Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder schetst twee scenario's voor Naci Ünüvar: 'Het ligt ook aan hem'

Laatste update:

Alfred Schreuder is erg tevreden over de ontwikkeling van Naci Ünüvar. Het negentienjarige talent schitterde vorig seizoen bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Schreuder denkt dat een hoger niveau aankomend seizoen goed is voor de ontwikkeling van Ünüvar. Of dit bij Ajax is, of bij een andere club, is nog niet duidelijk. "Dat ligt ook aan hem", aldus de coach van Ajax.

“Naci doet het erg goed in de eerste weken’’, vertelt Schreuder op de persconferentie tijdens het trainingskamp van Ajax in De Lutte. “We zijn met details bezig geweest zodat hij wat hoger kan blijven spelen op de helft van de tegenstander. Dat pakt hij goed op, dus hij moet uiteindelijk meer goals gaan maken. Al doet hij dat nu ook al erg goed.” Ünüvar speelde tot nu toe drie officiële duels voor de hoofdmacht van Ajax.

Schreuder vindt ook dat het de ontwikkeling van Ünüvar goed zou doen als hij op een hoger niveau zou gaan spelen. Vorig jaar eindigde de middenvelder met Jong Ajax op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. “Iedereen weet dat Naci een goede speler is”, benadrukt de Nederlandse oefenmeester. “Maar bij Ajax heb je heel veel goede spelers, dus het ligt echt aan hem zelf. Natuurlijk heeft hij een tijdje op het niveau van de Keuken Kampioen Divisie gespeeld. Voor hem zou het beter zijn als hij het op een hoger niveau gaat laten zien, maar ook dat ligt aan de speler zelf.”

Ünüvar kwam vorig seizoen tot 33 wedstrijden voor Jong Ajax. In deze duels maakte hij zestien doelpunten en bereidde hij er twaalf voor, een clubrecord voor het Amsterdamse beloftenelftal. Of Ünüvar zijn kwaliteiten aankomend seizoen ook in de hoofdmacht mag laten zien, is voor Schreuder een kwestie van afwachten. “De beste jongens spelen gewoon, dat is waar Ajax voor staat. Als een jonge jongen zich goed ontwikkelt zijn we zeker niet blind en geven we hem kansen. Het gaat bij ons om het team en niet om de speler, dat zal ik altijd blijven benadrukken. Ajax moet een winnend team worden en blijven.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen had ik graag op huurbasis naar Enschede zien komen aangezien we nog een 10 zoeken. Barst van het talent en zo kan Ajax hem mooi even uittesten in de Eredivisie in een elftal die meestal wel beter is dan de tegenstander en daarnaast laten proeven aan Europees voetbal. Afijn, het schijnt dat Twente nu bezig is om Vlap definitief binnen te halen.

1 juli 2022 om 18:39

Denk dat vrijwel elke ploeg hem graag heeft. Bij Ajax komt hij iets te kort misschien nu, ook door de concurrentie. Denk dat dit een topper is voor Twente Az Utrecht. Hopelijk wel bij een ploeg in het linkerrijtje. Mooie voerballer waar Ajax nog wat aan gaat hebben over 1 2 jaar

1 juli 2022 om 18:47

Denk ik ook! Laten we hopen dat hij in ieder geval in de Eredivisie aan het voetballen komt en veel minuten gaat maken.

2 juli 2022 om 10:44

Twente zou inderdaad een prachtige club voor hem zijn + met Jans heeft hij ook een goede trainer

Let op, die gaat verhuurt worden, misschien niet gelijk maar halverwege het seizoen is hij het zat dat hij nauwelijks speeltijd krijgt denk ik.

1 juli 2022 om 19:21

Krijgen we een witte kerst? Jij kan schijnbaar een half jaar vooruit kijken.

1 juli 2022 om 19:27

Dom gedoe altijd. Hij zegt toch DENK IK. Laat hem lekker een voorspelling doen. Zo gek is de voorspelling bovendien niet.

1 juli 2022 om 20:10

Jammer genoeg wel. Ik zou graag willen dat hij bij Ajax blijft. Lekker met de grote jongens trainen en veel speelminuten in 1 maken

Geef hem de kans Schreuder. Klaassen speelt ie er normaal gesproken uit. Kudus zie ik liever lager op het veld. Ihattaren eerste wissel op rechts. Dat gezeik om fysiek zal nooit verdwijnen want hij is uitgegroeid. Laat hem tenminste eraan proeven, ergens in augustus kun je altijd van gedachten veranderen.

1 juli 2022 om 18:57

Klaassen speelt ie eruit? Grappig, nul ED ervaring die er een international en onze voormalig aanvoerder er ff uitspeelt.
Naci moet lekker minuten gaan maken bij een andere club in de ED, vlieguren maken, en het jaar daarop sterker terugkomen.

1 juli 2022 om 19:01

Ja, ik denk dat ie hem eruit gaat spelen als ie een serieuze kans krijgt. Dat is Ajax. Klaassen is prima voor de competitie, maar het kan altijd beter. En Unuvar brengt een nieuwe dimensie op 10. Het zegt veel dat Jong Ajax en de jeugd eronder nog attractiever spelen dan Ajax 1 momenteel.

1 juli 2022 om 20:01

Klaassen hangt heel erg van het type spits voor hem af. Klaassen + Haller vond ik eerlijk gezegd afschuwelijk. Ook is het zo dat we zonder Berghuis totaal geen creativiteit meer hebben. Unuvar als eerste wissel op 10 is voor mij een no brainer.

1 juli 2022 om 20:34

Klaassen heeft vorig jaar 1 kans gecreëerd voor Haller. In een heel seizoen. Als we dit accepteren van een nummer 10 dan is het einde zoek. I rest my case.

Inderdaad Regulator, Unuvar is de eerste die je in moet brengen, elke club graaft zich toch in tegen Ajax en hij kan als de beste een opening vinden.

2 juli 2022 om 08:32

Je vergeet dat hij dan ook Berghuis eruit moet spelen. Want die speelt normaal ook op 10. Ze kunnen hem beter verhuren. Zowel Klaassen al Berghuis zijn beter. En hebben meer ervaring en het bewezen in Oranje en de CL. Hij kan beter naar een club zoals Twente of Vitesse gaan. Daar kan hij spelen.

1 juli 2022 om 18:59

Klaassen is enorm belangrijk geweest, ik vind dat men wel steeds heel makkelijk doet over hem eruit spelen.

1 juli 2022 om 19:26

Je vergeet berghuis ook nog even. Klaassen, berghuis of Kudus zullen normaal gesproken gewoon de voorkeur krijgen. Dat lijkt me duidelijk. Dus voor hem en ook Ajax beter dat hij ergens minuten maakt.

Die is eind van de voorbereiding weg. Niet onverstandig om bij club een jaar ervaring op te doen. Bij voorkeur wel een club met een aanvallend ingestelde trainer. Echt benieuwd wat deze jongen uit eindelijk gaat bereiken. Kan heeerlijk voetballen.

Hij moet gewoon verhuurd worden. Hij kan bij het eerste komen maar dan gaat hij toch amper spelen. Lekker vlieguren maken in de eredivisie

Unuvar doet er verstandig aan lekker naar een subtopper te gaan in de Eredivisie (verhuur), veel beter voor zijn ontwikkeling. Klaassen en of Berghuis gaat hij er zeker nog niet uitspelen waardoor hij het anders moet gaan doen met wedstrijdjes in jong Ajax of wat invalbeurten.

1 juli 2022 om 19:53

Totaal niet. Lekker verhuren in Belgie. Een meer fysieke, verdedigend ingestelde competitie. Leert hij veel meer van. Had moeite met aanhaken in de kkd door het fysieke. Dan nogmaals het diepe ingooien, maar dan op een hoger niveau. Het technische wat weer belangrijker is in de eredivisie heeft hij al.

1 juli 2022 om 20:36

Dit vind ik nog niet eens zo'n heel gek idee eigenlijk. Maar een club aanwijzen is wel wat lastiger, de topclubs hebben ook hun eigen kapitaal rondlopen. Denk dat hij niet zou spelen bij pakweg Genk.

Geef hem die kans de 1e halfjaar verhuren kan dan altijd nog. Ik zat te denken aan Brugge of antwerp waar hij moeiteloos mee kan.

Come on Naci. Dit seizoen zal toch je doorbraak moeten gaan worden. Je kan toveren met de bal bij Jong Ajax. Nu is het tijd om het op het grote podium te etaleren! Fysiek zal niet persé iets moeten uitmaken. Zie een Iniesta en Xavi bij hun debuut. Het zegt niet zoveel. Het gaat erom hoe je je fysiek op het veld gebruikt.

Kom maar een jaartje bij ons in Emmen!
Lekker een vrije rol waarin je je skills mag laten zien!

Het sjouw en kleunwerk hebben we al goede jongens voor!
Kieftenbelt, El Azzouzi, Vlak als middenvelders

Wat mij betreft ligt de oplossing in Leeuwarden 😀

Te lang jong ajax is niet goed voor je motivatie. Dit moet zijn jaar worden zoniet verhuren. Laat wel progressie zien

Ik denk niet dat hij zich in basis speelt, ik vind hem echt tegenvallen als ik bijv gisteren kijk, dan zou hij moeten opvallen, maar dat doet hij niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren