Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla komt plotseling met opvallend nieuws over toekomst Oussama Idrissi

Laatste update:

Oussama Idrissi is niet langer speler van Sevilla, zo laat de Spaanse club weten via de officiële kanalen. Beide partijen hebben goedkeuring gegeven voor een ontbinding van zijn tot medio 2025 lopende contract. Daardoor kan de 27-jarige buitenspeler, die in het afgelopen seizoen veel speelde op huurbasis bij landskampioen Feyenoord, transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Eerder deze zomer werd Idrissi gelinkt aan een nieuw hoofdstuk in Rotterdam-Zuid, maar tot een daadwerkelijke transfer kwam het uiteindelijk niet.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Feyenoord zich opnieuw gaat melden bij het management van Idrissi, daar de club inmiddels het vertrouwen heeft uitgesproken in de zeventienjarige Leo Sauer. De talentvolle Slowaak maakt sinds deze week officieel deel uit van de selectie van de Rotterdamse club. Daarbij werd het rugnummer van zijn debuutwedstrijd (62) ingewisseld voor een aantrekkelijker cijfer (25). Bovendien versterkte Feyenoord zich vorige week met Luka Ivanusec en Ondrej Lingr, waardoor trainer Arne Slot op het oog al voldoende aanvallende impulsen tot zijn beschikking heeft.

Lang leek het erop dat de Rotterdammers opnieuw een huurdeal van Idrissi zouden sluiten met Sevilla. Nadat de Spanjaarden extra eisen stelden voor een overeenkomst, besloot de Raad van Commissarissen van Feyenoord echter dat de transfer niet verantwoord was. Zo vroeg Sevilla om prestatiebonussen, bijvoorbeeld als de Stadionclub de groepsfase van de Champions League zou overleven. Nu ligt Idrissi transfervrij voor het oprapen, al zal hij wel een vorstelijk salaris vragen.

Idrissi is een van de spelers met wie Slot een warme relatie onderhoudt. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij AZ, waar de Marokkaans international uitgroeide tot een smaakmaker in de Eredivisie. Idrissi vertrok vervolgens naar Sevilla, waar hij nooit echt wist te slagen. De rechtsbenige vleugelspits was afgelopen seizoen goed voor 38 wedstrijden namens de landskampioen. Daarin scoorde hij zeven doelpunten en was hij acht keer de aangever.

Moet Feyenoord de transfervrije Idrissi alsnog halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord toch nog? Transfervrij dus wie weet gaat dat nog gebeuren? Anders vervanger van Karlsson bij AZ? Sadiq vanaf rechts dan mocht Odgard gaan.

1 september 2023 om 17:48

Odgaard blijft. Daarnaast heeft AZ al genoeg opties op de vleugel, en zullen ze Idrissi geen Sevillasalaris kunnen bieden. Ik denk dat hij naar SA gaat, gingen al geruchten dat er interesse uit die hoek was.

1 september 2023 om 17:50

Feyenoord lijkt me niet, hebben Ivanusec en Sauer voor de linksbuiten positie.

1 september 2023 om 17:52

Wat staat er nou in de tekst?

1 september 2023 om 17:59

Dat ze op het oog genoeg spelers hebben en Idrissi niet haalbaar was toen hij nog onder contract stond. Nu is hij transfervrij en wellicht toch een optie omdat Slot graag met hem werkt. Niet zo tof doen Sven, haal even een rechttsbuiten aub.

1 september 2023 om 18:10

Kan nog wel naar Ajax, die hebben nog maar 2 linksbuitens waarvan 1 gisteren op rechts stond en de andere geblesseerd raakte.

1 september 2023 om 17:56

Niet te hard roepen, anders is er straks weer een presentatie in Amsterdam......

1 september 2023 om 18:09

Er is toch wel echt een surplus aan buitenspelers nu. Zeker als alireza en "donnie" dilrosun blijven. In principe heb je ivanusec, sauer, dilrosun voor links. Paixao speelt er ook vaak

1 september 2023 om 18:23

Dat mag wel zo zijn maar die gasten hebben nog niks bewezen en moet nog blijken of het wel aanwinsten zijn met deze jongen weet je in ieder geval wat voor vlees je in de kuip hebt

1 september 2023 om 19:32

Vlees dat vooral word gebruikt in fabrieksgehakt en frikandellen. Moet je niet willen

Beetje apart dat ze dit pas de laatste paar dagen van de transferwindow doen toch of niet? Wedstrijden zijn al begonnen, hadden ze toch een paar maanden terug kunnen doen of was het afwachten of Feyenoord mischien wat centjes zou overmaken?

1 september 2023 om 18:18

Wel vrij logisch. Eerst kijken of je er iets aan over houdt. Lukt niet, dus dan van de loonlijst schrappen op deze manier. Zo kan Sevilla toch weer de broodnodige euros besparen.

1 september 2023 om 18:27

Wouden er denk ik een transfersom aan overhouden. Nu is die van de loonlijst af en kan die na de transferdeadline ook gewoon ergens tekenen

Lekker naar AZ of Twente. Net onder de absolute top gewoon een heel nuttige speler met volop rendement qua goals en assists!

1 september 2023 om 18:23

Hij is echt te goed voor een Twente of AZ.

1 september 2023 om 18:26

Ja want die hebben er helemaal geen probleem mee om zijn vorstelijke salaris te betalen

1 september 2023 om 18:45

Rendement? Misschien tijdens een samenvatting. Maar in een hele wedstrijd absoluut niet!

Ik vind hem een prima speler. Bijzonder dat er geen enkele club voor hem komt.

Arne Slot is nu aan het juichen. We hebben hem niet nodig, maar dat hier met extra aandacht naar geken wordt kun je wel vanuitgaan. Wel onnodig en jammer voor Sauer in dat geval.

Te Kloese: Arne, hoeveel buitenspelers wil je hebben?

Arne: yes.

Speelt 70% ruk, maar is dan vaak genoeg betrokken met een beslissende goal of assist.

Zou me echt niks verbazen als Slot toch weer aan DtK gaat vragen of hij 'm binnen wil halen. Compleet overbodig natuurlijk, prima speler hoor maar linksbuitens genoeg inmiddels bij Feyenoord lijkt me. Voor alle clubs onder de top 3 een geweldige aanwinst.

Toch vreemd dat ze hem na toch een best goed seizoen bij Feyenoord niet hebben kunnen verkopen voor een paar miljoen.

Nou dit zou een mooie kans zijn voor fc twente.
Ik zou eens een belletje doen en wie weet wil die wel komen spelen in het mooie twente.

Dilrosun mag vanavond nog weg meldt de telegraaf. Er wordt dus ruimte gemaakt voor Idrissi...

1 september 2023 om 21:08

Dilrosun mocht gisteren ook weg, verleden week ook want is een dure jongen, die voor hem helaas niet meer aan kan haken aan het niveau, wat een stuk hoger is dan een jaar geleden.

Komaan Overmars doe je ding, haal deze vis binnen?!

Apart wel....Lijkt me wel versterking voor de meeste NLse ploegen. Maar wie heeft nog een linksbuiten nodig?

Wordt vast een enkeltje zandbak, geef m geen ongelijk, ook al is ie transfervrij dan nog wordt het geen Feyenoord.
Sauer gaat minuutjes maken, Ivanusec is er net en Paixao kan op links goed uit de voeten, RVC heeft wat mij betreft juist gehandeld door de Idrissi transfer te blokkeren.

ajax heeft wel graag de linksbuitenpositie 20x bezet dus lijkt mij dat hij morgen voor ajax speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren