Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sinisterra kan jaar na vertrek bij Feyenoord tekenen bij Europese topclub’

Laatste update:

AC Milan heeft geïnformeerd naar de diensten van Luis Sinisterra, zo melden diverse Italiaanse media. De 24-jarige vleugelflitser, die zich de afgelopen jaren populair maakte bij de aanhang van Feyenoord, kan zodoende het naar de Championship afdalende Leeds United na één seizoen verlaten. Op Elland Road ligt de pijlsnelle Colombiaan nog tot medio 2027 vast. Sinisterra mag voor een bedrag van 25 miljoen euro vertrekken bij the Peacocks.

De zevenvoudig international van Colombia kende een ietwat onfortuinlijk debuutseizoen bij Leeds, dat werd getekend door veelvuldig blessureleed. Op de momenten dat Sinisterra wel speelde, liet de linksbuiten vaak zijn klasse zien. In totaal kwam de rechtspoot slechts 1.017 speelminuten in actie, verdeeld over 22 optredens. Sinisterra wist in het afgelopen seizoen zeven keer het net te vinden en leverde daarnaast een assist af. Leeds wil bij een definitief vertrek van de voormalig Feyenoorder minstens de aankoopsom terugverdienen.

De Engelsen betaalden vorige zomer 25 miljoen euro voor de diensten van Sinisterra. Feyenoord had middels bonussen nog vijf miljoen euro extra kunnen verdienen aan zijn uittocht, maar die zijn vanwege de degradatie van Leeds niet geactiveerd. Hoewel Sinisterra lang niet alles heeft gespeeld afgelopen seizoen, heeft hij over belangstelling niets te klagen. Milan zou een van de clubs zijn die heeft geïnformeerd naar de vraagprijs van Sinisterra. Eerder liet 1908.nl al doorschemeren dat de buitenspeler ook naar LaLiga kan.

Bij Milan zou Sinisterra zich vermoedelijk wel moeten focussen op een rol als rechtsbuiten. I Rossoneri hebben met Rafael Leão en Ante Rebic al twee gerenommeerde opties voor de linkerflank in huis. Met name Leão, de Portugese superster van Milan, lijkt onomstreden in San Siro. Op de rechterflank moet Sinisterra gaan concurreren met Alexis Saelemaekers en Junior Messias. In zijn beginperiode in De Kuip speelde Sinisterra regelmatig vanaf rechts, maar aan de andere kant van het veld vond hij pas echt zijn draai.

Moet Sinisterra de overstap naar AC Milan maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met alle respect voor Milan maar reijnders sinistera dan geef je aan voor Europese subtop te gaan.

29 juni 2023 om 17:40

Milan zit geloof ik niet zo lekker in de financiën, dan moet je wat hé, stapje terug zetten om weer op te bouwen.

29 juni 2023 om 17:40

Hadden maldini nooit moeten laten gaan, had het redelijk opgebouwd maar nu is het weer aan het afbrokkelen

29 juni 2023 om 17:59

Maldini heeft veel miskopen gedaan, en leek beter te renderen met Boban naast hem

29 juni 2023 om 18:04

Met alle respect voor Milan, maar ze zijn toch ook gewoon Europese subtop? Daar doet dit jaar niks aan af hoor

29 juni 2023 om 18:23

Voor 25 miljoen zou ik het risico wel nemen voor Sinisterra. Jammer dat het geen 15 is, dan had Feyenoord hem moeten proberen terug te halen.

Sinds wanneer is Martin van Geel de nieuwe TD van AC Milan? Met al die Eredivisie aankopen/interesses. Reijnders, Sinisterra, Wieffer. Mis ik nog iemand?

29 juni 2023 om 17:50

Martin van Geel zou wel uitstekend renderen in de Serie A, aangezien veel Nederlanders daar succes hebben.

Kan het slechter dan wat ze nu hebben? Nee alles is welkom en wie weet is het een succes verhaal.

29 juni 2023 om 20:04

Na ja, de linksbuitenpositie is wel zijn beste positie en daar gaat die Leao er denk ik niet uitspelen. Weet niet of hij op rechtsbuiten onderscheidend genoeg kan zijn om de anderen eruit te spelen.

Met goede medische/fysieke begeleiding speelt Sinisterra de hele Serie A aan gort. Zou voor slechts 25 miljoen echt een uitstekende aanwinst zijn voor AC Milan.

Toch ook vreemde interesse. Sinisterra is toch gewoon duidelijk beter op links? Daar loopt nu Leao rond. Het is net de rechterflank die met Messias en Saelemakers veel te zwak bezet is. Idem met 10 positie trouwens.

29 juni 2023 om 17:48

Wel zijn beste positie denk idd, Maar bij leeds ook vaak rechts gespeeld met succes en op 10 kan
hij ook. Heeft het gevoel voor de kleine ruimte en ook op rechts kan met zijn pure snelheid buiten om. Ik vind het echte een hele goede speler. enigste probleem ware de blessures dit jaar.

29 juni 2023 om 17:49

Zeker een speler met veel potentie. Mocht Leao er niet rondlopen zou ik het een uitstekende transfer vinden, zeker voor die prijs.

Ik vind Milan een prachtige club met dito historie, maar ik zou het geen 'europese topclub' meer noemen, daarvoor zijn de prestaties te gering en de status bij spelers te mager.

Zo'n Kessie ziet een stap naar Barcelona als een stap omhoog, en terecht. Dat zegt wmb alles.

Prachtige club nogmaals, maar als De Ketelaere, Origi, Dest, etc. het niveau is van de inkomende transfers, ben je behoorlijk ver verwijderd van Real Madrid, Barcelona, Man City, etc.

29 juni 2023 om 17:41

Alleen vergeet de toppers Maignan Theo en Leao die WEL daar kunnen spelen, maar die laat je voor het gemak ff erbuiten… nee, Milan is nog steeds een Europese topclub, alleen niet absolute top

29 juni 2023 om 17:47

Ik denk dat Amsterdam4 hierboven doelt op de transfers van afgelopen zomer met de Ketelaere, Origi en Dest. Dus de inkomende transfers van afgelopen + komend seizoen vindt hij nog niet geweldig, waar ik het mee eens ben

29 juni 2023 om 17:50

Je kan toch niet elke zomer een Leao of Maignan halen zeker als je geen big spender bent. Voor het budget wat ze hebben kan dat niet en je kan moeilijk net als die clubs 300 mil uitgeven, dus zeg het maar?Milan moet net als Ajax en Dortmund vroeg de potentiële toppers spotten, maar dan WEL vasthouden.

29 juni 2023 om 17:51

Ik vind dat je dan wel een brede definitie hebt van Europese topclub. Dat zijn voor mij clubs die elk jaar kans maken op een CL-winst.

En bij een dergelijke status komt Milan absoluut niet in de buurt, geen enkele Italiaanse club trouwens.

29 juni 2023 om 18:35

Zo'n rijke historie en dit jaar halve finale CL is geen Europese topclub?

29 juni 2023 om 19:05

@DeBeeldbander
Inderdaad ondanks halve finale is Milan geen Europese top. Met een redelijk gunstige loting zover gekomen maar het lijkt net als het kampioenschap van de vorige keer op een incident. Milan heeft een 4-tal uitstekende speler maar de rest daaromheen is niet topclubwaardig. Verder een eigenaar die liever geen geld uitgeeft en heel slecht met clubiconen omgaat en de serie A in zijn geheel is ook geen schim meer van wat het ooit was. En nee is geen Milan bashen, dit verhaal kan je bijna 1 op 1 loslaten op Inter, finaleplaats CL is knap maar de loting zat bepaald niet tegen, misschien heeft Inter 1 of 2 meer betere spelers maar dat zegt weinig want een Lukaku is er slechts op huurbasis. Als je beter voor de dag wil komen zul je veel beter beleid moeten voeren en een eigenaar moeten hebben die een lange termijn visie heeft, meer vertrouwen in jeugdspelers en spelers van eigen bodem. Milan en Inter zouden ook hun trots moeten laten varen en samen voor een nieuw modern stadion moeten gaan want San Siro / Giuseppe Meazza is een verouderde betonnen bak geworden die de clubs niets opleverd en ook niet het comfort bied wat de supporters verdienen.

Diverse Italiaanse media, voor mij nieuw nieuws dit. Sinesterra,Pulisic,Cheuweze(moeilijke naam) wie willen ze nog meer op de vleugels, Prima als je voor de goedkope optie gaat, maar kies dan verdikkie eens keer een Italiaantje of een serie A speler, man man man. Italianen, Nederlanders of Brazilianen, die moeten de voorkeur hebben en daarna pas de rest

Wrm zou Milan sinisterra willen als je al Leao hebt. Ze hebben juist behoefte aan een RW

29 juni 2023 om 17:48

Back up

29 juni 2023 om 17:52

Je wilt een back-up voor je beste speler halen voor 25 miljoen terwijl je geen back-up hebt voor de spitspositie, en geen starter met goede kwaliteiten op de 10 en rechtsbuiten?

29 juni 2023 om 17:59

Tsja, duidelijk dat ze geen td hebben toch. Transferbeleid is drama.

Milan heeft ook niets na Leão. Saelemaeckers is afgrijselijk, dus het was evident dat er een vervanger moest worden gehaald. Mooie stap voor Sinisterra, verdient het ook om in de top 5 competities te spelen, niet de Championship

Volgens mij is hij op links veel gevaarlijker als op rechts.

Maar waarom zou je Sinisterra willen halen als je Leao daar al hebt staan? Die eerstgenoemde is duidelijk een linksbuiten. Op rechts heeft Milan alleen maar middelmaat met Saelemaekers en Messias. Milan moet echt duidelijk op zoek naar een fatsoenlijke rechtsbuiten.

Jammer dat ie zovaak geblesseerd was dit jaar. Nochthans net zoveel goals als Antony dit jaar in Engeland em dat bij Leeds. Best knap van Sini. Overigens heeft Milan toch Leao op links?

Pijnlijk om te lezen dat de degradatie Feyenoord de bonussen heeft gekost. AC Milan prachtclub voor Sini!

Zou een fantastische aankoop zijn voor Milan,maar toch zie ik Sinisterra liever bij een club waar ie vanaf links kan spelen

AC Milan is een mooie club, maar ik zou als ik Sinisterra was bedanken voor een plekje op de bank achter Leão. Mocht Leão vertrekken dan wordt het natuurlijk een ander verhaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren