Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid

Laatste update:

Volgens LaLiga-president Javier Tebas is het zeker: Kylian Mbappé speelt vanaf komend seizoen voor Real Madrid. Dat laat Tebas weten in gesprek met het Argentijnse Diario Olé. "Hij speelt komend seizoen voor Real Madrid, ja, ja."

Mbappé speelde afgelopen zondag zijn laatste thuiswedstrijd voor Paris Saint-Germain. Mbappé had eerder die week middels een videoboodschap bevestigd dat hij aan zijn laatste weken bezig is bij de topclub uit Parijs. "Ik wil iedereen laten weten dat dit mijn laatste jaar bij Paris Saint-Germain is. Ik ga mijn contract niet verlengen, waardoor dit avontuur over een paar weken ten einde komt."

Het nieuws kwam niet als een verrassing. Eerder dit seizoen werd al bekend dat Mbappé de optie om zijn tot medio 2024 lopende contract met een jaar te verlengen, niet wilde lichten. De afgelopen weken werd Mbappé regelmatig op de bank gehouden in de Ligue 1, terwijl hij ook meermaals vroegtijdig naar de kant werd gehaald. Volgens trainer Luis Enrique om zijn ploeg te laten wennen aan het feit dat Mbappé komend seizoen niet meer in het Parc des Princes te bewonderen is.

Alleen in de Champions League was Mbappé echt verzekerd van een basisplaats. Na zeven jaar in dienst bij PSG slaagde de linksbuiten annex spits echter niet in zijn belangrijkste doel met de club: het winnen van die Champions League. Dit seizoen strandden les Parisiens in de halve finale tegen Borussia Dortmund (1-0, 0-1).

Mbappé wordt al jaren in verband gebracht met Real Madrid en deze zomer lijkt het er dan echt van te komen. "Hij speelt volgend seizoen voor Real Madrid, ja, ja", bevestigt Tebas, die in Argentinië is om te spreken op een sportevenement in Buenos Aires. "Hij is één van de beste spelers ter wereld."

"Maar goed, je hebt ook Vinícius Júnior en Bellingham. Real Madrid gaat een geweldige ploeg hebben, maar dat geeft natuurlijk geen garanties op het winnen van kampioenschappen." Bij Real Madrid, dat op 1 juni zijn vijftiende Champions League/Europacup I kan bijschrijven, lijkt Mbappé goede mogelijkheden te hebben om wel met de Cup met de Grote Oren aan de haal te gaan.

Vijfjarig contract?


Tebas lijkt in het interview met Olé ook prijs te geven voor hoeveel jaar Mbappé gaat tekenen of al heeft getekend in Santiago Bernabéu. "Als ze hem voor vijf jaar hebben gecontracteerd, heeft hij vijf seizoen lang de kans", doelt Tebas op het winnen van de Champions League. Tebas ziet de toekomst van LaLiga zonnig tegemoet. "Bij Barcelona zag ik Yamal al als jonge jongen, en ze hebben Pedri en Gavi. Bij Real Madrid heb je al Vinícius en Bellingham, en dan komt Mbappé ook nog eens."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Hoezo maakt Tebas dit bekend? Is het niet aan de club om dit te doen.

14 mei 2024 om 17:27

Omdat Tebas een Real Madrid fan is.

En nee, dit is geen provocatie, complot of gerucht. Gewoon een feit:

La Liga baas Tebas is openlijk Real fan.

14 mei 2024 om 17:32

Dat verklaart nog niet waarom hij dit bekend maakt

14 mei 2024 om 17:46

Omdat hij dit als La Liga baas ziet als aanwinst voor de competitie. Vanwege de aandacht, kijkcijfers, prestige die de competitie nu krijgt nu de beste voetballer van de wereld komt spelen in Spanje. Hij wou bijvoorbeeld ook dat Messi terugkeerde naar Barca en zette Laporta onder druk om die Cvc deal te accepteren.

En ook omdat hij als fan gewoon blij is dat zijn club sterker wordt met de aanwinst van Mbappe.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat deze man bezig is met transfers van Real.

14 mei 2024 om 23:57

Omdat Tebas ook hoort bij de club.

Waarom voelt zo'n president zich nou weer geroepen om zoiets wereldkundig te maken? Alles voor de aandacht blijkbaar

14 mei 2024 om 17:42

Het is zijn baan om La Liga te promoten, dus dat doet hij.

14 mei 2024 om 18:07

Dan nog is het aan de club en de speler om dit bekend te maken, niet aan de baas van de La Liga. Deze man treedt iets te vaak in het nieuws met zaken die je beter aan clubs kunt overlaten.

14 mei 2024 om 19:18

Inderdaad, wacht even tot Real het wereldkundig maakt. Dan pas mag je als La Liga baas pronken en vertellen hoe geweldig het is dat een topspeler als Mbappe La Liga komt versterken.

Vind het ook niet netjes richting Real toe.

14 mei 2024 om 20:03

En hoe krijgt la Liga meer aandacht dan? Door een voorzittertje waar niemand wat van wil weten die dat tussen neus en lippen door even laat vallen of door de club die dat op hun eigen manier bombastisch bekendmaken? Onzinnig antwoord.

14 mei 2024 om 18:56

Die man is een dorpsgek en lijdt aan grootheidswaan. Welk recht heeft hij om informatie zoals dit te openbaren?? Ik vind dat Real Madrid hier wettelijk tegen moet optreden als hij de toegang tot bepaalde informatie heeft gebruikt waar hij eigenlijk niet aan moet zitten. Voor de mensen die zeggen dat hij openlijk Real fan is, zijn beleid en uitspraken als twee tegenpolen. Real Madrid wilt hem zo snel mogelijk weg daar. Real Madrid heeft ook tegen zijn voorstel om doellijn technologie te verwijderen uit La Liga gestemd. Hij heeft jaren geleden bij het verdelen van La Liga inkomsten spottend gezegd, Real Madrid wilt alles hebben wat FC Barcelona heeft. Dit getuigt dat hij helemaal niet zo'n groot fan is van Real maar dat hierdoor alle complotten die uit Barcelona komen versterkt worden. Die man is zo corrupt als ze komen!

14 mei 2024 om 19:21

Macron heeft eergisteren ook gezegd dat hij wil dat Real Madrid Mbappe afstaat voor de Olympische Spelen. Vervelend zijn die kerels die zo een zucht naar een primeurtje hebben.

Galácticos 3.0 Real is met Kylian en de drie Brazilianen (Vini, Rodrygo en Endrick) op weg naar een killer voorhoede. Ze hebben de volgende generatie toppers (Guler, Cama, Touch) al binnen en hebben de komende jaren nog weinig bij te kopen. Als Davies ook nog bijsluit, zie ik de concurrentie er echt niet over heen gaan. Waarschijnlijk waren ze al tijden rond met Mbappe gezien Real dit jaar bewust geen zwaargewicht in de spits kocht maar Joselu huurde ter overbrugging. Real gaat echt stukmaken de komende seizoenen.

14 mei 2024 om 17:48

En we weten allemaal wat er met Los Galacticos is gebeurd.

14 mei 2024 om 19:47

Nou, beter toch? Niemand zo blij als al die mensen die niks met Real Madrid hebben. Kan niet beter voor jullie.

14 mei 2024 om 18:30

Ik hoef Davies eerlijk gezegd niet te zien bij Madrid.. Mendy haalt een veel hoger en constanter niveau alleen moet hij een heel seizoen fit kunnen blijven.

14 mei 2024 om 20:15

Dubio. Mendy verdedigt beter maar over de middellijn heb je niks aan hem. Davies visca versa.

14 mei 2024 om 20:18

Met die voorhoede van volgend seizoen heb je denk ik meer aan Mendy dan aan nog een extra aanvaller

14 mei 2024 om 23:27

Vini, Rodrygo, Bellingham, Mbappe, Endrick, Joselu.

Pfffff beetje too much, alleenheerser in La Liga.

Ik vind het toch een risico voor Real . Niet wat betreft de kwaliteiten, maar ze hebben nu echt een ploeg een echt elftal wat het voor elkaar wil doen. En dat kan zomaar verdwijnen als er één zijn eigen spelletje gaat spelen.

14 mei 2024 om 17:27

Nou kunnen ze bij Real begeerlijk goed met sterren omgaan

14 mei 2024 om 17:38

Haha ja het is niet alsof ze daar geen ervaring mee hebben.

14 mei 2024 om 17:37

@heuvel1974

Alleen snap ik niet waar dit vandaan komt, want Mbappe is totaal niet gierig.

Ik geloof het pas wanneer ik hem balletje zie hooghouden in Bernabeu tijdens zijn presentatie

14 mei 2024 om 19:57

Zo is dat, en Perez dat A4tje met de krabbel omhoog houdt voor de camera.

Wordt moe van deze man. Hij bevestigt nogmaals dat die een Real Madrid fan is wat eigenlijk gelijk staat aan competitie vervalsing.

14 mei 2024 om 18:06

Dat is geen verrassing nee. Maar dat deze kerel uit is op sterren omdat La Liga er niet best voor staat was al langer bekend. Zat ook de hele tijd te praten in de media dat Barcelona Messi kon terughalen. Gãªnant inderdaad voor La Liga. Maar goed iedereen weet dat Javier Tebas aandacht wil.

14 mei 2024 om 19:59

Hoe bevestigt hij dat nogmaals?

Mbappe, Vinicius, Endrick, Rodrygo en Bellingham. Dit is zeg maar de verjongde versie van de Galactico's in hoogtij dagen waarbij ze nog niet eens bij hun piek zijn. Als dat een geoliede machine wordt dan ligt een jarenlange dominantie van Real op de loer.

14 mei 2024 om 17:50

Geschiedenis herhaalt zich ;-)

Vergeet niet hoe La Masia spelers in de tijd van de Galacticos ook 'domineerde'.
Wel is het zeker, dat met de komst van Mbappe naar Real Madrid de competitie iets interessanter wordt.

De tijd zal het laten weten.

Wel frapant dat een voorzitter van La Liga zoiets publiceert en niet de club of speler zelf.

14 mei 2024 om 23:30

Hoezo interessanter? Real is nu al niet te stoppen. Het verschil wordt alleen maar groter. Dat is dan toch juist minder interessant?!

Als een voorzitter van een bond dit verteld moet hij toch meteen ontslagen worden? Is helemaal niet aan hem om dit te vertellen!

Kan deze gast niet een keer zijn mond houden. Gaat hier dit lopen roepen terwijl Real Madrid niet eens wat bekend heeft gemaakt.

Deze man heeft regelmatig ruzie met Real Madrid en Real met hem!Sinds Tebas voorzitter is, heeft hij nogal wat kritiek en relletjes te verduren gehad. Real Madrid diende bijvoorbeeld een klacht in tegen hem omdat hij een fel antwoord gaf op Vinicius Junior, die kritiek uitte over het laffe optreden na racistische uitingen tegen hem. Ook zou hij vals bewijs hebben geleverd in het onderzoek rondom FC Barcelona. In de tussentijd ook nog even zijn ontslag ingediend…..Deze man is niet te vertrouwen……Totaal geen Real fan… en in Madrid zijn ze ook geen fan van hem!

14 mei 2024 om 18:56

@springplank

Vreemde opmerking, het is namelijk allang en breed bewezen dat hij een socio is van Real Madrid. Daarmee wilt het echter niet zeggen dat hij daarom Real voortrekt of whatsoever, hij handelt in eerste plaats in La Liga (en zijn daar bijhorende ego).

14 mei 2024 om 19:00

Hij is aan de hand van zijn daden totaal geen Real fan. Al zou hij dat duizendmaal roepen. Hij is een gek die gauw ontheven moet worden van zijn positie op basis van zijn handelen

14 mei 2024 om 19:58

Hij is fan. Geen socio volgens mij.

Overigens denk ik wel dat zolang Perez voorzitter is hij eventjes niets van de club moet weten. Het is perez die constant aan zijn stoelpoten zaagt, hem voor de rechter daagt, stemt tegen zijn voorstellen en salarisverhoging etc. Hoe meer macht Madrid heeft hoe meer macht perez heeft en hoe slechter voor deze kwal.

Ik denk dat dit niet goed zal uitpakken. Want ik zie een aantal spelers als kanshebber voor de ballon dor de aankomende jaren en dat zijn Vinicus jr, bellingham en mbappe. Er zal hoe dan ook een onderlinge strijd moeten komen. Iedereen deed alles voor messi of ronaldo voor de gouden bal toendertijd. Naar wie zal kroos nu passen?

14 mei 2024 om 19:59

Ik denk dat deze jongens al lang doorhebben dat die ballon dor een zwaar overtrokken populariteitsprijs is.

Top! Welkom in La Liga Kylian.

Voor velen klinkt dit over en uit voor Barcelona en ik snap best dat het elftal van Real best wel gruwelijk is. Iedereen begint met 0 punten en het is aan Barcelona om zo weinig mogelijk te morsen tegen de kleinere ploegen(zoals vorig jaar). Of je nu beide Clasico’s niet wint, daar win je geen Liga mee.

Laat maar komen zou ik zeggen. Hopelijk doen ze bij Barcelona grondig hun huiswerk en staat er allereerst een nieuwe 6 in de ploeg wanneer de voorbereiding start.

14 mei 2024 om 19:34

Mwah.. ik acht volgend jaar Laliga winnen echt onmogelijk. Real ligt op schema om 99 punten te halen dit jaar, zonder Mbappe. Stel ze presteren volgend jaar ineens beduidend minder en halen 10 punten minder, dan moet Barcelona alsnog 90 punten halen om Laliga te winnen.

Gebaseerd op de transfergeruchten die rond gaan bij Barcelona zie ik volgend jaar niet ineens een ploeg staan die zó veel punten pakt. Los van Barcelona zelf, zijn de overige Laliga teams te zwak om regelmatig punten af te snoepen van dit Real Madrid. Waardoor Real Madrid redelijk simpel de wedstrijden over de streep trekt. Teams als Valencia, Sevilla, Villareal zijn echt flink in niveau gezakt. Die ploegen heb je als Barcelona zijnde ook nodig om kampioen te kunnen worden.

14 mei 2024 om 20:11

Anderzijds heb je als Barca ook een grote kans om veel punten te pakken in zo een matige competitie. Atlético is nog enigszins een concurrent, maar valt dit seizoen ook vies tegen. Verder moet je als Barca zijnde gewoon veel punten pakken tegen alle andere clubs. Dat failliete zooitje in Sevilla, Valencia etc. moet je ook met een minder team dan Real kunnen verslaan. Dan krijg je een beetje zo een Schotland vibe waarbij Celtic ver boven de rest uitsteekt, maar Rangers altijd nog kan aanhaken omdat de rest nog veel slechter is dan Rangers.

14 mei 2024 om 23:22

@Pedri16

Waarom niet? Jongens zijn een jaar ouder, hebben net een rampseizoen achter de rug (revanchegevoelens) en het is quasi dezelfde ploeg als vorig jaar muv Cubarsi, Yamal en Gundogan. Vorig jaar haal je 88 punten.. Mits de juiste versterkingen kan het echt wel hoor. Als ze nu nog 9/9 halen tikken ze nog af op 84 punten.

Ik denk niet dat Tebas classified informatie aan het delen is. Ik bedoel: wij gaan er toch ook allemaal al vanuit dat het zo'n beetje 99% rond is? Of het slim is om dit zo te zeggen is een ander verhaal. Vooral als voorzitter van La Liga niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren