Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schöne: 'Ik denk dat ik heb laten zien dat De Boer toch fout zat'

Laatste update:

Lasse Schöne had afgelopen donderdag nog een basisplaats tegen Fenerbahçe, maar moest zondag tegen Vitesse op de bank beginnen. Daar was de Deen behoorlijk door verrast: naast Arek Milik en Yaya Sanogo kon Frank de Boer immers ook geen beroep doen op Anwar El Ghazi. Toch was er in de basisopstelling geen plaats voor Schöne, die het moest doen met een invalbeurt.

/

De middenvelder annex aanvaller had dat niet zien aankomen. “Natuurlijk was het een teleurstelling, zeker toen ik hoorde dat mijn naam er niet tussen stond terwijl Anwar ziek was”, zei Schöne tegen de NOS. De voorhoede van Ajax bestond zondag uit Daley Sinkgraven, Viktor Fischer en Amin Younes. In de tweede helft kwam Schöne in het veld voor Davy Klaassen, die last had van zijn hoofd.

“Ik denk dat ik heb laten zien dat De Boer toch fout zat”, vervolgde Schöne, die de 1-3 voor zijn rekening nam. Hij baalt van zijn huidige situatie: “Natuurlijk wil ik spelen. Niemand heeft zin om op de bank te zitten.” Over een vertrek heeft hij nog niet nagedacht: “Maar als deze situatie aanhoudt, zou dat wel kunnen.” Schöne ligt nog tot de zomer van 2017 vast bij Ajax.

Lasse Schöne hoort in de basis te staan bij Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mwah, Schone heeft laten zien dat hij van waarde kan zijn. Als El Ghazi fit is, moet hij gewoon spelen. Op andere posities komt Schone tekort.

26 oktober 2015 om 07:42

Ben ik niet met je eens. Schone brengt vaak dat extra beetje rust en ervaring, iets wat wij nodig missen in de aanval. Het probleem is dat het in het huidige systeem tussen hem en El Ghazi gaat of tussen hem en Klaasen. De aanvoerder en de topscorer. Op links functioneert schone gewoon minder heeft het verleden uitgewezen.

Dat de Boer nu rechts heeft gekozen voor Sinkgraven maakt de situatie voor zowel schone als Sinkgraven uitzichtlozer. Dat betekent eigenlijk dat hij Sinkgraven niet goed genoeg voor het middenveld vindt, en dat hij schone nu puur als stand in voor Klaasen ziet. Met de komst van Gudelj is er ook minder behoefte aan de vrije trappen van Schone. Al met al zie ik het somber in voor hem. Jammer, want ik zie hem graag spelen.

26 oktober 2015 om 07:57

Ik ben er zelf niet zo rouwig om. Hij heeft het goed gedaan, maar zo belangrijk als hij twee seizoenen geleden was, dat is die nooit meer geweest. Hij kan op veel posities spelen, maar is op geen enkele de beste. Gister vond ik het ook wederom slordig en niet je van het, alleen scoort die. Hij heeft rust in zijn spel, alleen heb ik inmiddels vaker dat het gewoon gebrek aan snelheid is dan rust.

26 oktober 2015 om 08:07

Ik vind dat hij beter speelt als die fischer, met dat veel te voorspelbare dribbelen van m naar binnen, en hij moet gewoon op 10.

26 oktober 2015 om 10:59

Schone heeft het gewoon allemaal net niet. Er zijn in een wedstrijd niet genoeg vrije trappen en hoekschoppen om zijn kwaliteiten volop te benutten. Puur in het spelletje is hij vreselijk traag, hij verspeelt te vaak de bal omdat hij de handelingssnelheid heeft van Jeroen Verhoeven en daarnaast is hij slordig in passing en kan hij geen mannetje uitspelen. Ik snap dat hij af en toe invalt, maar voor de rest is hij niet het niveau wat Ajax na moet streven.

26 oktober 2015 om 08:40

@detoekomst. Ik denk echter toch dat Schone meer van waarde kan zijn dan jij denkt. Ik zie een opstelling met Gudelj Bazoer en Schone met de punt naar voren als meer gebalanceerd dan met Gudelj Bazoer en Klaassen. Klaassen is niet creatief genoeg voor de nummer 10. Schone moet je inderdaad niet op de flanken zetten, maar op 10 is hij beter dan wat er nu speelt (ook omdat Sinkgraven zijn potentie nog niet laat zien). Fisher en El Ghazi op de flanken, en dan in de spits Milik. Nu met de blessures zou je dan El Ghazi nog in de spits kunnen zetten en Younes of Sinkgraven op de flank.

26 oktober 2015 om 08:51

de toekomst, niet waar, shone is altijd belangrijk, je kan hem goed gebruiken bij vrije trappen en orners, al komt gudelj bij hem in de buurt hiermee, vindt ik dat shone gewoon deze moet nemen en dan niet te spreken, dat shone de gekste ballen ook kan onderscheppen, hier en daar komt hij wel te kort miss, alleen hij is altijd nuttig en vorig seizoen was hij de sterkhouder en hier doet de boer hem te kort.

26 oktober 2015 om 09:09

Schøne moet gewoon altijd spelen. Zorgt persoonlijk voor de passie die zo vaak gemist wordt bij Ajax.

Schone is toch het mannetje van Ajax hij draait lekker en stimuleert het team

Schone wordt ook totaal verkeerd gebruikt door Frankie.

Die jongen hoort gewoon op het middenveld.
Hangend links buiten zou hij ook nog wel kunnen maar met hem in de spits zetten moet Frank echt mee ophouden.

Het probleem is dat hij een paar opgappeltjes heeft zoals Veltman en Fischer.

26 oktober 2015 om 07:54

Veltman speelt de laatste weken uitstekend en Fischer tjaa de Boer weet waar hij toe in staat is, daarom durft hij hem met wat langer het vertrouwen te geven dan andere spelers. Ik vond Fischer gister trouwens al een heel stuk beter spelen dan tegen PSV toen hij in de spits stond, bovendien werd er goed drukgezet waardoor de vrije man op het middenveld van Vitesse lastig werd gevonden dat was goed gedaan

26 oktober 2015 om 08:28

Heb gister bij vlagen ook prachtig spel gezien van fischer. Nog niet zijn oude niveau, maar wat kan k van die jongen genieten. Die passie van die jongen is om U tegen te zeggen!

26 oktober 2015 om 08:54

je haalt net de twee aan, die er goed voor staan, veltman speelt de sterker en fischer heeft altijd van die verrassende actie's en dan laat je die toch spelen. Voor mij moet shone gewoon spelen, maar het is altijd lastig voor een trainer als je zon kwaliteit in huis hebt.

26 oktober 2015 om 09:08

Veltman speelt alleen sterk tegen de kleintjes waar was hij tegen Rapid,psv en Fenerbahçe ? allemaal verloren door zijn fouten en dat zijn nu net de wedstrijden waar het om gaat en dan zie je hem nooit die zal nooit het niveau wat hij nu heeft ontstijgen .

26 oktober 2015 om 09:36

Speelde goed tegen fener.

26 oktober 2015 om 09:53

Kom op zeg, veltman heeft tegen fener sterk gespeeld en als het me goed herriner kreeg hij ongelukkig de bal tegen zich aan en de rest van de wedstrijd heeft hij goede reddingen gedaan en de andere ja, maakte fouten, maar hij is er niet alleen schuld aan. Maar het is maar hoe je het wil zien en daar ziet iedereen het anders in

waarom krijgt schone nooit een kans op 10. Prima passing, fantastisch schot in de benen en hij houdt het simpel. Ok zijn loopvermogen is niet zo denderend, maar hij laat de bal het werk doen. Op dit moment is hij naar mijn mening sowieso beter dan Klaassen die gewoon altijd speelt als hij fit is.

26 oktober 2015 om 07:48

Inderdaad! Nu Davy er niet bij is woensdag Lasse lekker op 10 zetten. Voorhoede dan El Ghazi Fischer Younes.

26 oktober 2015 om 12:57

Ik vind dat je helemaal mis zit. Schone zijn passing is bedroevend, heeft een veel te laag baltempo en handelingssnelheid en mist creativiteit, snelheid en loopvermogen

26 oktober 2015 om 18:59

Hij mist indd loopvermogen, typ ik ook, maar voor de rest zit hij prima in mekaar. Zijn handelingssnelheid is net zo traag als dat van Klaassen. Eerlijk gezegd kan Klaassen naar mijn mening alleen beter koppen en heeft hij meer loopvermogen. Voor de rest is de passing van Klaassen slechter en zijn schot is al helemaal slechter.

Als je zozeer een creatieve nr 10 wilt, dan Sinkgraven daar, maar ja 0.0 rendement.

** en hoe zo is Schone zijn passing bedroevend? Man je ziet hem dan denk ik niet al te vaak. Ik vind Schone geen topper hoor, maar op dit moment lijkt hij me niet minder dan Klaassen die overduidelijk komt met fysieke problemen. Een fitte Klaassen hoort uiteraard in de basis.

26 oktober 2015 om 13:27

@lee112, @roafke,

Helemaal mee eens, schone verdient het nu om in de basis te staan, nu klaassen (die toch al een paar weken uit vorm lijkt te zijn) een blessure heeft en plekje 10 vrij komt. is toch vaak belangrijk en brengt de nodige ervaring met zich mee.

Speelt Ajax onder de Boer weleens 5 wedstrijden in een seizoen met dezelfde opstelling? Hij blijft elke keer andere spelers op posities voorin zetten. Als je een aantal weken met dezelfde voorhoede speelt, gaan de spelers elkaar dan niet makkelijker vinden waardoor het rendement omhoog gaat?

26 oktober 2015 om 08:50

Volgens mij zijn de voorhoede spelers nog geen enkele keer allemaal tegelijk fit geweest, dus is het elke keer passen en meten.

26 oktober 2015 om 09:29

Dat is lariekoek😔 FdB wisselt gewoon veel te veel en heeft een te erge voorkeur voor bepaalde mensen, ook al halen die hun niveau al weken niet.

26 oktober 2015 om 09:38

Over wie heb je het dan? De achterhoede staat zeer goed met maar 5 goals tegen. Klaassen-bazoer-gudelj spreekt voor zich. Dan neem ik aan dat je doelt op de voorhoede waar el ghazi en milik afwezig waren? Of fischer die elke wedstrijd een beetje beter gaat spelen?

Wat is er gebeurt met deze man dat hij nu opeens op de bank moet plaatsnemen? Was hij vorig jaar niet speler van het jaar bij ajax?

26 oktober 2015 om 08:05

Dat was alweer het seizoen ervoor..

26 oktober 2015 om 08:30

Het is de concurrentie bij Ajax. Op 10 is klaassen gewoon beter. Op rechtsbuiten is el ghazi (in vorm) beter dan Schone. Het is niet dat schone slecht is, het is eerder dat de rest beter is

Shőne is een goede voetballer maar dan voor een middenmoter. Op zijn leeftijd hoor je wel te spelen dus ik zie hem wel vetrekken. Fisher is overrated .Categorie Boilessen.

26 oktober 2015 om 08:56

onzin dat shone in de middenmoter moet zitten en ook onzin dat fisher overrated is, die komt van een zware blessure terug en doet altijd nog beter dan boilissen dit deed.

Ach het wordt tijd dat we een trainer krijgen die is een wedstrijd of 5/6 met dezelfde spelers speelt , iedere keer is het weer een verrassing wie er in staat , en Schone is wel een speler die een ploeg kan sturen het is geen topper maar wel erg belangrijk voor de jonge spelers , en ook moet Ajax is een goede spits aantrekken want dat zou een hele schelen maar dat kost natuurlijk geld en dan willen ze niet uitgeven dus zitten we in de categorie Milik niet net spelers .

26 oktober 2015 om 09:40

Milik is er 21.. Ik zie hem echt een erg goede spits worden die Ajax niet gaat kunnen bijhouden. Golden boy, belangrijk in het eerste van Polen, net niet ja.

Schöne maakt de moeilijke doelpunten, de doelpunten die ajax vaak nodig heeft, wel. Ik vind hem persoonlijk wel als invaller meer brengen dan dat hij er een hele wedstrijd staat.

Vind Schone meer hebben dan Klaassen eigenlijk.

Twee seizoenen geleden speelde Schöne de sterren van de hemel. Vorig seizoen was hij vaak onzichtbaar, en heeft daarmee naar een plek op de bank gesolliciteerd. Helaas is er bij de top geen ruimte om zo'n jongen heel veel kansen te geven. Nu moet hij zijn plek gewoon terugverdienen.

Ik vind Schöne juist excelleren als troefkaart. Dus inbrengen in de 60ste minuut, en niet starten in de basis.

Laat toch gewoon nog zien dat het een zeer bruikbare speler is voor Ajax.
Ik zou hem toch wat vaker opstellen, bijvoorbeeld bij Europese wedstrijden.
Is toch iemand die vooral bij de dodenspel momenten het verschil kan maken.

Schone is gewoon een goede speler die op meerdere plaatsen inzetbaar is. Hij heeft ook een goede mentaliteit en die mis ik nog wel eens bij een aantal spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren