Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Álvarez, Giménez en Sánchez zien bondscoach na 7 duels alweer ontslagen worden

Laatste update:

Diego Cocca is ontslagen als bondscoach van Mexico. Dat bevestigt de Mexicaanse voetbalbond maandagavond. Het nieuws komt slechts een week voordat Mexico voor het eerst in actie komt op de Gold Cup, en een dag nadat Cocca met Mexico de derde plaats behaalde bij de CONCACAF Nations League. Jaime Lozano is aangesteld als interim-bondscoach.

Het nieuws over het ontslag van Cocca komt onverwacht, daar hij nog maar sinds februari van dit jaar aan het roer stond bij het land. De 51-jarige Argentijn volgde destijds Gerardo Martino op, die het voor het eerst sinds 1978 niet was gelukt om Mexico op een WK de groepsfase te laten overleven. Cocca werd dus zijn opvolger, maar hield het slechts 129 dagen vol.

In die vier maanden onder Cocca kwam Mexico zeven keer in actie: drie keer werd er gewonnen, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Die nederlaag was afgelopen vrijdag, in de Final Four van de CONCACAF Nations League, tegen de Verenigde Staten: 3-0. Zondag werd tegen Panama nog wel de derde plek behaald, doordat er met 0-1 werd gewonnen in de troostfinale.

De 44-jarige Jaime Lozano, die in 2021 als bondscoach van de Olympische ploeg op de Spelen nog brons pakte met Mexico, staat dus voor de groep als Mexico vanaf volgende week in actie komt op de Gold Cup. Daarin zit het land in de groep bij Haïti, Honduras en – opvallend genoeg - Qatar. Eredivisionisten Edson Álvarez, Jorge Sánchez en Santiago Giménez zitten allemaal in de wedstrijdselectie bij El Tri.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig hebben ze elkaar nog, aangezien zij de enige 2 zijn in Mexico die dit ontslag hebben zien gebeuren!

19 juni 2023 om 22:54

Misschien dat Jorge Sanchez het ook zag, is ook A-international daar ;-)

Duss; in zijn tijd hebben ze 4 wedstrijden gespeeld waarvan 3 gewonnen, 3 gelijk en 1 verloren?

19 juni 2023 om 21:14

Ik vind dat echt super goede statistieken. 12 punten uit 4 wedstrijden.

19 juni 2023 om 23:25

Hahhaha, ja inderdaad. @realfr1908 verzint gewoon wedstrijden erbij terwijl hij het aantal wedstrijden benoemd. Geen wonder dat Frenkie begon te klagen over een overvolle agenda.

20 juni 2023 om 00:12

Haha, misschien even moeten nadenken voor je reageerde. Ze hebben 7 wedstrijden gespeeld kerel.

Nu wachten op het nieuws dat ook Koeman ontslagen is…

Maar in Nederland zijn ze niet zo daadkrachtig en kritisch als in Mexico dus dat is een illusie.

19 juni 2023 om 23:13

Stel dat we zo dom zijn om Koeman te ontslaan. Welke trainer wil je dan voor het KNVB salaris

19 juni 2023 om 23:21

Er lopen duizenden trainers op de wereld en er zullen velen zijn die staan te springen om aan de slag te gaan als trainer voor het Nederlands elftal.
De buitencategorie zal er niet aan beginnen maar voor de categorie daaronder spreekt het bondscoach bij Oranje nog altijd tot de verbeelding, ongeacht het salaris.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren