Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Senesi deed saillante uitspraak over toekomstig ploeggenoot Lucas Pratto

Laatste update:

Feyenoord staat op het punt om met Lucas Pratto zijn tweede Argentijnse speler aan de selectie toe te voegen. Marcos Senesi, de andere Feyenoorder uit het Zuid-Amerikaanse land, prijst zich waarschijnlijk gelukkig met de komst van de 32-jarige spits van River Plate, die een half jaar gehuurd wordt. Senesi sprak zich eerder namelijk lovend uit over Pratto.

Senesi speelde vanaf 2016 drie seizoenen voor San Lorenzo in Argentinië, alvorens hij voor zeven miljoen euro werd verkocht aan Feyenoord. In de Argentijnse competitie speelde Senesi verdeeld over twee wedstrijden 148 minuten tegen Pratto, die hij in beide duels van scoren wist af te houden. Toch raakte Senesi onder de indruk van de 1,87 meter lange spits, zo verklaarde hij later. "Ik denk dat Pratto mijn moeilijkste tegenstander in Argentinië was", zei Senesi tegenover Olé, toen van de komst van de spits naar Feyenoord dus nog totaal geen sprake was. "Hij heeft veel ervaring en beweegt zich over het hele veld. In een team als River Plate was hij heel goed."

Verder werd dinsdag bekend dat Pratto zelf zijn tijdelijke overgang naar Feyenoord heeft geforceerd. River Plate wilde de ervaren spits eigenlijk niet laten gaan, zeker gezien het speelschema van de club: op 3 januari staat de beladen stadsderby tegen Boca Juniors op het programma. Die maakt Pratto niet meer mee, want de aanvaller vertrekt dinsdagavond om 21.30 uur naar Nederland voor zijn medische keuring bij Feyenoord.

Technisch directeur Enzo Francescoli laat in de Argentijnse media optekenen niet blij te zijn met het vertrek van Pratto. "Hij heeft aan mij en onze trainer verteld dat hij zijn loopbaan daar wil voortzetten”, aldus Francescoli. "Lucas wil deze kans grijpen. Voor hem is het een mooie kans. Feyenoord is een grote club in Nederland. Ik begrijp hem wel." Als Pratto de medische keuring doorstaat, wordt hij zonder huursom gehuurd door Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus ze zijn niet blij dat hij gaat, maar hij wordt wel zonder huursom gehuurd?

29 december 2020 om 20:35

Wat er allemaal van waar is, wordt later vast wel duidelijk. Voor nu zou ik er niet te veel van verwachten. Kan het later alleen maar meevallen.

Zonder huursom, een hele goedkope gok dus. Erg benieuwd want de verhalen zijn nogal wisselend, wat verwachten de Feyenoorders ervan?

29 december 2020 om 20:38

Leuk dat je het vraagt. De Feyenoorders hebben er geen hoge verwachtingen van want dat doet Feyenoord soms met je. Overigens hebben we ook weinig verwachtingen van Jorgensen of Bozenik in de spits dus daarom heb ik een 'laat maar gewoon komen' mening.

29 december 2020 om 21:03

Ik verwacht geen topper,maar als hij een beetje mee voetbalt en er zo nu en dan een balletje in kopt is beter dan we nu hebben. Hij klinkt eigenlijk als een pinchhitter. Sterk en goed koppen, verder niet zo veel soeps. Ik denk dat we in de zomer beter voor een jongere spits kunnen gaan. Maar he, misschien verrast hij wel.

29 december 2020 om 21:51

Ik ben het met je eens. Laten we van de zomer voor een jonge talentvolle spits gaan die weinig kost en later veel oplevert

Maar 2 keer in zijn carrière boven de 10 goals gescoord in een seizoen. En dat was ook nog eens 5 jaar geleden. De eredivisie stelt niks voor maar ik denk dat het niveau voor Pratto te hoog gegrepen is.

29 december 2020 om 21:15

De Eredivisie an sich lijkt me niet een niveau te hoog voor een vijfvoudig Argentijns international die de Copa Libertadores finale heeft beslist. Ik zeg niet dat het een geweldenaar zal zijn, maar Eredivisieniveau niet aan kunnen lijkt me sterk

29 december 2020 om 21:28

Elia heeft 30 interlands en raakt ook geen sikkepit meer dus dat zegt me niks.

29 december 2020 om 21:39

Dat valt ook wel weer mee. Laatste twee wedstrijden gescoord toch? Je kunt iig niet zeggen dat die tekort komt voor de Eredivisie

29 december 2020 om 22:06

Ik heb twee keer de finale gezien en ik schrok van het niveau daar, een gemiddelde kkd club laat beter voetbal zien.

29 december 2020 om 22:31

Ja in Nederland draait het ook meer om het voetballen. Denk toch echt dat FC Den Bosch er hard af gaat tegen Boca hoor 😉

29 december 2020 om 21:17

heeft het toch tot het nationale elftal van een behoorlijk voetbal land getrapt. zal toch wel wat kunnen. zoals emilesteele hierboven al aangeeft denken inderdaad de meeste Feyenoorders ''laat maar komen en we zien wel''

29 december 2020 om 22:30

Romano Denneboom heeft ook wedstrijden voor oranje gespeeld

29 december 2020 om 22:50

nu je het zegt, miquel nelom ook

29 december 2020 om 23:00

Hey, niet dissen op Lord Nelom. Thats not done.

30 december 2020 om 12:10

haha zou ik nooit doen, heb hem zelfs als enige speler tussen mijn favorieten staan

30 december 2020 om 08:56

@AdamaTraore bizar idd. Eerst 4 miljoen aan Bozenik uitgeven en nu haal je een spits die er gemiddeld niet meer als 10 scoort en dan vinden ze het bij Feyenoord raar dat er steeds geen geld is

We gaan merken wat ie kan. Valt weinig zinnigs over te zeggen. Zal vast een reden hebben dat ie er niet in staat en in het verleden zal hij vast een goede speler zijn geweest, anders wordt je geen international bij Argentinie.

die man had geen kans op speeltijd dan maar in the mickey mouse leage en voor een respectievelijk club als Feyenoord 2
Vliegen in één klap mooi voor hem en Rotterdam maar veel te oud 32

29 december 2020 om 21:00

@wiezie, Geen kans? Man je moet niet alles overnemen wat je lees en verdiep je ff hij is idd de derde spits achter Suarez en Borre maar speelde 6 December nog als basisspeler en scoorde en speelde 80 minuten dus hij is fit is daarna nog ingevallen en zat al sinds september bij de wedstrijdselectie. Wat is veel te oud? 32 als je kijkt naar Kuyt en van Persie dat waren ook oudjes maar perfecte spelers.

29 december 2020 om 21:18

Wil je zeggen dat deze speler op hetzelfde niveau zit als Kuyt en Van Persie toentertijd?

29 december 2020 om 21:50

Je schrijft alleen toentertijd met een t in het midden als je moet googlen hoe je toendertijd in oud-nederlands schrijft. Enfin, enkel in NL schrijven we spelers van 32 al af terwijl deze in Italie nog steeds potten kunnen breken. Hoe komt dit? Niet omdat de Nlse competitie zoveel beter is. Oh, als direct antwoord op je vraag, niet elke vergelijking is 100% perfect interpreteerbaar. Maar dat laat jezelf ook prima zien

Enzo Francescoli alias de Prins, wat een geweldige speler was dat... Kennelijk hebben Senesi en zijn management ook een rol gespeeld. Zijn toch Van Ginkel en Timmer?

29 december 2020 om 21:09

Dat was toch die aanvallende middenvelder van Uruguay van 1986 en 1990?

29 december 2020 om 21:49

Ja inderdaad. Grote carriã£â¨re bij River Plate en later nog bij Marseille. Zidane heeft zijn zoon naar hem vernoemd. Uruguay won onder zijn regie in die jaren geloof ik twee keer de Copa America, ondanks het geweldige Braziliã£â« van 1982 en 1986 en het Argentiniã£â« met Maradona, Kempes en Passarella.

29 december 2020 om 23:03

Tsja. Ik herinner me vooral de wedstrijd van Belgie tegen Uruguay op de mondiale van 1990. Toen was Fransecoli er niet. Enzo Scifo wel. Wat een geweldenaar was dat. Maar Francescoli was inderdaad een prachtige speler.

30 december 2020 om 00:07

Klopt inderdaad. Francescoli won de Copa America in 1983 en 1987 in een tijd dat Brazilië en Argentinië natuurlijk geweldige teams / spelers hadden. Scifo was in zijn tijd bij Anderlecht een sensatie, net als Lozano. In de Serie A is hij een beetje blijven hangen.

Feyenoord heeft hier een leuke speler te pakken. Het is bijna niet te begrijpen dat River hem heeft laten gaan het is een beetje de lijn van de voorzitter die met gekke uitspraken en zijn beleid oudere spelers aan het weg jagen is. Er moet bezuinigd worden en hij hoopt dat met de talenten die er zijn dat er hopelijk 1 gaat doorbreken en een transfer maakt. Pratto is de 3de spits achter Suarez en Borre daarachter zat hij. Tot deze belachelijk domme transfer tot stand kwam. Onbegrijpelijk een week waar belangrijke wedstrijden staan 2 in 3 dagen tijd kiest de directeur voor deze noodoplossing. Als Suarez of Borre geblesseerd raken dan zit je met een speler van 18,19 en 21 die nog lang niet rijp zijn. Wat ik niet begrijp is het onzin verhaal dat hij niet fit zou zijn en niet kan meevoetballen. Nu word het mee voetballen deels recht gezet maar zijn fitheid is top hij speelde 6 december nog 80 minuten en scoorde en was man of the match. Dit is een speler waarvan ik overtuigd ben dat hij gaat scoren en succesvol gaat worden als je ziet hoeveel kansen Linssen en Jorgensen verpesten dat doet deze jongen niet. Het is echt een leipe afmaker een killer. Redelijk snel en kan andere spelers bedienen. Ook gezien de selectie en de spitspositie is dit goed een jonge spits als Azarkan en Brozenik en middenbare leeftijd Jorgensen en nu dus een ervaren speler. Jammer dat River zo met de Beer is omgegaan maar Feyenoord zal een topper in huis krijgen die sowieso 10 doelpunten gaat maken.

29 december 2020 om 21:07

Ik hoop heel erg dat dit waar is, maar hij heeft geen verleden met veel goals en als hij zo goed is, maar hij te duur is verhuren ze hem niet zonder kosten. Ik hou dus even een slag om de arm.

29 december 2020 om 21:57

Pelle had ook geen verleden met heel veel goals ;-) En daarbij, hij hoeft zelf niet veel te scoren om belangrijk te zijn. Dat deed Renã© Eijkelkamp jaren zeer verdienstelijk.

29 december 2020 om 21:39

Je bent de eerste die positief is, ik denk dat je het een beetje te rooskleurig inziet.

29 december 2020 om 21:47

Ik hoop dat Jouses gelijk heeft en jij niet

29 december 2020 om 23:04

Ach ajax1812, het kan twee kanten op. Het wordt of Pellecult of KazimRichardscult. Maar cult wordt het.

30 december 2020 om 00:27

@beebo Bij Feyenoord is cult bij mijn weten altijd nog een grotere factor geweest dan bijvoorbeeld bij Ajax of Psv.

30 december 2020 om 20:16

Voetbal is cult. Staan op de tribune met je maten. Slap ouwehoeren. Biertje er bij. Grappen maken over alles en iedereen. Alles afzeiken maar wel vol er achter. En zeer zeker bepaalde spelers in je hart sluiten omdat ze eigenlijk naast je op dd tribune thuishoren. Er lijkt me niks saaiers dan over tactiek praten, vooral voor het vertoonde spel naar de wedstrijd kijken en alles winnen. Dat heeft in mijn ogen niks met voetbal te maken.

30 december 2020 om 01:09

Hoevaak heb je 'm zien spelen? Niet zo vaak als ik je stukkie lees. Dat je hem redelijk snel noemt zegt al alles. Hij is namelijk ontiegelijk log

30 december 2020 om 09:50

@unam Pumas, kijk bijna elke week Braziliaans en Argentijns voetbal soort van hobby. Het is wat jou definitie is van redelijk snel en ontiegelijk log. Volgens mij is hij sneller dan Hunterlaar maar langzamer dan Jorgensen ...... Is maar hoe je het bekijkt..hoevaak kijk jij? Dan moet je toch ook concluderen dat dit van River raar is wie gaat Borre of Suarez vervangen als er een blessure is. Ja er word geroepen dat Falcoa komt maar daar geloof ik niet in maar je weet maar nooit.

Leuk man dit.. voor hetzelfde (weinige) geld ramt hij er gewoon 10 in.. missie geslaagd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren