Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Simeone wist opstelling Chelsea maandag al: ‘Hebben goede informanten’

Laatste update:

Atlético Madrid kwam dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen een ultradefensief Chelsea niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel: 0-0. Over een week wordt op Stamford Bridge duidelijk wie de eindstrijd haalt. Diego Simeone is tijdens wedstrijden altijd druk in de weer, maar de rust zelve zodra het laatste fluitsignaal heeft geklonken. “Het was een lastige wedstrijd, een hard duel. Een typische halve finale waarin beide ploegen geen afstand van elkaar konden nemen. Een wedstrijd met twee verschillende manieren van voetballen. Helaas konden we niet scoren”, vertelde de Argentijn.

/

Simeone had begrip voor de defensieve speelwijze van José Mourinho. “Iedere trainer bepaalt wat het beste is, afhankelijk van zijn spelersmateriaal”, benadrukte el Cholo. “Hij heeft uiteindelijk een positief resultaat behaald. Of ze aan tijdrekken hebben gedaan? Dat hoort bij het voetbal, dat gebeurt altijd. De return zal intens zijn, de finale staat op het spel. Chelsea zal zich voor eigen publiek meer op zijn gemak voelen, maar wij zullen er alles aan doen om een ronde verder te komen. Het vergt op mentaal gebied heel veel van ons, maar we strijden om hele prachtige dingen.”

Simeone wist naar eigen zeggen maandag al hoe Chelsea zou gaan spelen. “We hebben hele goede informanten. We hebben geprobeerd om hun defensieve speelstijl te doorbreken, maar het is ons niet gelukt. Het ligt nog allemaal open. Volgende week zal duidelijk worden of het resultaat van vanavond (dinsdag, red.) goed was voor hen of voor ons. Ons doel was om met een kleine zege naar Londen te gaan. Chelsea heeft het resultaat gekregen waarvoor ze hier naar toe waren gekomen. Zij spelen nu voor eigen publiek, dus zij zijn nu de favoriet. Maar wij geven ons zeker niet gewonnen."

Wie zie jij de finale het liefst halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Om eerlijk te zijn faalde Simeone ook. Hij kwam telaat met zij. Wissels en haalt Diego eruit die goed speelt en laat Garcia staan die er zo met rood af kon gaan..

23 april 2014 om 01:12

Diego speelde voor een redenen als ik me niet vergis en dat was om van afstand lange ballen binnen de 16 voor te leggen voor de koppers om zo langs de muur van Chelsea te komen, maar dat lukte hem niet goed genoeg. Arda Turan viel heel sterk in en je zag ze ook sterker worden. Garcia mocht inderdaad gewisseld worden, hij kreeg een aantal kansen om te koppen al waren het lastige ballen, maar een wissel zou op zijn plek geweest zijn.

23 april 2014 om 01:20

Hij kon beter in de 2e helft met afstandschoten spelen. Hij zag dat ze er niet doorheen konden en lange ballen werkten ook niet.

23 april 2014 om 02:00

@Moyashi, wat je schrijft is echt onzin. Atletico werd niet beter door Turan, ze bleven hoge ballen spelen. Dat faalde, er is amper op doel gekopt. Schoten vanuit 2e lijn en combinaties over de grond waren betere speelwijzen geweest.

23 april 2014 om 02:07

Moyashi heeft hartstikke gelijk

Arda viel heel sterk in en het combinatiespel verliep meteen vloeiender en in een hoger tempo.. Er werd zeker meer gecreeerd als voor rust alleen de laatste pass kwam telkens net niet aan..

Volgende week zal Arda gewoon starten.

23 april 2014 om 08:57

Ik weet niet wat voor wedstrijd jullie gezien hebben, maar voor Arda had Atletico al weinig te zeggen tegen de verdediging van Chelsea. Dit werd iets beter met Arda en dat is wat ik ermee bedoelde. Ik ben geen fan van Arda of andere individuelen van Atletico. Ik gun ze alleen wel een titel dit jaar. Ze deden het gewoon iets beter met Arda erbij alleen niks kunnen benutten.

23 april 2014 om 02:07

Hij faalde zeker. Want als je sinds maandag de opstelling van Cfc wist en dan nog niks kan forceren tegen die tactisch onbenul Mourinho......

23 april 2014 om 08:31

Haha, tactisch onbenul Mourinho. Jij hebt gisteren zeker voor het eerst in je leven voetbal gekeken?

Verdedigen hoort bij voetbal. Een verdedigende tactiek is niet per definitie onbenullig oid. Dat zo'n tactiek niet past in jou straatje is iets anders, maar dat is geen reden om Mourinho af te vallen. Wss mag je Mourinho ook gwn niet, waardoor je iets wilde zeggen om je kritiek te uiten. Prima, maar probeer het de volgende keer met argumenten die steekhouden

23 april 2014 om 10:40

Hha onbenul mourinho!?!?!
Tactisch gezien is moerinho de beste tainer, of we het mooi vinden is een tweede.
Tegenwoordig is de naam belangrijker dan de manier waarop als mourinho over een maand met de champs titel staat is iedereen allang vergeten hoe. Kijk chelsea 2 jaar terug was precies hetzelfde maar dat boeit niemand. Met mourinho in huis heb je een reaultaat speler.
Nogmaals vind ik het mooi, nee.
Maar het is zeker knap hoe hij zo prefect op resultaat kan spelen ook tegen psg.

23 april 2014 om 11:34

Sarcastisch mode on.

23 april 2014 om 10:43

Het erge van dit alles is dat 1 van deze clubs straks in de finale gaat staan. En de finale verziekt wordt door deze onkundige ploegen.
Maar dan zie ik toch liever chelsea real.

23 april 2014 om 13:32

Onzin atletico drukte Chelsea gewoon in de 16 en speelde goed voetbal met soms geweldige combinaties.
Alleen de bal bij de afmakers krijgen was mogelijk omdat Chelsea de bus had geparkeerd.
Simeone kon eerder met wissels komen maar dan loop je ook meteen weer meer risico. Verder wat had hij dan moeten doen villa ? Die man had geen ruimte gekregen en er ook niks van gebakken hoor zoveel opties heeft hij niet hoor. Garcia ia fysieker en sterker in de kopduels. Gister kopte hij echt alles belachelijk slecht maar villa had de bal niet eens geraakt.Het is echt super knap wat hij laat zien bij atletico.
Het is gewoon belachelijk dat Chelsea die zoveel geld heeft uitgegeven zo speelde gister. Oscar schurle en salah stonden gewoon op het bankje.
The arrogant one wou zich gewoon bemoeien met het spel zodat als het goed uitpakt hij straks weer de meer de held is.
Als hij straks gewoon verliest en geen 2de wedstrijd heeft om dit goed te maken zul je de Chelsea supporters wel anders horen piepen.

Iedereen zeurt wel op Chelsea maar Atletici ramde op sommige momenten de bal ook blindelings maar voren. En dan nog die 100 voorzetten. Van beide kanten was het vandaag gewoon triest, dan zie ik liever clubs als Arsenal/Dortmund in de CL halve finale.

23 april 2014 om 01:28

Pff hehe eindelijk iemand die t ook ziet, je kan chelsea niet alles verwijten, atletico had er meer uit moeten halen.

23 april 2014 om 01:53

Atletico had niks meer kunnen doen, laten we eerlijk zijn, Atletico heeft een hartstikke leuk ploegje maar ze hebben geen spelers a la Ronaldo, Messi, Suarez, Robben etc die met een individuele actie een wedstrijd kan beslissen. En dat is wat je nodig hebt tegen een Chelsea wat op de nul speelt. Ik heb werkelijk nog nooit een ploeg zo goed op de nul kunnen zien spelen als het Chelsea van de afgelopen jaren.

Het zou mij eerlijk gezegd niks verbazen als Chelsea er met de CL vandoor gaat. Iedereen noemde Bayern en Real als de favorieten en Atletico als outsider, zou weer typisch Chelsea en Mourinho zijn om er dan ondertussen mee vandoor te gaan.

23 april 2014 om 10:19

Inderdaad. Chelsea beheerst dat spelletje echt tot in de puntjes en dat maakt het zo'n lastige ploeg om tegen te spelen. Het is te hopen dat Atletico in London weet te winnen want anders is het zeker dat de finale een vreselijke wedstrijd wordt om naar te kijken.

23 april 2014 om 01:52

Geloof mij nou maar, zowel Real, Barca, Bayern en Dortmund zouden dit zielige anti Maurinho clubje weggeblazen hebben met dubbele cijfers.

Het lag aan de onkunde van de Atletico spelers vandaag dat het 0-0 bleef . Chelsea verdedigde ook behoorlijk slecht. Het wil niet zeggen als je de 0 houd ,dat je ook goed verdedigt heb.
Atletico deed te weinig met hun kansen.

23 april 2014 om 02:47

Barca en Bayern werden weggeblazen door Chelsea man hahahaha. Hoe bedoel je maat. Lag je onder een steen ofzo afgelopen jaren.

23 april 2014 om 03:04

Dat Bayern en Barca werden weggeblazen was ook wel jaren geleden. Zoals Chelsea nu speelt is dat nauwelijks voor te stellen.

23 april 2014 om 08:38

Jaren geleden? 2010 en 2012. 2 en 4 jaar geleden dus. De tijd dat Barça tegenstanders wegblies, DAT was jaren geleden.

En trws, je wint niet alleen door je tegenstander weg te blazen. Maar als Bayern/Barça fan snap je dat denk ik niet. Het spel van Chelsea is anders dan jouw standaard misschien, maar wel effectief

23 april 2014 om 13:04

kijk de supercup dit jaar terug helemaal in het begin van de competitie winnaar cl tegen winnaar Europa.

En vertel me dan wie er werd weggeblazen. Bayern had idd niks intebrengen en kwam met hartstikke veel geluk op een gelijk spel uit.

Daarnaast tussen barca en Chelsea heeft Chelsea de betere statistieken

23 april 2014 om 08:32

Nee joh, Arsenal heeft daar nix te zoeken. Kunnen leuk aanvallen, maar verdediging is EL niveau

Prachtige wedstrijd naar mijn mening. Een keer wat anders dan alleen maar pasen. Overigens heeft Chelsea een uitstekende verdediging zeg. Weet iemand waarom David Villa niet basis stond?

23 april 2014 om 01:23

Een prachtige wedstrijd?

23 april 2014 om 01:26

Ja, naar mijn mening wel. Uitstekende verdedigende acties en veel gebruik gemaakt van fysiek. Beter dan een wedstrijd kijken waar spelers van een klein duwtje 6 koprollen maken, niet?

23 april 2014 om 01:27

Weet niet welke wedstrijd jij gekeken hebt maar een andere dan ons denk ik. Walgelijk hoe chelsea zich steeds aanstelde. Dat tijdrekken de hele tweede helft komt je de strot uit. Chelsea kwam iig niet om te voetballen. Normaal zie ik er naar uit om voor de CL wedstrijden te bekijken maar deze was niet om aan te gluren.

23 april 2014 om 01:44

Ja, dat is heel leuk. Maar een wedstrijd leuk vinden of niet is nog altijd een mening. Ik vond het wel mooi hoe fysiek er werd gespeeld en hoe goed de verdediging van Chelsea was.

Goeie informanten: 11 man voor de'' Goal'' en geen meter buiten de 16 komen. Wat een pijn aan mijn ogen deed dit zeg. En maar schreeuwen , arrogant lopen roepen om meer salaris. Ik kan deze steeds vreemdere voetbalwereld echt steeds minder bevatten.

Zielig hoe chelsea speelt en helemaal saai om naar te kijken vooral voor een neutrale kijker. hoop dat atletico in Londen wint.

ik vind het jammer dat heel nederland zo anti chelsea is. weet zeker dat als ajax op deze manier de halve finale zou halen dat iedereen het geweldig zou vinden. chelsea heeft het slim gespeeld. atletico is eigenlijk geen moment echt gevaarlijk geweest. waarschijnlijk is het beeld van de wedstrijd in londen precies andersom.

23 april 2014 om 10:18

Ben het echt helemaal met je eens dordrecht90
Ik ben zelf niet bepaald fan van deze speelstijl (althans niet voor de volle 90min haha) maar ik heb er wel zeker respect voor.
Het is trouwens ook helemaal niet makkelijk om zolang zo geconcentreerd te verdedigen.. persoonlijk vind ik dat zelfs moeilijker dan aanvallen.
Mensen lijken te vergeten dat verdedigen ook bij het voetballen hoort, ook minder mooi spel blijft voetbal.
Laat dat nou net van die redenen zijn waarom nederlandse clubs zowat niks maar dan ook niks te vertellen hebben in Europa.
Alles moet maar zo mooi mogelijk, zo aanvallend mogelijk..en waar brengt dat de clubs meestal?tjah vaak nieteens een volgende ronde.

Ik vind dat Chelsea (mou natuurlijk) het knap heeft gedaan,maar ikzie Chelsea nie aan het langste eind trekken.

Waarom ik dat denk: in de return zie ik beide ploegen niet meer zo aftastelijk spelen en zal er veel meer aanval te zien zijn , en ik ben van mening dat als men echt moet gaan aanvallen waardoor ruimtes ontstaan (want in de return kan je niet meer op 0-0 spelen) dan lijkt Atletico mij gewoon sterker, want Chelsea is verdedigend dan wel zeer sterk, maar dat is Atletico ook, en aanvallend vind ik Chelsea toch echt zwakker dan Atletico en ook denk ik dat de wil van Atletico sterker zal zijn omuiteindelijk te winnen. Ook hoeft Atletico maar 1 goal te scoren en Mou zijn team wankelt al en zal nog meer moeten aanvallen
Dit moet allemaal natuurlijk nogwel blijken .maar ik vind dat Atletico er wel echt veel beter voor staat.

Die heatmap is wel heel ernstig, zo zie je maar weer dat Mourinho steeds weer teruggrijpt naar oude methoden, Mourinho heeft zijn tactiek niet veranderd sinds de duels met Barça een paar jaar terug.

23 april 2014 om 12:09

Daar heeft hij dan ook geen reden toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren