Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Ramos zet indrukwekkend Europees record neer in Johan Cruijff ArenA

Laatste update:

Sergio Ramos kwam woensdagavond in de wedstrijd tussen Oranje en Spanje (1-1) vijf minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen. De 34-jarige verdediger van Real Madrid speelde daarmee zijn 176e interland voor de Spaanse nationale ploeg en is daardoor voorlopig samen met Gianluigi Buffon de Europese speler met de meeste interlands. Luis Enrique laat zich na afloop van het duel in de Johan Cruijff ArenA lovend uit over Ramos.

“Ramos heeft een plafond, helaas voor mij als trainer. Het zijn cijfers, maar het is niet mis. Hij laat zien dat hij anders is en tikt een uniek niveau aan”, zo tekent Marca op uit de mond van Enrique. Ramos maakte op 26 maart 2005 zijn debuut voor Spanje en won ondertussen een WK en twee EK’s met la Roja. Met 176 interlands bezetten Buffon en de verdediger van Real Madrid de gedeelde zesde plaats op de lijst van recordinternationals. Claudio Suárez (Mexico, 177), Bader Al-Mutawa (Koeweit, 178), Mohamed Al-Daeyae (Saudi-Arabië, 178), Ahmed Mubarak (Oman, 179) en Ahmed Hassan (Egypte, 184) speelden tot dusver meer interlands, al lijkt Ramos spoedig nog te gaan stijgen op deze lijst.

Luis Enrique over wissel Sergio Ramos: 'Help hem om zijn record te pakken'

Enrique was na afloop goed te spreken over het spel van zijn ploeg. “Wedstrijden gaan zoals ze gaan. Ons plan was om frisse spelers in te brengen voorafgaand aan de twee Nations League-wedstrijden. Ik ben meer dan tevreden met wat ik heb gezien. Je houding is belangrijk”, stelt Enrique, die uiterst positief is over Álvaro Morata. “Hij was heel goed, maar dat hebben we al een beetje gezien in de afgelopen maanden bij Juventus. Canales (de doelpuntenmaker voor Spanje, red.) was een van de uitblinkers, het is goed dat onze doelpunten op verschillende manieren tot stand komen.”

“Koke is een speler die gegarandeerd een hoog niveau aantikt. Unai (Simon, de doelman die debuteerde, red.) heeft goed gespeeld, hij deed wat wij van hem vroegen. Hij heeft de persoonlijkheid om hier te kunnen spelen. Marcos (Llorente, red.) speelde ook met veel vertrouwen in de minuten die hij kreeg, ik ben erg tevreden”, benadrukt de bondscoach van Spanje. Hij kreeg tevens vragen over Sergio Busquets. “Het gaat er niet om dat we Sergio een goed gevoel moeten geven, dat is geen motivatie om hem te laten spelen.”

De beste speler aan de zijde van Oranje was een van de invallers

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de spelers van Oranje.Lees artikel

“Het moeilijkste in het voetbal is om een doelpunt te maken. Dus ik maak me niet echt zorgen over de kansen die we hebben laten liggen. Ik heb goede spelers, goede aanvallers. Het komt allemaal vanzelf”, gaat Enrique verder. De keuzeheer beaamt dat Spanje het in de tweede helft lastiger kreeg met Oranje. “Er bestond geen balans meer in de druk die we gaven. Als je geen goede druk op Oranje zet, zullen ze goed gaan spelen. We gaan eraan werken om dat te verbeteren, maar ik maak me er geen zorgen over.”

“Spanje is een goed team met balvaste spelers, het waren ook geen koekenbakkers waar we tegen speelden”, voegt Davy Klaassen toe in gesprek met FOX Sports. “De tweede helft deden we het voorin beter, kregen we de druk er beter op en vonden we beter de momenten druk te zetten. Op het einde kregen we twee honderdprocentjes (grote kansen voor Memphis Depay en Luuk de Jong, red.). Dan ben je wel teleurgesteld.”

Zie jij Sergio Ramos het record pakken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was wel duidelijk dat Ramos enkel inviel, zodat hij weer een interland aan zijn totaal kan toevoegen. Dat gezegd hebbende, zijn status als international is echt bizar. Hij gaat het wereldrecord pakken en gaat als eerste speler meer dan 200 interlands spelen! Voeg daaraan toe dat hij 3 internationale prijzen heeft gepakt met Spanje. Qua prijzen, status en invloed op het spel van zijn ploeg absoluut één van de beste verdedigers aller tijden.

12 november 2020 om 09:32

Ramos behoort mijn inziens tot de top 3 beste verdedigers allertijden. Echter heeft hij 1 nachtmerrie en dat is het spelen tegen Messi of Ronaldinho. Dat waren de enige die hem altijd in ieder duel vernederden. Heeft hem ook veel kaarten gekost om die 2 af te stoppen. Zijn veel compilaties over gemaakt.

12 november 2020 om 10:59

Deze man misbruikt de arena gewoon al meerdere keren

12 november 2020 om 11:01

Vergeet tegen Robben niet! Met het WK in 2014 1-5 voor Nederland.

Daar werd Sergio Ramos er flink uitgelopen door Robben. Wat een fantastische wedstrijd was dat toen zeg.
Overigens behoort Sergio Ramos zeker tot de 3 beste verdedigers aller tijden. Die man heeft werkelijk alles.

12 november 2020 om 18:29

Met alle respect, maar je noemt ook niet effe twee derdeklassers op..

12 november 2020 om 11:10

Precies wat ze bij Sneijder ook deden

Wat een carriere heeft deze man toch. Heeft echt alles gewonnen zowel met zijn club als met zijn land. Lijkt me als trainer heerlijk om deze man in je ploeg te hebben, geeft altijd 100% en is daarnaast ook gewoon een fantastische verdediger. Om tegen te moeten spelen is het misschien wat anders..

Die man loopt dus al bijna 16 jaar mee inmiddels. Lijkt er ook op dat hij aan stoppen nog niet heeft gedacht. Ziet er verder ook gewoon nog fit uit. Maar wat een carrière ook zeg! Wereldkampioen, twee keer Europees kampioen, 4x de Champions League en spelen met iconen als Ronaldo, Iniesta en Xavi. Is af en toe een smerig ventje met alle kaarten die hij pakt maar het blijft gewoon een geweldige speler die al zo veel jaar in de top meedraait.

12 november 2020 om 09:27

Ramos is een groter icoon dan Iniesta of Xavi vind ik. Is veel belangrijker voor zijn club geweest.

12 november 2020 om 12:47

Denk dat die drie gelijkwaardig zijn..

Wellicht de beste verdediger aller tijden. Hij bezit alles wat een verdediger moet hebben. Een icoon.

De koning van Madrid gaat zeker nog een EK en een WK spelen, dus dat all-time record gaat hij ook nog pakken, en terecht ook. Dit is de beste centrale verdediger die er ooit geleefd heeft. Hij kan letterlijk alles en is een echte leider. Een genot om deze meneer in Madrid te mogen aanschouwen. Zo eentje als Ramos ga je nooit meer zien, zelfde geldt voor Cristiano. Extraordinary

12 november 2020 om 09:06

Baresi en Beckenbauer schat ik sowieso wel een stuk hoger in dan Ramos. Puur verdedigend laat Ramos nog wel eens wat steekjes vallen. Wel een absolute legende natuurlijk en offensief de beste CV ooit. Ik schat die twee alleen als totaalpakket nog een stuk hoger in.

12 november 2020 om 09:13

Die vergelijking is lastig, het spel is veel sneller geworden en noch Baresi, noch Beckenbauer waren sprintwonders, integendeel. En ik heb ook hen aardige steekjes zien laten vallen, zacht gezegd.

12 november 2020 om 09:27

Vind het apart dat mensen steeds die benoemen. Zijn jullie 60 jaar oud ofzo dat jullie Baresi en Beckenbauer hebben meegemaakt? Of loopt iedereen maar wat na te praten. Denk het laatste

12 november 2020 om 09:53

Ik weet niet wie napraat, maar ik heb hen beide zien spelen. Der Kaiser voor het eerst op het WK74 en Baresi in de jaren met Maldini, Costacurta, Van Basten, toen ze Maradona's Napoli van de mat voegden... en ook alle andere clubs. En nee ik ben nog eventjes geen 60.

12 november 2020 om 10:56

Ik ben ook nog geen 60 en heb ze allemaal zien spelen, maar Beckenbauer vergelijken met Ramos slaat nergens op. Beckenbauer was een middenvelder, die verdediger werd. Puur op inzicht en positioneren. Meer een spelverdeler dan en verdediger. Ramos is veel meer een strijder. Een keiharde, uitstekende verdediger, die juist zijn positionele foutjes goedmaakt door zijn voorbeeldige inzet. Twee onvergelijkbare grootheden.

12 november 2020 om 11:17

Als je 74 enigszins bewust en met een objectief, volwassen oog hebt bekeken dan ben je toch 60? 😅 op 10 jarige leeftijd kan je echt geen oordeel vellen volgend mij dus is die ooggetuigenis ook weinig waard in mijn boekje

13 november 2020 om 01:24

In '74 was ik 12 en speelde ik zelf al voetbal samen met en tegen jongens die 3, 4 jaar ouder waren. Dan heb je best wel enig zicht op het spelletje. Bovendien zag ik der Kaiser toen voor het eerst en in de jaren daarna heb ik hem altijd gevolgd/bewonderd, ook toen hij in de VS speelde en daarna nog even bij HSV, waar hij nog tot 1982 speelde. Maar goed, dat is allemaal weinig waard in jouw boekje, dat mag natuurlijk.

12 november 2020 om 09:23

Jij mag hem dan de beste ter wereld aller tijden vinden maar hij is waarschijnlijk ook de beste kaarten pakker ter wereld want hij kan zijn hele huis behangen met gele en rode kaarten en daarom is hij imo zeker niet de beste verdediger ter wereld hoor , ik schat sowieso Paolo Maldini vele malen hoger in en ook Baresi maar hij zeker niet .

12 november 2020 om 09:53

Mag de veters van Maldini en Nesta nog niet eens strikken. Die van Puyol trouwens ook niet. Baresi en Beckenbauer laat ik nog achterwege. Hoe vaak Messi hem vernederd heeft 1 op 1 is ook gewoon niet leuk meer. Verdedigend sowieso niet de beste en daar gaat het primair om voor een CV. Stoppen met bukken en doe je broek weer aan. Extraordinary? Idd schandalige kaartenpakker.

12 november 2020 om 10:06

Deze man heeft meer prijzen gepakt, is belangrijker voor zijn land/clubs qua goals etc. Is voetballend beter. Dus ja beter dan Maldini en Baresi. Qua leiderschap wellicht gelijk, maar alle facetten meegenomen van het voetbal veel beter ja.

12 november 2020 om 10:24

Vriend, als je Sergio Ramos een betere verdediger noemt dan Paulo Maldini en Alessandro Nesta heb je de ballen verstand van het spelletje en raad ik je gewoon aan om forever uit te loggen. Maldini en Nesta konden puur op de bal verdedigen en tactisch zodanig staan dat ze Aanvallers gewoon helemaalAnoniem maakte. Sergio Ramos is zo eenvoudig door zoveel aanvallers gedold, scheer je weg man. Messi, Ronaldinho, Henry hebben Ramos gewoon vernederd met hoofdletter V. Recent nog hoe easy Messi hemDe bosjes in stuurde is gewoon lachwekkend, en van dit soortActies kan je een film maken. De enige manier hoe Ramos zulke gasten kon pakken was metSmerige overtredingen. Daarom ook zoveel kaarten. Hij was natuurlijk gefrustreerd dat hij zo erg voor schut werd gezet keer op keer. Ramos is een smeerpijp eerste klas die anderen straalde klasse uit. Ook een wezenlijk verschil.

12 november 2020 om 10:41

Je kunt beweren wat je wilt maar Ramos zal als een van de beste verdedigers aller tijden de geschiedenis ingaan en zeker als een van de grootste voetballers aller tijden.

12 november 2020 om 10:53

Zal best, maar blijf erbij: mag de veters van de namen die ik benoemde niet eens strikken. Kennen de fanboys hoog en laag springen, maar stiekem weten jullie dat ik gelijk heb. Jullie zijn net zo gefrustreerd als Ramos volgens mij... niet je tel of lappie straks door het raam gooien he #Frustraties

12 november 2020 om 11:18

Dat eerste stuk kan in je nog enigszins in volgen. Maar als je dan puyol daarna nog eens noemt dan zien we wel heel erg je clubvoorkeur terug

12 november 2020 om 12:10

Puyol was sowieso een hardere en betere verdediger dan Ramos heeft niks met clubkleur te maken. Puyol heeft Cristiano Ronaldo zo vaak onschadelijk gemaakt zelfs als rechtsback in de finale van 2009. Puyol was spijkerhard maar fair en als je een echte leider Omschrijft of iemand El Capitan moet noemen is dat Puyol wel. Of weet je wie? Fernando Hierro. Geen smeerlap die nooit tegen z’n verlies kan.

12 november 2020 om 12:19

ik ben het enorm eens met Lierse1997. een Nesta kan niet tippen aan Ramos, echt niet. was ook geen leider. Cannavaro en Maldini komen wel enigzins in de buurt van Ramos

12 november 2020 om 13:43

Puyol was en is gewoon een droomaanvoerder. Er was letterlijk nooit gezeik met die man. Hij duldde ook geen gezeik van zijn teamgenoten. Dat iedereen maar eens opzoekt hoe Puyol altijd eigenhandig een einde maakte aan die belachelijke vreugdedansjes van zijn teamgenoten. Ramos is juist de speler die graag olie op het vuur gooit. Hij is juist eerder een leider omdat hij de enige met karakter is in dit Real (samen met Benzema).

Het is toch wel heel interessant om te zien dat spelers steeds langer mee kunnen in het voetbal. Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, Ramos, Thiago Silva en ga zo maar door. Allemaal dik in de dertig en zijn nogsteeds enorm goede spelers.

@miccoli, dit komt omdat, 1 ze heel veel talent hebben en 2 heel goed weten wat hun lichaam kan en nodig heeft, het lijkt mij dat deze mannen elke dag 100% in de correcte voeding zitten en alles monitoren anders kan het bijna niet. Het zijn stuk voor stuk echte sportmannen met als absolute extreme the Boss CR7

Ik ben benieuwd naar het niveau van de interlands van de heren die Ramos nog voorgaan. Als je dat afzet tegen wat El Capitán heeft gedaan, dan is hij ze reeds met het 10-voudige gepasseerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren