Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sheriff blijft ondanks goal De Vrij koploper; Real Madrid kent geen genade

Laatste update:

Internazionale en Real Madrid hebben dinsdagavond geen fout gemaakt in de Champions League. I Nerazzurri waren te sterk voor stuntploeg Sheriff Tiraspol, dat nog wel tot scoren kwam maar door toedoen van onder meer Stefan de Vrij ten onder ging: 3-1. De Madrilenen waren met name in het tweede bedrijf oppermachtig en rekenden genadeloos af met Shakthar Donetsk: 0-4. Ook na de derde speelronde blijft Sheriff met zes punten de koploper in Groep D. Real Madrid volgt op de tweede plek met een gelijk puntenaantal maar een minder onderling resultaat, terwijl Inter (vier punten) en Shakthar de poule completeren.

Internazionale - Sheriff Tiraspol 3-1
De Moldavische Champions League-sensatie, die zelfs Real Madrid in het eigen Santiago Bernabéu versloeg, kwam voor het eerst in de problemen toen Denzel Dumfries in de vijftiende minuut uit een counter voor doelman Dumitru Celeadnic opdook. De sluitpost wist de bal echter net te onderscheppen voordat de Nederlander, die bij Inter als De Vrij in de basis begon, gevaarlijk kon worden. Ruim een kwartier later was het wel raak. Een corner van Federico Dimarco werd met het hoofd verlengd door Arturo Vidal en spits Edin Dzeko nam de bal ineens met links: 1-0. Het was het absolute hoogtepunt van een eerste helft die verder weinig spraakmakends omvatte.

Sheriff was echter geenszins van plan de koppositie te laten wankelen en trok de stand zeven minuten na rust gelijk. Sébastien Thill, maker van de winnende treffer in Bernabéu, mocht aanleggen voor een vrije trap en krulde prachtig raak in de rechterkruising. Lang konden de bezoekers daar overigens niet van genieten: Vidal kreeg de bal in de 58ste minuut in de loop van Dzeko en tikte hem langs Celeadnic. Even later zorgde een Nederlands onderonsje ervoor dat de marge werd verruimd. Via het hoofd van Dumfries kwam de bal op de rechtervoet van De Vrij, en daarmee was het verzet van de bezoekers gebroken. De 4-1 bleef tot aan het eindsignaal dichter bij dan de 3-2.

Shakhtar Donetsk - Real Madrid 0-5
De Oekraïeners, die zonder de langdurig geblesseerde Lassina Traoré aan de aftrap stonden, liepen vanaf het eerste fluitsignaal achter de feiten aan. De eerste kans van de wedstrijd werd al genoteerd in de derde speelminuut, toen Karim Benzema op aangeven van Vinícius Junior de hoek zocht maar rakelings naast schoot. Drie minuten later volgde de volgende doelpoging. Ditmaal haalde Vinícius van dichtbij uit, maar hij stuitte op doelman Anatoliy Trubin. Hoewel Shakhtar nadien beter in de wedstrijd kwam, pakte Real Madrid de voorsprong. Een lange bal vanaf de rechterkant werd volledig verkeerd ingeschat door Sergiy Kryvtsov, die op zeer ongelukkige wijze zijn eigen doelman passeerde: 0-1. In het tweede bedrijf zou Trubin nog viermaal verschalkt worden.

Real Madrid verdubbelde de voordelige marge in de zesde minuut na rust. Na een fraaie balverovering van Benzema werd Luka Modric in stelling gebracht. De middenvelder bediende Vinícius met een perfecte steekpass, waarna laatstgenoemde koelbloedig afrondde: 0-2. De Braziliaan zorgde vijf minuten later ook voor de 0-3. Ditmaal fungeerde Benzema als aangever voordat Vinícius met een geplaatst schot afrondde. De vierde treffer kwam op naam van Rodrygo. Na fraai combinatievoetbal gaf uitblinker Vinícius de laatse pass richting zijn landgenoot, die van afstand afrondde. Het slotakkoord werd in de blessuretijd gespeeld door Benzema, die de 0-5 eindstand op het scorebord zette.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off: triestig dat Real Madrid topics zo laat op het forum verschijnen, PSG was later afgelopen dan Real Madrid maar komt eerder online, zelfde met wedstrijden in La liga, topics van Real Madrid komen telkens een halfuur tot 1 uur later online, vergelijk dat is met andere clubs (ik noem geen namen) het is geen aanval jegens VZ, alleen een vaststelling.
On:

1e helft waren wij goed, gretig, sterk aan het spelen maar de kansen ontbraken, en als we dan wat hadden van kans ging het allemaal mis.

In de 2e helft speelde wij heerlijk en ging dan alles wel nu erin. Geen idee wat Ancelotti heeft gezegd maar het heeft gewerkt! Dikke monsterscore, niet verwacht uit tegen Shaktar!

De international-break heeft ons goed gedaan, de spelers zijn frisser en sterker terug gekomen.

Vinicius, Benzema, Kroos, Mendy wauw wat waren die geweldig. Wat had ik Kroos maar vooral Mendy gemist, niets voor niets dat hij de baksteen in de kleedkamer word genoemd, niemand komt hem zomaar voorbij. Als Real nou een fatsoenlijk RB kan fixen, is onze verdediging eigenlijk zeer goed!

Vinicius wat een werelddoelpunt, werelds gewoon! Niveau Ronaldinho, Neymar was dat goal. Benzema zocht telkens dat doelpunt en uiteindelijk gevonden!

Op naar El Clasico!

19 oktober 2021 om 23:09

Nederland is pro barca, zo ook deze site en nu al helemaal nu Koeman er zit. Elke dag 10 artikelen over Laporta en Koeman en op matchday zelfs eentje over de verwachte opstelling, de daadwerkelijke opstelling, de napraat, de kranten , nog een keer de kranten enz enz enz

We doen het er maar mee... maar vervelend is het wel

19 oktober 2021 om 23:22

Dit is toch niet gek. Een Nederlandse voetbalsite, dus volgen ze Nederlanders. Die zitten bij Barca, niet bij Real.
Het is vervelender dat ze De Vrij normaal stelselmatig negeerden, dat is ook gewoon een Nederlander

19 oktober 2021 om 23:29

Asensio is half Nederlands. Niet vergeten. Trouwens gaat niet alleen om deze wedstrijd. Of is Messi nou ook opeens Nederlands?

19 oktober 2021 om 23:32

Stel je niet aan, ajax was ook vanavond. Ze hadden het al druk genoeg. En terecht

19 oktober 2021 om 23:52

Is Asensio half Nederlands joh? Wist ik helemaal niet

20 oktober 2021 om 05:22

Realmadrid8 Asensio schijnt van pindakaas te houden😏

19 oktober 2021 om 23:10

Triest gedoe, gaat nergens over. Je ziet het weer en gebeurd al vaker nu. IK VIND dat Vz zich wel mag schamen ja. Of laatst barca tig artikelen na enkel 1 match. Agh triest, werkelijk. Altijd maar wachten 20 minuten plus op een artikel. Gaat nergens over!

19 oktober 2021 om 23:20

Goh schamen.. het valt gewoon op en het is ergens niet eens leuk meer. Alsof wij op een of ander manier de Madridistas weg worden geduwt.. jammer, en vooral zuur.

19 oktober 2021 om 23:10

Begint wel heel opvallend te worden inderdaad. Ik geloof niet dat het is om Madrid-fans te pesten hoor Dat laat voor mij twee opties: De persoon verantwoordelijk voor het schrijven van Madrid verslagen levert gewoon slechter werk dan zijn collega's of door gebrek aan mankracht moeten dezelfde schrijvers meerdere verslagen tegelijk schrijven en is Madrid niet prioritair op dat lijstje. Wat op zich gek zou zijn want zowel de live-meepraten topics als de verslagen van Madrid leveren altijd meer comments op dan pakweg die van PSG dat de voorbije weken 3x gelijktijdig met Madrid speelde en waar steevast 20-30 minuten vroeger verslag van werd gepost.

19 oktober 2021 om 23:20

Precies dat laatste maakt het nog triester. Real live meepraten en artikelen zijn altijd vol met reacties e.d. maar hoe Vz daar mee omgaat, is gewoon triest.

19 oktober 2021 om 23:20

Dat de schrijver in kwestie verantwoordelijk is voor meerdere verslagen gaat in deze dus niet op. Mart Van Mourik hier heeft volgens mij enkel het Madrid artikel moeten schrijven. De enige schrijver die wel twee verslagen moest schrijven deze avond lijkt Mart Oude Nijeweeme te zijn die in stond voor het PSG artikel en het Liverpool artikel (het enige dat niet voor Madrid verscheen...) Die laatste moet twee verslagen schrijven en zijn tweede wordt nog gelijktijdig gepost met dat van Madrid, wiens schrijver er volgens mij maar eentje moest schrijven. Dus dan is het ofwel de schrijver van de Madrid artikels die slecht (langzaam) werk levert ofwel loopt het spaak bij de eindredactie

19 oktober 2021 om 23:25

Ik weet niet hoe ze precies te werk gaan, maar er zit duidelijk geen logica in. Dit is nu al een tijd gaande, tegen Sherif kregen we zelf geen live-meepraten link op de hoofdpagina, ik bedoel waar hebben wij het over? Ik ga niemand beschuldigen, maar dit is zeker niet correct. Wij hebben het hier over Real Madrid, de beste club ter wereld.. verdiend imo wat meer respect. Onze berichten zullen hoogstwaarschijnlijk ook verwijderd worden wegens off-topic, maar het zal hoe dan ook toekomen. Of ze ermee wat zullen doen, idc.

19 oktober 2021 om 23:34

Heel krom ja nu je het zo zegt. Heb je even netjes nagecheckt. Tsja er is al een tijdje een andere werkwijze gaande lijkt het en een andere visie die hier is neergestreken. Enkel gefocust op clicks en kwantiteit. Kwaliteit ho maar. Je ziet het terug in focus op artikelen over Driessen en Derksen etc. Enkel omdat het aandacht genereert. Zuur gebruik van clickbait titels. Alsof het enkel om clicks en statistieken gaat tsja. Sneu!

19 oktober 2021 om 23:43

Uiteindelijk gaat het ook om de clicks en de statistieken want een site als VZ maakt gewoon grotendeels omzet per click. Dat is het hele concept van dergelijke bedrijven. Echter is er ook vanuit dat standpunt geen touw aan vast te knopen omdat Madrid ze net heel veel clicks oplevert. Ik snap het oprecht niet

19 oktober 2021 om 23:14

Zat natuurlijk naar Ajax te kijken en af en toe Switch kanaal, maar zag net op sociale media voorbij komen dat Benzema bij alle 5 goals betrokken was: eerst druk zetten wat een eigen goal werd, 1 assist, 2 voor assists, 1 goal. Tevens nu de 3e speler ooit met 100+ goals+assists in de CL. Bizar niveau wat deze vent aantikt, voetballend echt fenomenaal. Terecht MOTM gewonnen. Mooi om te zien na het debacle tegen FC Sheriff dat ze de rug rechten en de reputatie weer is hersteld. Milan shot the sheriff tonight btw.

19 oktober 2021 om 23:15

Bespaar je moeite maat. Ze gaan hun gedrag toch niet aanpassen. Hoe triest het ook is.

19 oktober 2021 om 23:19

Eerst kon je nog zeggen Barca is Nederland getint en nu zie ik de logica niet helemaal..

19 oktober 2021 om 23:46

Cmg / lijkt wel alsof we iedere week het zelfde zeggen. Ik vind het ook opvallend

20 oktober 2021 om 00:34

Het gejank van de merengues hier blijft toch wel mooi. Prachtig slachtoffergedrag van jonge gozertjes die meer aandacht willen voor hun club. Het is in hun ogen de grootste club ooit, maar tegelijk zijn het arme fans, omdat ze meer aandacht zouden moeten krijgen.

Toen Sneijder, v/d Vaart, Huntelaar, v. Nistelrooij en Robben daar speelden, had je dagelijks meerdere berichten over de witten. Laat staan met de wissels van Calderon naar Boluda naar Perez en de gigatransfers die ze binnenhaalden.
Maar nu er Nederlanders bij Barça zitten én er zijn spectaculaire problemen, komen er eenmaal meer berichten over Barça.

Gooi vier Nederlanders in Atletico en een beetje drama en voor je het weet heb je daar dagelijks meerdere berichten van. Is gewoon logisch. Op dezelfde manier dat er meer aandacht kwam destijds voor Valencia toen Koeman daar de coach was, met alle problemen die hij had.

20 oktober 2021 om 08:44

Toch mooi dat jij deze arme fans zoveel aandacht schenk met een hoop tekst maar tegelijk niks zegt.

20 oktober 2021 om 17:01

Als argumentatie voor jou gelijkstaat aan niets zeggen, dan ligt dat toch echt aan jou, gozer.

Madrid komt lekker terug uit de interladbreak. Wat een geweldige tweede helft zeg. Mendy en Kroos komen echt uitstekend terug uit blessure. Vini speelde een zeer goede tweede helft, Militao was weer heerlijk fel en zuiver en Benzema was bij alles betrokken voorin. Casemiro leek ook weer terug een beetje op de oude Casemiro. Ijzersterk in balverlies en bij balbezit niets geks proberen, zo mag ik het zien. Vazzie is gewoon behelpen, Modric beneden peil en Rodrygo toont wederom dat hij gewoon heel slecht is op rechtsbuiten en daar de kwaliteiten voor mist maar wel over heel specifieke andere (zeer kostbare) kwaliteiten beschikt. Jammer dat hij tot nu toe nog nooit in die kwaliteiten is uitgespeeld. Wel weer eens pijnlijk duidelijk dat we eigenlijk maar 1 flankaanvaller van niveau hebben en dat is Vini. Mocht die knul dit seizoen een langere periode geblesseerd zijn zou ik graag eens een 532 zien. Met Mendy op lcb en Guti op lwb. Voorin ofwel Benzema-Jovic met Rodrygo erachter als schaduwspits en Kroos/modric met Valverde/case ofwel gewoon Benz-Rodrygo met een standaard driemansmiddenveld erachter. Miguel zijn defensieve gebreken mooi opgevangen, Mendy meer dan ooit in zijn kracht uitgespeeld en Rodrygo in een rol waar hij volgens mij gewoon wereldtop in kan worden.

19 oktober 2021 om 23:10

Ik verwacht dat Rodrygo 2e viool blijft spelen, zeker als Mbappé komt hoor. Rodrygo is echt wel goed en heeft de ijskoude afmaak klasse die weinig spelers hebben van zijn leeftijd maar is nog te vaak te slapjes. Ik moet het nog zien. Ik kan niet wachten tot de Clasico in ieder geval, Carlo cooking!

19 oktober 2021 om 23:14

Als bale en hazard terug zijn is rodry uitgespeeld en terecht ook

19 oktober 2021 om 23:16

Eigenlijk zou de clasico een complete walkover moeten zijn. Maargoed zul je zien dat het weer billenknijpen wordt. Over Rodrygo: die jongen heeft echt een gouden techniek en schot. Is er alleen fysiek nog niet helemaal klaar voor. Een Vinicius is veel sterker en onmogelijk van de bal te zetten, wat bij Rodrygo nog te vaak gebeurt. Hij komt er wel

19 oktober 2021 om 23:29

Ik vond Rodrygo juist goed vandaag. Had een paar goede acties een goal en assist. Hij hoort natuurlijk ook op links te spelen, als je Hazard op rechts zet heb je zelfs minder aan hem.

Een klein artikel over Real maar 4 artikelen zondag na barca valencia haha. Naja, hele goede 2e helft van Real en wat ben ik blij dat Mendy weer terug is zeg, wat een beest!! voor de rest Vini heel goede pot na wat mindere wedstrijden van hem en ice cold Rodrygo scoort gewoon wéér in de CL, die jongen is er voor gemaakt.

Carlo cooking, laat de Clasico maar komen!

19 oktober 2021 om 23:10

Nouja, hoeveel Nederlanders spelen er bij Realmadrid en hoeveel bij Barca? Daar gaat het uiteindelijk vgm allemaal om. Bij Inter spelen ook gewoon 2 Nederlanders dus dat ook zij hier meer aandacht krijgen dan Realmadrid vind ik niet zo gek.

19 oktober 2021 om 23:12

Nee hoor. Gaat om clicks en comments. Vaak gaat dat hand in hand met het aantal Nederlanders dat bij een bepaalde club speelt maar Madrid levert niet minder clicks en comments op dan Barca (volgens mij), PSG (overduidelijk) etc hoor. Enige clubs die meer clicks en comments opleveren dan Barca en Madrid zijn volgens mij PSV en Ajax.

19 oktober 2021 om 23:12

Real Madrid is de grootste club ter wereld, meeste prijzen etc etc mag wel verwachten dat de artikelen daarvan op een voetbalsite op tijd komen aangezien dus de concurrent wel altijd op tijd geüpload wordt

19 oktober 2021 om 23:13

Pre-Depay en Koeman was het niet zo verschillend hoor.

19 oktober 2021 om 23:17

@real8madrid Dat bedoel ik ook, het gaat om clicks, meer mensen klikken op een topic wat over Nederlandse voetballers gaat (volgens VZ). Bij Realmadrid speelt er geen dus is het zogenaamd niet interessant genoeg? PSV zelf krijgt ook vrij weinig clicks trouwens, ik denk dat Ajax bovenaan staat met Barca op nummer 2 en alles wat over Messi / Ronaldo gaat staat op 3. Daarna krijg je pas Realmadrid, PSV, Feyenoord etc.

19 oktober 2021 om 23:25

Dan is het dus vrij gek dat Madrid op een avond als deze zo laat gepost wordt, neen? Dan zie je PSG 20 minuten eerder gepost worden terwijl die later klaar zijn. Levert dat meer clicks op? Overduidelijk niet, dat artikel staat ondertussen al 2x zo lang online als het Madrid verslag en het aantal reacties ligt al bijna gelijk. Dit terwijl de meeste Madrid-fans uit het live meepraten daarnet al in geen velden of wegen meer te bespeuren zijn omdat het laat is. Ook in het live-meepraten bijna 2x zoveel reacties. Laatst exact hetzelfde scenario toen beide clubs in de competitie gelijktijdig speelden. Is het dan gewoon een heel domme business beslissing van de redactie denk je?

19 oktober 2021 om 23:34

@real8madrid Ik denk dat we het over de redactie vrij snel eens kunnen zijn haha Ga er zelf niet veel woorden aan vuil maken. Ik dacht altijd dat het met Nederlanders te maken had, bij PSG speelt natuurlijk ook Wijnaldum dus tja, ook weer een Nederlander. Echter heb je denk ik wel gelijk, er zitten hier meer Realmadrid fans dan Inter, PSG en Liverpool fans bij elkaar maar toch word er op de een of ander manier voorrang verleent aan de genoemde clubs.

Ik snap je punt nu wel, en ik ga je er ook gewoon gelijk in geven, vreemde beslissingen worden er genomen hier.

Wat een heerlijke wedstrijd! Dit hadden we nodig. Real Madrid speelde vandaag zo overtuigend en verdomd goed. Het is dan ook heerlijk dat dit met veel doelpunten is uitbetaald. Vini maakt toch de stapjes richting de absolute wereldtop. Vandaag weer bij drie doelpunten betrokken! Go Vini! Aan Benzema hoef ik geen woorden vuil te maken, die is dit seizoen een absolute machine die niet te stoppen is. Ballon D’Or en Benzema zijn dit seizoen onlosmakelijk met elkaar verbonden, de ceremonie wordt slechts een formaliteit.

Ik kan niet wachten op El Classico! :D

19 oktober 2021 om 23:11

Wordt echt een grap mochten ze de ballon d’or niet aan benz geven

20 oktober 2021 om 00:08

@RealXIIImadrid jij bent al helemaal niet serieus te nemen hier op voetbalzone. Ik hoor alleen maar madrid fans roepen dat benzema hem verdiend. Verdiend hem absoluut niet messi gaat hem winnen 100% ook 2 weken hadden we een discussie over wie hem gaat winnen. En jij noemde benzema beter messi. Je snapt niks van voetbal messi wint hem hoe dan ook bro. Daarom zei ik ook tegen almogaver en tegen andere dat ze jou moeten negeren omdat jij niet weet waar je het over hebt. En je leeft op volle wolk

20 oktober 2021 om 00:36

Had niks anders verwacht van iemand met zo een gebruikersnaam. Even voor de duidelijkheid: Ik zeg niet dat Benzema de gouden bal moet winnen, maar zou er niet van raar op kijken als hij hem wel wint. Net als wanneer Messi of Lewandowski hem wint. Hoe jij het brengt, is alsof het een schande is wanneer Benzema hem wint. Vorig seizoen al enorm belangrijk en dit seizoen 13 goals en 9 assists in 16 wedstrijden.

20 oktober 2021 om 00:38

De ballon d'or is ook een grap vriend. Het is een populariteitswedstrijd en heeft meer met het lievelingetje van de kiezer te maken dan met voetbalprestaties. Benzema zal hem niet winnen al scoort hij dit seizoen 300 goals.

20 oktober 2021 om 00:39

Benzema is op dit moment zeker beter jaa

20 oktober 2021 om 01:11

@rm1334 Dit is natuurlijk ook onzin wat je nu roept. Ronaldo en Messi zijn gewoon buitenaards, namen als Benzema, Mbappe, Neymar, Lewandowski komen echt niet in de buurt van wat Messi en Ronaldo de afgelopen jaren allemaal hebben laten zien op een voetbalveld, dat is gewoon onmenselijk en Messi gaat er gewoon vrolijk mee door door o.a de Copa America te winnen met Argentinie, ook was zijn laatste seizoen bij Barca weer ongekend. Beide namen hebben records verbroken waar je u tegen zegt, en ze gaan er ook gewoon mee door ondanks dat ze beide op leeftijd zijn. Zo'n speler als Benzema is ook echt wel een geweldenaar, maar hij heeft gewoon pech dat Messi en Ronaldo niet te stoppen zijn, nog steeds.

Overigens zou ik zelf Lewandowski boven Benzema verkiezen op dit moment, Messi is de absolute topfavoriet om hem te winnen.

20 oktober 2021 om 07:14

Ik zou zeker Lewandowski boven Messi verkiezen, ik zou het overigens geen schande vinden als Messi wint. Benzema maakt ook gewoon een kans, heeft in 2021 betere statistieken dan Messi en is in meer topwedstrijden opgestaan.

Eerste helft was slap, tweede helft veel beter. En wat een doelpunt van Vini. Moest een Argentijn deze maken kregen we er 4 topics van. Anyway, mooi voor hem en hopelijk een boost om weer de weg naar boven te zetten. Viel tot de tweede helft weer enorm tegen, maar hopelijk komt hij uit zijn dip. Verder ook fijn om Mendy en Kroos terug te zien. Laat de blessures nu maar even achterwege. Vond Militao weer sterk. Als die geconcentreerd is en blijft is het echt een topper. Mooi dat Marcelo zijn 100ste CL opwachting mocht maken. Nu naar de Clasico!

Mendy werd echt gemist. Met hem erbij zijn we zo stabiel in defensief opzicht! Verder ging het een beetje stroef in de eerste helft, wat betreft het creëren van kansen. Genoeg spelers die niet goed in de wedstrijd zaten. Maar de tweede helft was lit! Dat we 5 keer scoren in Eu is echt goed. Wat een solo van Vini. Wereld doelpunt gewoon. Die tegen Atalanta ging net naast. Gelukkig ging deze er dus wel in. En Benz, die bleef opzoek gaan naar een doelpunt. Ik vind het prima. Dat heeft Cr7 groot gemaakt. Dus mooi dat ie toch heeft weten te scoren. Kroos fantastisch! Alleen jammer dat Valverde moet banken. Op naar el Clasico. Hala Madrid!

Hoeveel ik van me club hou, ik heb nog niet eerder zo weinig vertrouwen gehad in een Clasico. Zelfs in de tijden van de Galacticos had ik er als Barca fan meer vertrouwen in. Ik hoop enorm dat Barca morgen ook zo een masterclass afmaken kan neerzetten tegen Dynamo Kyiv, maar ik heb zelfs daar een hard hoofd in.

19 oktober 2021 om 23:16

Elke keer als ik dacht dat Madrid hard zou afgaan tegen Barcelona gebeurde het omgekeerde, en als ze een fantastische reeks hadden neergezet en je makkelijke overwinning verwachtte gebeurde dat ook niet. Clasico is echt een wedstrijd op zich en zo moeilijk te voorspellen. Al hoop ik dat je gelijk hebt

19 oktober 2021 om 23:21

Voordeel is echt wel dat koeman bij barcs zit. Dan weet je bijna gegarandeerd dat hij het tactisch slecht zet.

19 oktober 2021 om 23:27

Precies. Ik heb vertrouwen in de spelers (hoewel zonder Pedri, Dembele en Araujo het heel moeilijk wordt), maar totaal geen vertrouwen in de technische staf. Die hebben mij nog 0x kunnen overtuigen in een grote wedstrijd, zelfs vorig jaar de Clasico toen jullie heel de verdediging mistte niet. Toen hadden we zelfs nog onze Leo rondlopen.

19 oktober 2021 om 23:38

Vooral Araujo naar mijn mening. De rest van de verdediging is defensief gewoon zo enorm zwak naar mijn mening, Pique op kop. Ik hoop dat Mingueza mag starten uit het lijstje met Garcia, Lenglet, Umtiti, Garcia is dat imo defensief nog de beste speler. Is tenminste niet zo traag als windows 98 en heeft niet de draaicirkel van een boeing 787. Als Pique start heeft Vini een heerlijk avondwandelingetje zondag

20 oktober 2021 om 00:19

Ik verwacht een 352 formatie met Pique, Garcia en Lenglet tegen Madrid, moet heerlijk zijn voor de vooorhoede van jullie. Ook nog eens het middenveld in handen dan, puur omdat onze Ronald denkt dat je dan verdedigend sterker staat

19 oktober 2021 om 23:39

Is altijd een wedstrijd opzich. En Alba en Fati zullen gevaarlijk zijn. Ik zie het gewoon als een 50 50 wedstrijd. Zo is het altijd geweest met El Clasico.

Oh yeah, de Koninklijke is back en we konden ook wel een goed resultaat gebruiken. Dit was echt een zware afgelopen 4 weken om Madridista te zijn.
Geweldig hoe Vinicius zich vandaag laat zien, ook hij kon wel een goede performance gebruiken en dan stift hij ook nog heel kalmpjes.
Leuk dat Rodry ook scoort en dat Benz weer assisteert, vandaag had iedereen met name in de tweede helft een hele lekkere avond.
Over 5 dagen El Clasico, you already know what is going to happen.
Maak er een mooie week van Madridistas!

19 oktober 2021 om 23:21



Haha Inside hier mag je los gaan bij de Real Madrid familie Ik heb echt genoten van de wedstrijd Donjetsk had niets te tellen. Scheelt als Modric en kroos spelen zovele meer rust in de ploeg..

19 oktober 2021 om 23:47

Aqua / Kroos Modric was lekker om te zien ja, mooi niveau! PS, ik hou van deze Real Madrid familie hier, jullie zijn true Madridistas

20 oktober 2021 om 00:04

@InsideRMadrid over 5 dagen weet ik zeker wat er gebeurt dan zit je in je bedje te janken bro. Van teleurstelling dat real heeft verloren😐

Eindelijk weer eens winst voor Inter in de CL. Spelers van Sheriff zijn ze duidelijk geen pushovers. Al moet ik wel zeggen dat Handanovic er niet goed uit zag bij de gelijkmaker. Zo sloom geworden. Uiteindelijk ben ik heel tevreden met de reactie na de gelijkmaker. Goed teruggekomen. Dzeko en Vidal lieten hun CL ervaring vandaag zien. Goed om zulke spelers bij te hebben.Defensief is er nog wel werk aan de winkel. We moeten wat meer temporiseren en niet hele tijd als een malle naar voren rennen zo laat je ruitme achter de verdediging. Al met al, kijk ik met een tevreden gevoel terug. We hadden moeten winnen om bij te blijven en dat deden we. Forza Inter.

Poeh wat een gekte. 1e helft vond ik helemaal niet zo. Ja voetballend prima maar dat is altijd wel zo alleen in de laatste fase totaal niet kunnen bijten. En na balverlies werd er doorgedrukt, vastgezet maar was het te statisch met KCM waardoor Shakhtar er alsnog vaak uitkwam. En dan de 2e helft, compleet het tegenovergestelde. Opeens ging het lopen en wordt er gescoord. Niet verwacht, vooral de uitgespeelde goals. En gelukkig stonden Vini en Rodry op. Prachtige goal van Vini zeg poeh. Maar dit zal zo blijven gaan, het beeld van de eerste helft ben ik bang vooral tegen sterkere clubs en slimmere tegenstanders. En blij dat Mendy terug was, je zag meteen het verschil in defensief opzicht. Hij werd gewisseld maar hoop dat het niets ernstig is.

Met een schuin oog deze wedstrijd gekeken door een ontketend Ajax natuurlijk maar Real speelde ook erg goed hoor. 0-5 zoals het hoort in de oude tijden tegen dit soort ploegen. Na 2x te hebben verloren vorig jaar kon het dit jaar niet weer zo gaan haha. Benzema, Vinicius en Rodrygo vond ik scherp voorin. Rodrygo soms iets teveel balverlies in tegenstelling tot Vinicius maar goed dat komt wel. Is wel scherp en doelgericht op momenten. Blij dat Mendy weer terug is. Heeft stabiliteit teruggebracht in de verdediging. We kunnen echt niet zonder hem ook al is die aanvallend niet de beste. Op naar de Clasico!

Een goeie overwinning waarin we geen moment verzaakten en iedereen zijn werk meer dan naar behoren deed, ook Vaz. Courtois verdient een pluim omdat hij toch weer twee schitterende reddingen achter elkaar had, nadat hij 80 minuten geen redding hoefde te brengen. Benzema heeft weer laten zien dat hij de beste spits ter wereld is, hij was 90 minuten lang aan het zwoegen, ballen veroveren, aanvallers inspelen, en uiteindelijk ook scoren. Op naar Camp Nou, hopelijk kunnen we de lijn doortrekken daar.

Wat een goede titel zeg.. sheriff blijft koploper ondanks goal de vrij. Joh je meent het dat stond van te voren al vast aangezien niemand qua punten er over heen kon gaan. Verder verwacht ik dat ondanks de goede start van sheriff ze het niet zullen halen.

Lekkere overwinning, ben maar gaan slapen meteen na de wedstrijd. Dus nu ‘s ochtends reageren. Geweldig spel van Real Madrid vandaag. Vooral in de 2e helft, zo dominant. Verdedigend zijn ze alleen in blessuretijd in gevaar gekomen bij een stand van 0-5. Je ziet gewoon dat Mendy veel meer stabiliteit geeft, verdedigend vind ik hem zeker de beste linksback ter wereld. Heeft alles daarvoor. Aanvallend niet de beste, maar heeft ook daarop grote stappen gemaakt. Is heel rustig aan de bal geworden. En het was ook mooi om die goeie ouwe Marcelo te zien terug van een blessure. Benzema die tegen het einde aan heel graag nog een goal wilde en die kreeg. Prachtig!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren