Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sigthórsson baalt: ‘Soms wel irritant dat je daar op wordt afgerekend’

Laatste update:

Kolbeinn Sigthórsson scoorde zaterdag nog drie keer tegen NAC Breda (2-5), maar miste dinsdag voor Ajax een paar mooie kansen tegen APOEL Nicosia. Zodoende kwam het team van Frank de Boer ook in het tweede Champions League-duel niet verder dan een gelijkspel: 1-1. De IJslander baalde van zijn gemiste mogelijkheden op Cyprus.

“Soms is het wel irritant dat een spits op zijn goals wordt afgerekend”, erkende Sigthórsson in gesprek met de NOS. “Het is een verplichting voor een spits om te willen en moeten scoren. Vandaag (dinsdag, red.) lukte dat niet."

Vooral de kans in de tweede minuut schoot na afloop nog een keer door het hoofd van Sigthórsson. “Jammer dat ik die bal er niet inschiet. Voor de rest gaat het allemaal goed. Ik voel me steeds steeds fitter en ben in goede vorm.”

Kolbeinn Sigthórsson hoort in de basis van Ajax thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee hij heeft het gister weer bewezen van niey

1 oktober 2014 om 08:22

Niet*

1 oktober 2014 om 09:03

Idd! Hoe kan het dat wij gisteren met een groep van 10 vrienden de hele wedstrijd hopen dat sigthorsson er alsjeblieft uit gaat! En dat De Boer hem dan 90 minuten laat staan! Hij speelt steeds beter maar hij scoort gewoon weinig, geef die milik of zivkovic gewoon 20 minuten ofzo!

1 oktober 2014 om 10:41

Dat gebeurt vaker, dat heet napraten. Of het is toevallig dat alle 10 er niet veel kijk op hebben, kan ook nog.

On: Ik vind Siggy goed spelen, mist wel kansen nog, maar het is niet zo dat hij veel vertrouwen heeft gekregen. Hij heeft op de bank gezeten, op de vleugels moeten spelen, ruimte moeten maken voor andere spitsen die een kans kregen. Nu krijgt hij pas echt vertrouwen vind ik en dat zal zich gaan uitbetalen.

Let goed op zijn spel, hij maakte ruimte voor het doelpunt. Hij heeft ook nog eens constant dubbele dekking. Hij wordt geforceerd om in een kleine ruimte te spelen. Hoe hij dan nog op pure wilskracht die kans voor zichzelf maakt, is best knap, alleen kon hij afspelen op Schöne wat hij denk ik niet zag na dat harde werken.

Hij heeft de verdediging constant onder druk gezet waardoor ze geforceerd worden om de lange bal te hanteren en dat zie ik andere spitsen gewoon niet doen, die geven ruimte voor de opbouw. Siggy niet, die werkt zich een slag in de rondte.

1 oktober 2014 om 17:24

Crimz, mee eens ik zie een lichte stijgende lijn.

1 oktober 2014 om 09:23

Ben jij deze Ijslandse prutser pok zo zat? Like en deel dan deze facebookpagina: WEG MET Sigthorsson.

1 oktober 2014 om 09:29

Heeft nu al in meer dan 11 uur CL voetbal niet gescoord. Begint gewoon zielig te worden. Hij komt op alle fronten niveau te kort. En dat gaat ook niet beter worden door hem te laten staan, wat FdB nu doet.. En ik word helemaal moe van die gasten die dan zeggen dat ´hij wel hard werkt´. Dat zal me aan mn reet roesten. Hij moet die ballen er gewoon inschieten. Een spits wordt volkomen terecht beoordeeld op zn doelpunten. Daar staat hij voor in het elftal. Hij mag van mij 90 minuten bloemetjes plukken als hij de kansen die hij krijgt er maar in schiet.

1 oktober 2014 om 09:51

Als ie hard werkt moet ie bij albert heijn gaan werken. Een spits moet scoren

1 oktober 2014 om 12:28

Hij staat alleen maar in de basis omdat het een aankoop is van frank de boer. Al was hij een aankoop geweest van de vorige trainer, dan had hij allang al niet meer bij ajax gespeeld

Wanneer haalt ajax is een goede spits, of zet milik erin

1 oktober 2014 om 10:43

Milik is positioneel ook nog een drama. Tegen Heracles scoorde hij 2 keer maar die kerel was overal en mist ook dotten van kansen.

Voetballend schiet ie zwaar te kort. Als je iemand in de spits hebt staan met een beetje techniek rol je deze ploeg op.

Maar Frank zal m er wel in laten. Sigi heeft nog maar een kortlopend contract en er zal wel wat aan verdiend moeten worden. Daarnaast is de gok die je moet nemen met Milik of Zivkovic te groot.

1 oktober 2014 om 08:37

Sigi heeft net verlengt dus is in iedergeval geen aflopend contract. Weet niet precies hoelang hij nog een contract heeft, lijkt me duidelijk dat ajax geld voor hem wilt vangen

1 oktober 2014 om 08:50

Volgens mij heeft hij voor 1 jaar bijgetekend

1 oktober 2014 om 08:49

Waarom is de gok te groot? Of je nu Sigi hebt die niet scoort of Milik die niet scoort. Weinig verschil lijkt me

1 oktober 2014 om 08:59

Wat als Milik dan ook niet naar behoren presteeert. Moet je dan weer terug naar Sigi of dan door naar Zivkovic?

Dan heb je met meerdere ontevreden spelers te maken welke geen vertrouwen hebben.

Milik of Zivkovic zijn iig niet stukken beter, anders had Frank ze echt wel opgesteld.

1 oktober 2014 om 09:03

Milik heeft ook niet echt een kans gehad siggy wel

1 oktober 2014 om 12:31

Ze zijn misschien niet stukken beter, maar wel de moeite waard om te proberen. Al schiet Sigthorsson de kansen er niet in, dan lijkt het mij dat er weinig reden is om de andere spitsen het niet te laten proberen. Op dit moment kunnen Milik en Zivkovic het niet veel slechter doen...

Leuk hoor, dat Sigi goed meevoetbalt, maar zo'n kansmag je echt niet missen. Heel Ajax mag het zich aanrekenen dat het niet wint van dit matige Apoel. Als je dit soort westrijden niet weet te winnen, dan mis je echt het niveau om te overwineteren. Jammer.

1 oktober 2014 om 08:29

Barcelona won met maar met 1-0 in Camp Nou dus zo makkelijk win je er niet van. Verder speelde Ajax zeker de eerste helft gewoon prima. Bij Frank duurt het altijd even voordat hij het licht ziet en dan zal die Ijslander snel uit de basis verdwijnen.

1 oktober 2014 om 08:34

Nee Frank blijft spelers gewoon stelselmatig opstellen. Ebicilio, Ozbiliz, Blind, Poulsen, Boilesen. Frank geeft vertrouwen omdat hij weet wat deze spelers in hun mars hebben en omdat hij weet dat er geen betere alternatieven voorhanden zijn. Al die spelers hebben hun vertrouwen uitbetaald in kampioenschaps goals en assists ook Ebicilio. Blind had bij Hereveen of ADO gespeeld als het aan menig Ajacied had gelegen. Sigthorsson krijgt ook gewoon vertrouwen.

1 oktober 2014 om 08:37

Sorry maar hoe lang duur het voor de Boer een Janssen en een Blind op de juiste plek ging neerzetten. Veel te lang. Je ziet nu hetzelfde met Andersen. Die wordt ook gewoon stelselmatig op de verkeerde plek neergezet. Siggy hoort gewoon op de bank te zitten en hetzelfde geldt eigenlijk ook voor een Serero.

1 oktober 2014 om 08:49

@fubar

Bijna geheel met je eens, echter moet ik bekennen dat ik gister heb zitten genieten van Serero.
imo de beste man van het veld.

1 oktober 2014 om 08:51

Wat?? Serero was gister 1 van de beteren samen met Klaassen en andersen. Die loopt zoveel dicht verdedigend en creëert vaak kansen.

1 oktober 2014 om 09:34

Dat Barcelona in Camp Nou met 1-0 won, lag toch echt aan Barcelona. Je hebt gisteren toch gezien wat een pover team Apoel heeft? Zonder goed te spelen heeft Ajax 3 of 4 hele grote kansen gecreëerd. Als je er dan niet ten minste 2 of 3 van benut, kan je na de winter weer verder in de EL. Want Barca en PSG gaan tegen Apoel echt geen punten verspelen.

1 oktober 2014 om 09:43

Serrero was gisteren gewoon weer de zwakste schakel. Leidt tot tweemaal toe met zijn zwakke passing een counter van Apoel in. Daarnaast te weinig belangrijke doelpunten (kans in blessuretijd) voor die positie en zelfs geen assists.
Om problemen op te lossen gewoon Andersen op positie Serrero en Kishna of El Ghazi linksbuiten.
Serrero heel snel met strik erom verkopen. Tevens vind ik de handelingssnelheid van Viergever op de CVM positie gewoon te traag. Verdedigend staat hij wel zijn mannetje maar gisteren heb jij iemand nodig die het tempo van de wedstrijd kan bepalen en dat kan hij gewoonweg niet. Bazoer misschien een kans geven?

1 oktober 2014 om 09:50

Serero zwak? Dan heb je niet goed gekeken vriend. Hij was verdedigend als aanvallend belangrijk en zeer aanwezig. Kan je het met mij niet eens zijn maar als je hier alle reacties leest ben je de enige die hem zwak vond spelen. Fantastisch gespeeld zelfs

1 oktober 2014 om 11:36

In balbezit was Serero dramatisch. Maakt continu de verkeerde keuzes en vertraagd het spel onnodig. In verdedigend opzicht vond ik hem wel erg sterk, zat overal tussen maar verprutst dan direct weer de onderschepte bal. Niet erg nuttig dus!!! Sigthorsson precies hetzelfde verhaal, werkt zich een slag in de rondte maar dat mag je ook gewoon verwachten hoor.

1 oktober 2014 om 13:18

Mensen die serero zwak vonden kunnen beter gelijk stoppen met kijken. Hij neemt in ieder geval risico in de passing, is wereldtop in de kleine ruimtes qua voetenwerk, heeft de benodigde handelingsnelheid en heeft een prima inzicht daarnaast geeft hij altijd 200%. Zijn rendement moet omhoog maar ik ben ervan overtuigd dat zoiets vanzelf komt. En is vaak al de man van de voorassist.

1 oktober 2014 om 17:27

Koenio, grapje mag ik hopen? Serrero komt op ieder front tekort. Vooral qua creativiteit, eindpass, assists en scorend vermogen.

1 oktober 2014 om 17:28

Mentalist, hoop dat je zelf geloofd wat je allemaal zegt. Serrero komt op ieder vlak tekort, qua eindpassing, assists, creativiteit en vooral scorend vermogen.


Ajax heeft sinds Suarez geen sterke spits. Te gek voor woorden. Zo kom je nooit europees een stap verder.

Vond hem gister weer ondermaats. Hij deed ook wel goede dingen en hij stond wel vaak op de goed plek, maar hij zegt het zelf eigenlijk al, je moet scoren!

Ajax moet een keer zo een doelpuntenmaker halen in de spits! Net zoals Feyenoord eigenlijk.

1 oktober 2014 om 08:40

Achja Feyenoord heeft 2 keer een goede doelpuntenmaken gehad de afgelopen jaren, maar zijn daar ook niks mee opgeschoten.

Ik vind het onterecht dat hij als zondebok wordt aangewezen. Speelde gister weer heel behoorlijk. Vooral Schone viel mij tegen en Serrero in zijn passing. Schone had een schot op open goal die moet gewoon het dak worden ingejaagd. Ook Serrero had een grote kans nog op het laatst. Sigthorsson heeft heel veel duels gewonnen en ervoor gezorgd dat Ajax ook soms de lange bal kon spelen. In dat ene moment zag je hoe sterk hij was. Hij heeft zijn visier jammer genoeg niet op scherp en zijn aanname is ook niet al te best maar het is een nuttige spits. Het is gewoon niet iemand die makkelijk scoort. Hij heeft 4 kansen nodig waar sommige spitsen er 2 nodig hebben, maar dat weten we. Dat kan je hem moeilijk aanrekenen.

1 oktober 2014 om 08:48

Sigi was gewoon weer rete slecht. Kom op zeg, mist kansen, legt ballen niet af die hij af moet leggen. Heeft te veel balbehandelingen nodig. Het is gewoon allemaal niet goed genoeg. En hij maakt ook gewoon geen stappen. Eerst was het ja hij is geen mee voetballende spis, maar een echte afmaker. Dat meevoetballen moet hij nog leren. Toen werd het hij krijgt geen goede voorzetten. Nu is het ja hij mist nog de vorm. Hijis het gewoon niet. Accepteren en afschrijven die handel.

Voorzetten kreeg die genoeg, ook nog een paar leuke passes in de loop en uiteindelijk is zijn rendement 0,0.

1 oktober 2014 om 11:39

Hoe kan je na dit betoog nog beweren dat hij een nuttige spits is? Juist door alles wat je hier benoemd is het voor mij duidelijk dat hij geen nuttige spits is

Je wordt afgerekend als je 15 jaar lang professionele voetbal behandeling krijgt en dan zo'n simpele kans naast schiet. Ik denk dat meninge 2de klasse spitsen hem er wel in hadden geschoten. Eigenlijks moeten deze kansen minimaal op goal zijn.

Wel ben ik het met een aantal mensen hier eens. We hebben een spits nodig die sterk is zoals Sigthorsson maar met meer techniek en een goalgetter. Ik denk dat Ajax Peter Crouch moet bellen en dit is geen grap. Het is misschien een vedette en pop ster in Engeland maar wel precies wat Ajax nodig heeft. Type Pantelic, Ibrahimovic heeft Ajax nodig in de winter, kapstok die kan kaatsen.

Hhaha het is irritant.. ga toch eens weg man Siggy dan moet je geen spits worden maar buitenspeler ofzo

1 oktober 2014 om 08:45

Ja ongelooflijk zeg. Hij mag blij zijn dat hij geen verdediger of keeper is, als je dan 1 keer je taak verslonst en er wordt de enige goal uit gescoord ben je pas echt de boosdoener.
Als spits mag je iig nog af en toe een kansje missen. Bovendien krijgt hij nogal rijkelijk betaald voor z'n klus denk ik zo...

1 oktober 2014 om 09:10

Ja als spits moet je goals maken.. tuurlijk wordt je er dan op afgerekend als je ze niet maakt.. als je nooit in de positie komt moet je verder kijken maar hij krijgt ze en maakt ze niet.

Je hebt helemaal gelijk hoor Sigi. Het is ook heel raar dat je als spits op je goals wordt beoordeeld, heel vreemd.. (Sarcasme)

Een van de grootste Ajax flopjes. Voegt totaal niks toe. Hij scoort 1 wedstrijd wel en dan is het weer 5 niet. Ik zou hem persoonlijk nooit opstellen. Doe maar in januari weg en zet milik of el ghazi daar

zoals gisteren was hij paar keer dichtbij , maar vind ook dat de boer op zn moment moet durven als ze wat willen betekenen in cl , had de boer ook viergever eraf milik erin dan 424 moeten spelen meer druk naar voren

Sightorsson kan een hele bruikbare spits zijn mits hij niet mee hoeft te voetballen.elke keer weer diep terug zakken om te kaatsten en zelfs proberen een aanval op te bouwen.. daar is hij te houterig voor. En mrt alle respect want hij werkt keihard, dat geloof ik wel. Maar dat geheen en weer is voor hem te veel, om dan nog op de goede plek te staan. Hij moet gebruikt worden als een soort Huntelaar, die alleen maarin de 16 hoeft te hangen. Dan zal hij 'meer' scoren. Al zal hij daar af en toe wat meer op moeten trainen, afronden op doel. Want zo'n kans als in de eerste minuten gister moet er 100% in. Dan win he die wedstrijd gewoon. En ja , irritant of niet, maar daar word je inderdaad op afgerekend.

1 oktober 2014 om 09:51

Huntelaar had gisteren zeker twee goals gemaakt. Sigi maakt er geen een

Hij speelt niet slecht, maar mist gewoon een 100% kans.

Daar word je als spits op afgerekend en dat is niet meer dan terecht. Ajax zou zo veel verder zijn met echt een goede spits en een creatieve middenvelder.

Dit is nu typisch, oh hij scoort er drie tegen NAC en het js daarom een hele goeie spits. Het zegt meer over een eredivisie dan dat hij goed is, want op hoger niveau zakt deze gozer altijd door het ijs.

1 oktober 2014 om 08:57

Behalve bij ijsland.. Daar kan die jongen het wel. Het enige waar siggy goed in is bij ajax is de lange bal opvangen. Verder vind ik het maar een prutser die alleen handig is als hij de laatste minuten bij een achterstand erin komt als je de ballen erin gaat pompen.

1 oktober 2014 om 09:07

Ken je feiten, interlands scoort hij ook veel met slechtere spelers om hem heen

1 oktober 2014 om 10:59

En welke feiten zijn dat dan? Dat die dus met mindere spelers bij ijsland voorin wel rendeert? Dan is het toch helemaal lachwekkend dat die elke keer gewoon in stelling wordt gebracht door ajax en het vervolgens niet afrond?

Man man, wat een reactie.

Een spits hoort of doelpunten te maken of assists te geven, als je beide niet doet gaat er idd wat fout.

Ook was het gister voetballend weer een drama, staat vaak uit positie of reageert te laat op steekballen/voorzetten.

Het ontbreken van een goede spits breekt Ajax toch wel echt op in Europa. Waarom haalt Ajax geen talenten op in Zuid-Amerika zoals Shakthar en Benfica al jaren doen? Daar lopen enorme talenten rond die je jaren later met dikke winst kan verkopen. Het geld van Duarte en Van der Hoorn had je beter in een enorm talent kunnen steken

Waar wil hij dan op worden afgerekend? Op zijn spel/meevoetballende kwaliteiten? Hij moet blij zijn als ze hem alleen op zijn doelpunten afrekenen, want verder lijkt het nergens op, een Ajax-onwaardige spits. Heb het idee dat Frank de Boer hem het komende halfjaar in de basis laat staan zodat hij in de winter voor een redelijk bedrag verkocht kan worden.

Als er nou iemand is die niet op kansen missen wordt afgerekend, is het wel Sigthorsson. Die gast mist zo ongelofelijk veel kansen, voetbalt helemaal niet leuk mee maar doet gewoon hartstikke fout met zijn belabberde motoriek, maar de Boer blijft hem maar opstellen. Dit interview met van Gelder sloeg ook echt helemaal nergens op. Van Gelder zat maar veren in zijn reet te steken, terwijl Sigi misschien wel de slechtste spits is in de geschiedenis van Ajax, mijn hemel wat ben ik blij als deze man weg is bij de club. Ook zoon verschrikkelijk lelijk vierkant hoofd heeft hij zonder enige uitstraling.

Jari-K. In Nederland wil men ook nog eens dat je goed kan voetballen als spits zijnde. Net als een verdediger, die meer aanvallende dan verdedigende capaciteiten moet hebben. Te zot voor woorden uiteraard. HIj dient er simpelweg eentje in te trappen. Mensen, het is zijn fokkin werk! Ik zie het op mijn werk al gebeuren.. "tja, ik moest vandaag eigenlijk wel een server installeren en afleveren voor burgerzaken, maar ach.. wellicht gaat het volgende keer beter". Kijken wat er gebeurd.

als je geen kansen krijgt, maar goed mee speelt en andere mensen vrij voor de goal zet is er niks aan de hand.
Maar als je zulke grote kansen krijgt en je scoort niet word je daar natuurlijk op afgerekend.

Je krijgt in de CL geen 15 grote kansen. Als je wat wilt moeten zulke ballen er in, nu kost het dus weer 2 punten.

Geen handige tekst van hem

Ik begrijp niet dat siggie er nog bij staat. Met alle respect voor zijn " harde werken" maar een spits moet gewoon scoren.
En al helemaal Onbegrijpelijk dat Millik niet eens een kans krijgt in bv de laatste 20 minuten.

Tja, wat moet je nu van deze spits zeggen. Tuurlijk wordt je afgerekend op je doelpunten en dan zeker de beslissende doelpunten. Als je 3 100% scoringsmomenten hebt in een wedstrijd, dan moet je als Ajax-spits beslissend zijn. Bij Feijenoord lullen ze altijd over een spits, maar dit is ook niets.... Waarschijnlijk is het in de etalage zetten van deze speler, en geld ontvangen voor een niet-scorende spits, belangrijker. Overigens...gisteren is ook wel duidelijk geworden waarom er geen interesse is in Moisander, tjonge wat is die traag....

Het spijt me voor Sigthorsson maar een spits wordt nou eenmaal afgerekend op zijn doelpunten. Gisteren kreeg hij minimaal twee grote kansen en als je dan niet scoort dan krijg je kritiek. Hij wint vaak lichtspel, maar voor de rest komt hij te kort.

Drie goals tegen Nac, waarvan twee dankzij een dramatische Ten Rouwelaar, zijn echt niet voldoende om het volstrekte gebrek aan kwaliteit van deze jongen te verbloemen. Heeft in de laatste wedstrijden van vorig seizoen geen doelpunt gemaakt en behoorlijk wat kansen gemist, tegen AZ minstens twee open kansen gemist, tegen Feyenoord krijgt hij 1 kans die hij ook verprutst, tegen NAC mist hij een penalty en twee grote kansen en gisteren hadden er gewoon minstens twee in moeten liggen. Iedereen kan kansen missen maar dit is gewoon structureel en dan ben je dus niet goed genoeg voor een topclub. Sjouwt als een blind paard in het rond en doet aandoenlijk zijn best maar kan gewoon niet voetballen en mist alles wat Ajax in een spits zoekt.

Alles beter dan Sigi... volgende keer Milik starten en Zivko eventueel een kans geven. wat een prutser zeg!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren