Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder lijkt gewoon te blijven: 'Wat mij betreft gaan we door'

Laatste update:

Het Algemeen Dagblad wist vorige week zeker dat FC Twente het contract van Alfred Schreuder zou gaan afkopen, maar het ziet er toch niet naar uit dat dit zal gaan gebeuren. De spelersgroep heeft al laten weten dat het wil blijven samenwerken met de hoofdtrainer en ook de clubleiding stuurt aan op een langere samenwerking. Dit vertelt voorzitter Aldo van der Laan aan FOX Sports.

/

De leiding van Twente is al in gesprek met Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Schreuder, en zal het seizoen spoedig gaan evalueren met de coach zelf. Dat de spelers langer met Schreuder door willen gaan, wist Van der Laan al: "Maar binnen alle andere geledingen van de club leeft er wel degelijk bezwaar over de manier van voetballen in het afgelopen seizoen. En ook op de resultaten viel het nodige aan te merken", zegt de preses. "Dat kunnen we toch niet ontkennen. Op de tribunes gingen de handen niet bepaald op elkaar. De vraag is of dat alleen Alfred aan te rekenen is.''

Twente lijkt af te zien van een ontslag, omdat Schreuder nog een doorlopend contract heeft. Het kost veel geld om deze verbintenis af te kopen en dat hebben de noodlijdende Tukkers niet. Het lijkt er daarom op dat Schreuder zal blijven: "Tenzij Alfred zelf aangeeft er mee te willen stoppen, maar hij heeft duidelijk laten merken dat niet van plan te zijn. Ook wat mij betreft gaan we door. Het is niet zwart-wit, een kwestie van stoppen of doorgaan. We willen er op een goede manier uitkomen", aldus Van der Laan.

Denk je dat Alfred Schreuder vervangen zal worden bij FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat kan Schreuder er nou aan doen dat het bestuur met Munsterman aan het roer volledig gefaald heeft.

29 mei 2015 om 17:13

Vind wel dat je met deze selectie hoger mag staan minimaal top 6.. en dat kun je een trainer en zijn staf wel op afrekenen het voetbal was ook niet echt om aan te zien

29 mei 2015 om 17:45

Met alle onrust rond de club kan ik me voorstellen dat de prestaties minder zijn. Om dit nu volledig op conto van Schreuder te schrijven is simpelweg te makkelijk.
De wanprestaties hebben meerdere oorzaken en juist de personen welke hier wat aan konden doen of konden voorkomen (lees: van der Laan en Rvc) worden op handen gedragen door de supporters van Twente.
Als de supporters nu afgelopen zomer al liepen te klagen kon ik me er nog iets bij voorstellen maar zelfs afgelopen zomer was Schreuder nog harstikke populair bij de Twente supporters.
Wel frapant. In het verleden riepen de niet twente supporters al dat Twente nooit op zo'n grote voet kon leven maar al deze personen hadden het mis en zouden alleen twente in een kwaad daglicht zetten. Zelfde geld toen Schreuder werd aangesteld. Meerdere personen riepen nog hij heeft geen ervaring en wat voegt hij nog toe maar wederom wilden de twente supporters hier niets van weten.
Ook nu zie je hetzelfde verschijnsel opnieuw gebeuren.
De niet Twente supporters roepen allemaal bezuinig nu eerst en ga dan weer opbouwen en de signalen vanuit Twente zijn juist het valt allemaal wel mee en we hebben nog de 4e begroting van de eredivisie en doen gewoon weer mee met de top volgend seizoen. Spelers als Tapia, Ziyech en Guierez zullen niet verkocht worden dus Twente heeft nog steeds ene top elftal.
Ik vraag me werkelijk af of deze Twente supporters wil inzien waar Twente nu staat?
Daarnaast ben ik ook benieuwd hoe deze suporters er tegenover staan dat Twente nog maar 1x in cat 1 ingedeeld mag worden en bij de 2e keer de licentie kwijt zijn. Dit lijkt men in Twente allang weer vergeten. Ook dat nieuw ingediende plan is nog steeds niet goedgekeurd en wat als dez enu niet goedgekeurd gaat worden? wat dan?

29 mei 2015 om 19:10

Ejens

Weet je wat ik frappant (met dubbel p) vind?
Waar jij de 'wijsheid' vandaan haalt dat Van der Laan en de RVC op handen gedragen worden door de Twente supporters. Waar haal jij dat in vredesnaam vandaan? Denk je dat we te achterlijk voor woorden zijn om te begrijpen dat juist zij en Munsterman er een zooi van gemaakt hebben?

En Schreuder hartstikke populair onder Twente supporters afgelopen zomer? Schreuder is nooit populair geweest en het merendeel heeft vanaf het begin al zijn twijfels gehad, mede door zijn gebrek aan ervaring.
En tenslotte: al de lijken die uit de kast zijn gevallen hebben er zeker voor gezorgd dat we weten waar we staan. Hoe kom je erbij dat wij in Twente vergeten dat we op de rand van de afgrond staan?

Ik weet niet met welke Tukkers jij ooit gepraat hebt, geeneen waarschijnlijk, maar praat voor jezelf en ga niet voor het Twente-publiek praten zonder dat je ook maar enig idee hebt van wat er onder de Twentse aanhang leeft.

En wat betreft Schreuder: een selectie als dit hoort gewoon 5e te eindigen, als iedereen dan met de kop omlaag loopt tijdens een wedstrijd dan moet je als trainer Juist optreden in plaats van als een zak hooi in de dug-out zitten. Het wanbeleid werkt niet mee, daarvan ben ik me bewust, maar de trainer is altijd verantwoordelijk voor het smeden van een team en dat heeft hij ook voor deze lijken uit de kast bewezen niet te kunnen.

Daarbij heb je het over de volgens jou realistischer niet-twente supporters.
Mijn vraag aan jou: hebben die ook wekelijks 90 minuten naar dikke stront in een trechter zitten kijken?

29 mei 2015 om 20:34

Twenteov
Mooie reactie van jou, duidelijk en realistisch!

29 mei 2015 om 23:27

Je praat nu zelf ook voor de twente supporters:-).

29 mei 2015 om 17:52

Kijk eens naar de selectie en naar het spelbeeld, dat ligt aan de trainer. Als je dat njet ziet snap je er niks van

29 mei 2015 om 17:53

Hoe kom je (en met jou nog duizenden) er in godsnaam bij dat Schreuder wordt kwalijk genomen dat het bestuur er een puinzooi van heeft gemaakt? Denk toch eens na met z'n allen, hoe krijg je het je mond uit, die dingen staan Totaal los van elkaar. Munsterman en v/d Laan worden uitgekotst om de financiële puinzooi. De trainer wordt uitgekotst om het dramatische spel, de laffe tactiek en het feit dat de selectie geen stappen maakt. Simple as that.

29 mei 2015 om 18:00

Nou, het elftal beter laten voetballen. Het is niet om aan te zien. Dit had ik wel verwacht, door hun eigen onkunde hebben ze hem een langdurig contract gegeven.

29 mei 2015 om 18:04

Heb je Twente wel eens zien spelen?
Of roep je zomaar wat?

We spelen hier helaas minstens zoveel balletjes breed als in Amsterdam. Daarnaast is zijn selectiebeleid (schilder, Engelaar) totaal niet te begrijpen, evenals zijn wisselbeleid.
Ook bij de derde plaats vorig jaar zaten supporters al te morren om het oersaaie voorzichtige spel. Het is dus niet gerelateerd aan ranking of financiele sleur.

Kun jij aangeven wat Schreuder eigenlijk wél goed doet?

30 mei 2015 om 02:43

Ik ben ook geen voorstander van schreuder net als jou denk ik te lezen...

29 mei 2015 om 19:48

Schreuder heeft de club sportief in een vrije val gebracht, maar is ook gewoon in van de hoofdschuldige aan de financiële malaise.
Psv had de gemeente ook nodig, nadat ze jaren geen kampioen werden, feyenoord kwam ook in deze situatie terecht toen sportief succes uitbleef. Munsterman nam te veel risico's, maar zorgde wel voor voorwaarden (stadion, selectie, begroting etc) waaronder elke trainer van Twente prijzen won, Europees hoofdtoernooi bereikten en overwinterde. Schreuder won in 3 seizoenen geen prijs, kwalificeerde zich in 3 seizoenen niet eens voor een Europees hoofdtoernooi. Dat heeft de club Twente financieel de das omgedaan en sportief terug geworpen.

Money, money, money... Zal lekker werken zijn daar, komend seizoen. Een trainer die er alleen maar zit omdat hij zijn salaris niet kwijt wil, en omdat de club dat salaris niet kan afkopen. Ik wens de supporters veel sterkte.

Als Schreuder er zelf niet mee stopt, zit hij ook volgend seizoen in de dug-out helaas. Gelijk een goede les om nooit meer een trainer zo'n lang contract te geven

Dat het spel al twee jaar niet om aan te zien is en dat er dit jaar geen resultaat werd gehaald? Dat mag een trainer wel aangerekend worden.

29 mei 2015 om 17:24

Als jij wel hard werkt maar het komt er niet helemaal uit, wil je toch ook nog steeds je volledige salaris ontvangen?
Ik snap best dat Twente van hem af wil, maar dan moet je daar ook voor betalen. Contracten werken twee kanten op.

29 mei 2015 om 17:45

Vond je het spel vorig jaar echt niet om aan te zien?

Eén van de meest scorende clubs, meest aanvallende voetbal van de eredivisie, een 3e plek. Wat was er allemaal zo slecht aan?

Hij weet dat iedereen van hem af wil maar dat hij dan een flinke afkoopsom meekrijgt wat Twente niet kan betalen. Het is veelzeggend als hij alleen maar een gesprek met de leiding wil hebben als zijn zaakwaarnemer erbij zit. Dan gaat het niet over tactiek of nieuwe spelers.

29 mei 2015 om 17:37

een gesprek over nieuwe spelers heeft ook geen zin bij een failliete club.

29 mei 2015 om 17:52

Is Schreuder trainer van Haarlem geworden ofzo?

29 mei 2015 om 17:52

Wanneer is Twente failliet verklaard? Even gemist..

29 mei 2015 om 18:10

Oke een bijna failliete club dan.

29 mei 2015 om 18:12

Ach.. neem het Peterhf niet kwalijk. Er staan maar weinig Feyenoorders bekend om hun slimme en doordachte antwoorden.

29 mei 2015 om 18:45

ja en die van twente denken nog steeds dat het allemaal wel mee valt zonder vd laan zat de deur al op slot

29 mei 2015 om 18:52

Zonder Van der Laan (maar met een goede toezichthouder) kon Munsterman nooit zo lang zijn gang gaan!

29 mei 2015 om 23:28

nou dan kan je de rvc ook wegsturen

30 mei 2015 om 12:27

Graag! Al is een deel al weg

Om gek van te worden...
Als een speler verkocht word moeten ze meteen met dat geld deze clown ontslaan. Aan de ene kant valt het me ook op dat hij zelf niet opstapt omdat geen één suporter hem mag. Maarja hij kiest voor het geld. (Had ik wss ook gedaan). Ook onbegrijpelijk dat hij een contract heeft tot 2018/19.

29 mei 2015 om 18:29

Precies gewoon ziyech verpatsen en dan scheuder de laan uit. Ga je er hard op vooruit

29 mei 2015 om 18:47

Dat geld kunnen ze beter gebruiken dan voor een afkoopsom. Twente zit niet in de positie dat ze dat geld kunnen missen.

Het boeit me niet of hij vervangen wordt ja of nee. Natuurlijk was het spel niet om aan te gluren, maar hij heeft ook veel pech gehad met bv. het vertrek van Tadic, Rosales en Promes en Gutiérrez die 9 maanden geblesseerd was. Daarnaast veel ervaring met Brama, Wisgerhof en Boschker weg.

Laat 'm lekker zitten, zorg eerst dat je gezond wordt en ga dan verder kijken. Sir Alex Ferguson begon ook slecht.

Aldo.. maak dan voor Schreuder asjeblieft een schandpaal als dug out en geef de supporters rotte eieren en tomaten. Dan hebben we in ieder geval nog een beetje leedvermaak om de week.

Tja, wat moet Alfred anders zeggen hè. Om de hoogste afkoopsom in de wacht te slepen moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat het (lijkt dat het) besluit voor de volle 100% door het bestuur is genomen. Ondertussen weet 'ie zelf ook dondersgoed dat de zaak onhoudbaar is. Als ik 's ochtends op m'n werk kom en er wordt structureel "ivo82, ROT Op!" geroepen dan werk ik ook niet op m'n gemak

29 mei 2015 om 18:47

zolang hij zn geld krijgt zal het hem een zorg zijn en gelijk heeft hij

29 mei 2015 om 19:03

Zeker. Het is vooral Joop M. aan te rekenen dat hij een onervaren trainer zo'n goedbetaald en langdurend contract heeft aangeboden.

Meneer wessels laat Twente niet in de steek schenk Twente het geld voor de afkoop som schenken mag hier kan de Knvb niets tegen doen je krijgt er misschien wel veel bouw opdrachten voor terug als ik het geld had weg met die prutser

Schreuder heeft niet 1 keer gezegd dat het spel slecht, chaotisch, saai en slaapverwekkend is en dat spelers eerder slechter dan beter worden. Altijd maar zijn gelul over het publiek dat een zondebok zoekt. Hem is wel degelijk meermaals verteld dat de supporters het in en in treurige spel niet pikken, maar tegen fox sport, de NOS en de rest avn de pers doet ie alsof hij gek is. Beken gewoon dat het allerbelabberdst was. Dat is nog het ergst: doen alsof je van geen klacht over het spel afwist.

Nou lekker, nog langer ongeïnspireerd voetbal met aan het hoofd de begrafenis ondernemer.
Hebben ze nou allemaal stront in hun ogen, dat het spel niet om aan te zien is. Laat staan het spontane gevoel van de trainer. Alsof hij elke wedstrijd een begrafenis heeft. Neen, ik zie wederom een verloren jaar met ongeïnspireerd spel. Joop's ellende blijft ons nog lang achtervolgen.

Klasse Alfred. Zoals te verwachten viel ben je niet gezwicht voor een stel oppurtnunisten uit het oosten. Nu zorgen dat je goede talenten er bij krijgt, staan ze over een half jaar je weer op de schouders te slaan en kun je vijf jaar extra bijtekenen.

29 mei 2015 om 22:57

Nog meer goede talenten erbij?!?!!?

Schandalig dat Schreuder zijn ontslag nog niet heeft ingediend, na 3 seizoenen gefaald te hebben.
Twente wacht tot juli met ontslag, want dan kunnen ze zeer goedkoop van Schreuder af dankzij de nieuwe wetgeving mbt ontslag die dan ingaat.

Laat Jansen de voorbeding op het nieuwe seizoen maar doen als het waar is per 1juli met de nieuwe ontslag regeling weg met die geld wolf en de jeugd inpassen kijk maar eens naar teravest andersen zo hebben er nog wel meer Oosterwijk bijen plattell enz.

29 mei 2015 om 21:38

Per 1 juli 2015, belangrijkste punten van de ontslagvergoeding (of transitievergoeding)

De belangrijkste punten op een rijtje van de ontslagvergoeding in 2015, en hoe deze gaat veranderen. Ten eerste, de medewerker die wordt ontslagen moet minimaal 2 jaar in dienst zijn geweest bij het bedrijf. Hoe langer, hoe hoger de ontslagvergoeding of gouden handdruk natuurlijk gaat worden. Tijdelijk of vast maakt niet uit voor de nieuwe regels van het ontslagrecht in 2015.

Op 10 juni 2014 stemde de eerste kamer in met het voorstel.


Per gewerkt jaar 1/3 maandsalaris
Vanaf het 10e jaar een vergoeding van 1/2 maandsalaris
— aanvulling: Is de medewerker ouder dan 50 jaar, dan geldt vanaf het 10e jaar een vergoeding van een heel maandsalaris
——— aanvulling: het bedrijf moet minimaal 25 werknemers hebben, anders geldt de regel voor oudere werknemers niet
Maximaal €75.000, als het jaarsalaris meer dan €75.000 is, dan maximaal een bruto jaarsalaris

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren