 maart 2024 om 09:34

@wizard010

"dus voetballers mogen dan maar ook geen berichten meer liken waar ze het eens zijn met de stelling?"

Nee, zoals ik hierboven aanhaal denk ik niet dat dit handig is om op dat soort berichten te reageren/like te geven. Het feit dat wij er hierover praten is daar het bewijs van. Het zorgt toch weer voer roering. Je moet wel heel naïef zijn om te denken dat dit over iedereen zijn hoofd vliegt. Dit soort dingen worden opgepikt.

5 maart 2024 om 12:55

Bergwijn en iets gepresteerd? Serieus? Berghuis kun je nog over twisten...

Hij stond niet laatste. Maar een na laatste voor wat het waard is.

Steijn liet deze kerel wel als een amateur lijken tegen Twente. Tegen Utrecht een hele andere speler gezien. Bizar wat Steijn eigenlijk voor onkunde had. Kon totaal geen lijn in het spel creëren waardoor spelers zoals hij gewoon verzopen. Toch heeft Mannsverk in die wedstrijd tegen Utrecht meer laten zien dan Tahirovic in drie kwart van het seizoen.

5 maart 2024 om 10:27

Het is niet voor niks dat Steijn nog geen nieuwe club heeft. Het is gewoon de slechtste coach ooit en dat is een hele prestatie.

Hoe zo geeft hij een trap na, alleen vanwege een like te geven, hou op hoor.

Eindelijk iemand met verstand binnen de Ajax selectie;-))))

Ga jij nou maar eerst bezig zijn met presteren , en dat begint toch echt bij jezelf en niet door wijzen naar andere

5 maart 2024 om 21:55

Ik wil net zeggen, wie denkt dit gastje nou dat ie is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren