Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schmidt laat het grootste deel van zijn basiself intact voor bekerduel

Laatste update:

Roger Schmidt treedt dinsdagavond met PSV in de TOTO KNVB Beker-wedstrijd tegen FC Volendam met nagenoeg dezelfde ploeg aan als in het gewonnen uitduel met Sparta Rotterdam (3-5) van afgelopen zaterdag. In het doel heeft de Duitse oefenmeester een plekje ingeruimd voor Lars Unnerstall. In de verdediging keert Denzel Dumfries terug en in de punt van de aanval is er weer een basisplek voor Donyell Malen.

De drie wijzigingen gaan ten koste van doelman Yvon Mvogo, centrumverdediger Olivier Boscagli en aanvaller Cody Gakpo. Laatstgenoemde liep tegen Sparta een enkelblessure op en is er dinsdagavond niet bij. De keuze voor Noni Madueke, die een spitsenkoppel vormt met Malen, betekent dat Eran Zahavi op de bank begint. Dat was zaterdag ook al zo tegen Sparta, toen de Israëliër in de 81ste minuut in het veld kwam voor Madueke.

Naast de geblesseerde Gakpo zijn bij PSV ook Boscagli, Mario Götze, Nick Viergever, Cody Gakpo, Yorbe Vertessen, Armando Obispo, Richard Ledezma, Maximiliano Romero en Marco van Ginkel afwezig. Met laatstgenoemde wordt vanwege het kunstgras in Volendam geen risico genomen.

PSV wist zich in de vorige ronde van de TOTO KNVB Beker te ontdoen van De Graafschap, waar halverwege december met 1-2 werd gewonnen. Malen eiste in dat duel een hoofdrol voor zich op door de bal op middenlijn op te eisen en vervolgens van een meter of veertig schitterend raak te schieten. Volendam werd na een loting vrijgesteld voor de tweede ronde van het bekertoernooi.

Opstelling FC Volendam: Roggeveen; Brian Plat, Tol, Van de Ven, Murkin; Alex Plat, Ben Sallam, Deul; Doodeman, Mulattieri, El Azzouzi

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Teze, Baumgartl, Max; Rosario, Sangaré; Ihattaren, Mauro Júnior; Malen, Madueke

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen enkele verdediger op de bank. Schmidt heeft weinig vertrouwen in wat er bij Jong PSV achterin rondloopt. Niet onterecht overigens.

19 januari 2021 om 19:56

Is dat zo? Ik dacht dat PSV jaren geleden een nieuwe weg was in geslagen met de jeugd, maar dat valt dus tegen?

19 januari 2021 om 20:00

Jeugd komt altijd in golven, er lopen in de jeugd wel aardig wat talenten rond, maar Jong PSV ontbeert het wel aan enig talent. Op dit moment zou ik van Jong PSV alleen Oppegaard, Ledezma en Sambo zeggen dat die de potentie hebben om PSV 1 te halen. Daaronder wordt van Fofana erg veel verwacht.

19 januari 2021 om 20:00

Met Gakpo, Ihattaren, Teze, Madueke en Malen valt het inderdaad tegen

19 januari 2021 om 20:02

Quirento Ik heb het over jong PSV en alles daar onder. PSV 1 heeft nu inderdaad best veel jeugd staan, maar als dat niet aangevuld kan worden kan dat snel ophouden natuurlijk.

19 januari 2021 om 20:04

Malen en Madueke?

19 januari 2021 om 20:05

Bedankt voor de opheldering Rubentje13, 3 potentiële basisspelers in Jong PSV is zo slecht nog niet natuurlijk.

19 januari 2021 om 20:05

Momenteel inderdaad gewoon een slechte lichting. Van het huidige Jong PSV zie ik eigenlijk helemaal niemand het eerste elftal halen. Oppegaard en Sambo iig zeker niet. PSV heeft de afgelopen jaren wel flinke stappen gezet op jeugdgebied maar er is nog zeker veel winst te behalen.

19 januari 2021 om 20:10

@rubentje jij ziet het niet in Saibari, Thomas, Delanghe en Kristinsson? Ik heb het idee dat vooral Thomas wel wat kan worden,

19 januari 2021 om 20:18

Ja, Malen en Madueke. Zijn als jeugdspeler aangetrokken. Hoort bij de nieuwe weg die in de jeugd is ingeslagen.

19 januari 2021 om 19:58

Jong psv heeft gister gespeeld misschien niemand speelgerechtigd

19 januari 2021 om 20:02

Ja dat snap ik ook wel.. Ze hadden er natuurlijk voor kunnen kiezen om een aantal spelers van Jong PSV gisteren niet mee te laten doen, maar die keuze hebben ze niet gemaakt.

19 januari 2021 om 20:24

Hoezo Brobby mocht toch met Jong Ajax meedoen terwijl die ook tegen Feyenoord speelde

19 januari 2021 om 19:58

Jong psv heeft gister gespeeld misschien niemand speelgerechtigd

19 januari 2021 om 20:05

Het is niet verstandig om jonkies in de verdediging te laten spelen, weet vrij zeker dat volendam hun gewoon kapot maakt

Kan ook prima, dit weekend een makkelijk potje

19 januari 2021 om 20:35

Wij en makkelijke wedstrijden dit seizoen gaan niet samen😅

20 januari 2021 om 09:14

Haha gezien de pot van gisteren trek ik mijn woorden een beetje in haha. Maar winst is winst! :D

Prima lijkt me, Boscagli is er helemaal niet bij, de reden daarvoor is nog onduidelijk, en dat Unnerstall zou gaan keepen kon je van tevoren al wel invullen, die keepte ook bij De Graafschap. Fijn dat de beker serieus genomen wordt, het levert je immers een plek in de voorronde UEL op, dat kan je via de competitie niet meer rechtstreeks bewerkstelligen. Voor hetzelfde geldt eindig je met een beetje pech op de derde of vierde plek (de tweede plek moet het minimaal haalbare zijn vind ik), en dan eindig je in de Conference League. Vol voor de beker gaan dus, ook omdat het gewoon een prijs is.

19 januari 2021 om 20:05

Ollie heeft afgelopen weekend aardig wat trapjes gehad, dus mss daar nog last van.

Had Rosario deze wedstrijd wel wat rust gegunt en gewoon Fein opgesteld Prima opstelling, hij maakt iig niet dezelfde fout als vbommel deed tegen RKC en laat gewoon de 'basis' staan. Zou een schande zijn als hier niet met minimaal 2-0 gewonnen werd.

Op dit moment het sterkste elftal dat hij op de been kan brengen.
Daarbij gaf hij aan dat voor hem iedere prijs geldt, dus ook de beker wil hij winnen.
Overigens ik heb vanavond zelf kunnen horen, na het hier gelezen te hebben, maar dat vind ik altijd subjectief, hoe zowel Schmidt alsook Nijhuis aankijken tegen de ruzie.
Ik schreef eerder dat het op een communicatiefout kan liggen of dat ze hiermee komen aanzetten, maar dat is echt uitgesloten.
Een van de twee liegt, liegt heel erg.
Een van de twee moet dan ook zeer zwaar worden gestraft

Goed bezig Roger. Dan kun je zondag de topspelers weer lekker rust geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren