Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Schandaal' in Barcelona: 'Weerzinwekkend? Nee, de overtreffende trap'

Laatste update:

Barcelona boekte zaterdag ternauwernood een overwinning op Sevilla. Het team van Gerardo Martino gaf in de laatste tien minuten een 2-0 voorsprong uit handen, maar sloeg in blessuretijd voor een derde keer toe: 3-2. Na afloop klaagden de bezoekers over de afgekeurde goal van Juan Cala, bij een stand van 1-0. Hij kopte raak uit een corner, maar zou een duwfout op Daniel Alves hebben gemaakt.

"Weerzinwekkend? Nee, de overtreffende trap", verzekerde Monchi, technisch directeur van Sevilla. Linksback Fernando Navarro deelde zijn mening. "Dit was diefstal. Ze hebben ons heel veel afgepakt. Barcelona heeft een geweldig elftal, maar als het niet loopt zoals men wil, dan verandert men van tactiek. Iedereen heeft kunnen zien wat er is gebeurd. We hebben goed gespeeld, maar het is onmogelijk om te winnen. Verder zeg ik niets, want anders kan ik een straf tegemoet zien."

Unai Emery, coach van Sevilla, kon zijn ogen niet geloven. "Het is erg jammer dat een doelpunt wordt afgekeurd omdat men het niet zeker weet. De arbiter heeft helemaal niets kunnen zien, alleen tumult. Cala beschermt zich terwijl hij springt. We hadden toen op 1-1 kunnen komen en wie weet hoe de wedstrijd dan was gelopen. Het derde doelpunt viel buiten blessuretijd, maar de scheidsrechter bleef maar wachten hoe het spel zou verlopen. Na het doelpunt bleef iedereen stomverbaasd naar de scheidsrechter kijken."

Collega Gerardo Martino had geen trek om over het afgekeurde doelpunt te praten. "Ik houd er niet van om over scheidsrechters te praten. Het was een overtreding op Alves. Ik heb de situatie driemaal teruggezien en het was duidelijk een overtreding. Soms heb je de scheidsrechters mee en soms heb je ze tegen", claimde de coach van Barcelona.

Barcelona heeft verdiend gewonnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk we zullen niet beginnen over de rode kaart die Mbia moest krijgen...

10 man vs. goal afgekeurd. Ik krijg liever de goal tegen en speel met een man meer.

15 september 2013 om 09:25

Oja weer moet je t van een rode kaart hebben he.. Hey wacht je bent een Barca fan dat is normaal dat je een rode kaart verwacht.

15 september 2013 om 09:31

Iedereen (gezond) kon zien dat hij rood moest krijgen. Hij had al geel en duwde Neymar van het veld, dus hij moest een 2de gele kaart krijgen.

15 september 2013 om 09:43

@jamesmark,

Net als Busquets tegen Atletico. Daar had hij ook zijn 2e gele kaart moeten hebben.
Het is gewoon erg opvallend dat Barcelona heel vaak geholpen wordt door de arbitrage. Zowel in Spanje als in Europa.

Ik vind trouwens dit Barcelona maar matig. Het spel is vaak best traag en tegenstanders kunnen nog makkelijker dan vorig seizoen scoren.
Als je ziet hoe Barcelona omschakelt bij een counter van een tegenstander, dan is dat gewoon echt triest.
Met deze verdediging zal Barca zeer veel problemen gaan krijgen in de CL.

15 september 2013 om 09:45

Het komt eigenlijk neer op die selectieve verontwaardiging ; ze nemen er bij Sevilla enkel uit wat hen het beste uitkomt.

Menselijk en begrijpelijk maar daarom is het nog altijd niet correct.

15 september 2013 om 09:51

Dat je vindt dat Barcelona vaak geholpen wordt door de scheidsrechter moet je zelf weten, maar dat je de wedstrijd tegen Atletico Madrid als voorbeeld neemt is belachelijk. Die kwamen als idioten in en maakten verschrikkelijke overtredingen die onbestraft bleven. Erg raar dat je juist die wedstrijd als voorbeeld noemt.

15 september 2013 om 09:51

@ Fr4evah

Klopt, Busquets kon een 2de geel krijgen, soms heb je hem mee soms tegen.

"het is gewoon erg opvallend dat Barcelona heel vaak geholpen wordt door de arbitrage. Zowel in Spanje als in Europa."

Zulke reacties reageer ik niet meer op!

Barca speelde gisteren niet op hun best. Het moet veel beter, zeker als ze spelen tegen grote ploegen. Aan de omschakeling moet er inderdaad gewerkt worden, maar dat is moeilijk met maar 1vm. Ook vind ik dat aanval van de LB en RB beter georganiseerd moet worden. Soms zijn ze beide te lang van voor en dan moet vermeden worden.

15 september 2013 om 10:12

Zegt een Madrid fan die in de CL geholpen werd met een rode kaart voor nani. Of moet ik voorbeelden bijhalen dat Madrid geholpen werd in hun kampioensjaar?
Gast doe jezelf een plezier en ga een sport zoeken dat bij je past zoals snelwandelen.

15 september 2013 om 10:29

@fr4evah

Als ik jou was zou ik maar heel stil zijn, want als je je eigen ploegie hebt zien voetballen die voor 180 miljoen heeft ingekocht en met een waarde van 300 miljoen werd weggespeeld door t gepromoveerde Villareal, dan zou ik niet eens kijken naar de aartsrivaal, laat staan commentaar durven geven over rode kaarten, afgekeurde doelpunten etc... Alsof Ramos en Pepe hadden mogen blijven staan... Wat een zeikerds zijn jullie zeg en dan kan je de schuld bij de scheids leggen over dat doelpunt van Sanchez, maar wat staat die verdediger daar te doen? Die zet de deur voor Messi open... net zoals Madrid de deur openzette voor Villareal...ow wacht, Villareal zorgde ervoor dat de deuren wagenwijd open gingen. Kijk eerst naar je eigen team, voordat je naar een ander wilt wijzen.

Barcelona speelde niet groots, maarde overwinning is terecht!

15 september 2013 om 10:38

@leifeng,

Natuurlijk werd Real geholpen door die onterechte rode kaart van Nani, dat heb ik destijds ook keer op keer gezegd.

Echter, dat is een van de weinige voorbeelden waarbij Real geholpen werd door de arbitrage in een Champions League-duel. Verder kan ik me alleen uit bij Ajax herinneren, maar daar had Real toch sowieso wel gewonnen.
Barcelona heeft zelfs een titel te danken aan het feit dat Ovrebro de ploeg geholpen heeft in 2009.

Of wat dacht je van de rode kaart voor Pepe in 2011? Hij raakte Dani Alves niet eens!

Of wat dacht je van de doorgebroken speler vorig seizoen tegen Celtic? Het werd slechts een gele kaart.

Of wat dacht je van de beruchte actie van Busquets tegen Inter in 2010?

Of wat dacht je van de tweede gele kaart voor Van Persie?

etc, etc...

15 september 2013 om 10:49

@chafa,

Real was gisteren niet best, maar als Barcelona niet goed is, zal ik dat ook zeker zeggen.

Villarreal is gewoon een lastige uitwedstrijd. Ik moet ook zeggen dat zij een sterke ploeg hebben.
Ik zou er als Barca-fan in ieder geval niet gerust op zijn als je voor de 2e keer op rij heel gemakkelijk en in rap tempo doelpunten tegenkrijgt.
Heb je gezien hoe makkelijk tegenstanders tegen Barca kunnen counteren? In tegenstelling tot de afgelopen jaren, schakelt het middenveld van Barca echt heel slecht om. Er is zoveel ruimte op de helft van Barcelona!

Daarbij is de overwinning in mijn ogen niet terecht. Een doelpunt werd afgekeurd, hierdoor werd Sevilla direct benadeeld.
Sevilla had zeker recht op meer!

15 september 2013 om 10:50

@frevah

Je kunt nu wel allemaal voorbeelden als argumenten gaan gebruiken, maar je kunt net zo veel voorbeelden als tegenargumenten gebruiken. Die discussie die je aangaat is dus zinloos.
De ene keer heb je de scheids mee, de andere keer tegen. En ja soms hebben topploegen (zoals Barca, maar ook Real) de scheids iets vaker mee dan andere ploegen. Maar ook tussen topclubs zul je zien dat de een uiteindelijk niet veel meer bevoor- of benadeeld is dan de ander.

15 september 2013 om 10:59

Deze man is scherp. Ben het helemaal met je eens. Al met al terechte overwinning van Barça. Neymar een paar leuke acties, ik hoop dat hij snel helemaal 'terug' is!

15 september 2013 om 11:02

pepe verdiende rood, gestrekt been op kniehoogte de duel aangaan, het is sowieso vreemd dat pepe nog mag voetballen na alles wat hij heeft geflikt.
van persie was gewoon dom, hij wist dat je gele kaart voor wegtrappen van de was en busquets, alle latijnstaligen zijn acteurs waarom denk je dat ze goed doen bij de vrouwen?

15 september 2013 om 11:14

Wat loop je nou allemaal te brabbelen, zelfs een niet barca fan kan concluderen over die kaart.

15 september 2013 om 11:19

@ jamesmark

Soms heb je hem mee soms heb je hem tegen. Dat klopt! Maar barca heeft de scheids altijd mee.

Met dat doelpunt van sevilla was er niks mis bij elke corner word er een beetje geleund tijdens het springen dat daniel alves een dwerg is is zijn probleem. Als je een corner verdedigd moet je ervoor zorgen dat je de bal weg kopt of je tegenstander uit balans raakt zodat hij slecht inkopt.

En er stond 3 min extra tijd en het 3e doelpunt was in de 94e of 95e min gemaakt. Ik noem dit matchfixing.

15 september 2013 om 11:51

@leifeng,

Alle Latijnstaligen zijn acteurs? OK, goed dat je het zegt. Nu kunnen we er rekening mee houden en onsportief gedrag gewoon goedpraten met het feit dat hij afkomstig is uit een Zuid-Europees land.

Pepe kwam hard in, maar raakte Alves niet. In mijn ogen maakt dat wel verschil.

Van Persie's tweede gele kaart was erg overdreven. Ja, hij trapte de bal weg, maar dit was een heel andere situatie dan die van een gefrustreerde speler die de bal keihard uit het veld knalt.
Het is gewoon heel triest dat hij daar een gele kaart voor kreeg. Je kunt je afvragen of hij dit ook bij Messi had gedaan als hij al geel achter zijn naam had staan. Ik weet zeker dat, gezien de overige beslissingen in deze wedstrijd van deze man, hij dan die kaart op zak hield.

15 september 2013 om 12:26

De aanval van Barca begon in min92,54, en de goal viel 15sec later.
Als Messi rond min 93 in de 16 komt kun je moeilijk gaan affluiten.
Valencia scoorde tegen Barca toch ook in min 47 in de 1ste helft, daar hoor je niemand over.
Trouwens als de scheids eerlijk fluit, dan eindigt Sevilla gewoon met 10 man in de 1ste helft

15 september 2013 om 13:43

Ik heb een vraag: Wat kan Barca ertegen doen als het in hun voordeel is?

15 september 2013 om 13:49

Ehm mensen het gaat hier om de wedstrijd Barca Sevilla en geen Real collateraal of real Manu of wat dan ook.... -_-"

Anyway het is wel feit dat Barca veel wordt geholpen, eigenlijk alle topclubs maar sommigen meer dan anderen.

15 september 2013 om 15:38

@fr4vah

Het zal wel in jou ogen geen verschil uitmaken of Pepe hem raakt, maar volgens de regel is op kniehoogte met gestrekte been inkomen al rood waard.

Verder:

Wat dacht je van niet gegeven penalty tegen Chelsea (henry) in 2009?

Of de schwalbe van Malouda waardoor Abidal rood kreeg?

Of de buitenspelgoal van Milito in 2010?

De overtreding van Sneijder op Alves?

De onterecht afgekeurde goal van Bojan?

Of de onterecht afgekeurde goal van Messi in de eerste wedstrijd tegen Arsenal bij stand van 0-1?

Vergeten zeker of last van selectief geheugen zoals zovelen hier..

15 september 2013 om 15:42

@tipi

Toen de extra tijd inging was Sevilla nog het doelpunt aan het vieren. Daar wordt nog 30 seconden voor bijgeteld.

En hoe dan ook is de scheids niet verplicht zich aan de 3 min te houden, dat is slechts een indicatie. Als hij het gevoel dat tijdens de blussuretijd er dingen zijn voorgevallen, kan hij uit zichzelf extra tijd toekennen.

15 september 2013 om 18:53

Zucht, wat een gezeik over een competitie die toch geen reet aan is. Heisa om niks. We kunnen de nummer 1 en 2 alweer invullen.

15 september 2013 om 19:45

@fr4evah

Het is ook erg opvallend dat jij bij elke topic als het over Barca gaat negatief reageert.
Het is ook erg opvallend dat Madrid tegen Man Utd en in het jaar 2011 2012 landstitel van Madrid toen Madrid de titel met geluk won waarbij Madrid de arbitrage in Spanje omgekocht.
Het is ook opvallend hoe vaak Ramos in een wedstrijd goed wegkomt met een rode kaart die hij vaak hoort te krijgen.
Het is ook opvallend dat Madrid de tijden van Dictatuur Franco zoveel geluk had met zoveel titels.
Het is ook opvallend dat jij zoveel nicknamen hebt om je zelf reacties i like te vinden.
Moet ik verder gaan?

Busquets had idd zijn 2e gele kaart moeten krijgen tegen Atletico Madrid maar Atletico Madrid had nog meer rode kaarten moeten krijgen zowel thuis en uit tegen Barca.
Sevilla speler had gisteren zijn 2e gele kaart moeten krijgen maar niet gekregen. Doelpunt van Sevilla is terecht afgekeurd. Speler van Sevilla duwde Alves en dat weet jij zelf ook.

Vaak? hahahah
Dus al die prijzen van Barca hebben ze met geluk gewonnen volgens jouw witte Madrid brilletje?

15 september 2013 om 19:54

@fr4evah

Je bent weer aanwezig?
Gelukkig zal jij je zelf aantal i likes niet doen

In 2009 had Chelsea in Camp Nou ook geluk tegen Barca.
Of ben je vergeten dat Abidal werd genaaid door Anelka? Onterechte rode kaart van Abidal?

Pepe kwam als een Debiel dus die rode kaart was terecht. En ook al zou Pepe geen rode kaart krijgen alsnog zou Barca die wedstrijd van Madrid winnen. Dus terecht.

Busquets Inter?
Waarom zet jij niet erbij dat Inter tegen Barca met geluk doorging?
Vermeld jij ook erbij dat de doelpunt van Milito de 3-1 buitenspel was.
Vermeld jij ook erbij dat de doelpunt van Bojan in Camp Nou de 2-0 had moeten tellen. Onterecht afgekeurd.

Vermeld ook erbij dat Messi doelpunt toen in Arsenal onterecht werd afgekeurd. In plaats van 2-1 had het 2-2 moeten zijn.
Vermeld ook erbij dat Van Persie eerder zijn 2e gele kaart had moeten krijgen toen hij Messi op zijn enkel drukte waardoor Messi zijn enkel kon breken.

Dat zet jij niet erbij he Barca hater?
Jij bent niet realistisch en subjectief.

15 september 2013 om 10:32

Niemand heeft het trouwens over de strafschop die Barcelona had moeten hebben na de overtreding op Fàbregas, daarnaast had Sevilla na veertig minuten met tien man verder moeten gaan. Duidelijk is in ieder geval dat de scheidsrechter slecht gefloten heeft!

15 september 2013 om 10:47

Dat maakt allemaal niet uit voor sommige, voor hun heeft Barca altijd de scheids mee.

15 september 2013 om 11:22

Als de 1-1 had geteld zou sevilla geen recht hebben op 2e geel. Als je op bezoek gaat in het camp nou en je word beroofd dan word je boos en ga je je 2e overtreding maken. Zoiets heet emotie.

15 september 2013 om 15:08

Die overtreding gebeurde voor het doelpunt Einstein.

Achja.. We zijn het niet anders gewend met Barcelona..

Als het even niet loopt is het tijd om kaarten aan te naaien en vies te voetballen..

Al 2 keer op rij wordt dit Sevilla bestolen door die Catalanen best vies misschien zit er wel een geurtje achter

15 september 2013 om 09:27

Geurtje achter?

On: het wordt helaas heel duidelijk dat Barca niet op de juiste posities heeft geïnvesteerd.

15 september 2013 om 09:36

Beetje raar om een Real Madrid fan na gisteravond horen te zeggen dat hier een geurtje aan zit. We zullen het maar niet over Sergio Ramos hebben. Barcelona werd ook benadeeld door dat die grote speler met rood er af hoorde te gaan. Maar goed, de punten zijn binnen en we lopen alweer 2 punten uit op Real Madrid. Goed begin dus.

15 september 2013 om 11:18

Ik win liever eerlijk de La liga dan oneerlijk en onterecht. Madrid heeft terecht gelijkgespeeld en Barcelona heeft onterecht gewonnen. De doelpunt was in de 93:21ste minuut waar de scheids al lang moest affluiten en buiten dat heeft hij een heel belangrijke beslissende doelpunt afgekeurd van Sevilla anders was de hele wedstrijd anders geweest en kon het 2-3 zijn als de scheidsrechter de regels kende.

15 september 2013 om 13:49

Je zou niet zo lopen klagen als Real had gewonnen. Dus dit is gwn boosheid omdat Barca nu weer 1e staat en Real weer achter Barca aan moet. Haha!

16 september 2013 om 10:07

Barca was bezig met een aanval, dan ga je als scheidsrechter niet fluiten voor het eindsignaal. Barca is goed weggekomen, absolut waar, maar de scheidsrechter had in de eerste helft Stëphane M'bia al weg kunnen, misschien wel moeten sturen.
Ik denk dat het verder niet onverdient is dat Barca de drie punten heeft gepakt, althans qua kansenverhouding. Barca heeft toch de meeste kansen gehad en niet de minste ook, terwijl Sevilla eigenlijk maar buiten die goals om niet echt kansen heeft gehad. Misschien dat afgekeurde doelpunt uit die hoekschop. Ik zou niet durven zeggen of het een overtreding was, daarvoor zal ik het nog eens terug moeten zien.

Maar jij had liever gehad dat Madrid La Liga twee jaar geleden niet had gewonnen? Aangezien je hem liever eerlijk wint.

15 september 2013 om 09:49

Idd.
Tuurlijk kan barca prima voetballen.
Maar als het niet loopt dan hebben ze altijd de scheidsrechter nog die penalties cadeau geeft of tegenstanders benadeelt.
Kijk bijv naar Barca-milan 2 seizoen geleden in de kwartfinale. Het loopt niet bij barca en ze moeten scoren tegen milan om door te gaan.
Huppetee pingel cadeau.
En de Fifa is weer tevreden.
Kan me de reactie van de Sevilla coach wel voorstellen....."hier valt niet van te winnen"

15 september 2013 om 09:58

Lekker belangrijk dat een Real fan begint over vies spel. De laatste 3 jaar is het het handelsmerk van jouw club geworden.

15 september 2013 om 10:16

Mbia met zijn 2e geel met zijn duw op Neymar? Tackle op Mascherano, van achteren en op de enkel, niet bestraft.

Just shut up. Sevilla had 2 rode kaarten moeten krijgen en daar hoor ik je niet over, wat toevallig!

15 september 2013 om 10:57

@A Iniesta8,

Haha, 2 rode kaarten nog wel? Jochie, jij weet duidelijk niet waar jij over praat.
Het is voor de 2e keer in 2 jaar tijd dat Barca zwaar bevoordeeld wordt in een confrontatie met Sevilla.
Ik kan me hun frustratie goed voorstellen.

15 september 2013 om 11:11

Ik weet waar ik het over heb omdat ik de wedstrijd heb gezien.

Zou je ook eens moeten doen. (voordat je reageert)

15 september 2013 om 11:16

Gewoon lachwekkend elke wedstrijd verdiend een speler van de tegenstander van Barcelona 2-5 rode kaarten volgens hun. Elke tik verdiend een kaart of penalty.

15 september 2013 om 11:19

En tegen Valencia. En Osasuna al 3x inclusief een keer een halve uur te laat aan de aftrap verschijnen. Om maar een paar te noemen.
Ik walg er al jaren van. Als het tegenzit, dan worden ten onrechte spelers van de tegenstanders eruit gestuurd, panaltys gegeven aan Barca, langer doorgespeeld, tig buitenspel doelpunten goedgekeurd of ten onrechte afgekeurd. Al jaren en jaren.europees krijgen zij om de haverklap bevriende scheidsrechters toegewezen
Bossaca floot 8 vd 32 wedstrijden van Barca waarvan 6x in Nou Camp, de laatste keer tegen Arsenal met de rode kaart voor van Persie als trieste hoogtepunt maar in de eerste helft verzuimde hij 2x keer rood te trekken voor het vasthouden van doorgebroken spelers van Arsenal.tot het teveel opvalt en dan verdwijnen deze scheidsrechters van het toneel (frisk, Overbroo Bossaca etc. ) maar ongetwijfeld met een doorspekte bankrekening.
corruptie viert hoogtij in het mondiale voetbal. Alleen de blinden willen het niet zien.

15 september 2013 om 11:40

@a.iniesta8,

Het gaat er niet om dat je de wedstrijd bekijkt, maar hoe je ernaar kijkt.
Natuurlijk ben ik ook niet geheel objectief, maar iedereen kon zien dat dat doelpunt onterecht afgekeurd werd en Sevilla op dat moment direct benadeeld werd.

15 september 2013 om 15:46

Weet je waar een geurtje aan zit? Hoevaak Ramos, Pepe, Xabi, Khedira, Marcelo en Coentrao aan rode kaarten ontkomen..

Ramos mag zelfs elk wedstrijd vrijblijvend twee ellebogen eerst uitdelen, alvorens hij gewaarschuwd wordt.

15 september 2013 om 20:17

Klopt is ook zo. Real wordt ook veel bevoordeeld. Bij Barcelona is het met wat meer en dat is niet raar. De marktwerking van Barca is op het moment gigantisch dus ze moeten ook alles winnen om zoveel mogelijk winst op het merk te maken.

Dat Real ook vaak bevoordeeld wordt komt omdat ze natuurlijk de directe en meest belangrijke rivaal zijn van Barca.

En rivaliteit verkoopt. Elke sport verkoopt altijd 2 rivalen.

NBA : Kobe Bryant en Lebron James, vroeger Larry Bird en Magic Johnson.

Tennis: Federer, Nadal.

Voetbal: Messi - Ronaldo.

Etc. Het is overduidelijk dat Barcelona en ook Real te opvallend vaak worden bevoordeeld.

Ik lees niks over Mbia?? Die moest er ook uit met rood! Als messi het eenmaal op zn heupen krijgt dan is hij niet te stoppen.

Tjah. Dit zijn we al gewend natuurlijk van Barcelona. Wanneer het slecht gaat helpt de scheidsrechter een handje

15 september 2013 om 09:39

En nu argumenten aanbrengen om je gratuite complottheorie te onderbouwen ; in diezelfde wedstrijd werd Barcelona immers ook tekort gedaan door Mbia geen loepzuivere tweede gele te geven.

Heel erg vaak kun je heel erg veel tegen elkaar wegstrepen maar zoals heel erg vaak worden alleen maar die fasen onthouden die het best in het eigen kraampje passen.

Iets met een selectief geheugen.

15 september 2013 om 09:40

Wel 3punten binnen gozert, en uitgelopen op Real Madrid. Lekker hoor..

15 september 2013 om 10:00

Ga ff lekker op die scheids afreageren,wat kan barca er aan doen als de scheids partijdig is, en aEn als je een klacht heb kan je bij de fifa een klachtenformulier online invullen.

Het was gisteren het voetbalavondje met veel lucky, PSV,Barcelona,Real,Ajax.

15 september 2013 om 09:35

Real had geen lucky werd 2-2.

15 september 2013 om 09:41

Ze hadden lucky dat ze niet verloren, Villareal was veel beter

15 september 2013 om 09:45

Je mag het anders best 'lucky' noemen van mij, als Villarreal werkelijk scherp was geweest waren we afgedroogd geweest.

We mogen blij zijn met de 2-2 en dus een punt, het spel kwam er op zijn zachts gezegd niet uit...snel achter ons laten, en door naar de volgende wedstrijd!

15 september 2013 om 10:44

Real had gisteren niets anders dan "lucky". We mogen blij zijn dat het geen 5-2 werd gisteren

15 september 2013 om 09:55

Idd.
Ajax-pec had net zo makkelijk 0-2 kunnen worden of op zijn minst gelijk.
Twente-psv had ook alle kanten op gekund.
Barca is geen Lucky eigenlijk,die worden altijd geholpen door scheidsrechters as het tegen zit.
Real heb ik niets van gezien,maar las dat villareal top was.

Off topic: zag gister eriksen ff een lekker potje ballen zeg bij tottenham.

Nja we hebben 3 punten de rest interesseert me niet :P we moeten eens ophouden met zeuren al verliezen we.

Ik schrok me dood toen ik de titel las, bedankt VZ. Maar was die overtreding op Fabregas geen penalty dan? Heb er geen herhaling van gezien. Wel een heel overdreven reactie want die grote donkere jongen had er ook af gemogen.

Natuurlijk hebben ze bij Sevilla gelijk wat die afgekeurde goal betreft, was een 100 pct geldig doelpunt.

Maar als zo vaak : selectief geheugen ; dat Sevilla eigenlijk na 40 minuten zou verder gemoet hebben met 10 mensen, daarover wordt wijzelijk gezwegen.

Barcelona kwam goed weg in die fase ; onzin om het te ontkennen en allicht valt het over een volledig seizoen sowieso in balans.

15 september 2013 om 09:44

Volgens mij zegt de trainer van Sevilla zelf dat de goal terecht is afgekeurd!? Verder had MBia in de eerste helft al rood moeten krijgen! Dar Barca die goal scoort 8 seconden buiten de aangegeven 3 minuten is gewoon te accepteren, dus ik begrijp al die commotie niet?

15 september 2013 om 09:47

Wel, dat had die man niet hoeven doen... Of anders gewoon geen hoekschoppen meer trappen want bij iedere corner wordt er zo een duw (langs de twee kanten) uitgedeeld.

Er gebeurde iets (die duw) maar ik vond het vrij licht om daarvoor de goal af te keuren.

15 september 2013 om 10:44

De trainer van Sevilla heeft dat niet gezegd. Hij ging klagen, net zoals een andere Sevilla speler.

15 september 2013 om 11:29

Ik geloof niet dat aan het einde van de seizoen het op balans staat met fouten.

Vorig jaar heeft barca ook zo veel puntjes kado gekregen. Ossasuna - Barcelona weet ik nog. Valencia - barcelona. Allebei wedstrijden waar het anders had moeten lopen.

Raar genoeg verloren ze wel alle classico's is real dan zo goed dat ze zelfs van 13 man kunnen winnen met 11 ?

Hoog Calimero gehalte zeg. Ongekend. Barca 3 punten in het mandje en dat was simpelweg terecht.

'Als het niet loopt verandert barcelona de tactiek'

Dat klinkt inderdaad erg onlogisch...

Heel sneu om een fout van de arbiter op Barcelona af te schuiven. Ik bedoel eigenlijk de overtreffende trap daarvan.

In de wedstrijd brak Barcelona eenmaal de aanval van Betis slim af en ging met Messi, Neymar en nog 3 anderen ten strijde een dieptebal werd echter onderbroken door Betis. Door met de arm a la Ron Zwerver de bal weg te smahsen. Dan maar een gele kaart dacht de verdediger. Gek genoeg kreeg hij er geen. Tien minuten later ontsnapte Neymar. Natuurlijk, geen grote jongen. Maar als er dan een kerel met twee armen en zijn volle gewicht maar even een duw mee geeft dan vliegt iedereen over de zijlijn tegen de boarding. Dan maar een gele kaart dacht de verdediger, maar deze kwam niet.

Betis heeft weinig tot niets te klagen over deze arbiter. De afgekeurde goal kan je ook niet zomaar 'optellen' bij een einduitslag. Persoonlijk denk ik dat Barcelona wat sneller wakker geschud zou zijn geweest. Achterin lagen ze in diepe slaap, getuige de volgende doelpunten.

De verdediging van Barcelona doet het serieus slechter dan een willekeurige verdediging uit de Eredivisie. Daarom denk ik dat Ajax -als het het nodige geluk mag hebben achterin- zeker kans maakt komende week. In ieder geval om te scoren, dat is de minst lastige opdracht.

15 september 2013 om 10:14

Je hebt het over Sevilla, maar je noemt ze eerst 2x Betis en daarna Villareal.. Tis nog vroeg he :D Neem even een koude douche

15 september 2013 om 12:04

Thanks. Haha.

Maar het klagen over Barcelona door tegenstanders is niet minder irritant dan andersom. Hopelijk gaan de heren van alle partijen eens voetballen zonder 'das geloel' zoals een oud icoon zou hebben gezegd.

Hij vergeet even dat Mbia gewoon rood had moeten krijgen en Coke ook zijn 2e geel voor de counter afstoppen van Neymar ( Adriano kreeg voor een zelfde overtreding gewoon meteen geel) en die zelfde scoorde ook nog de 2-2 ook!

Zielig gedoe altijd als men niet wint en ja ze waren erg lucky maar de wedstrijd duurt nu eenmaal 90+ minuten!

Als je alles tegen elkaar afstreept heeft barca gewoon met de hakken over de sloot op zijn Duits gewonnen Punt

Alle Barca-fans zouden moeten toegeven dat ze wel opvallend vaak geholpen worden door de arbitrage.

15 september 2013 om 10:33

Alvast niet meer dan die andere Spaanse topclub en dat een Chelseafan zich "toevallig" ook alleen maar het afgekeurde doelpunt herinnert en helemaal niks over de niet gegeven tweede gele, het zegt ook wel weer wat.

Ook voor jou : tracht iets te doen aan dat selectieve geheugen waarover je blijkbaar beschikt.

15 september 2013 om 10:45

"alvast niet meer dan die andere Spaanse topclub "

Haha Barcelona heeft niet voor nieuws die naam Uefalona gekregen

15 september 2013 om 10:52

Die naam Uefalona komt eigenlijk alleen maar van mensen als jij ; mensen met oogkleppen en een Realbril.

Barcelona had in ene fase geluk (die afgekeurde goal) en in een andere niet (de niet gegeven tweede gele).

Herinner je nog het seizoen van de laatste Realtitel ? Er zijn een handvol wedstrijden waarin toen Real enorm bevoordeeld werd.

Wacht, dat zal je allicht al gewist hebben van je harde schijf... Komen we weer terug op dat selectieve geheugen.

Barca zijn nou eenmaal matennaaiers en trieste verliezers

15 september 2013 om 10:40

Huh, matennaaiers? Zoek de betekenis van dat woord eerst maar eens een keertje op!

15 september 2013 om 10:56

Je weet wat hij bedoeld. Moraalridder.

15 september 2013 om 10:57

spelers die andere kaarten aannaaien, pikkie
Niets meer en niets minder bedoel ik daar mee, hoezo? wat wil jij ermee zeggen? Wil jij slim zijn?

15 september 2013 om 11:00

matennaaier
iemand die mensen in dezelfde situatie als hijzelf in een lastig parket brengt of op een andere manier nadeel berokkent om daar zelf voordeel uit te halen; iemand die niet loyaal is


Aub, leeghoofd.

15 september 2013 om 11:26

Younes11,

Je hebt jezelf compleet bloot gesteld. Ik heb jou nooit serieus genomen en zal dat ook nooit meer doen.

Dit is heel sneu van Sevilla.

Misschien moeten ze daar in Sevilla even de regeltjes nalezen voordat ze zich zo voorschut zetten. De scheidsrechter maakte cruciale fouten waardoor Sevilla nog in de wedstrijd bleef. M'bia moest met rood eraf en er werd Barcelona een penalty ontnomen. Zoals gewoonlijk maakte Muñiz Fernández het weer moeilijk voor Barcelona.

Ik heb de wedstrijd niet volledig kunnen zien. Wat ik wel zag waren een paar ongelukkige keuzes van de scheidsrechter. Over Barcelona en scheidsrechters kunnen we een hoop aanhalen. De Barca fans moeten gewoon eens eerlijk toegeven dat ze wel heel vaak in het zadel worden geholpen. Ik zal de wedstrijd chelsea-Barcelona nooit vergeten. Drogba verwoorde dit uiterst rechtvaardig. Ik vind Barcelona prachtig om te kijken maar ik heb een aversie tegen Barcelona gekregen door het geluk, vervelende spelers (dani Alves, Jordi Alba, Sergio Busquets, Pedro ,victor Valdes). Dit heeft verder niks met jaloezie te maken maar Barcelona was onaantastbaar, als ze dit met professioneel gedrag hadden laten zien had ik mijn petje afgenomen. Ik vond de tijden prachtig van Barcelona toen Ronaldinho nog de lakens uit deelde. Fantastische sportmannen dat elftal!

15 september 2013 om 11:01

"ik zal de wedstrijd chelsea-Barcelona nooit vergeten."

In die tweeluik werd Barcelona ook benadeelt, maar daar hoor je niemand erover.

15 september 2013 om 11:27

Waarom denk je dat niemand het daar over heeft?

15 september 2013 om 12:22

Selectieve geheugen.

15 september 2013 om 13:16

Iets met zwaarder wegen dan..

16 september 2013 om 15:58

Barcelona benadeelt? Jij hebt absoluut niet gekeken. 1 van de grootste schandalen in het voetbal die ik ooit heb gezien.

Ik kan eerlijk gezegd wel genieten van die selectieve verontwaardiging altijd.

Scheidsrechters zullen altijd een belangrijke rol spelen, zolang dat de scheidsrechters niet elektronisch worden, kunnen er altijd fouten worden gemaakt. Maar duwfouten, tackles... zullen altijd zeer moeilijk te beoordelen blijven en daar kan er altijd een fout worden gemaakt.
Het is hun job om onpartijdig te zijn, ze weten dat ze gestraft kunnen worden als dit niet gebeurd, of als ze algemeen niet goed fluiten. Er ligt dus een enorme verantwoordelijkheid op hun schouders.

Dat Barcelona hem "altijd" zou meekrijgen is gewoon onzin. Madridfans vinden dit over ons, en wij vinden dat over hun. Je kan wel eens een gelukkige wedstrijd (zoals deze) krijgen, maar het omgekeerde bestaat zeker ook.

Grensrechter floot, op 1 of andere manier, voor buitenspel op een speler die weliswaar buitenspel stond, maar niet deelnam aan de aanval. Ik weet niet of je dan moet fluiten of niet bij een corner, ik denk van niet dus die 1-1 had moeten tellen.

Maar ik hoor hem niet over M'bia die zijn 2e geel had moeten krijgen. Of die tackle op Mascherano.
Ik vind dat wanneer je over de scheidsrechter klaagt, je ook de momenten waar je eigen team bevooroordeeld werd onder de loep hoort te nemen en niet kinderachtig en amateuristisch alleen over die van de tegenpartij gaat zeuren. Dat is hypocriet.

15 september 2013 om 15:49

Ik wist niet dat de grensrechter ook een fluit had.

Maar het gaat nu over het moment waar Sevilla een doelpunt werd ontnomen en niet of het moment of mbia zijn 2e geel had moeten krijgen ik snap ook niet waarom dat er dan weer bijgehaald moet worden.

15 september 2013 om 17:52

Wat valt hier niet aan te snappen? Volgens mij heb ik het keurig uitgelegd in mijn laatste zinnen.

16 september 2013 om 14:06

Dat doet er niet toe op dat moment. Je moet naar elk moment ansicht kijken anders kijk je niet meer objectief als een scheids zo te werk zou moeten gaan dan noemen we dat marchanderen, ooit van gehoord misschien? Moeten we niet willen he...

Ach, datis altijd zo met Barcelona. Blijkbaar is het in de Primera Division hetzelfde liedje. Als het bij Barcelona niet loppt krijgen ze de vallende ziekte en gaat met zelf schoppen, omdat men weet dat de scheidsrechter uiteindleijk toch wel in het voordeel van de club fluit.

lucky barca, eerst een terechte goal van sevilla die werd afgekeurd en dan scoren in de 4e minuut van de blessuretijd terwijl het er maar 3 minuten zouden zijn..

Als ik me niet vergis word er in Engeland altijd gesproken van een minimum bij extra tijd. Waarbij 3 minuten extra tijd neerkomt op een minimum van 3 minuten, en langer naar eigen inzicht van de arbiter. Neem aan dat dat in spanje ook gehanteerd word.
Barca heeft geluk aan de zijde gehad maar al die complottheorieën uit de hoofdstad zijn natuurlijk te idioot voor woorden.

Edit: zinsbouw

Dat is zoals mourinho het altijd zei, als barcelona het moeilijk heeft gebeuren er vreemde dingen.

Zowel Real en Barca hebben de scheids vaak mee. Maar bij Barca hebben ze hem nooit tegen.

Vorige week tegen valencia maakte barcelona een goal die onterecht afgekeurd werd, dit zou
de 1-0 moeten zijn maar daar hoor je niemand over, Barca wordt net zo veel benadeeld als ze voordeel krijgen, maar dat valt niet op omdat ze door eigen kwalteiten de nadeel kunnen ombuigen in een overwinning, vandaar dat voorbeeld van vorige week tegen valencia !!!

Gisteren won Barca niet door de scheidsrechter want die mbi die Neymar uit het veld duwde had hij zijn gele kaart dan niet verdiend?
En de penalty dat niet werd gegeven toen Fabregas ren tackle van achter kreeg en dit was nog niet alles, Macherano dat uit wilde verdedigde dat ook als Fabregas een tackle van achter zag aankomen was dat dan ook geen geel of rood?
Nogmaals de 3-2 waar vaak over wordt gesproken de een zegt 'de scheidsrechter had al moeten hebben afgefloten' de ander weer van 'niet' ik ga met de tweede mee , want: "de spelers van Sevilla die hun doelpunt vierde was ook in de extratijd dat was ook tijd verspilling dan mogen er sowieso een paar seconden erbij komen.

Barcelona wordt door de arbitrage net zo veel benadeeld als ze voordeel krijgen, een goed voorbeeld daarvan hebben we vorige week kunnen zien tegen Valencia, Daar werd de 1-0 van Barcelona onterecht afgekeurd. maar door de super kwaliteiten van Barcelona wordt arbitragefout toch nog omgezet in een overwinning, maar daar hoor je niemand meer over omdat ze gewonnen hebben zoals gewoonlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren